icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

volfici
30. říj 2017

@cambra ano, my chceme další dobrou zprávu 😍

cambra
30. říj 2017

@volfici ani nevíš jak doufám, že to tak bude...a možná se toho trochu bojím.. ale asi do toho zítra půjdu...😊

horvi02
30. říj 2017

@cambra Určitěěěě! Moc by mi bodlo vědět, že v červenci nebudu sama ;)

be_ruska
30. říj 2017

@horvi02 dekuju ze na me myslis. Na krev jdu ve ctvrtek.🙂

linusha
30. říj 2017

@be_ruska my právě z důvodu 2 neúspěšných IVF jsme odešli z Heliosu, takže ono si člověk vážně nevybere.

@pokaja např. to že lidi hned cpe do IVF, nechce o ničem diskutovat, prostě že názor který říká je nejlepší a taky to že hned všechny cpe do nejdražších metod.

pokaja
30. říj 2017

@linusha aha, tak přesně takhle jsme to měli s dr. H. Ta nám řekla, že přirozeně se nám to nikdy nepovede, zato dr. T byla víc empatická a řekla, že nikdy neříkej nikdy. Člověk si opravdu nevybere

tergal
30. říj 2017

@volfici bohužel biochemické těhotenství po IVF je též možné,zažila jsem ho ☹ a nejedná se o prázdný vacek. Embryo se zahnízdí,tím pádem tě zjistí i HCG v krvi a test ukáže dvě carky,ale z nějakého důvodu jeho vývoj nepokračuje,mohou to být vady embrya neslučitelné se životem,nikdo není schopen to vysvetlit,proč se to může stát..

tergal
30. říj 2017

@be_ruska ahoj,ohledně toho iui...záleží jak "horší" je spermiogram...Dr.by před inseminaci,potom,co už u sebe má tu kanylu s partnerovými procistenymi spermiemi,měl říct,jak na tom partnerův spermiogram je. Držím pěsti na krev 😉

cambra
31. říj 2017

@horvi02
@volfici
@marryline
Holky....šťastná a nesva...přijde mi to slabé...takže dve tam asi nebudou..ale to je fuk.....jestli test nekeca....jsem o krok blíž!!!! 😍

volfici
31. říj 2017

@cambra supeeeeer! Paráda 😘😍 třeba se chytly obě, to se zjistí až na UTZ. Mám velikou radost 👏

volfici
31. říj 2017

@tergal aha, no tak snad to tu nikoho nepotká 😔 a ty se chystáš na nový pokus?

horvi02
31. říj 2017

@cambra No to je kráááááása!!! Gratuluji! Takže se v červenci budeme "trápit" spolu! 😍 Kdy jdeš na krev na 100% potvrzení? A buď ráda, se dvěma bude určitě moc práce, jedno si víc vychutnáš 😘

horvi02
31. říj 2017

@tergal Obávám se, že v průběhu těhu se může stát tolik věcí, které člověk neovlivní a někdy mu je ani nikdo nedokáže vysvětlit, že ta hrůza a strach trvající celých 9 měsíců je u žen pochopitelný :(

horvi02
31. říj 2017

@volfici Nevíš ty už náhodou, co to bude? Ve 13.tt bys už mohla pomalu znát pohlaví, že? Nebo si to nechcete nechat říct? 🙂

horvi02
31. říj 2017

@be_ruska Neboj zlati, myslím na tebe a držím pěsti! Přeju ti to! A kdyby náhodou nic, tak přeci se blíží Vánoce a vše bude vypadat líp. Budou pohádky, cukroví, vajčňák, klídek a relax... neuvažovala jsi o lázních? I když není důvod o ničem uvažovat, tobě to vyjde!!! 😍

volfici
31. říj 2017

@horvi02 za chvíli valíme na screening, možná by mohlo být něco vidět, ale jisté to není. To spíš až na dalším screeningu ve 20tt. Já ještě nejsem rozhodnutá, asi bude záležet na momentální situaci 😊

