icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

volfici
1. lis 2017

@horvi02 ty jsi prdlouš 😂, já měla 1191 jednotek 13. den po ET. Takže kliiiid 😉

be_ruska
1. lis 2017

Ahoj holky moje. Tak zitra rano me ceka odber krve. Kolem obeda budu vědět vysledek....🙏 kez bych se pridala k vam tehulkam😘❤

pokaja
1. lis 2017

@be_ruska držím pěsti štěstí, ať je krev pozitivní 🍀

be_ruska
1. lis 2017

@pokaja děkuju ❤

volfici
2. lis 2017

@be_ruska ahoj, držím palce na dnešek, ať je krev pozitivní 🍀

horvi02
2. lis 2017

@be_ruska Beru, myslím na tebe!!! Držím pěsti a dej nám pak vědět 😘

horvi02
2. lis 2017

Ahoj holky, včera večer se u mě něco pokazilo... zvedla jsem v leže noťas nad hlavu a položila ho za sebe na stolek a dostala jsem příšernou křeč do břicha... takovou, že ani u MS není tak silná (a že mívám MS krutě bolestivou, že ji bez dávky ibalginů nezvládám...). Trvalo to asi hodinu a pak nic... mám pocit, že kdybych nebrala utroš, tak začnu krvácet :( Zítra jdu k doktorovi, tak se děsím výsledku 😢

be_ruska
2. lis 2017

Dekuju vam moc holky ale je to jak jsem si myslela. Negativni.😢

@pokaja nebyla jsi to nahodou ty rano pred osmou? Sla jsi dnes na punkci ne?🙂

horvi02
2. lis 2017

@be_ruska To mě hrozně mrzí :( Na kdy jsi domluvená s Dr na konzultaci o dalším postupu? Moc jsem ti věřila a držela vše co mám 😢 Ale vydrž! Jednou to vyjde všem, hlavní je vydržet... 😘 půjdeš hned do další stimulace jakmile se ti spustí MS?

pokaja
2. lis 2017

@be_ruska to mě mrzí, že to nevyšlo ☹, tak snad do třetice 🍀. A ano, byla jsem tam, taky jsem se na tebe dívala, jestli jsi to ty 😀

horvi02
2. lis 2017

@pokaja
@be_ruska No teda, vy chodíte do stejného CARu??? To je super 🙂 Aspoň si můžete zdrbnout mezi sebou doktory :D
@pokaja A už víš kolik vajíček se jim povedlo získat? Máš prodlouženou kultivaci?

pokaja
2. lis 2017

@horvi02 jojo, je to sranda 😀. Měla jsem nějakých 18 vajíček a z toho je 12 zralých, kéž to dopadne tentokrát dobře 🙏, ale manžel zas 300 tis. spermií jen, tak snad tam najdou kvalitní 😢. A ty se neboj, určitě je všechno v pořádku, hcg máš krásný ❤

pokaja
2. lis 2017

@horvi02 zapomněla jsem, mám prodlouženou kultivaci a PGS zas, pokud vše půjde jak má, tak transfer někdy kolem Vánoc 🙏

be_ruska
2. lis 2017

@horvi02 zatim nejsem domluvená. Musime se nejdriv domluvit s manzelem co dal. Jestli zkusime jeste Repromedu nebo nejaky jiny Car. Ja osobne bych to videla az na leden. Uziju si vanoce, silvestra a svarak 😀 a potrebuju si od toho trosku odpocinout.

@pokaja jee ja si to myslela ze jsi to ty 😀 a jak jsi dopadla? Kolik vajicek?

be_ruska
2. lis 2017

@pokaja wow no tak uroda krasna. Tak snad to ted dobre dopadne 🍀🙂

pokaja
2. lis 2017

@be_ruska jsi tam byla dvakrát že? To sis jela osobně pro výsledky? Jsem myslela, že to oznamují po telefonu. Děkuju, snažím se věřit, ale tentokrát se na to neupínám

be_ruska
2. lis 2017

@pokaja joo ja se ji rano ptala jestli mi to muzou zavolat ten vysledek a sestra rikala ze je lepsi kdyz si prijedu. Protoze kdyby to bylo pozitivni tak jdu na utz. Takze jak blbec sem tam jela nadvakrat 😀

horvi02
2. lis 2017

@pokaja Jej ono se to s tím PGS dost protáhne, co? Transfer před Vánocemi by mohl přinést super dárek pod stromeček, nebo na Nový rok :D Spermie určitě vyberou ty nejkvalitnější - od toho mají ty spešl metody ;) 😘

