icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

pokaja
27. říj 2017

@horvi02 píchám si zase gonal, na začátku 150 jednotek a od včerejška mi to navýšili na 200, tak uvidím zítra na kontrole, už to v tom podbřišku začínám cítit. Jinak jsem překvapená, že nic dalšího jsem zatím nedostala, minule jsem si už touto dobou píchala cetrotide proti prasknutí folikulů. Ty si půjdeš pro mrazáčka v listopadu?

pokaja
27. říj 2017

@be_ruska doufám, že ano. Jinak změním kliniku. Věřím, že ti to teď dopadne dobře, držím všechno, co mám 🍀

be_ruska
27. říj 2017

@pokaja rano zkusim test a bude jasno. Kdy mas dalsi kontrolu?

pokaja
27. říj 2017

@be_ruska mysli pozitivně 🙂, kontrolu mám zítra 🙏

be_ruska
28. říj 2017

Ahoj holky tak u me test negativni😢

linusha
28. říj 2017

@be_ruska ahoj, kolikátý den dnes jsi po transferu? Třeba by se čárka ještě mohla objevit později.

be_ruska
28. říj 2017

@linusha 9. Den po. Myslim ze to je jasné

linusha
28. říj 2017

@be_ruska asi bych se ještě do krve úplně nevzdávala, třeba tam ještě nějaká naděje je ač asi malá. Ale chápu jak se cítíš, já toto zklamání už párkrát taky zažila. Přeji hodně sil 🍀

cambra
28. říj 2017

@be_ruska někde jsem četla že se ro někomu objevilo klidně až 11 ci 12...ja jsem si na test ještě netroufal...8 den po ET jsem spinila...ale jen ráno.. pak už to nepokračoval..dnes jsem 9den.Mam brát ascorutin...ale potom co jsem si přečetla co to je zač...dnes už ho brát nebudu..jen kdybych začala zase spinit...jinak si dávám crinone...
Myslím že šance jeste je...😊 potkala bych ještě tak 2 dny...a zkusila test znovu...

horvi02
28. říj 2017

@be_ruska moc mě to mrzí beru :( Věřím, že příště se to určitě podaří! Na druhou stranu - do krevního testu není nic 100%!

horvi02
28. říj 2017

Holky!!!! Já tomu nerozumím, ale dokazuje to jediné - testovat 8.-11.DC pro některé nic neznamená a nevykazuje, stejně jako příznaky (žádná bolest prsou), ke všemu přišel čas MS a bolesti a špinění... no prostě jsem dokonce ani nejela na krev, jak jsem v pátek měla (och, jsem kačena, já vím!), ALE - bolesti MS přetrvávaly a MS nikde... tak jsem šla do testu a tady vidíte výsledek! Takže v pondělí na krev a budu se modlit, že jsem nic nepotentila tím, že jsem byla přesvědčená o tom, že to nevyšlo a nosila jsem kýble s vodou a stěhovala krabice s oblečením. Ach jak bych si nejraději vyliskala! Neztrácejte naději, když nejste mezi "citlivkama", které mají hned od 6. dne po transferu ducha... vydržte až do krve!

cambra
28. říj 2017

@horvi02 no pani....to je paráda.. takže u přes skórování že nic..přeci jen 😊
Držím palečky ať je vše ok a v pondělí čekáme jen a jen dobře zprávy...☺
Já jsem dnes 9 den....pořád váhám zda čekat do MS a to je 2.11. Či udělat test v pondělí....zase se bojím falešného zklamání ci falesne naděje...
Ve čtvrtek mě vyplasilo to spinení.. ale zatím je to už ok...

cambra
28. říj 2017

@horvi02 mělo tam být i přes smirovani 🤣
Jaký to je prosím test?

horvi02
28. říj 2017

@cambra Díky! Já jsem totálně v šoku. Manžel musel jet dnes pomáhat do práce, tak čekám až dorazí a oznámím mu tu super zprávu. Já si 9. den po transferu dělala test s citlivostí 10 - a to tam nebylo vůůůůbec nic. Dneska jsem si dělala nějaký "SeeNow" test, ale byl to dárek k objednávce čaje pro otěhotnění a vitamínů. Co ale vím, tak jedním z nejlepších je MamaTest (ten červený). Chápu tě, že máš strach, ale máš fakt skvělé příznaky (i s tím špiněním - zahnizďováním). Pokud máš dobrý test s citlivostí 20, tak by to snad mohlo něco ukázat, ale... je fakt, že některým se duch ukáže až od 11-12 dne. Takže i kdyby tam nic nebylo, tak to ještě nic neznamená ;)

cambra
28. říj 2017

@horvi02 no to manžel bude mít radost 😂🤣😂 takové malé sobotní prekvapko...
Taky se utěšuje tím.. že splnění je nakonec dobře znamení.. uvidíme 😊
A těším se na dalsi dobře zprávy...😚

horvi02
28. říj 2017

@cambra I když pozitivním testem asi stres nekončí - mi teď přijde, že na 12. den po transferu je ta druhá čárka nějaká slabá a že nemám nějak silné příznaky a že to asi nedopadne, ale utěšuje mě, že to evidentně funguje, takže když ne teď, tak třeba příště...

