Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky moje. Tak zitra rano me ceka odber krve. Kolem obeda budu vědět vysledek....🙏 kez bych se pridala k vam tehulkam😘❤
Ahoj holky, včera večer se u mě něco pokazilo... zvedla jsem v leže noťas nad hlavu a položila ho za sebe na stolek a dostala jsem příšernou křeč do břicha... takovou, že ani u MS není tak silná (a že mívám MS krutě bolestivou, že ji bez dávky ibalginů nezvládám...). Trvalo to asi hodinu a pak nic... mám pocit, že kdybych nebrala utroš, tak začnu krvácet :( Zítra jdu k doktorovi, tak se děsím výsledku 😢
@horvi02 zatim nejsem domluvená. Musime se nejdriv domluvit s manzelem co dal. Jestli zkusime jeste Repromedu nebo nejaky jiny Car. Ja osobne bych to videla az na leden. Uziju si vanoce, silvestra a svarak 😀 a potrebuju si od toho trosku odpocinout.
@pokaja jee ja si to myslela ze jsi to ty 😀 a jak jsi dopadla? Kolik vajicek?
@pokaja Jej ono se to s tím PGS dost protáhne, co? Transfer před Vánocemi by mohl přinést super dárek pod stromeček, nebo na Nový rok :D Spermie určitě vyberou ty nejkvalitnější - od toho mají ty spešl metody ;) 😘
@be_ruska To chápu, u nás to taky vypadá, že budeme přes Vánoce popíjet svařáček a zklidňovat se (je možné, že budu muset po ZT mít alespoň 2 měsíce pauzu před dalším pokusem). Takže na tebe budu při popíjení u krbu myslet 😘
@be_ruska slábne mi čárka na TT (nevím jestli je to vůbec možné?!?) a včera jsem měla "nehodu" s notebookem a po ní dost velké křeče v břiše cca hodinku... no a od té chvíle ani ťuk (a to jsem mívala normálně píchání v podbřišku a i to ustalo...). Zítra ráno jdu k Dr, ale už jsem si vyhledala vše o ZT a další možnosti KETu... Bohužel, když člověk otěhotní, tak dle všeho pak musí čekat 2-3 měsíce, až se děloha zahojí, než může pokračovat v IVF... což je docela opruz
@be_ruska No už se těším domů a půjdu to zaspat. Jsem prostě blbá blbá kachna - a to se fakt hlídám, nic nenosím... a pak prostě se natáhnu s noťasem - je to takový automatický zvyk, když čučím na něco v posteli... uvidíme zítra ráno, snad se to nebude protahovat a hned řekne co a jak :(
@pokaja No já celkově ty své testy po uschnutí neměla nijak slavně silné (jen vždy cca minutu až pět po provedení...) a teď mi přijde, že je to po uschnutí ještě horší... ale nemá cenu dělat dalších 10. Zítra bude UTZ a kdyžtak je požádám o další odběr na hcg a uvidíme...
Holky...az ted mi došlo ze jsem uz pulce z casti hrazenych ivf pojistovnou.... je mi z toho zle. 😢
Ahoj holky. Právě jsme se dozvěděli, že pro nás nejpravděpodobnějši metoda početí bude IVF. Potřebovala bych zodpovědět pár otázek, tak snad se najde nějaká dobrá duše, co mi poradí😉
Doktorka mi radí změnit pojišťovnu (mám MV 211), že prý toho tolik neproplácí? Jaké máte zkušenosti? A jak je vůbec metoda IVF finančně náročná? Mě doktorka říkala, ať si připravíme okolo 35 tisíc (v případě, že zůstanu u MV, tak o 30 tisíc víc😲 )
@roxyinka ja mam 211, metoda isci, zitra jdu na et, uvidime co bude k mrazeni ale zatim jsme 34.000kc a s mrazenim se do 40.000kc vejdem ... Za leky jsem platila 6.800 kc a zbyl mi Menopur tak mi 1.900 kc Helios vracel. Zalezi na Caru. Kazdy to ma jinak ale ty ceny jsou plus minus stejne asi, taky podle zavaznosti a tipu metody...chce se poradne informovat...

@horvi02 ty jsi prdlouš 😂, já měla 1191 jednotek 13. den po ET. Takže kliiiid 😉