icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

pepetousek
17. srp 2017

Holky, máte některá zkušenost s nízkou sliznicí a braním Estrimaxu? Děkuji..

be_ruska
17. srp 2017

@lorakv u nas to trvalo 4 mesice nez udelali vsechna potrebna vyšetření

pokaja
17. srp 2017

Ahoj holky, přidávám se k vám, dneska jsem 2. den stimulace, píchám gonal (150 jednotek), pokud všechno půjde jak má, tak by měl být KET na konci září. Mám strach, abychom vůbec měli nějaká embrya, která vydrží prodlouženou kultivaci a rozmražení. Manžel má opravdu otřesný spg. Ale snažím se myslet pozitivně. Musíme bojovat 😉

volfici
17. srp 2017

@pokaja ahoj, tak držím palce, určitě to vybojujete 🙏

pokaja
17. srp 2017

@volfici děkuju, Tobě taky, musí to vyjít 😉

volfici
19. srp 2017

@pokaja ahoj, tak jak pokračuješ se stimulací? Kdy jdeš na kontrolu?
Já už druhý den beru Utrogestan 2-2-2, prsa mě bolí jako blázen....v pondělí se dozvím jak to vypadá s bojovníky a v úterý ET, doufám 🙏

volfici
19. srp 2017

@pepetousek já ti bohužel neporadím, se sliznicí jsem zatím problémy neměla... Chystáš se na stimulaci?

pokaja
19. srp 2017

@volfici Ahoj, kontrolu jsem měla dneska a musím se přiznat, že to potom na mě dolehlo. Moc jsem tomu nerozuměla, ale mám zatím jen na každým vaječníku jeden dominantní folikul a asi jen 3 nebo 4 malý 😢. I doktorka přiznala, že je toho málo. Zvýšila mi gonal na 225 jednotek a od zítřka začínám píchat cetrotide. Klasická injekce, to mě vyděsilo, od odjakživa mám strach z injekcí a teď toto 😲. Mám strach, aby mi vůbec něco zbylo na KET ☹. Držím palce, už to máš zachvilku, kéž bych už byla taky tak daleko 🙏🙂

volfici
19. srp 2017

@pokaja injekcí se neboj, zvládneš to. Nebolí to, já jsem taky srabík na injekce a dala jsem to. A folikuly ještě dorostou, bude to dobrý. Hlavně aby byly zralý. Držím ti palce 🙏🍀

pokaja
19. srp 2017

@volfici budu doufat, že to ještě ti ostatní doženou. Tak si v úterý budem držet palce navzájem, já jdu na kontrolu, to ty to budeš mít příjemnější 😉

be_ruska
19. srp 2017

Ahoj holky ja po dnesni kontrole 10 foliku a ve stredu me ceka punkce 🙂

volfici
19. srp 2017

@be_ruska juuuuuuu to je paráda! Tak ať jsou všechny zralé! 🍀

tipry
20. srp 2017

@pokaja Ahoj, tak to stimulujeme uplně stejně. Já mám taky Gonal od úterka a dneska začínám s Cetrotide...Jdu na druhý kontrolní UTZ v úterý...Taky se té velké injekce bojim. Ale řikám si, že to zvládli všechny, zvládnu to taky...ale už ted mě z toho bolí břicho...☹

pokaja
20. srp 2017

@tipry tak to je hezký, že jsme na tom stejně 🙂. Tak jaká byla injekce dnes? U mě se to nakonec dalo, manžel mi to hezky připravil a pomohl píchnout, ale zlatej gonal teda. Jsme teprve v polovině a už si připadám jak cedník 😀. A jak ti zatím rostou po první kontrole?

tipry
20. srp 2017

@pokaja Ja si picham ted v 9 vecer, takze to mam jeste pred sebou...☹ Ani mi to radsi nerikej...ja mam z toho fakt hruzu☹ Uz trochu i zacinam citit vajecniky. Ty nic?
Na prvni kontrole v patek bylo 12 folikulu podobne velkych. Ted jdu na druhou v utery.
Tak snad tobe dorostou i ostatni a na druhe kontrole uz budou lepsi zpravy!

volfici
20. srp 2017

@tipry neboj, to dáš, myslím na tebe 👍

pokaja
21. srp 2017

@tipry taky trochu cítím vaječníky, ale nic hroznýho, asi je to tím, že tam toho moc nemám ☹. Uvidím zítra, snad mě překvapí. Dneska nám nešla oddělat bublina z cetrotide, takže trochu vytekl ven, snad to nevadí 🙄.

pokaja
21. srp 2017

@volfici tak co bojovníci? 🙂

volfici
21. srp 2017

@pokaja právě volali 👏👏👏, je jich pořád šest, prý jsou všechny krásné "moruly", snad jsem to chytla správně, a že naprosto odpovídají dnešnímu dni. Zítra transfer, juchuuu 😁😆

tipry
21. srp 2017

@volfici Tak to je skvela zprava. Moc gratuluju... to vypada hodne slibne...
Moc na tebe budu myslet. Treba se tam zitra potkame. Ja tam jdu uz na 8.
.

tipry
21. srp 2017

@pokaja Hele me vcera taky trochu vytekl. O bubline mi nikdo nic nerikal🙂 Takze jsem taky trochu vystrikla...

pxtulka
21. srp 2017

@pokaja
@tipry Holky vydržte to s těma injekcema 🙂 Stojí to za to 🙂 Já jsem historicky prodělala trombózu, takže mě čeká píchání injekcí celé těhotenství (do teď jsem si jich píchla cca 90)...je to opruz, ale co bych pro prcka neudělala 🙂

tipry
21. srp 2017

@pxtulka Tak to te obdivuju... To musi byt hrozny. Ale je pravda, ze co bychom neudelali pro toho prcka vid?

volfici
21. srp 2017

@tipry já tam budu až odpoledne. Tak dej vědět po UTZ, jak rostou 🙏

pxtulka
21. srp 2017

@tipry je to blbé, ale člověk si zvykne opravdu na všechno. První měsíc to byl opravdu opruz, teď už to píchám ráno v podstatě po paměti, ještě lehce v komatu 😀

pokaja
21. srp 2017

@volfici tak to je super 👏 😍, na to se taky tak moc těším, snad budeme nějaká embrya vůbec mít. Přeju, ať se hezky uchytí a pustí se až za 9 měsíců 🍀

pokaja
21. srp 2017

@tipry tak snad v pohodě, už mám i jednu malou modřinu na břiše, včera a dnes se to neobešlo bez kapky krve na konci, nevím proč, píchám pořád stejně.

pokaja
21. srp 2017

@pxtulka pro miminko vše 😍

tipry
21. srp 2017

@pokaja Taky se mi uz vcera udelala modrinka a kapka krve. Mozna jak uz to mame rozpichany, tak uz je to citlivejsi.

pxtulka
21. srp 2017

@tipry mě se taky občas stane že mám po injekci modřinu. Přijde mi že omylem napíchnu nějakou malou žilku. Ale většinou se to brzy ztratí 🙂 Jednou se mi teda povedla modřina o průměru 10 cm....prostě jsem taky šikula.

Strana