Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@happycouple je to můj muž miluje 🙂 kéž bys měla pravdu 🙏 jakože já tomu věřím ,musím , nepřipouštím si nic jiného ...prostě tam je a hotovo ....jindy takové pocity vůbec nemám .... Ach jo už abych věděla 🙂 ale testit ještě nebudu ....na to jsem srab ještě ...🙂
@worena 😀
@happycouple holky tady je fakt prdel 😀 a to je dobře 😃
@happycouple 🙂 máš pravdu pozitivní energie a myšlení je základ 🙂 mě si dneska prohlíží manžel při převlékání a já říkám o jeje a on co jako ? A já zase okukujes kámošky jestli se už změnily že ? Prý no dovol ,říkám nekecej to poznám ten pohled atd ..... A rovnou mu říkám mě se zatím zdají stejné ale i u nátalky poskočily až v druhém měsíci a on hmmm? A říká a jak se cítíš? Tak jsem řekla popravdě že si myslím že tam mrňousek je ale víš jak to je že 🙂 🙏🙏
@happycouple ale ty jsi testovala tuším až 11 nebo 12 den že já jsem dnes teprve 6 🙂
@caren83 jojo až 11 den jasný však počkej..Ty sama poznáš kdy budeš připravena 🤗🤗🍀 a s kozama ten můj je furt ohmatava a říká jak jsou krásné 🤣🤣
@happycouple 😀 no jestli je jak ten můj tak ty ruce tam.budeš mít pořád 😃 já to u malé měla celých 8 měsíců plus ještě v době kojení 😁😁
Krasne ráno holky 🙂 jak se vám všem daří ?
Já jsem dnes den devátý . Testik mi přijde výraznější 🙂 🫶🫣
Moje plány na dnešek .. chvilku práce ..potom nákupy 🙂 a potom tvoření masek na jednu dětskou akci tady u nás 🙂
Hezký den ženy 😊 chvíli jsem tady nepsala, měla jsem toho nějak moc 🙈 jsem moc ráda, že vám vycházejí testiky😍🍀 mooc všem držím palečky 😊
Jinak jsem v další fázi přípravy na jet,ale teď v nativu,sama Dr. říkala, že už neví co by jsme vyzkoušeli,Tak navrhla tuhle další cestu..
A budeme zavádět obě poslední blasto pětky 😊 těším se ale zároveň jsem i lehce nervózní a možná víc než kdy jindy 🤩
Moc na vás na všechny myslím,ať vše vychází jak má 💞
Dneska jdu k našim s tím naším pesečkem a pak se už budu připravovat opět na pracovní proces 😁
Všem pěkný ☀️ den jako u nás 🙂
@nikollie ahojky já jsem dneska zralá dát si pár facek ...den 7 .... Koupila jsem si celá říčná test, doma bych ho vzápětí hned chtěla vyhodit do koše nerozbaleny jak se bojím ...i když samozřejmě věřím v dobré ale ten strach je šílený takže testovat ještě dnes nebudu ,jinak pociťují pořád podbřišek každý den mě poleva horko ,a snadno výletim jak čert s krabičky ....moc ti držím palce 🙂 nám všem 🙏 dnes mam vyřizování takže nuda
@nikollie tak to ti přejeme jen ať sílí 🤗🤗🍀🍀
Juu to by mě bavilo akorát neumím trochu kreslit to je celkem překážkou ,že ?
Bych se to měla naučit do budoucna 🤣🤣🤣
@haluzska Přeji ti krásný den. já si říkala ,kde ses nám ztratila.. 🥺
Tak to je fajn ,ze jste se do toho hned vrhli a pokud jsi tak natesena tak to už vyjde a co když rovnou dvojčata.. Krásná představa ne ? 🤗🤗🍀🍀🍀
@caren83 no jooo ty hormooony ..Všichni jsme jak certici ,já mám někdy představu ,ze jak vařím tak ho vezmu pánvi po hlavě 🤣🤣🤣
Buď vklidecku..Přijde moment jako j mě kdy reknes a dost udělám to..Uděláš to a třeba řekni manželovi ať se podiva.. Ale 7 den je podle mě ještě brzy..Zkus si naplánovat dny mas dnes středu a pak si řekni 11 den je pondělí takže mi zbývají jen. 4 dny do testování.. rozděl si to na 2 a 2 a to uz není zas takové čekání ne ? 🤗🤗😘🍀🍀 v pátek mas volno si uděláte vejletek víkend uteče sám.. 🤗🤗
Takový dotaz,kdy se říká stav ve kterém jste ?