@be_ruska To chápu, u nás to taky vypadá, že budeme přes Vánoce popíjet svařáček a zklidňovat se (je možné, že budu muset po ZT mít alespoň 2 měsíce pauzu před dalším pokusem). Takže na tebe budu při popíjení u krbu myslet 😘

be_ruska
2. lis 2017

@horvi02 pockej pockej.... neco jsem nepostrehla??? Vsak mas hcg dobry ne? Tak proc ZT??

horvi02
2. lis 2017

@be_ruska slábne mi čárka na TT (nevím jestli je to vůbec možné?!?) a včera jsem měla "nehodu" s notebookem a po ní dost velké křeče v břiše cca hodinku... no a od té chvíle ani ťuk (a to jsem mívala normálně píchání v podbřišku a i to ustalo...). Zítra ráno jdu k Dr, ale už jsem si vyhledala vše o ZT a další možnosti KETu... Bohužel, když člověk otěhotní, tak dle všeho pak musí čekat 2-3 měsíce, až se děloha zahojí, než může pokračovat v IVF... což je docela opruz

be_ruska
2. lis 2017

@horvi02 coo to snad ne eee 😖 to bude jeste dobry! Musi! 🍀 zitra nam dej vědět. Budu na tebe myslet❤

pokaja
2. lis 2017

@be_ruska aha, tak to jsem nevěděla, že to je tak

@horvi02 a nezdá se ti to jen s tím testem? Zbytečně neplaš, určitě to dobře dopadne 🍀

horvi02
2. lis 2017

@be_ruska No už se těším domů a půjdu to zaspat. Jsem prostě blbá blbá kachna - a to se fakt hlídám, nic nenosím... a pak prostě se natáhnu s noťasem - je to takový automatický zvyk, když čučím na něco v posteli... uvidíme zítra ráno, snad se to nebude protahovat a hned řekne co a jak :(

@pokaja No já celkově ty své testy po uschnutí neměla nijak slavně silné (jen vždy cca minutu až pět po provedení...) a teď mi přijde, že je to po uschnutí ještě horší... ale nemá cenu dělat dalších 10. Zítra bude UTZ a kdyžtak je požádám o další odběr na hcg a uvidíme...

be_ruska
2. lis 2017

@horvi02 zalez si do postele a zkus na to nemyslet. Věřím ze to dobre dopadne.❤

volfici
2. lis 2017

@be_ruska ach jo, to mě mrzí, že to nevyšlo. Ale když si dáš vánoční pauzičku, tak to po novém roce určitě klapne 😘

volfici
2. lis 2017

@horvi02 přestaň sýčkovat! Klid a klid, rozhodně ti takhle rychle neklesne HCG, aby ti během 24 hodin zeslábla čárka. Bude to v pohodě. 🍀

be_ruska
2. lis 2017

Holky...az ted mi došlo ze jsem uz pulce z casti hrazenych ivf pojistovnou.... je mi z toho zle. 😢

roxyinka
2. lis 2017

Ahoj holky. Právě jsme se dozvěděli, že pro nás nejpravděpodobnějši metoda početí bude IVF. Potřebovala bych zodpovědět pár otázek, tak snad se najde nějaká dobrá duše, co mi poradí😉
Doktorka mi radí změnit pojišťovnu (mám MV 211), že prý toho tolik neproplácí? Jaké máte zkušenosti? A jak je vůbec metoda IVF finančně náročná? Mě doktorka říkala, ať si připravíme okolo 35 tisíc (v případě, že zůstanu u MV, tak o 30 tisíc víc😲 )

be_ruska
2. lis 2017

@roxyinka ahojky ja mam vzp a hodne vysetreni mi proplaci. Ja jsem vsak mela velke doplatky za leky nad ramec pojistovny. Proto je to hodne individualni. Take zalezi ktere metody oplodneni si budete delat. Me ivf stalo kolem 50 tis.

hannyy
2. lis 2017

@roxyinka ja mam 211, metoda isci, zitra jdu na et, uvidime co bude k mrazeni ale zatim jsme 34.000kc a s mrazenim se do 40.000kc vejdem ... Za leky jsem platila 6.800 kc a zbyl mi Menopur tak mi 1.900 kc Helios vracel. Zalezi na Caru. Kazdy to ma jinak ale ty ceny jsou plus minus stejne asi, taky podle zavaznosti a tipu metody...chce se poradne informovat...

Strana