icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

caren83
26. říj 2022

@happycouple
@worena u nás je teď taky bezsexova zóna 🙂 nechceme ani jeden jedeme jen hrátky směrované jemu já teď nemám pomyšlení ....ale o nějakém polykání nemůže být řeč to bych v mém rozpoložení nedala 😃

caren83
26. říj 2022

@worena ne 113 ale v 13+4 😀

happycouple
autor
26. říj 2022

@worena Jakou špičku 🤣🤣 prej měla chut normálně mě hodil na postel a pak už to slo samo 🤣🤣🤣 ale asi preventivně zavedu tahání kasparka 🤫😉🤣 jako neříkam nic dala jsem si pak slofika nebylo mi dobre a místo toho aby mi bylo lip tak mi přijde ze je mi hůř 🤣🤣..
@caren83
Tak to je krása tohle žádný stres ze začátku jak my teď jak čekáme na čárky a tak..
má to něco do sebe ,ale..
já jsem asi tak trosku sadista protože jak mi začne být blbě tak já si v tom úplně libuju jak blba 🤣.

caren83
26. říj 2022

@happycouple ty jsi číslo 🙂 ale jako proč ne každý má své úchylky 😃😃 jo mělo to něco do sebe ...ale jako ta euforie s toho překvapení to bylo něco 🙂 a manžel já jsem ti to říkal že jsou jiné ,já jsem ti to říkal že budeš těhotná a tys mi nevěřila 😃 pak to všude hlásil že on to poznal a já ne 😃😃
Jen si ty hrátky užívejte co to půjde když to půjde 🙂

caren83
27. říj 2022

@happycouple Ahoj holky 🙂 tak jak si užíváte dnešní krásný den ?
@nikollie jak je ti? 🙂
@worena co ty čičo? Je ti líp? 🙂 ✊ Mám dotaz 😀 Nechceš už to rozčisnout ? 🙂
Já dnes 8 den od Ket a nevezmu ten test do ruky s nevezmu ,dnes jsem zajela na nákup do Polska fiiiha tam bylo lidí jako by byla akce vše zadarmo 🤔 😀

worena
27. říj 2022

@caren83 No nazdáár😅Co mám komu useknout??🤣 Děkuji už lépe 🙏🍀ale zase pociťuji takové to blbé okolo slepáku,a zase bulim 🥲🥲Ty léky mi teda dávají kopr🙈😅... Zlato,ty to otestuj..Tak já se přiznám...Testovala jsem už minulý víkend.To mě vyprovokovala happycouple ☝️ a víš co? 💩💩 tam bylo..Test jako sněhulák... To bylo nějaký 8den tuším... Já už testovat nebudu až toho 31.10...Ty máš Blastocystu, už určitě budeš vidět alespoň 👻👻... Já mám dvoudenňáčka, drobeček malinkej,a jsem už starší ..To když něco bude ,bude to až opravdu dýl.. Kéž Bůh dá 🙏🙏🙏🍀🍀🙏❤️

caren83
27. říj 2022

@worena safra .... Ale tak ten tvůj drobeček byl pidi 🙂 chce čas 🙂 Nene já se bojim teď víc jak jindy .... Chci ještě aspoň do soboty držet ale je to těžké už ...co máš vsechno za léky ? Já mám zibor injekce,utroš 4-0-4 ,prednison,estrofem 1-1-1 a oestrogel... 🤔
Do toho zobu kys.listovou a vitamín D

worena
27. říj 2022

@caren83 No bohužel stalo se.... Teď jsem vlastně nevím v čem....Ano-Ne....
Dál se chovám zodpovědně😉Beru léky, pláču když píšu manželovi že se mi stýská... Dneska jedeme pryč a rovnou zajedeme na ty hřbitova co máme... Počasí přeje,po návratu budeme makat na baráku...Tak vlastně nebude čas na nic myslet... Mám chuť se na všechno vy...t🥲🥲🥲🥲Tak se mi už testovat popravdě ani nechce už...
Já si píchám inhixu na ředění krve a 2 X1 tableta amelgenu... Toť vše... Měla jsem vše v přirozeném cyklu, sliznici 9 milimetrů, testy úplně v pořádku,hladina progesteronu naprosto v normálu 🍀🍀..

