icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

petapal
15. říj 2016

@adusku držíš dietu dukana?

adusku
autor
16. říj 2016

@petapal
Nn, jen jsem se na sebe nakrkla a a rozhodla se, že musim se sebou něco udělat, jinak by mi IvF sotva nekdo povolil.
Tak jsem vynechala bilou mouku, bilej cukr, začala jíst pravidelně a světe div se, funguje to. Sice pomalu, ale funguje 🙂

petapal
16. říj 2016

@adusku se máš já držela dukanovu 3tydny pak jsem porušila a od té do y to nejde se dokopat.A přitom se bojím abych nebyla jak dobytek.A furt jim a oddalují to.Takže jíš tmavě pecivo

adusku
autor
16. říj 2016

@petapal
Spíš žitný, špaldový. V obchodech maji převážně dobarvovaný a to je stejně pšeničný :(
Chce to i hodně pít.
Neboj, nebudeš, budeš krásná maminka 🙂

petapal
16. říj 2016

@adusku to je hrozný to čekání chtěla bych zkusit test už ve středu.Jestli to vydržím

luciebx
16. říj 2016

@petapal kdy ze si měla transfer? Není to brzy?

petapal
16. říj 2016

@luciebx je to brzy v pátek já měla ,ale zas zjistím zda neni pregnyl v těle.četla jsem,že byly holky co měli duchy i 5den já už bych na testy čítala nejraději dnes😂😂😂

petapal
16. říj 2016

Curala ne čítala

luciebx
16. říj 2016

@petapal já si říkala ze sme na tom stejně na den. Ale já už v tom msm takovej guláš s kým si píšu a tak. Já to snad v držím na 9 den. I když pochybuji 😂

luciebx
16. říj 2016

@petapal já mam testy v ÚK. A tam letim až ve čtvrtek. Tak v patek zkusím pregnyl a pak si počkám na 9den

09daska
17. říj 2016

Ahoj ženy,zítra míříme do Olomouce vyřizovat IVF. Tak jsme zvědavý jak pořídíme. 🙂 🙂 Loni v únoru jsme podstoupili 2x IUI a nezdařilo se. ☹ ☹ Tak jsme vyměnili centrum a jdem do toho znovu 😀 😀 😀

8karolina4
17. říj 2016

@09daska my jdeme ve stredu na prvni konzultaci a nejak se netesim 🙂

jasmine2258
17. říj 2016

@09daska
@8karolina4 holky, není se čeho bát. Není to nic hrozného. Přeji hodně štestí! ✊

petapal
18. říj 2016

@09daska držím pěsti

petapal
18. říj 2016

@8karolina4 držím také pěsti

adusku
autor
18. říj 2016

@8karolina4, @09daska
Vítejte 🙂
Přeji hodně štěstí děvčata 🙂

petapal
18. říj 2016

Tak jsem volala teď do car na zbylé 2embryjka a bohužel se čtvrtý den zastavili tak se teď modlím ať aspoň jsem prdola se u mne udrží.Prsa stále bolí,ale nevím jak dlouho by to mohli dělat hormony nebo jestli je to utrogestan

petapal
18. říj 2016

Jinak se přiznám testovací mánie zahájena vím že pregnyl v sobě nemam

jasmine2258
18. říj 2016

@petapal jak staré embryjko Ti zavedli? A bolí Te celá prsa nebo spis bradavky?

petapal
18. říj 2016

@jasmine2258 ve středu opu a v pátek ctyrbunecne embryjka 2 předtím hodně boleli bradavky.Teď spíš celá prsa hlavně

jasmine2258
18. říj 2016

@petapal joo, tak to jsme na tom stejne, jen to mam posunuté o den. A bolely me spis bradavky a ted začínají prsa spíš od středu (pred MS mě bolí vzdycky spis pod pažemi). A ty uz budeš dneska testovat? Nebo už jsi testovala?

petapal
18. říj 2016

@jasmine2258 já už jsem testovala nic ale beru to že je opravdu brzo

jasmine2258
18. říj 2016

@petapal to jooo, podle toho, co jsem se divala, tak by se Ti melo zahnizďovat až včera (mně dneska). A pak se teprve bude vylučovat hcg. Dali nam je tam dříve, než došly do stadia blastocysty, takze se musela do toho stadia vyvinout v těle a to taky chvili trvá. Tak bych jeste tak aspoň dva dny vydržela 😉 Já budu testovat asi až o víkendu.

jasmine2258
18. říj 2016

@petapal jo a chodíš taky častěji na wc? Já jsem tam snad každou hodinu a v noci i dvakrát. Stačí se jen trošku napít...

petapal
18. říj 2016

Jojo 😁😁

petapal
18. říj 2016

@petapal a mám furt hlad

jasmine2258
18. říj 2016

@petapal tak to jsme na tom úplně stejne. Mám hlad a pak mem problem to dojist...ale jedla bych furt 😋

adusku
autor
18. říj 2016

Tak jedu z kontroly a na jednom mám 15 malejch folíků a druhý zase hledal, našel ale kolik jich je netuším 😃
Tak je mám ve čtvrtek dokrmit Gonalem a v pátek další utz 🙂

jasmine2258
18. říj 2016

@adusku 15 foliku v jednom vaječníku je podle mě super výsledek. Je měla jen 5. A druhy vaječník se mi taky skrývá někde za dělohou, takže z nej nemohli vajíčka odebrat. Ale i tak se z toho mála, co odebrali podařilo oplodnit jedno z vajíček, které se dále vyvíjelo a mám ho teď v sobě. Tak neboj, bude to urcite dobrý! 😉 Ted uz jen pekne "dokrmit" folíky a hurá na OPU. ✊

adusku
autor
18. říj 2016

@jasmine2258
Jsem z toho nadšená, bála jsem se, že tam nic nebude 😀
A taky v tobě pěkně zůstane a bude prospívat ;)

Strana