horvi02
31. říj 2017

@volfici Tak držím pěsti, ať vám něco ukáže, ale hlavně ať je v pořádku! 😘

marryline
31. říj 2017

@cambra ty vogoooi, supeeer tehulkoo🤰 moc gratuluji😍

marryline
31. říj 2017

@horvi02 ahooj, mě už mnohem líp. Nejhorší to bylo od 4tt do 8tt,ted už je to dobrý 🙂 ale co tyyy? Vidím, že máš termín měsíc po me😍

horvi02
31. říj 2017

@marryline No zatím ještě není nic jisté! Výsledek jen pozitivní z krve, ale na ultrazvuk jdu až v pondělí - a to podle všeho ještě ani nepůjde slyšet (vidět) srdíčko... tak se zatím nijak neradujeme, až po oficiálním ultrazvuku i se srdíčkem :D Je mi totiž divné, že mě pořád nebolí prsa :( Jen sem tam trochu břicho, jinak ani jediný příznak. Dle kalkulačky jsem 4+5 a už bych měla začít pociťovat nějaké "stavy" a zatím prdlajs :(

marryline
31. říj 2017

@horvi02 já viděla srdíčko, když jsem byla 5+5,takze ještě chvilku výdrž a taky ho uvidíš🙂 jinak k těm příznakům. U mě byl úplně největší příznak nechuť k jídlu. Bolest prsou jsem cítila, ale taky ne pořád, jen občas a ne nějak moc. Potom v 5tt mi začaly nevolnosti . Ale moc nevím k čemu to přikládat protože já navíc Nela hyperstimulak a velké cysty, takže mě pořád něco bolelo, hlavně vaječníky a břicho. A kolik jsi měla hcg? 🙂

horvi02
31. říj 2017

@marryline Já netuším kolik jsem měla hcg, protože doktor mi do telefon jen řekl "máme to pozitivní maminko, gratuluji. Máte několik stovek jednotek... objednejte se za týden na kontrolu, nashledanou... :D" Takže vlastně nic moc netuším. Dneska tam musím volat znovu, protože jsem se ani nezeptala, jestli nemám náhodou přestat užívat Dostinex (na snížení Prolaktinu). Prostě jsem byla tak v šoku, že jsem se nezeptala skoro na nic :D

cambra
31. říj 2017

@volfici díky....no říkám si že kdyby obě.. bylo by to silnější....zkusím testovat i zítra 😊

@horvi02 to budeme....ale ještě to je běh na dlouhou trať....chci si zavolat ve čtvrtek...me na klinice o krvi neřekli...ale předpokládám že když tam večer zavolám ze to nebude problém... 😊

@marryline moc dekuji 😊

Jinak pořád cítím podbrisek...ale to už předpokládám k tomu patří 🤣😊

cambra
31. říj 2017

Holky...nemusíte jak se tehu počítá...když je to po ET a 5denni kultivaci...moje kalkulačka mi už tvrdí 3tt+5 protože jsem to naposledy měla 5.10. ....

horvi02
31. říj 2017

@cambra Já taky uvažovala, jestli se u KET s prodlouženou kultivací nepočítá nějak jinak než u klasického početí (tady vlastně víš celkem přesně který den jsi otěhotněla). Ale zatím se řídím kalkulačkou dle prvního dne poslední MS ;)

horvi02
31. říj 2017

@cambra Ale na to počítání by ses měla zkusit zeptat @volfici až se vrátí ze screeningu - ona je v tomhle lepší jak Google 😍

be_ruska
31. říj 2017

@cambra supeer gratuluji ❤

horvi02
31. říj 2017

@cambra Ale čím víc nad tím uvažuju - neměly bychom být o týden víc, když jsme měly 6ti denní embrya? Když vlastně v době ovulace (kdy normálně žena teprve počne a začne se prďous vyvíjet), tak my dostaly už skoro týdenního fazoláka?

cambra
31. říj 2017

@be_ruska Děkuji....teď ať se to hlavně potvrdí...😊

cambra
31. říj 2017

@horvi02 no jo...ale nam fazolak šel rovnou do dělohy...zkrátil si cestu...tak to asi bude nějak nastejno...😊
Je jen zvláštní že dnes ráno zjistím.. že to asi vyšlo a šup...už mi to táhne na 4 týden 🤣🤣🤣
Zkusím se po zeptat na klinice...

Strana