Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Jsem po OPU a řeším zda jedno nebo dvě embrya ☹ partner chce jen jedno já chci dvě kvuli větší šanci. kolik si necháváte vy?
@martik29 já mám jedno (víc jsme jich ani nakonec neměli) a taky jsem chtela jen jedno. Dvě si nechala zavést petapal. Tak Ti urcite rada sdělí své důvody 😉
@petapal o to vic Ti držím palce!!! ✊✊✊
@jasmine2258 děkuji
@jasmine2258 nevím zda si to nevsugerovavam ,ale nemohu dochutit jídla a necítí. když něco jím.Může to být hormonama ještě nikdy js to z nich neměla
@petapal Jee, tak to nevím. Já akorát vím, že jsem dneska snědla na posezení celé zavináče a straaašně jsem si pochutnala! 😋 Jsem to ale čuně! ☺️
Pobolívá mně podbrisek A v zadech doufám,že to není ms
A co vsechno jste podstoupili nez jste sli na IVF , jak dlouho se snazite? 😉
@8karolina4 my jsme zkoušeli vsechno mozne, aby to šlo přirozeně. Manžel byl na operaci varikokely, chodí pravidelně k andrologovi, mne nic nezjistili, takze ja jsem uz pak na žádné vysetreni nemusela. Snažíme se 3 roky, z toho jsme skoro rok a pul vedení v CAR. Chtěli jsme to jeste zkusit, jestli by to opravdu neslo aspoň IUI, ale marně. Tak jsme se konecne rozhoupali k IVF.
@jasmine2258 me taky nic nezjistili, manzel byl na testech a ma 97% sperm.... a snazime se asi 2 roky...
@jasmine2258 taky bych chtela IUI. tak uvidime co nam reknou 🙂
Ahoj holky, čeká nás první KET po nevydařeném IVF (díky Bohu za 12 embryí). Jak jste to zvládaly? Já byla u IVF úplně na nervy. 😒
@petapal Tří? Já bych nejraději dala všech 12 😀 😀
@veronikaamartin prej 12 🙂 to by bylo mega husty 🙂)))
Já už počítám dny je to hrozný vědět ortel furt se sleduji
@petapal Já to měla taky tak, kolikátý den jste?
U nás má manžel katastrof.spermiogram.1mil.má taky varikok.Ale nikdo ho na operaci neposlal.Mně je 38let už mi táhne na 39let .Mám syna 17leteho z předešlého vztahu u car jsme byly poprvé před 4roky a teď mám přední pokus.Dala jsem si dvě a čekám jsem 5den po et
@veronikaamartin v pátek takže dnes 5den testuji od včera😂😂😂😂😂
@petapal No jistěěěěě 🙂 Já minule čekala doporučených 14 dní a už NIKDY 🙂 už se něco rýsuje?? pidi doušek?? 🙂 My taky půjdeme do 2, na IVF jsem měla 1 a říkala mi embryoložka, ať si za 2 roky příjdeme pro sourozence, já přes slzy dojetí ani neviděla.... hmmmmm.... A kolik chtějí ve Vašem centru za KET? My máme v ceníku krásných 15.000 Kč 😲 😲 😲 😲 😲
@veronikaamartin nic není na testu ani náznak .Chodím k apolinari musíme mít vždy ICIS. Platíme většinou kolem 15 až 20tis.Teď si počítají automaticky mraženi dohromady s rozmrazenim 4800Kč ,ale měli jsme 4 embryjka dvě pěkná mi vložili a včera jsem volala na další dvě zda je mrazili.A TY se čtvrtý den zastavili
@petapal co vse plati pojistovna a co ne?
@petapal To je docela fajn, to výjde, brzy čárka vyskočí! 🙂
@8karolina4 každéj mámě jiné leky a jiný počet oni to hned na začátku řeknou při konzultaci kolik asi zhruba.
@8karolina4 platili jsme 6tis za jehlu kterou nám oplodnovali vajíčka pokud máte dobrý soermiogram vůbec toto nepotřebujete je to metoda ICIS
@8karolina4 Super je, že léky jsou teď mnohem levnější, které si doplácí pacient sám. Mně Dr. říkala, že moje jednotky Gonalu třeba před rokem byly s doplatkem cca 6tis a já doplácela necelé 2tis, to jsem byla v šoku. To je tak jediná dobrá zpráva 🙂))
@veronikaamartin tak to je super!!!

@adusku to doufám! 😊 Děkuji za podporu! ☺️