icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

luciebx
13. říj 2016

@petapal kolik ti je? Toto je tvoje první ivf? Necháš si zavést dvě teda jo

luciebx
13. říj 2016

@petapal já jdu až v 1:15.

petapal
13. říj 2016

@luciebx je mi 38 v březnu už právě mi bude 39let.Je to moje 3IVF a jednou byl KET.pokaždé jsem davala po 2.takže už víc pokusu nemáme.Syna mám z předešlého vztahu.U . NAs je špatný spermiogram.Kam chodíš já k apolinari

luciebx
13. říj 2016

@petapal já na reprofit. Ty jo už 3. Já furt počítám ze se proste radari tsk hodně štěstí. Kdy plánujes testovat

adusku
autor
13. říj 2016

Čaute děvčata 🙂
Tak můžu začít stimulku, jen nevim kdo mi to píchne, pač já nějak nemám odvahu 😃

luciebx
13. říj 2016

@adusku a co pichas?

petapal
13. říj 2016

@adusku to zvládneš

petapal
13. říj 2016

@luciebx no já jsem úchyl na testování takže teď si říkám,že nezačnu,ale kdybych pak. Udržela aspoň do 7dneb😠😠e😂

adusku
autor
13. říj 2016

@luciebx
Mám Elonvu 🙂
Takže stačí 1x, ale i tak radši poprosím tchýni 😃

luciebx
13. říj 2016

@adusku to neznám. Já píchala Gonal a super minipidi jehličky

luciebx
13. říj 2016

@petapal já sem taky magor. Chtěla bych vydržet aspoň 9 den po ale vím ze to nevydrzim 😂😂

luciebx
13. říj 2016

@petapal budeš volat ještě dneska na embryjka nebo to už necháš na zítra ba transfer

petapal
13. říj 2016

@luciebx dneska jsem na ně volala ráno v 9h nechám to na zítřek pokud se něco stane zavolání mi oni .

luciebx
13. říj 2016

@petapal já už dneska ne volala musím hlavně myslet pozitivně.

adusku
autor
13. říj 2016

@luciebx
Tady to je v takovým plastovým blbinci a jehlička taky vypadá drobounká. Jen já sama sobě neumim ani pořádně vytrhat obočí 😃
Mě v CARu doporučili tenhle lék, že u dlouhého je pro mě nejvhodnější 🙂
Tak snad po něm něco naroste.

Mimochodem, jak jste holky zvládaly stimulku? 🙂

luciebx
13. říj 2016

@adusku já sem to zvládla docela v pohodě. Taky sem sragora ale píchla sem to. Jen ta únava asi od 5tyho dne je teda masakr

jasmine2258
13. říj 2016

Tam jsem dneska po OPU. Bylo to v pohode. Ani to skoro nebolí. Jak normální MS chvili po probuzeni z narkozy a ted uz vůbec žádné bolesti. Jen škoda, že mám odbery jen z jednoho vaječníku. K druhému se nemohli sondou dostat. Mame proto odehraných 5 vajíček a 5 zůstalo v břiše...

adusku
autor
13. říj 2016

@jasmine2258
Držim pěstičky ať jsou všechna v pořádku a pěkně se oplodní a prospívají 🙂

Mě už dvakrát nemohli jeden vaječník najít, což se mi u mojí gyndařky ani u jinýho doktora v CARu nestalo 😞

luciebx
13. říj 2016

@jasmine2258 tak ti je Škoda ze se ti tam nemohli dostat. Ale aspoň jich mas 5. Zítra uvidíš kolik se jich oplodnilo 😍

petapal
13. říj 2016

@adusku já píchala elonvu jednou pak každý den gonal pero a od 7dne do 13 ještě k to.u oral gutan nebo jak se to píše.A spavou mám až po včerejšku po narkoze

petapal
13. říj 2016

@jasmine2258 super aspoň to tak ať se jim daří

petapal
13. říj 2016

@luciebx tak držím pěstičky poprvé za celé ivf mám i strach.Že to vyjde a já teď furt chrápu jak ti zvladnu😁

petapal
13. říj 2016

@petapal tak zítra budeš volat viď jak se jim dari

petapal
13. říj 2016

@jasmine2258 jsem to poslala sobě původně😃😃

tak zítra budeš volat viď jak se jim dari

petapal
13. říj 2016

@luciebx já jsem schopná nakoupit testy a čůrat na ne od 3dne😁😁😁

luciebx
13. říj 2016

@petapal já jich mam doma už 9 měla sem 10 ale před poslední m/s sem doufala ze ivf nebude ale mrcha stejně dorazila. Rak budu cukrář každý ráno a pak dam digital 😂

adusku
autor
13. říj 2016

Tak mám píchnuto, to byl porod 😃
Ale nějak mě ten špek tlačí 😃

jasmine2258
13. říj 2016

@petapal prý bude volat sestřička mně

kamilka90
14. říj 2016

@jasmine2258 Tak coo? Jsem zvědavá 🙂

jasmine2258
14. říj 2016

@kamilka90 ahoj, volali mi z Gennetu, že z 5 vajíček oplodnili 4 a z toho 1 přežilo...pokud vydrží do zítřka, zkusí mi ho zavést...bohužel nepřináším příliš pozitivní zprávy...snad budete mit větší štestí! ✊

Strana