Protože přítel už by to chtěl vytroubit do lesa ,ale když mu vysvětluji ,že by se mělo počkat aspoň do 12.tydne kvůli rizikům tak mi řekne ze proč vůbec nad tímhle uvažují ,ze proste ani na to nemám myslet a jak muzu takhle uvažovat..
Takže vůbec nevím..😩🙈🙈
@happycouple my to rodičům řekli po potvrzení srdíčka ale ostatním až po prvním screegingu.... A i když na to není dobré na to myslet je ten stav strašně křehký .... Takže určitě to hned nehlásit do světa je to tak lepší... Aspoň do potvrzení toho srdíčka ale zase jen pro ty nejbližší..... My to ostatním řekli 12+1 a 😢 ale to samozřejmě nechci malovat čerta na zeď jen říkám svou zkušenost ....já už budu popřípadě držet pusu co nejdýl ...jen rodičům to řekněme jinak nikomu co nejdéle aspoň do toho 14tt....ona ta euforie je úžasná ale .....
@caren83 Ahoj,no já mlčím protože jsem měla lítací.... Do toho furt brečím, nespím a dnes je mi úplně na 💩💩 Straně mě bolí hlava 😴 rýma... Jsem hrozně unavená, myslela jsem že s dcerou nedojedu ani na trénink 🙈 Počítala jsem tam snad každou minutu k odjezdu ...Kýchala jsem tam jak blázen,furt nudle... Dojela domů udělala čaj a ležím....No prostě hnus velebnosti...
@happycouple chci vydržet aspoň do 10 dne dýl už to asi ani s tím strachem nedám ,na výlet nemůžeme ☹ dcera je na antibiotikách ☹ ale aspoň se projdeme na chvilku nebo budeme dělat podzimní tvoření ještě 🙂 celkem to i utíká ale občas mě ten strach po tom všem baci ..... Ta nevědomost je hrozná ..... Někdy ale bohužel i milosrdná ...... Já však věřím v dobrý konec
@happycouple budoucímu tatínkovi se nedivím ti chlapi to vždy berou trošku jinak než my 🙂 my ten dar života nosíme pod srdcem 🍀✊♥️
@happycouple worena může za tvůj pozitivní test 🤣🤣😅😅
@happycouple No holka moje moc se nemám, jsem nějaká marod a úplně na hovno 🙈🙈Hlava jako štolverk,furt je mi zima,nebo naopak zas hřeju jako kamna a to řekl i muž včera...No skořicovky u nás běžné 🤣🤣🤣U nás se toho nakecá...
@worena tak to mě mrzí ☹ přeji brzké uzdravení ✊ já taky ještě nejsem úplně fit ...do toho už mi začíná regulérně houkat s toho čekání a modlení se ať je to tak jak myslím a jak mi tělo dává signály 🙏 😉🙂 Bože kéž by ...věřím že ano musim-e... Chvilkami je mi vedro pak zas chladno ,plynárenská už se málo kdy obejde bez decibelů 😀 podbřišek mě tlačí ....
@caren83 No já to mám takové všelijaké... Jednou nahoru a zas pak dolů... Těžké říci že se něco děje nebo ne... Dneska třeba jsem cítila vaječníky trochu ráno.Předevčírem mě bolelo celé břicho jako okolí pupíku a pod žebry,jindy zase mi není vůbec nic 🤷 Trpím teda když si musím kýchnout 🙈..Prsa už přestala být citlivá....
