Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Holky, tak jsem byla na té folikulometrii, mám 7 a 12 folikulů, všechny 13-15mm, což je prý fajn, jen 2 mají 19 a 20mm, prý můžou trochu dělat neplechu a kvůli nim, pokud by praskly, může být transfer až v prosinci :(
Jinak jsem doplácela jen 280Kč, ale po OPU se musí píchat nějaké injekce do zadku, tak musím někoho sehnat, kdo mi je píchne
@tetr mě dneska řekli víceméně to stejné. Mám jich hodně pěkných a "akorát", ale dva jsou výrazně větší, tak pokud ty prasknou, tak se musí ET odložit na další měsíc, což samozřejmě nechci no :(
@tetr Já to tak měla. Folíků jsem měla docela málo, protože jsem na gonal špatně reagovala a ke všemu mi před punkcí jeden hajzlík praskl a transfer se musel posunout do dalšího cyklu. Ale vypadá to, že zamražení a vložení další měsíc ničemu neublížilo (zatím jsem 5+4tt a v pátek kontrolní UTZ jestli tluče srdíčko ;) )
Ahoj děvčata. Tak jsme se dnes domluvili, že zkusime jine centrum a příští pondělí jdeme na konzultaci. Tak jsem zvědavá co nam na jiné klinice doporučí.
@crazy_girl3 mám špatnou zkušenost z 1. pokusu, na začátku dobrý a nakonec nám zbylo jen jedno a to bylo špatný
@crazy_girl3 ted chodime do Repromedy. Ja si tam nemuzu na nic stěžovat jen proste po dvou neúspěšných pokusech chceme zkusit neco jinyho.
@tammm ja prave nevim kam tady v Brne ☹ je pravda ze na obilnak jsem cetla hodne spatnych komentu. Jdeme to zkusit pres tu známou.
@be_ruska známý tam byli, sice úspěšně, ale říkali, že přístup se jim tam nelíbil, že bylo strašně poznat, že to není soukromé zařízení a že jim to je všem jaksi jedno...Ještě je dobrý Reprofit, chvíli jsem tam pracovala. My jsme zkusili UNICu a zatím dobré...
Holky, kolik jste měli odebraných folikulů?
Holky, mate za sebou imunologii? Nam to nevyslo, takze jsme uz objednany na vysetreni, ale az na zacatek ledna.Takze pokus c.2 se bude posouvat asi tak na jaro... a na imuno se delaji stery z cipku kolem ovulace? Diky za info 🙂
Hlásím, že u mě to také nevyšlo.... menstruace se rozjela jak blázen...ještě jsem na CAR nevolala... prosím kdy a proč se dělají vyšetření imuno, genetika?? nám to nikdo nenabídl či neřekl... či nás to teď automaticky čeká?? manžel má oligo, já mám být v pořádku... díky...
@volfici Ahojky, no je mi příšerně. Celý den na zvracení a už nepomáhají ani těhotenská lízátka :( Dneska jsem asi naposledy v práci. Zítra mám kontrolu a asi si nechám napsat na pár dní nemocenskou (dovolenou už žádnou kvůli všem vyšetřením a IUI a punkcí atd nemám žádnou :( ). Dnes začínám 7tt a jak jsem si stěžovala, že nemám žádné příznaky, tak už jich mám až až (až na bolest prsou, mám jen extrémně citlivé bradavky). Jak pokračuješ ty maminko? 🙂 Bez nevolností a v poklidu?
@tetr Já měla 7 foliků a z toho 3 embrya (prodloužená kultivace, ISCI a nakonec asistovaný hatching) a hned první borec se chytl 🙂
@horvi02 hodně z holek to vyšlo na poprvé, tak snad se nám taky zadaří. Já nevolnosti neměla, ale šíleně mě pálila žáha
@crazy_girl3 já tomu vůbec nevěřila, protože jsem si udělala 9. den po transferu TT a čisto bílo, tak jsme s mužem zapili žal (ani jsem neměla žádné příznaky) a pak víkend před krevním testem jsem měla jít na oslavu (pije se tam slivovice), tak jsem si úplně pro čisté svědomí udělala test, který jsem dostala jako dárek k nákupu vitamínů a ejhle... bylo to tam... a dlouho žádné příznaky, až včera (konec 6tt) a já jsem úplně vyřízená :( Budu držet pěsti, ať se to podaří napoprvé!!!
@horvi02 děkuju! Švagrová to měla podobně. Den před krevním testem měla negativní test, ale krev pozitivní a synovcovi jsou 3 roky!

@horvi02 A to je ten správný přístup 👍 a neboj, zase tak dlouhý to nebude. Celkem to uteče 😉