volfici
28. říj 2017

@horvi02 juchuuu juchuuu, já to věděla! 😘😘😘👏taková dálnice, krása, krev je jen formalitka v tomto případě... Ježíšmarja, já mám takovou radost!

volfici
28. říj 2017

@horvi02 sílu čárky neřeš, každý test má jiné množství barviva a každé se zvedá HCG jinak. Tohle je paráda na 12.den. Koukni na moji 13.den - ta nejsilnější

horvi02
28. říj 2017

@volfici Děkuji!!!!😍 😍 😍 Já se ještě nedokážu úplně radovat, i když slzičky štěstí byly... dělala jsem hned na to druhý a ten už je slabší - nevím, jestli je to tím, že jsem byla hned asi 10 minut po prvním, nebo tím, že je už pozdě a hladina klesá... no uvidíme zítra ráno (už mám nastaveného budíka na 6:30, protože v 7 dorazí obkladači dodělat koupelnu, tak ať to stihnu před nima). Mám strach, že je to planý poplach a akorát mě to rozhodí, když už jsem byla tak smířená s dalším pokusem. Všem jsem řekla, že to nevyšlo a že se připravujeme na další cyklus a teď taková naděje... to by mě asi hodně mrzelo, kdyby byla jen planá a v pondělí řekli, že je to jen nějaká odchylka a že se zázrak nekoná. Teď se bojím výsledku krve ještě víc, než po transferu 😢

be_ruska
28. říj 2017

@horvi02 no ja nestacim zírat!!! 😲❤ to je krasa!!! A to sis byla jista ze nic. Ty brdo ted si mi dodala kapku naděje, ze by fakt 9. Den nic neukazal test a prece to vyslo!!?? To je fakt super mam radost za tebe a zavidim ❤

horvi02
28. říj 2017

@volfici Děkuji! Tohle jsem potřebovala vidět!!! ❤ 😘 Alespoň pro dnešek jsi mi zařídila klidný spánek!!! Uvažovala jsem jak googlit "síla čárek TT 12. den po KET" :D :D

horvi02
28. říj 2017

@be_ruska Určitě ještě naději neztrácej - já byla totálně jistá, že to nevyšlo, protože 9. den tam nebyl ani pidi dušík - prostě nic... a teď? Drž se a piš jak to s tebou vypadá! Ještě není nic ztraceno i bez příznaků či čárky hned 9. den po transferu! Uvidíš, že i tobě se zadaří! Tohle bude šťastný měsíc!

volfici
28. říj 2017

@horvi02 netestuj každý den, HCG se zvedá co dva dny, zkus vydržet do pondělí, i když jdeš ten den na krev, já taky testovala v den odběrů. Ten slabší test po deseti minutách je logický, moč už nebyla tak koncentrovaná. Neboj se, bude to dobrý. Mysli pozitivně, prcek to zvládne.

be_ruska
28. říj 2017

@horvi02 uplne mam z toho husi kuzi 😀 ty jo kez bych mela taky takove stesti. Ja teda zkusim dalsi test az v utery i kdyz porad tomu u sebe neverim.

horvi02
28. říj 2017

@volfici Tož to teda nevím jak to až do pondělí vydržím :D Jsem vyklepaná jak ratlík a chci se pořád ujišťovat... ale dobře, zítra se prostě vyspím a uvidím v pondělí - to to budu mít dvojnásobně potvrzené/vyvrácené.
@be_ruska Počkej na cca 12-13. den po transferu a zkus znovu nějaký citlivější (s citlivostí 10). Bude to dobré, věřím tomu!

be_ruska
28. říj 2017

@horvi02 delala jsem dneska Pepino test s citlivosti 10 a prave ani naznak ducha tak nevim no.

horvi02
28. říj 2017

@be_ruska jsi v ET o 3 dny "pozadu", tak ještě vydrž prosím a nevzdávej to jako já. Hlavně nedělej takové kraviny jako tahání krabic, jako jsem dělala já! Budu na tebe myslet a držet pěsti! Musí nám to vyjít!😘

tetr
28. říj 2017

Holky, připláceli jste si některá za emryoglue nebo asistovaný hatching?

be_ruska
28. říj 2017

@horvi02 tak jo. Dodala jsi mi naději ❤ ja uz si dnes dala dvojku burcaku ale tak to se snad nic nestane 😀 kdyby nahodou se povedlo.

adusku
autor
29. říj 2017

@tetr
Ne a dle slov embryologa jsou to zbytečné peníze 🙂

Strana