icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

sonisek
25. lis 2017

Holky,komu tady nevyšlo ivf a měli jste v dalším cyklu větší problémy kolem ovulky? Já v ut myslela,ze budu mít zánět mocaku...do toho byla určitě ovulka...včera jsem si vzala Ibalgin a dobrý. Dneska supr,jsem 18 dc a odpo byl sex a od tý doby zas mě bolí břicho :( jestli nevíte někdo?

janca84
26. lis 2017

Holky prosim vas ktere dny cyklu jste sly na ultrazvuj pred odberem vajicek?

volfici
26. lis 2017

@janca84 ahoj, já byla pátý den a potom osmý. Na OPU jsem pak šla jedenáctý den cyklu

janca84
26. lis 2017

@volfici dekuji za odpoved 🙂

antoaneta
26. lis 2017

@janca84 já jsem šla na 1 ultrazvuk+krev - 2 DC, pak 2 ultrazvuk+krev 8 DC, pak 3 ultrazvuk+krev - 12 DC a pak 14 DC na OPU = 3 vajíčka. Zítra, 19 DC jdu na transfer, zůstaly 2 vajíčka.

janca84
26. lis 2017

@antoaneta dekuji a preji hodne uspechu. U me to vypada ze zacinam dostavat ms, tak zitra zavolam na kliniku a asi se zacne.

antoaneta
26. lis 2017

Ahoj holky, tak v pátek jsem si volala, z mých 3 vajíček zůstaly 2! A jsou prý krásné a čtyřbuněčné. Zítra mám velký den. O půl 12 mám přijít, dopočítají mi rozdíl, který mám douhradit a asi ve 12 jdu na to. Snad bude vše v pohodě i zítra, jen nemůžu dostat z hlavy myšlenku, ....mám dvě, mám dát obě?, nebo jedno? a jak v případě té, nebo té varianty by to dopadlo.....? uf

antoaneta
26. lis 2017

@janca84 moc děkuji! Přeji i já tobě štěstí....

volfici
26. lis 2017

@antoaneta držím moc palce na zítra 🍀 já bych šla do jednoho

crazy_girl3
27. lis 2017

@antoaneta jak jsem psala, já la do jednoho, raději....záleží, na co se cítíš ty a manžel. Můj nechtěl o dvouch slyšet ani ze srandy :D

Já byla na ultrazvuku v pondělí a v pátek byla puknce. Kolik dc jsem byla ani nevím, já totiž měla dlouhý protokol, tak jsem to měla nějak jinak

marryline
27. lis 2017

@antoaneta ahojky, pokud by ti nevadily dvojčátka, tak bych dala i dvě 🙂 moc držím palce 🙏❤

uzivatelkapetra
27. lis 2017

Ahojte, tak dnes jsem nafasovala synarel a gonal a čekám na ms, tak uvidíme 🙂

antoaneta
27. lis 2017

@volfici
@crazy_girl3
@marryline Ahoj holky, tak jsme se po velkém zvažování a přemílání tak i tak, a po sdělení především všech rizik a zároveň i dobré zprávy že to druhé je vhodné ke zmražení, rozhodli nechat zavést jen jedno. Teď si u mě snad hoví a bude se mu tam líbit. Takže teď už jen stříhat metr a vydržet! 11.12. mám jít na krev. Jestli budu do té doby testovat nevím, uvidím......

volfici
27. lis 2017

@antoaneta moc moc držím palce, ať se pořádně zavrtá 😍🍀

antoaneta
27. lis 2017

❤moc děkuji!

marryline
28. lis 2017

@antoaneta taky moc držím palce❤

janca84
28. lis 2017

Ahoj holky, tak jsem dnes měla začít s 1.ivf, ale mám cystu, takže mám přijít další cyklus jestli zmizela. máte někdo zkušenost?

uzivatelkapetra
6. pro 2017

Ahojte, právě stimuluji ma své první ivf, v pátek první kontrola zda se něco děje. Je tu někdo v podobné fázi?

cambra
14. pro 2017

@volfici Ahooooj, promiň, tak nějak nestíhám. Mam jednoho mrňouse a už začíná být líp. Screening mě čeká 3.1. a jsem na rizikovém. Nejsi na FB? 🙂 ja jako Petra Doušová

horvi02
14. pro 2017

@antoaneta Ahojky, jak to dopadlo? Byl jeden prďousek silák a krev vyšla pozitivně?

antoaneta
14. pro 2017

@horvi02 no ty si ale zlatíčko, ty si tak pamatuješ a myslíš na mě...❤úplně se stydím, nějak mi tato diskuze unikla, navštěvuji i jiné a na tuto jsem úplně zapomněla, o to mě to mrzí víc, že tam jinde jsem se už o svou radost dělila...představ si...ono to vyšlo!!!!! pssst, nechci moc křičet, ale fakt že jo, v pondělí jsem byla na krvi a bylo to pozitivní, hcg prý vysoké. Snad budu mít i dobré zprávy příště. Zítra jdu totiž na kontrolní odběry, tak je ve mě malá dušička, aby to stoupalo dál a nadále i pokračovalo tak jak má, nejlépe co jen to jde. Už mě popadají strachy, jestli je vše o.k. a hlavně aby miminko mělo všechno to co má mít, v době kdy to má mít a bylo úplně zdravé...
Tobě moc děkuji, že se zajímáš a přeji ti jen a jen vše dobré, ať se ti, vám, moc s bobánkem v bříšku daří. A já dám určitě vědět!

