Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Čaute děvčata 🙂
Tak můžu začít stimulku, jen nevim kdo mi to píchne, pač já nějak nemám odvahu 😃
@luciebx
Tady to je v takovým plastovým blbinci a jehlička taky vypadá drobounká. Jen já sama sobě neumim ani pořádně vytrhat obočí 😃
Mě v CARu doporučili tenhle lék, že u dlouhého je pro mě nejvhodnější 🙂
Tak snad po něm něco naroste.
Mimochodem, jak jste holky zvládaly stimulku? 🙂
Tam jsem dneska po OPU. Bylo to v pohode. Ani to skoro nebolí. Jak normální MS chvili po probuzeni z narkozy a ted uz vůbec žádné bolesti. Jen škoda, že mám odbery jen z jednoho vaječníku. K druhému se nemohli sondou dostat. Mame proto odehraných 5 vajíček a 5 zůstalo v břiše...
@jasmine2258
Držim pěstičky ať jsou všechna v pořádku a pěkně se oplodní a prospívají 🙂
Mě už dvakrát nemohli jeden vaječník najít, což se mi u mojí gyndařky ani u jinýho doktora v CARu nestalo 😞
@jasmine2258 tak ti je Škoda ze se ti tam nemohli dostat. Ale aspoň jich mas 5. Zítra uvidíš kolik se jich oplodnilo 😍
@jasmine2258 super aspoň to tak ať se jim daří
@jasmine2258 jsem to poslala sobě původně😃😃
tak zítra budeš volat viď jak se jim dari
Tak mám píchnuto, to byl porod 😃
Ale nějak mě ten špek tlačí 😃
@petapal prý bude volat sestřička mně
@jasmine2258 Tak coo? Jsem zvědavá 🙂
@kamilka90 ahoj, volali mi z Gennetu, že z 5 vajíček oplodnili 4 a z toho 1 přežilo...pokud vydrží do zítřka, zkusí mi ho zavést...bohužel nepřináším příliš pozitivní zprávy...snad budete mit větší štestí! ✊

@petapal kolik ti je? Toto je tvoje první ivf? Necháš si zavést dvě teda jo