icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

marryline
25. říj 2017

@cambra ty jo, tvoje příznaky jsou velmi dobře znamení!!! 😍 nechceš zítra testovat? 🙂

marryline
25. říj 2017

@crazy_girl3 přesně tak by to bylo i u nás. V rodině mám samé stresare a navíc není důvod aby to někdo věděl. Bude to miminko jako každé jiné 🙂 navíc jsme se s přítelem snažili 13.mesicu a už vidím ty řeči, že jsme měli počkat, že to není tak dlouhá doba. Ale psychika dělá svoje :/

horvi02
25. říj 2017

@cambra Nestresuj, máš příznaky na jedničku! Budu na tebe myslet a ty se nepoddávej depresivním myšlenkám a mysli na to, jak vám bude brzy krásně ve třech 🙂

cambra
25. říj 2017

@marryline že by😁...holky..ani n3vite jak si přeji aby aspoň jedno embryjko zabojovalo... 😊

crazy_girl3
25. říj 2017

@cambra určitě to dobře dopadne!!

@marryline my se snažíme 4 roky, takže za tu dobu už jsem si vyslechla svoje sama o sobě...teď ty soucitné pohledy, že jdeme na IVF a aby mi každej čuměl na břicho, jestli nám to vyšlo...o to nestojím..a jak píšeš, bude to miminko jako každé jiné 🙂

cambra
25. říj 2017

Holky..upřímně.. náš se vždycky každý bude ptát co a jak...jsme dve holky a s čapem to neukecam...😂
Jen jsem si myslela te to bude jednodušší a očividně i kdybych měla vedle sebe chlapa...byl by to boj...
Ale všem děkuji za nakopnutí....😗😗😗

crazy_girl3
25. říj 2017

@cambra fakt? A můžu se zeptat, jak do funguje? To jde nechat i udělat IVF s darovanýma spermijema, když nemáš chlapa?? Myslela jsem, že to nejde. Promiň, že jsem zvědavá :D

cambra
25. říj 2017

@crazy_girl3 nejde...takze pro kliniku chlapa mám...kamarada...😊
Ale spermie máme darované..

crazy_girl3
25. říj 2017

@cambra já jsem si to právě vždycky myslela, že to jde jedině takto. A to na klinice můžeš rovnou říct, že chcete z darovaných?

be_ruska
25. říj 2017

@cambra taky jsem zvedava 😀 kamarad musel mi spatne spermio jinak by vam darovane nedali nebo jo?

adusku
autor
25. říj 2017

Holky, takhle vypadá 3290g štěstí ☺
IvF se nebojte a jděte do něj ☺

cambra
25. říj 2017

@crazy_girl3
@be_ruska
Rozhodně darované není na požádání...Ano je neplodny...😊

suzzikk
25. říj 2017

Ahoj holky,má někdo zkušenost s tímhle krevním testem ?

horvi02
26. říj 2017

@be_ruska Ahojky, ty budeš zítra ráno testovat, viď? Budu na tebe mysleet a držet ti pěsti!!! Já měla jet zítra na krev, ale je to zcela zbytečné, protože se mi spustila MS, takže zítra jen volám abych se objednala na další KET :(

be_ruska
26. říj 2017

@horvi02 ahojky. No chtela jsem testovat ale mozna jeste pockam. Jeste uvidim. Zitra bych to mela spravne dostat, ale drzi mi to urcite utrogestan. Stejne mam pocit ze to nevyslo.☹

tetr
26. říj 2017

Ahoj holky, přidávám se k Vám v listopadu mě čeká první IVF. Máme za sebou několik inseminací a v dubnu revizi, Tenhle týden jsem absolvovala předoperační vyšetření a dnes dorazila MS, ale dle pronatalu se počítá 1DC až zítra takže jdu v sobotu pro léky a začne to...Doporučíte mi nějaké typy po OPU nebo jak předejít OHSS?Děkuji a držím všem palce

volfici
26. říj 2017

@tetr ahoj, vítej a hodně štěstí, ať to klapne napoprvé. Určitě doporučuji to samé, co ti doporučí v CAR - hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Já před OPU a před transferem pila grepový džus, prý je dobrý na sliznici a zrání vajíček. A po transferu ananas, ten zase napomáhá udržení embrya. Kamarádce ale za ty džusy doktorka strašně vynadala, že je to strašně agresivní, hlavně ten ananas, tak nevím.

volfici
26. říj 2017

@be_ruska nee 😔

hribek
26. říj 2017

@suzzikk jj vysel pozitivni kdyz jsem mela hcg v krvi

horvi02
27. říj 2017

@be_ruska To mi ani neříkej :( Ještě neztrácej naději - šla jsi až o několik dní po mně, pořád ještě to může vyjít!!

pokaja
27. říj 2017

@volfici
@horvi02
@be_ruska ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla, nevím, jestli si na mě ještě pamatujete 😀. Jak se máte? Čtu tady nějaká negativa, neztrácejte naději 🙂. Já jsem dnes 8. den stimulace na 2. IVF, tentokrát podle dlouhýho protokolu, zítra mě čeká 2. kontrola. Tak snad to všechno tentokrát dobře dopadne 🙏

cambra
27. říj 2017

Holky...bolí mě v podbrisku a začala jsem splnit.Dle kliniky ok..mám být v klidu a koupit si ascorutin.podbrisek cítím od ET..ale dnes víc.. větší tlak....Už se docela bojím co bude 😔
Jsem 8 den po ET.Testovat mám příští týden ve čtvrtek.Mam 2 embryjka...prsa bolí.. bolest mě i budila ale mám pocit že druhý den to je co se to zmirnilo...

cambra
27. říj 2017

Začala jsem spinit....ach ty opravy telefonu...

volfici
27. říj 2017

@pokaja ahoj, to si piš, že pamatujeme, nedávno jsem si říkala, kam jsi zmizela. Tak držím moc palce, určitě to klapne 🍀

volfici
27. říj 2017

@cambra osmý den už bys mohla zkusit 😉, špinení nemusí nic znamenat, teda nic špatného. Držím palce 😘

horvi02
27. říj 2017

@pokaja No jasně, vítej zpátky mezi námi 🙂 Co "si pícháš" při dlouhém protokolu? Budeme držet pěsti ❤

horvi02
27. říj 2017

@cambra špinění může být nidace - což je super! Pokud bolí prsa, tak bych možná nervozní nebyla ;) Ona ta prsa jsou fakt super identifikátor těhotenství :D Ale klidně zkus testovat už dřív - některé holčiny mají duchy už od 6DC ;) neboj a nestresuj, určitě tam bude ta vysněná dálnice ;)

be_ruska
27. říj 2017

Tak sem holky srab. Nezkusila jsem to. Ale zitra to budu 9.den uz to zkusim rano..... bud a nebo. Zitra by tam uz urcite neco bylo a kdyz nic tak je jasno. Nic me neboli nic mi neni takze to vidim bledě.
@pokaja ahojky taky jsem na tebe nedavno myslela. Super ze uz stimulujes snad bude mit ten dlouhy protokol vetsi uspech🙂

horvi02
27. říj 2017

@be_ruska Zlato neboj, ne každý je příznakový! Možná jsi úplně v klidu a čekají tě až cca za měsíc ranní nevolnosti ;) Není důvod házet flintu do žita 😘

pokaja
27. říj 2017

@volfici potřebovala jsem se od toho aspoň trochu odprostit. Ten čas tak letí, už budeš mít zachvilku screening že? ❤

Strana