volfici
14. pro 2017

@cambra ahojky, zkusila jsem tě najít, ale je vás hromada se stejným jménem a podle fotky jsem taky neidentifikovala 😒 já jsem tam jako Helena Šimková, profilovku mám stejnou 🙂

volfici
14. pro 2017

@horvi02 ahoooj, ještě žiješ? 😉😀 jak je, všechno v pořádku?
My už máme po prvním screeningu, triple testech, genetickém ultrazvuku, příští týden jdu na screening ve 20. týdnu.... Strašně to utíká.... Čekáme kluka, už cítím pohyby, placentu mám vepředu, takže cítím hlavně kopance dole, močák je oblíbený cíl....

horvi02
16. pro 2017

@antoaneta Tak to obrovská gratulace!!! To je skvělá zpráva! Teď už přijdou jen radosti (ale i neustálý strach před každou kontrolou) 🙂 Vítej mezi šťastnými těhulkami!!!

@volfici Ahojky! Já jsem úplně nadšená! Včera jsme byli s manžou na 1. screeningu a vše zcela v pořádku! Dokonce jsme o týden napřed! Krevní testy taky zcela OK, takže další kontroly zas až hezky v lednu v těhotenské poradně. Maličký už sebou šije a kope (zatím tedy jen na ultrazvuku, přes svou faldynku ho ještě vážně necítím :D ). Pupík mi narostl krásný, ale obávám se, že z poloviny to udělalo zkaramelizované salko, které do sebe cpu po kilech :( :D Jo a podle Dr. to bude taky kluk - dokonce jsme viděli na ultrazvuku, jak mu tam něco vlaje mezi nožkama, takže asi vážně budeme mít našeho vysněného Kryštůfka ♥ Jsem ráda, že u tebe (u vás s prďouskem) je vše v pořádku. Už brzy se z něj budete moct těšit naživo. Už zařizujete pokojík? Na tuhle etapu se v lednu už moc těším! Dej pak vědět, jak dopadl screening ve 20. týdnu!!! :*

antoaneta
16. pro 2017

Holky všem Vám moc děkuji za gratulace!❤ je mi hezky mezi Vámi těhulkami...a přeji ať se nám všem daří holky a je vše v pořádku.
A prosím, pamatujete si ještě svoje naměřené hodnoty hcg? Včera jsem byla na odběrech a byla jsem z toho celkem leknutá. 14den od ET jsem měla 1834 a včera 18 den od ET jsem měla 10317. Jedna holčina, která je jen o den méně jak já, má stovkové hodnoty, necelých 300. Nevíte jak to je, je něco správně, špatně...? Nebo je to jedno, hlavně že to roste. Nehrozí mi nějaká trojčata, nebo tak něco😅, že ne?

volfici
16. pro 2017

@horvi02 já začala cítit pohyby až minulý týden a teprve tento jsem zjistila, že jsou to vlastně "ty pohyby" 😂 mám placentu vepředu a nahoře, takže cítím hlavně kopance u močáku. Břicho mi vyskočilo taky až cca před dvěma týdny, ale váhově jsem na tom pořád stejně, zase je pravda, že mám dost rezerv....
Na nakupování a zařizování zatím není čas, v práci je toho hodně, do toho vánoce, takže po novém roce začneme....

volfici
16. pro 2017

@antoaneta v klidu, já měla 13. den po ET něco kolem 1900 jednotek, potom mi už HCG neměřili. A čekáme jedno 😉

marryline
18. pro 2017

Ahoj holky, čtu tady samé pozitivní zpravy😍 to je supeeeer. Já začínám tento týden 18tt a už po 3 nám dr. Řekl, že čekáme holcicku😍 dokonce je o 5 dní popředu, což je prej jen dobře, asi se jí v bříšku líbí. Jen mám na vás tehulky otázecku. Poslední týden pozoruji vodnaty výtok a není ho zrovna málo, myslíte že je to normální? Do toho mě občas píchá v podbrisku, tak snad to taky k tehu patří. Jak jste na tom vy prosím? 🙂

volfici
18. pro 2017

@marryline ahojky, výtok nemám nebo ne v takovém množství, že by mě to zarazilo. A to píchání, já nakonec po konzultaci s doktorkou v poradně zjistila, že to co jsem měla za sem tam píchnutí, jsou kopanečky 😍, mám placentu vepředu, takže cítím zatím jen když se prcek trefí někam k močáku....

be_ruska
19. pro 2017

Ahoj holky. Jak se tu mate, koukam se dobre zpravy 🙂 ja tu ted dlouho nebyla.
Byla jsem na krevních testech v jinem caru a nechala jsem si znovu udelat AMH. No a co jsem se dozvěděla dnes me docela sokovalo. Podle Repromedy bylo AMH v lednu tohoto roku 0,85 a podle dnesnich vysledku v jinem centru mám 2,0. Jak je toto možné? Ja četla ze hodnota amh se jen snižuje a urcite nezvysuje.... a neni to zrovna malej rozdil. Tak nevim co si o tom myslet. Jinak jdu v lednu na hysteroskopii a laparoskopii vajecniku. Vysetreni ktere nam v repromede ani nenabidli pred ivf....

Strana