icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

pxtulka
31. říj 2017

@horvi02 těch 5-6 dní v tom skutečně potom trošku hapruje 🙂 mě určovali týden těhotenství většinou podle ultrazvuku. Na termín PM se ptala pouze moje gynekoložka (na kontrole v 8.tt), ale když jsem jí vysvětlila že jsem měla KET 5-ti denního embrya tak sama říkala že těch 5 dní v tom hraje roli a že mimino opravdu je dle UTZ o těch pár dní starší 🙂

volfici
31. říj 2017

@horvi02 @cambra holky, zkraje se to počítá podle MS, postupně se to upravuje podle velikosti plodu. Já jsem třeba dnes podle MS 12+1, podle dnešního screeningu, který dopadl mimochodem skvěle, máme správné počty rukou, nohou, orgánů atd., rizika vvv negativní, takže jupiiii, jsem už 13+1. Na další vyšetření mě už objednali podle tohohle nového čísla.

cambra
31. říj 2017

@volfici jeeee děkujeme.....a super..to jsou jen skvěle zprávy.. ❤😗 doufám že půjdeme ve Tvých šlépějích...

horvi02
31. říj 2017

@pxtulka
@volfici Díky holky za vysvětlení 🙂 Takže uvidím v pondělí co řekne pan doktor (jestli teda vůbec něco řekne a nebude to planý poplach). Už se nemůžu dočkat. Doma jsem všem řekla, že to nevyšlo a všichni mě litují (ach jo, kéž by to šlo utajit, ale pracuji ve firmě s taťkou a jezdíme spolu autem, takže žádnou návštěvu CAR neutajím :( )

horvi02
31. říj 2017

@volfici Obrovská gratulace ke zdravému prďouskovi! A co? Ukázal/a se? ❤

volfici
31. říj 2017

@horvi02 neukázal, resp. doktorka komentovala a ukazovala nám všechno co viděla, ale o pohlaví neřekla nic, tak asi nebylo nic vidět. Já se teda nezeptala, nějak jsem byla vyřízená, že tam pořád je a slyšela jsem srdíčko, to mě totálně odrovnalo, tak třeba příště 😉

pxtulka
31. říj 2017

@volfici já měla vždycky při poslechu srdíčka slzy na krajíčku 🙂 nám pohlaví říkala doktorka až v 17.tt. Jinak všechno v pořádku?

horvi02
31. říj 2017

@volfici Na pohlaví nezáleží, hlavní je to zdraví 😘

pxtulka
31. říj 2017

@volfici už čtu výše že screening dopadl na výbornou...moc gratuluji 🙂

volfici
31. říj 2017

@pxtulka @horvi02 @cambra děkuju holky 😘😍

crazy_girl3
31. říj 2017

@volfici taky gratluju!!! My s mužeme tentokrát chceme, pokud to vyjde, nenechat si pohlaví říct, abysme měli překvápko 🙂

cambra
31. říj 2017

Holky....po první testu.. jak často jste testovaly??Zítra se domluvím na klinice a skočím si ve čtvrtek na krev...

horvi02
31. říj 2017

@cambra Já to nevydržela a testovala hned druhý den (i když @volfici říkala, že je to zbytečné, protože hladina hcg stoupá ob den, ale já to prostě chtěla vidět znovu, že to nebyl jen vadný test...), 3. den od prvního testování jsem byla na krvi (to je včera) a dneska už netestuju a čekám na příští týden na ultrazvuk 🙂

pokaja
31. říj 2017

Ahoj holky, tady to jsou samé krásné zprávy, mám radost 👏

@volfici gratuluju k výborným výsledkům screeningu 😍

Jinak já jsem dnes poslední den stimulace, v 9 budu píchat ovitrelle a ve čtvrtek opu, konečně, tentokrát mi to tak neutíkalo, snad to tentokrát dobře dopadne 🙏

volfici
31. říj 2017

@pokaja @crazy_girl3 děkuju 😘
@pokaja tak super, že se to už chýlí ke konci, tak moc držím palce 🙏

volfici
31. říj 2017

@cambra já testovala osmý, desátý a třináctý den. Ten třináctý jsem šla na krev a chtěla jsem prostě vidět dálnici 😉

sonisek
31. říj 2017

@volfici ahojky,prosím tě,když jsi testovala 8.den,měla jsi na testu //? Já budu zítra 8.den,ale nevím zda vydržím testovat az ó víkendu 😂

sonisek
31. říj 2017

@cambra gratulace k dusikovi ;)

cambra
31. říj 2017

@sonisek děkuji....😊 jen aby sílil...

volfici
31. říj 2017

@sonisek ahoj, ten osmý den jsem měla už slabou druhou čárku 🙂

volfici
31. říj 2017

@horvi02 neřeš žádný příznaky 😉, jen tě to stresuje, že máš / nemáš.... Každá jsme jiná, důležité je být v klidu, a nechat to osudu. Víc pro prcka teď udělat nemůžeš, musí si to vybojovat 😍

pokaja
31. říj 2017

@volfici děkuju 🙂

horvi02
1. lis 2017

@sonisek Sice nejsem volfici, ale já testovala 9.den a neměla jsem tam vůbec nic. Testovala jsem pak znovu 12.den po transferu a už byla krásně vidět druhá. Takže pokud tam nic nebude, tak žádný stres ještě 🙂

horvi02
1. lis 2017

@pokaja Budeme držet pěsti, ať je ve čtvrtek dost krásných a silných embryjek 🙂

sonisek
1. lis 2017

@horvi02 moc gratuluju 🙂 takze neni kam spechat :D snad to jedno nase jediny embryjko bylo uspesne...

horvi02
1. lis 2017

@sonisek Určitě ano 🙂 Jen to chce raději ještě trochu vydržet. Já to ten 9. den obrečela a smířila se s neúspěchem a pak jsem chtěla jít v sobotu popíjet na oslavu (slivovici) a to jsem si raději řekla, že si pro sichr udělám test a bylo to tam ;)

pokaja
1. lis 2017

@horvi02 moc děkuju ❤

luccak
1. lis 2017

Zdravím.... holky a krváceli jste nějak pár dní po transferu?? totiž nevím co dělat, 23.10. jsem byla na transferu a občas jsem zakrvácela, ale beru utrouš, což je asi normál u užívání, ale včera ráno toho bylo více a pak přes den zas nic... no ale včera byl den MS, tak jsem i testovala a na testu nic, což jsem to obrečela... a dnes někdy po utření to mám růžové... tak nevím zda mám dál brát utrogestan, či ho vysadit... nebo testovat déle... jak to máte u vás??? jsou to ale nervy... díky...

horvi02
1. lis 2017

@luccak určitě utroš nevysazuj! Kdyžtak zavolej Dr, že špiníš a pozve si tě na kontrolu, ale nevysazuj utroš ;)

horvi02
1. lis 2017

@volfici Ahojky paní "poradkyně", omlouvám se, že tě otravuju takto s blbými dotazy, ALE nevzpomínáš si na svou hodnotu hcg při krevním testu? Dnes jsem si volala na kliniku a prý jsem měla 942 jednotek. Nevíš, zda je to ucházející na 14. dní po KET?

Strana