Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky, tak já jsem si vyzvedla dnes stimulační protokol a začínám tento týden 🙂 bojím se mám strach co jak bude a hlavně aby to vyšlo snažíme se 2 roky partner má již 4 dětí a nikdy neměl problém tak mám i obavy, že je problém na mé straně a aby se to IVF vydařilo nechci do toho vkládát příliš velké naděje.
@petapal ahoj, máme teď první pokus, takže si budeme zatím dávat jedno. Říkám si už, ať je to za námi!!! Jsem po první injekci a pěkně se mi po ní točí hlava. Ale jinak docela v klidu. Jen mi přijde, že jsem víc unavená...A co teprve, až budu píchat třeba šestou injekci?! No jo, ale co bychom pro ty naše mimísky neudělaly...🙂
@jasmine2258
Třeba už ti ta šestá ani nepřijde 😃
Mě po tom blbinci bolí prsa tak, že mám pocit, že mi puknou. Jestli to tak bude i při stimulce, tak si je snad stáhnu obvazem 😂
@kamilka90
My čekali po tý první návštěvě na červenou mrchu a ta měla 20 dní zpoždění... a u Apolináře přes prázdniny nemají laborku, tak už by se to pak nestihlo :(
Tak jsme se dohodli, že až to dostanu v září, tak 22tý den cyklu dostanu první injekci a stalo se 🙂
Nejdřív si mysleli, že jsem moc tlustá, pak laparkou zjistili neprůchodnost vejcovodů s tím, že nevidí důvod a k tomu mám „porcelánový“ vaječníky neboli PCOS. A než by mě trápili, tak jsme se dohodli rovnou na IvF 🙂
Dneska je to 6den stimulace a zatím nic necítím občas zapichne na vajecniku.v pátek jedu na ultrazvuk tak doufám,že to bude v pořádku
moc Vám holky všem přeji, aby vám to vyšlo, mám ségru, který začíná s IVF a není to pro ni jednoduché a je to ten nejhodnější člověk kterého znám a je mi jasné, že si každá z vás jak tu jste to vytoužené miminko už zasloužíte, držím moc palečky 🙂
@petapal taky jedu v pátek na UTZ 😉 Tak si pak dame vedet, jak to dopadlo 😉 Hodně štestí! 😊
Holky, co jdete na UZ, hodně štěstííí 🙂
@adusku já při stimulce prsa vůbec necítím (aspoň zatím). Spíš se to u mě projevuje, že se mi trochu motá hlava a jsem víc unavená. Ale jinak je to v pohodě. Snad Tě ta bolest prsou taky brzy přejde. Věřím, že je to nepříjemné. ☹ Já to tak mám každý měsíc před MS.
@jasmine2258 určitě 🙌😁
@jasmine2258
Já taky, ale jen lehce, tohle bylo strašný :(
V noci jsem to dostala a musim říct, že jsem si po 13ti letech musela vzít kapky na bolest.
Ale co, jsme ženský a něco vydržíme 🙂
Aha 🙂 no a tím pádem, je u tebe leda odsátí a IVF.. v tom případě by to taky mohlo být úspěšné brzy, když je u tebe problém taky jen v té "cestě" 🙂
Tak já holky dnes začínám poprvé píchat injekce 🙂 dostala jsem všechny léky tak čekám na večer.
@martik29 taky stimuluju Puregonem a naštěstí "problém" s plochým břichem nemám 😀 Mně injekce píchá manžel. Není to žádná hrůza, ale sama bych asi měla problém si to píchnout. Mívám u toho zakryté oči. 😀 Do jakého CARu chodíš? A kdy máš kontrolní ultrazvuk?

@jasmine2258 tak super teď už jen ať máme mimi v sobě.Budeš si dávat dvě?