icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

jasmine2258
11. říj 2016

Ahoj děvčata, včera jsem byla na druhem ultrazvuku v Gennetu. Vypadá to na 10 folikulu. Snad bude i 10 kvalitních vajíček. Jsem nafoukla jak balon. Jsem rada, že jsem na neschopence a můžu doma polehávat. Jsem při té stimulaci docela unavená. Stimulovala jsem Puregonem (ten je v pohode) a 2 dny k tomu jsem jeste píchala Orgalutran (to je děs běs...jehla tupá, větší, vstříknutá látka štípala, místo vpichu zčervenalo a svědilo...celkově dost nepříjemné...po 15 minutách po vpichu to naštěstí přešlo). Dneska budeme píchat Ovitrelle. A ve čtvrtek nástup na odběr vajíček. Pak budu zavádět Utrogestan. Co vy, jak jste ma tom? Jde taky někdo ve čtvrtek na OPU? ☺️

petapal
11. říj 2016

@adusku Elonvu jsem měla taky od 2dc prý působí 7dni plus ty další léky jsem měla.Jinak zítra mně čeká odběr vajíček ráno v 7h mám nástup

petapal
11. říj 2016

@adusku Elonvu jsem měla taky od 2dc prý působí 7dni plus ty další léky jsem měla.Jinak zítra mně čeká odběr vajíček ráno v 7h mám nástup

jasmine2258
11. říj 2016

@petapal Jee, tak to držím palce! ✊ Jak jsi na tom s folikuly, jestli se můžu zeptat? 😊

jasmine2258
11. říj 2016

@petapal a jooo, už to čtu v předchozích komentářích 😉 👍

adusku
autor
11. říj 2016

@jasmine2258
Já jim ale neříkala že jsem posera, fakt ne 😃
Tak to držim pěstičky, ať jsou všechny použitelný a ať vše běží jak po drátkách 🙂

adusku
autor
11. říj 2016

@petapal
Jj, pokud zítra píchnu, tak 18týho ultrazvuk a popř dostimulovat 🙂
Budu na vás holky myslet 🙂

jasmine2258
11. říj 2016

@adusku dekuji ☺️

petapal
11. říj 2016

@jasmine2258 to co jsem psa ten pátek od té doby jsem na ultrazvuku nebyla

petapal
11. říj 2016

Já jsem taky nafouklá od včera od večera pobolívá břicho jak na MS.Strašně citlivé bradavky jinak mi nic není a horko mi ke furt.Už ať mám zítra odběr za sebou.Jdu k apolinari myslíte. Že mi je dají v pátek mimiska.Po dělí už by bylo dlouho ne když zítra je odber

petapal
11. říj 2016

@adusku už se ti to taky blizi

jasmine2258
11. říj 2016

@petapal taky mě bolí břicho jako před MS. Podle mě je to normální. No a embryo Ti podle mě zavedou až v pondělí. Pátek je moc brzy si myslím...ale třeba ma nekdo více zkušeností. Přece jen, je to moje první IVF. 😊

kamilka90
12. říj 2016

@petapal Taky si myslím, že až v pondělí nejdřív, máš zaplacenou prodlouženou kultivaci? A četla jsem, že CAR pracuje kdyžtak i o víkendu 🙂

kamilka90
12. říj 2016

@jasmine2258 Ty máš zítra odběr jako petapal viď? 🙂 jéé to už se Vám to blíží 🙂 přeju hodně pozitivní nálady a no stress ;) musely jste na nějaké předoperační vyšetření?

jasmine2258
12. říj 2016

@kamilka90 jo, já mám odběr zitra, petapal už dneska. Jsem v pohodě, nestresuju se. Byla jsem na předoperacnim vysetreni u obvoďáka (čekala jsem 4 hodiny v čekárně plné nemocných chrchlajících lidí, takže super zážitek)...byly to 3 ampule krve, moč a EKG. Díky za podporu 😊

petapal
12. říj 2016

Tak holky mám Krásná 4vajicka páté mi možná prý může ještě dozrat ,ale čtyři jsou urcite.Takže zítra v 9h budu volat embriologovi a asi v pátek by se zavedli to se dovím.Vypadá jsem utrogestan čípky od pátku je začnu brát

petapal
12. říj 2016

@kamilka90 já mela jen od obvodni EKG a potvrzení,že mohu na tak malý výkon.Žádné odbery

adusku
autor
12. říj 2016

@petapal
Super 🙂
A už tak brzy? Myslela jsem, že prodlouzena je lepsi

esiii
12. říj 2016

@petapal ja byla minulý tyden ve středu a našeho andílka mi dali v pondělí. Říkali ze máme byt u telefonu kdyby musel byt transfer dříve, kdyby se mimčům nedařilo. Od pondělka jsem jak na trní :-* mooooc se těšíme. hodně štěstíčka 😀

luciebx
12. říj 2016

@petapal me take budou v patek zavádět embryjko

jasmine2258
12. říj 2016

@petapal tak to je super, to vypadá nadějně! 😉👍 Držím palce, ať se embryjka krasne vyvíjí! 😉

jasmine2258
12. říj 2016

@luciebx držím palce, ať vše klapne ✊

luciebx
12. říj 2016

@jasmine2258 děkuji a tobě taky

petapal
12. říj 2016

@luciebx já to ještě nevím poprvé budu zítra volat a uvidíme ,ale ptala jsem se na kdy asi by to mohlo byt.Tak držím pěstičky

petapal
12. říj 2016

@jasmine2258 děkuji už se nemůžu dočkat až ty prdochy budu mít u sebe

petapal
12. říj 2016

@jasmine2258 ať ti to dobře dopadne zírá i potom😜

petapal
12. říj 2016

@luciebx jinak ať vše už vyjde budeš dávat jedno

luciebx
12. říj 2016

@petapal díky. Máme 5 krásných embryek. Snad se do pátku nic nezmění a bude něco k zamrazeni

luciebx
12. říj 2016

@petapal jo jen jedno. Pak možná kdybych musela na ket budu rozmyslet nad dvěma

petapal
13. říj 2016

Holky nakonec se vyvíjí 4 jak . Maji a zítra v 11.45h jdu pro dva kulíšky.Těším se a najednou na mně padl strach přece jen je klukovi už skoro 17let a teď vše Znova

Strana