Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@petapal Jee, tak to držím palce! ✊ Jak jsi na tom s folikuly, jestli se můžu zeptat? 😊
@petapal a jooo, už to čtu v předchozích komentářích 😉 👍
@jasmine2258
Já jim ale neříkala že jsem posera, fakt ne 😃
Tak to držim pěstičky, ať jsou všechny použitelný a ať vše běží jak po drátkách 🙂
@adusku dekuji ☺️
@jasmine2258 to co jsem psa ten pátek od té doby jsem na ultrazvuku nebyla
Já jsem taky nafouklá od včera od večera pobolívá břicho jak na MS.Strašně citlivé bradavky jinak mi nic není a horko mi ke furt.Už ať mám zítra odběr za sebou.Jdu k apolinari myslíte. Že mi je dají v pátek mimiska.Po dělí už by bylo dlouho ne když zítra je odber
@petapal taky mě bolí břicho jako před MS. Podle mě je to normální. No a embryo Ti podle mě zavedou až v pondělí. Pátek je moc brzy si myslím...ale třeba ma nekdo více zkušeností. Přece jen, je to moje první IVF. 😊
@jasmine2258 Ty máš zítra odběr jako petapal viď? 🙂 jéé to už se Vám to blíží 🙂 přeju hodně pozitivní nálady a no stress ;) musely jste na nějaké předoperační vyšetření?
@kamilka90 jo, já mám odběr zitra, petapal už dneska. Jsem v pohodě, nestresuju se. Byla jsem na předoperacnim vysetreni u obvoďáka (čekala jsem 4 hodiny v čekárně plné nemocných chrchlajících lidí, takže super zážitek)...byly to 3 ampule krve, moč a EKG. Díky za podporu 😊
Tak holky mám Krásná 4vajicka páté mi možná prý může ještě dozrat ,ale čtyři jsou urcite.Takže zítra v 9h budu volat embriologovi a asi v pátek by se zavedli to se dovím.Vypadá jsem utrogestan čípky od pátku je začnu brát
@petapal tak to je super, to vypadá nadějně! 😉👍 Držím palce, ať se embryjka krasne vyvíjí! 😉
@luciebx držím palce, ať vše klapne ✊
@jasmine2258 děkuji a tobě taky
@jasmine2258 děkuji už se nemůžu dočkat až ty prdochy budu mít u sebe
@jasmine2258 ať ti to dobře dopadne zírá i potom😜
Holky nakonec se vyvíjí 4 jak . Maji a zítra v 11.45h jdu pro dva kulíšky.Těším se a najednou na mně padl strach přece jen je klukovi už skoro 17let a teď vše Znova

Ahoj děvčata, včera jsem byla na druhem ultrazvuku v Gennetu. Vypadá to na 10 folikulu. Snad bude i 10 kvalitních vajíček. Jsem nafoukla jak balon. Jsem rada, že jsem na neschopence a můžu doma polehávat. Jsem při té stimulaci docela unavená. Stimulovala jsem Puregonem (ten je v pohode) a 2 dny k tomu jsem jeste píchala Orgalutran (to je děs běs...jehla tupá, větší, vstříknutá látka štípala, místo vpichu zčervenalo a svědilo...celkově dost nepříjemné...po 15 minutách po vpichu to naštěstí přešlo). Dneska budeme píchat Ovitrelle. A ve čtvrtek nástup na odběr vajíček. Pak budu zavádět Utrogestan. Co vy, jak jste ma tom? Jde taky někdo ve čtvrtek na OPU? ☺️