caren83
27. říj 2022

@worena ještě určitě není nic ztraceno ....✊✊✊🍀🍀🍀 Já jsem taky víc citlivá ted ... A i víc náladová už i dcerka se mě ptala maminko co to s tebou teď je ? 😁

worena
27. říj 2022

@caren83 No nechme se překvapit...Ale ty klidně testuj 👍😉 Už tam jistě něco bude...Dej mi naději 🍀🙏🙏🙏❤️🤗

caren83
27. říj 2022

@worena dnes ale ještě ne 😉 neboj prostě u sebe máš opravdu drobinka... Já jsem vlastně nevěděla že jde s dvoudenní bublinkou udělat KEt myslela jsem si že Ket je vždy jen s 5 až 6 denní.

worena
27. říj 2022

@caren83 No ano zřejmě to jde... Každý má na to samozřejmě jiný názor... Někdo řekne že je to obchod s nadějí,jindy jsem u jedné paní tady četla komentář něco, že takový"chcípáky"by teda ona nikdy nedala že to jsou v podstatě už mrtvoly předem..... Moje doktorka zas říká že přirozené prostředí pro ně lepší než čekat, že ani ta blastocysta ve finále nemusí mít úspěch...A ten můj dvoudenňáček se před transferem měl čile k světu a byl moc pěkný 🍀🍀❤️🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏 Ještě stále je naděje s vlastními vajíčky to co mám v sobě a jedno v mrazáku... Naše poslední šance 🍀🍀🍀🙏Darované nechceme 🍀🍀🙏🙏🤗❤️ Kéž nám dá Bůh štěstí a sílu..

nikollie
27. říj 2022

Ahooj všem 🙂 já den 10. Prikladam fotku testu z dneska 🤍😇
Jinak je mi dnes dost divně, jak od žaludku tak celkově..taková celá na hovinko 😀🤭
Takže jsem to v práci zabalila brzo.. uklidnila si doma a teď odpocivam .
@caren83 nooo už bych nad testem přemýslela 🤭🤍😇

caren83
27. říj 2022

@worena já už už popřípadě nic nemám tak se modlím ostošest ...já nic o darovaných neříkám 🙂 tak mě by nenapadlo říct takovou věc a i ve snu jen se stim setkávám poprvé ...my jsme měli embrya i geneticky vyšetrene 😉 ...

caren83
27. říj 2022

@nikollie já nad ním přemýšlím ale ještě na to nemám odvahu ... Nějak se na to ještě necítím 🙂 i když věřím a ruce by už chtěli tak to ještě nejde ....ty máš krásný test 😉

happycouple
autor
27. říj 2022

@caren83 všímáš si jo ,jak tě hecuje @worena jo ? 🤣🤣
@worena já bych ti nehazela do žita já cítím ,ze to klapne nám všem 🍀🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗
Jsme holky statečný 💞💞

@nikollie Krásný testují jen ať sílí je to bomba 🍀🍀🍀

Jinak já dneska litala po veterine ještě jsem jela nakoupit a do lékárny pak k rodičům ..Jsem vyrizena dneska.. dneska jsem při čurani cítila bolest vaječníku a mám furt žízeň jinak mi přijde ze nevolnosti ustali..

caren83
27. říj 2022

@happycouple jasně všímám 😁 i já si myslím že u všech bude veselo 🙂 🙏🙏 no unavená jsem už dneska taky dost ,pořád mám pusu dokořán...jestli to tak půjde dál tak to dnes brzy zalomim 😁 i když nevím ma dráha polovička zacina basnit že se vecer budem šmajchlovat 😃😃no to nevidim lehnu a spím 😀 však si odoocin nemusí ti být pořád šoufel 🙂 dnes je mi horko ,zima,horko,zima .... A pobrisek jsem odpoledne citila dost .... Prsa zatím necítím ale to je caaas. Hlavně že tam bublinka je ze jo ....ať mě nesere prostě tam je a basta 🥱🤗🤓💪

