Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Curala ne čítala
Ahoj ženy,zítra míříme do Olomouce vyřizovat IVF. Tak jsme zvědavý jak pořídíme. 🙂 🙂 Loni v únoru jsme podstoupili 2x IUI a nezdařilo se. ☹ ☹ Tak jsme vyměnili centrum a jdem do toho znovu 😀 😀 😀
@09daska my jdeme ve stredu na prvni konzultaci a nejak se netesim 🙂
@09daska
@8karolina4 holky, není se čeho bát. Není to nic hrozného. Přeji hodně štestí! ✊
@8karolina4 držím také pěsti
@8karolina4, @09daska
Vítejte 🙂
Přeji hodně štěstí děvčata 🙂
Tak jsem volala teď do car na zbylé 2embryjka a bohužel se čtvrtý den zastavili tak se teď modlím ať aspoň jsem prdola se u mne udrží.Prsa stále bolí,ale nevím jak dlouho by to mohli dělat hormony nebo jestli je to utrogestan
Jinak se přiznám testovací mánie zahájena vím že pregnyl v sobě nemam
@petapal jak staré embryjko Ti zavedli? A bolí Te celá prsa nebo spis bradavky?
@jasmine2258 ve středu opu a v pátek ctyrbunecne embryjka 2 předtím hodně boleli bradavky.Teď spíš celá prsa hlavně
@petapal joo, tak to jsme na tom stejne, jen to mam posunuté o den. A bolely me spis bradavky a ted začínají prsa spíš od středu (pred MS mě bolí vzdycky spis pod pažemi). A ty uz budeš dneska testovat? Nebo už jsi testovala?
@jasmine2258 já už jsem testovala nic ale beru to že je opravdu brzo
@petapal to jooo, podle toho, co jsem se divala, tak by se Ti melo zahnizďovat až včera (mně dneska). A pak se teprve bude vylučovat hcg. Dali nam je tam dříve, než došly do stadia blastocysty, takze se musela do toho stadia vyvinout v těle a to taky chvili trvá. Tak bych jeste tak aspoň dva dny vydržela 😉 Já budu testovat asi až o víkendu.
@petapal jo a chodíš taky častěji na wc? Já jsem tam snad každou hodinu a v noci i dvakrát. Stačí se jen trošku napít...
Jojo 😁😁
@petapal tak to jsme na tom úplně stejne. Mám hlad a pak mem problem to dojist...ale jedla bych furt 😋
Tak jedu z kontroly a na jednom mám 15 malejch folíků a druhý zase hledal, našel ale kolik jich je netuším 😃
Tak je mám ve čtvrtek dokrmit Gonalem a v pátek další utz 🙂
@adusku 15 foliku v jednom vaječníku je podle mě super výsledek. Je měla jen 5. A druhy vaječník se mi taky skrývá někde za dělohou, takže z nej nemohli vajíčka odebrat. Ale i tak se z toho mála, co odebrali podařilo oplodnit jedno z vajíček, které se dále vyvíjelo a mám ho teď v sobě. Tak neboj, bude to urcite dobrý! 😉 Ted uz jen pekne "dokrmit" folíky a hurá na OPU. ✊
@jasmine2258
Jsem z toho nadšená, bála jsem se, že tam nic nebude 😀
A taky v tobě pěkně zůstane a bude prospívat ;)

@adusku držíš dietu dukana?