icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

martik29
6. říj 2016

@jasmine2258 to se máš já mám bohužel od dnešního rána partnera pryč na týden 🙂 tedy začinám a bez něj o to je to horší vrátí se až vlastně pár dnů před ET. Chodím do Gennetu a jdu na ultrazvuk v úterý a pak ke konci týdne znovu.

adusku
autor
6. říj 2016

@martik29
Tak plochý břicho mám jen vleže 😂
Já nechci injekce, chci ten nosní spray 😃

martik29
6. říj 2016

@adusku to by bylo asi ideální taky bych ho chtěla, ale mám pocit, že si asi vybrat moc nejde? 🙂

jasmine2258
6. říj 2016

@martik29 chudáčku, to Ti nezávidím. Kdybych ale byla v takové situaci jako Ty, taky bych si to asi musela píchnout sama. Asi jsem moc citlivka. Někomu jinému by mi to nevadilo píchnout, ale sobě...Já taky chodím do Gennetu a na ultrazvuk jdu zítra. Tak držím palce, ať to všechno pěkně zvládneš! 😉

adusku
autor
6. říj 2016

@martik29
To nejde, ale bylo by to fajn ne?
Já si sama taky nic nepíchnu. Mě bolí i trhání obočí, když si to dělám sama 😂

kamilka90
6. říj 2016

@adusku No to máš pravdu 🙂 zní to dobře, ale aby to pak nebyla jenom jakože MS a nebo třeba několik dní...ale nebudu plašit... 🙂 jsem si už řekla, že jakmile to dostanu, tak žádný brouzdání na netu, budu se jen usmívat a řešit pozitivní věci a taky omezím sladký :D teď ještě pohledávám všude možně info a akorát tu stresuju blbostma :D

kamilka90
6. říj 2016

Jinak děvčata hodně štěstí při tom píchání :D je zvláštní, že ačkoliv jsem zdravotní sestra a denně píchám injekce do břicha, do zadku i do paže, tak jsem na sebe stejně zvědavá ...píchnout do sebe :D ale myslím, že až nás v bříšku budou hřát miminka nebo naopak až budou řádit po baráku a patlat čokoládu po zdi, tak se nějakým injekcím hoooodně zasmějeme :D :D :D

martik29
6. říj 2016

@jasmine2258 Děkuji zvládla jsem to 🙂)) nebylo to tak hrozné jak jsem myslela bolelo to asi prvních 5 sekund, ale nic šíleného spíš sebrat odvahu to je to nejtěžší.

jasmine2258
6. říj 2016

@martik29 máš můj obdiv! Já už mám taky píchnuto 😉 Ať se daří a foliky pekne rostou 👍

adusku
autor
7. říj 2016

@kamilka90
Sladký nemusim, jsem masová. Musim ale omezit koření a pálivý 😃
To by se asi případnému mimi nelíbilo 🙂
Žádná jakože ms není 🙂 neplaš plašane 🙂

adusku
autor
7. říj 2016

@martik29
Jsi dobrá!
🙂

kamilka90
7. říj 2016

@adusku Jááá vííím :D potřebuju od někoho "pár facek"...vždycky, když jsem tady četla diskuze třeba rok, dva zpátky, tak jsem říkala, jak některý holky jsou hrozný histerky a všechno prožívají a teď sem to já :D mám připravených 5 řad seriálu Přátelé a budu je sjíždět dokola a nic jinýho :D

martik29
7. říj 2016

Holky dnes jsem zjistila, že nejenom si musím sama píchat injekce v tom peru, ale od úterý začínám nějaké normální injekce Cetrotide rozdělala jsem to balení abych se podívala a to jsem neměla dělat udělalo se mi opravdu zle při pocitu, že si to musím aplikovat sama. Jak to překonat? s tím perem jsem se smířila, ale toto nedám asi poprosím sousedku. Taky máte i tu klasickou injekci nebo jen to pero?

petapal
7. říj 2016

@jasmine2258 tak dostala další injekce zvýšené na dozrání vajíček.A. jdu brát i čípky do konečníku ať dřív neprasknouve ve středu jdu na odběr.

kamilka90
7. říj 2016

@martik29 Ajeje Cetrotide mám v protokolu taky :/

jasmine2258
7. říj 2016

@petapal tak já mám stále píchat Puregon 175 jednotek a v neděli přidat injekce Orgalutranu (proti předčasnému prasknutí folikulu). Další ultrazvuk mam v pondělí a to mi uz řeknou, kdy bude odběr...zatim to vypadá na ČT nebo PÁ. Mám prý 6 a 4 folikuly...nic moc, ale snad to bude stačit. Důležitá bude kvalita.

petapal
7. říj 2016

@jasmine2258 určitě budou kvalitní když jich máme min.Já mám levá strana 14,9,9,10 a práva strana 11,9,10,7 takže místo 100jednotek ginalu 450jednotek plus orgalutran a čípky do konečníku Id neděle po 6h jmenují se indometacin 50 Berlin chemie a v pondělí naposled píchnu pregnyl 1000 tak snad už určitě dočkam a bude to ok

petapal
7. říj 2016

Říkala taky,že těch 6vajicek by být mohlo tak uvidime

petapal
7. říj 2016

Mluvila vlastně,že ty čípky budou proti puknuti aby předčasně nepraskli ,ale to je asi ten orgalutran tak pak nechápu proč musím brát navíc ty cipky

jasmine2258
7. říj 2016

@petapal teda, ty toho mas tech léku...z toho by mu šla hlava kolem 😄

jasmine2258
7. říj 2016

@petapal *mi

martik29
9. říj 2016

Já nerozumím proč má každá tak rozdílné dávkování já mám třeba 200 jednotek puregonu a někde čtu, že mají 75 nebo 150 podle čeho se to bere? 🙂

petapal
9. říj 2016

@martik29 asi kdo jal reaguje někomu stačí málo.Možná to berou z předešlých stimulaci mně čeká třetí IVF a možná i věk nevim

martik29
10. říj 2016

@petapal Aha to nevím já žádnou jinou stimulaci neměla a ani krevní vyšetření nic a je mi 28 let a mám poměrně vysoké jednotky toho léku.

kamilka90
10. říj 2016

@petapal Já si myslím, že je to taky podle váhy, protože se mě lékař ptal na váhu a pak zaspal do protokolu 150 jednotek...

petapal
10. říj 2016

To je taky možné holky můžou být nalakovaný nehty na tu krátkou narkozu.Já už si to nepamatuji

adusku
autor
10. říj 2016

@petapal
Zrovna na to myslim, jestli mi projdou nebo ne 🙂

petapal
10. říj 2016

Já si je na nohách nechám ruce kdyzyak odlaknu

adusku
autor
11. říj 2016

Ahojte děvčata 🙂
Tak jedu z CARu, vyfasovala jsem Elonvu, takže přání splněno, nemusím píchat denně 🙂
Ale abych nebyla tak nadšená, nevim kdy začnu. Jeden vaječník krásně utlumený a na druhém buď cysta nebo folikul :(

jasmine2258
11. říj 2016

@adusku teda, to je snad nějaká protekce toto?!!! 🤔😄 držím palce, ať se daří a nejsou žádné komplikace. 😉

Strana