Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Holky, tak jsem byla na té folikulometrii, mám 7 a 12 folikulů, všechny 13-15mm, což je prý fajn, jen 2 mají 19 a 20mm, prý můžou trochu dělat neplechu a kvůli nim, pokud by praskly, může být transfer až v prosinci :(
Jinak jsem doplácela jen 280Kč, ale po OPU se musí píchat nějaké injekce do zadku, tak musím někoho sehnat, kdo mi je píchne
@tetr mě dneska řekli víceméně to stejné. Mám jich hodně pěkných a "akorát", ale dva jsou výrazně větší, tak pokud ty prasknou, tak se musí ET odložit na další měsíc, což samozřejmě nechci no :(
@tetr Já to tak měla. Folíků jsem měla docela málo, protože jsem na gonal špatně reagovala a ke všemu mi před punkcí jeden hajzlík praskl a transfer se musel posunout do dalšího cyklu. Ale vypadá to, že zamražení a vložení další měsíc ničemu neublížilo (zatím jsem 5+4tt a v pátek kontrolní UTZ jestli tluče srdíčko ;) )
Ahoj děvčata. Tak jsme se dnes domluvili, že zkusime jine centrum a příští pondělí jdeme na konzultaci. Tak jsem zvědavá co nam na jiné klinice doporučí.
@crazy_girl3 mám špatnou zkušenost z 1. pokusu, na začátku dobrý a nakonec nám zbylo jen jedno a to bylo špatný
@crazy_girl3 ted chodime do Repromedy. Ja si tam nemuzu na nic stěžovat jen proste po dvou neúspěšných pokusech chceme zkusit neco jinyho.
@tammm ja prave nevim kam tady v Brne ☹ je pravda ze na obilnak jsem cetla hodne spatnych komentu. Jdeme to zkusit pres tu známou.
@be_ruska známý tam byli, sice úspěšně, ale říkali, že přístup se jim tam nelíbil, že bylo strašně poznat, že to není soukromé zařízení a že jim to je všem jaksi jedno...Ještě je dobrý Reprofit, chvíli jsem tam pracovala. My jsme zkusili UNICu a zatím dobré...
Holky, mate za sebou imunologii? Nam to nevyslo, takze jsme uz objednany na vysetreni, ale az na zacatek ledna.Takze pokus c.2 se bude posouvat asi tak na jaro... a na imuno se delaji stery z cipku kolem ovulace? Diky za info 🙂
Hlásím, že u mě to také nevyšlo.... menstruace se rozjela jak blázen...ještě jsem na CAR nevolala... prosím kdy a proč se dělají vyšetření imuno, genetika?? nám to nikdo nenabídl či neřekl... či nás to teď automaticky čeká?? manžel má oligo, já mám být v pořádku... díky...
@volfici Ahojky, no je mi příšerně. Celý den na zvracení a už nepomáhají ani těhotenská lízátka :( Dneska jsem asi naposledy v práci. Zítra mám kontrolu a asi si nechám napsat na pár dní nemocenskou (dovolenou už žádnou kvůli všem vyšetřením a IUI a punkcí atd nemám žádnou :( ). Dnes začínám 7tt a jak jsem si stěžovala, že nemám žádné příznaky, tak už jich mám až až (až na bolest prsou, mám jen extrémně citlivé bradavky). Jak pokračuješ ty maminko? 🙂 Bez nevolností a v poklidu?
@tetr Já měla 7 foliků a z toho 3 embrya (prodloužená kultivace, ISCI a nakonec asistovaný hatching) a hned první borec se chytl 🙂
@horvi02 hodně z holek to vyšlo na poprvé, tak snad se nám taky zadaří. Já nevolnosti neměla, ale šíleně mě pálila žáha
@crazy_girl3 já tomu vůbec nevěřila, protože jsem si udělala 9. den po transferu TT a čisto bílo, tak jsme s mužem zapili žal (ani jsem neměla žádné příznaky) a pak víkend před krevním testem jsem měla jít na oslavu (pije se tam slivovice), tak jsem si úplně pro čisté svědomí udělala test, který jsem dostala jako dárek k nákupu vitamínů a ejhle... bylo to tam... a dlouho žádné příznaky, až včera (konec 6tt) a já jsem úplně vyřízená :( Budu držet pěsti, ať se to podaří napoprvé!!!
@horvi02 děkuju! Švagrová to měla podobně. Den před krevním testem měla negativní test, ale krev pozitivní a synovcovi jsou 3 roky!

@horvi02 A to je ten správný přístup 👍 a neboj, zase tak dlouhý to nebude. Celkem to uteče 😉