worena
27. říj 2022

@happycouple
@caren83 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

nikollie
27. říj 2022

@caren83 tak až budeš připravena 🤭❣️… já to zas chtela sledovat od toho 8.dne do 14. Ať vím jestli sílí a jestli tam pořad je 🤭🫣🫶

worena
27. říj 2022

@caren83
@happycouple Holky kéž Bůh dá 🙏🍀🍀 Ať to klapne 🙏🍀No já jsem unavená, taková vláčná,nic mě nebaví 😆😴Prsa mi nic nedělají, dokonce ani netrkaji 🤣. Ale od včera mě píchá jako u slepáku...I když sedím tak to cítím a to víc než manželovi nohy🙈😆No stojím za pěkný 💩💩🤣Jo a mám hlad.... Já říkám testujte 🤣🤣🤣🤣 Já nemůžu protože nemám koupené a zítra všude zavřené... Ženy, já si strašně moc přeji aby to vyšlo 😇🙏❤️❤️🍀🍀🍀... Nám všem...Nebesa,my prosíme pro všechny nás zdravé miminka, vřele děkuji 🍀❤️🙏 🙏🙏

nikollie
27. říj 2022

@happycouple dekuji ❣️🫶

worena
27. říj 2022

@nikollie Krásný ❤️❤️🤗 Ať sílí, kéž Bůh dá a i u ostatních bude takový test 🍀🙏❤️

caren83
27. říj 2022

@nikollie neboj taky to brzy rozseknu ,do nekonečna to oddalovat nemůžu že 🙂 jsem už taky napnutá ale tím jak je to prostě POSLEDNÍ tak je to jiné no
@worena kočko jenom se směj ... žádna šmajchlovačka nebude nic 😁 otočím se radši hubou ke zdi 😀 😀 upřímně netuším jestli to pomůže 💪🫣🤣

worena
27. říj 2022

@caren83 No já už mám zřejmě jasno...
Zaváděla jsem tabletu a začala špinit...😥

caren83
27. říj 2022

@worena klid ženo ,já ti rozumím že se bojíš
☹ ALE může to být nidace 🙏🙏🙏 ✊jestli máš kupni do sebe Ascorutin nebo vypij pořádnou sklenici vody s citronem a lehni si 🍀✊ já věřím 🙏 drobeček určitě bojuje

worena
28. říj 2022

@caren83 Nebojuje, rozjela se normální ms,je po všem...😥 Nidační 14 dní po je nesmysl to víme všichni... Spustilo se to pěkně i přes prášky...No co už nadělám ... Není nám to přáno a uvažuji že do toho posledního už ani nepůjdu...

nikollie
28. říj 2022

@worena moc dekuji za milá slova🤍 dnes je ještě hezčí ten test 🫶

Jeežiš to mě mrzí …😒držte se. ❣️

@caren83 jak se dnes mas ? 🙂
@happycouple jak se dnes mas? 🙂 nějaké příznaky bublinky ?🙂

happycouple
autor
28. říj 2022

@nikollie juu to je kraasa🤗🤗🍀 jen ať sílí bobanek..🍀❤️❤️

Já zatím vstala a je mi vždycky ráno tak divně ,uvidíme co dnešek přinese.Včera jsem cely den byla na nohách a jak jsem přišla domu měla jsem zimnici a hned usla taková mrtvolka.A mám strašný sušak pořad bych pila 🤣🤣

happycouple
autor
28. říj 2022

No začínám holky úplně nesnášet čekání 🤣.Hned teď mi někdo udělejte ten ultrazvuk ,protože chci haloooo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.Už chci vědět na čem jsem🍀🤣🤣🤣

haluzska
28. říj 2022

Holka zlata naše... Kdyby to šlo tak ti těch ultrazvuku uděláme i milión 😊 tomu věř 😁 řeky jsme určitě všechny zvědavé jak se ten tvůj vetrelecek má k světu 😊

Strana