@worena já se uklidňují tím že spousta maminek nemá v začátcích vůbec žádné příznaky ,já je třeba u dcery fakt taky neměla až někdy v začátcích 3 měsíce ... Moje kamarádka nebýt průkazky by malém nevěděla že je těhotná ještě ve 4 měsíci úplně bez všech příznaků ...hold každá jsme jiná .... Při minulém těhotenství jsem taky žádné neměla ...jen káva už mi tak nechutnala ...tak uvidíme 🙂
@caren83 No však právě a že bych mohla už vědět..Ale u dcery jsem taky prd věděla..Vyhnala mě bolest na pravé straně břicha.. Vaječník? Slepák? Se slepákem bojuji léta i s cystou...Volala jsem tehdy svému gynekologovi, chudák, dej mu Bůh věčný klid 😥On byl zlatý 🙏 Ať prý ještě týž den dojedu... Běžela jsem na vlak opravdu protože mi to málem ujelo ☝️... Mudr udělal utz....A že si není jistý ale že se mu zdá že 😍ať druhý den dojedu na krev.... Byla pozitivní 🤗❤️🍀🙏Test jsem tehdy dostala na klinice a udělala ho cca7 týdnů po a měla jsem jen slabého ducha ... Já vůbec s těmi testy nějak bojuji...🤣🤣🤣
@caren83 no jako taky si říkám potvrzení srdíčka že a pak třeba 9tt no..samozřejmě jen těm nejbližším..Já skoro žádné kamarády nemám takže tak 🤣☝🏻
A s Řím testem to je cele jen a jen na tobě 🤗😘 my držíme pesticky 🤗🤗😘🍀🍀
@worena noooo ty příznaky jsou hustyyy ☝🏻🍀🍀🍀❤️🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Hlavně ať se uzdravis 🤗
Jinak holky já dnes akorát žaludek divnej a v práci jsem byla úplně vpohode.. Přijde mi ze jsem přestala mít citlivá prsa tak se trochu obavám.. Ale dneska mě můj milý přepadl 💞💞🤣🤣🤣 chápeme se ze 🤣🤣. Ze prej už nechce žádném půst a vrhnul se na mě.. no a po sexu mě nějak zabilo blbě nával horka a trochu břicho.. Nevím zažili jste to některá ?
Zvažují ze v týdnu si ještě zajdu na krev jestli se zvedá nebo stojí …
@happycouple takovou zkušenost s tím posexovym stavem takhle brzy nemám 🙂 určitě je všechno v pořádku neboj ...
@happycouple No tak to mi poser špičku🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ty máš náladu na šoupálka??No tak to je mazec 🤣... Já mám co dělat abych zvládla ruční práci a to nemluvím o neochotném polykacím reflexu 🤣🤣🤣 Můj muž to chápe a stačí mu to "málo"než se uvidí co a jak...A nebo se bojí víc jak já....😅 Každopádně jsi mě ohromně pobavila a i přes ten dutej nos a bolehlav co mám 🤣🤣😅👍
@worena já to u dcery měla tak že jsem to zjistila až ve 113+4 TT no fakt protože jsem měla i během tehu 2 střední špinění 3 dny tak jsem to brala jako MS když mi nic nebylo a manžel mi pak říkal mě se zdá že se ti zvětšily prsa a říkám houby ale jo já to poznám ,no nechtěla jsem věřit protože před dcerou 2x potrat ☹ a ještě jsem mu říkala vždyť jsem měla slabou Menzes ale dobře když nedáš půjdu k Mudr... No a šla jsem ...Mudr udělala utz a tam na mě veselé mával Haribo medvídek ... Normálně jsem Cumela tak že jsem malé spadla s toho křesla ...říkám ty brdo to je vtip ne ? To jako fakt?To je moje? Ale ,ale jak to ??? 😃😃No Mudr že mě nemohla a říkala i to se občas stává maminko a já se tam rozbrecela návalem emocí 😀 a říkám manželovi tak za 6 měsíců rodíme 😀 tedy já budu rodit 😀 no mazec ale krásný 🤩

@worena to slyším prvně skoricovky co to je 🤣🤣🤣 slyšela jsem :chciju magi v kostkach 🤣🤣 ale skoricovky teda ne 🤣🤣
A jak se mas ty Kočko 🤗❤️❤️🍀