Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@volfici bohužel biochemické těhotenství po IVF je též možné,zažila jsem ho ☹ a nejedná se o prázdný vacek. Embryo se zahnízdí,tím pádem tě zjistí i HCG v krvi a test ukáže dvě carky,ale z nějakého důvodu jeho vývoj nepokračuje,mohou to být vady embrya neslučitelné se životem,nikdo není schopen to vysvetlit,proč se to může stát..
@marryline No zatím ještě není nic jisté! Výsledek jen pozitivní z krve, ale na ultrazvuk jdu až v pondělí - a to podle všeho ještě ani nepůjde slyšet (vidět) srdíčko... tak se zatím nijak neradujeme, až po oficiálním ultrazvuku i se srdíčkem :D Je mi totiž divné, že mě pořád nebolí prsa :( Jen sem tam trochu břicho, jinak ani jediný příznak. Dle kalkulačky jsem 4+5 a už bych měla začít pociťovat nějaké "stavy" a zatím prdlajs :(
@horvi02 já viděla srdíčko, když jsem byla 5+5,takze ještě chvilku výdrž a taky ho uvidíš🙂 jinak k těm příznakům. U mě byl úplně největší příznak nechuť k jídlu. Bolest prsou jsem cítila, ale taky ne pořád, jen občas a ne nějak moc. Potom v 5tt mi začaly nevolnosti . Ale moc nevím k čemu to přikládat protože já navíc Nela hyperstimulak a velké cysty, takže mě pořád něco bolelo, hlavně vaječníky a břicho. A kolik jsi měla hcg? 🙂
@marryline Já netuším kolik jsem měla hcg, protože doktor mi do telefon jen řekl "máme to pozitivní maminko, gratuluji. Máte několik stovek jednotek... objednejte se za týden na kontrolu, nashledanou... :D" Takže vlastně nic moc netuším. Dneska tam musím volat znovu, protože jsem se ani nezeptala, jestli nemám náhodou přestat užívat Dostinex (na snížení Prolaktinu). Prostě jsem byla tak v šoku, že jsem se nezeptala skoro na nic :D
@volfici díky....no říkám si že kdyby obě.. bylo by to silnější....zkusím testovat i zítra 😊
@horvi02 to budeme....ale ještě to je běh na dlouhou trať....chci si zavolat ve čtvrtek...me na klinice o krvi neřekli...ale předpokládám že když tam večer zavolám ze to nebude problém... 😊
@marryline moc dekuji 😊
Jinak pořád cítím podbrisek...ale to už předpokládám k tomu patří 🤣😊
Holky...nemusíte jak se tehu počítá...když je to po ET a 5denni kultivaci...moje kalkulačka mi už tvrdí 3tt+5 protože jsem to naposledy měla 5.10. ....

@cambra ano, my chceme další dobrou zprávu 😍