Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@caren83 V pohodě 😉 Hlavně ať to vyjde tobě 🍀🍀😉 Já jsem na prohry zvyklá...A že tam nahoře mě nemají rádi holt musím vzít jako fakt.... Teď je tam ještě to jedno....A já už nevím jestli do toho jít... Nevidím rozdíl jestli ho nechat odejít ve mě nebo ho nechat zmizet v laboratoři... Bolí to stejně ...
@nikollie no krásné 🙂 holka mám se v rámci možností uvažuji nad testem ale teď se bojím ještě víc ....ach jo
@worena jak mě to štve sakra ☹ no a nebylo by lepší ivf prubnout ještě jednou cele a nechat si embrya vyšetřit? Samozřejmě až se trošku oklepes ☹ teď jsem s toho jít a udělat si test úplně pos....
@worena
@nikollie
@happycouple takže jsem to nasrana prubla a vidět něco je asi moje zbožné přání 9 den po ket 😢takže zítra to ještě zkontrolují a kdyžtak tak nic 😢 už nic nemáme ..,sakra
@worena já vím ,ze to bolí..Ale co když právě ten poslední je ten co výjde.. Je mi ti líto asi bych tady neměla psát takové moje pocity ať vás to ještě víc neboliii.. Ale já věřím ,ze jsi silná budeš plakat budeš naštvaná ..Ale klidně nám tady piš 🍀🍀❤️❤️
@haluzska taky se ti musím omluvit musí te to mrzet.. ,ze tohle píšu..
Já věřím ,že Vám oběma to vyjde věřím a posílám Vám oboum hodně sil a stesticka 🍀🍀🍀🥺❤️
Holky neznám Vás ale mám vás rada a o to mě to víc mrzí..
@caren83 já bych ho zkusila udělám až v tu neděli to mas 11 den.. a přece jenom test z moci je pomalejší než test z krve ..Třeba to HCG u tebe jde pomaleji 🥺🍀🍀❤️
@happycouple @happycouple holka po tom všem co mám za sebou vím že když tam 9 den nic nevidim.tak tam prostě nic neni tak to hold je ,smutná pravda ale bohužel ...nema smysl si něco nalhávat ...je to pak ještě horší ,lhát si do kapsy.....máme krásnou zdravou šikovnou dcerku a to je to nejvíc ♥️ neříkám že to nebolí ,bolí to dost ,a myslím si že nikdy ten fakt že nám další dar života nebude dopřány nepřestane bolet 🥺😢 teď jenom se stim zkusit nějak smířit což bude sakra těžké ..... Držím vám s
@nikollie miminka rostou jak mají a ať se zdárně setkáte tváří tvář ✊✊✊
@happycouple
@nikollie pokud to nebude vadit zůstanu tady svama holky
@worena 🍀
@caren83 Já nevím jestli do toho ještě vůbec půjdu.... Je tam sice poslední,ale dvoudenňáček stejně jako byl tento a šlo to do kopru...Jsem stará už no...A ty vejce už stojí za starou Blažkovou...Tam zřejmě bude problém už... Máme udělanou genetiku,i vyšetřeného jsme měli a stejně to nevyšlo 😥... Přitom jsme oba v pořádku, genetika také.Na to že jsem stará páka, mám ovulaci pravidel ms, dokonce mi i hádají o dost méně, takový bonus...A hele hovno stejně...Ty už to definitivně balíš? Jasný, teď nemá smysl nám cokoliv říkat... Jsme nasrané, bolavé, ptáme se proč.... Dám si kořalku a budu moudrá 🥲🥲🥲🥲
Klidně tu s námi zůstaňte 🙂 myslím si, ze já ještě taky musím počkat na výsledek…
@worena já už to zabalit musím nemám už žádný pokus ... A platit to celé sama jako sanmoplatce stim vším co potřebujeme atd ....no masakr ....ano balim to ....sakra Sere mě to tak moc. ..., Však to znáš máš toho za sebou taky hodně ....s tím věkem to máme stejné taky mi hádají o dost min 🙂 ... No co s toho že když nám není přáno více dětí ,hlavně že smažky atd ti jen zatrepou trenkama a mají .....ach jo
@nikollie
@worena
@happycouple sakra holky říkala jsem si že nebudu brečet a semlelo mě to ☹ sedím schovaná v koupelně a pláču ,nechci ať mě takhle vidí dcerka plakala by semnou a chtěla by vědět proč pláču ,neměla bych sílu ji to teď vysvetlit
@caren83
Klidně breč.. to semele každého , kdo do něčeho takového jde. Ty ženy co si tím neprošly .. vůbec nemůžou pochopit jaké je to na psychiku. Já můj první nezdar, taky obrecela. Obrecela jsem i to, ze jsem si myslela jaká mladá holka muže mít takový problém. Ze to můj přítel vezme špatně. Bulela jsem cestou domu z gyndy .. ze jsem vlastně k ničemu ..😒 každá se s tím perem jinak ,ale je to přirozené. Taky se pořad bojím .. zda to teď vyjde. Zda už je tam malá naděje.
@caren83 Máš recht,ano košťata mají děti,fetky,bezďáci... Mohla bych pokračovat..
Ty prachy samozřejmě chápu,jsme v tom za půl milionu, nekecám za tu dobu... Dokonce jsem začala jezdit s náklaďákem abych na to vydělala, manžel to stejné....Hele na hovno totálně 🤷😔Taky tam je poslední dobou i ten stres... Úmrtí v rodině,na starosti oboje řidiče protože jsme s mužem o sourozence přišli.... Tenhle rok je úplně na jedno velké hovno...A furt dostávám nakládačku 😡A to samozřejmě nejen já těchto lidí je víc a jsou na tom i hůř...Tak si říkáš sér na to, buď vděčná... Ano, já jsem vděčná to každopádně 🙏. .Ale nemám právo si přát víc?Co jsem udělala že mě Bůh tak trestá ?A když teda nechce abych měla další dítě proč mi dával naději?? Miliony otázek které ti hlava nebere...
@caren83 Já pláču celý den...Tak breč, nadávej, něco rozbí... Já vyšla na zahradu a spustila....Je to o dost horší když musíš být ta silná pro ty ostatní.... Hodně lidí o mě říká že jsem už od pohledu nepříjemná a tvrdá.... Nejsem.Jsem jen bolavá... Prostě s tím co si člověk projde mu roste jakási tvrdá krusta aby další rána která přijde tak nebolela...Ale ona stejně bolí a člověk díky tomu že tvrdne...A pak někdo přijde a řekne "jsi silná,to dáš".... No jasný že to dám... Protože musím...
@worena
@nikollie omylem jsem to smazala holky ,kolik peněz to stalo ani nemluvim ,teď jsme si už platili i sami s pomoci centra vstřícný krok za léky nechtěli nic .....rikam si někdo utrácí za hovadiny my investovali do dítěte .... Do toho dušičky tak hrozně mi chybí taťka můj starší brácha i to nenarozené miminko co se mělo letos v červnu narodit sakra ..... Život je fakt svině ....vždy trpí dobraci .... Úplně přesně jsi silná .... Sakra musím být mám malou dceru ,nemůžu to zabalit .... Musím jít dál ale je to sakra těžké ....
@nikollie jj to tě samozřejmě taky napadne že jsi k ničemu a když to zazijes x krát je to na psychiku fakt masakr ..... Jsem fakt vděčná za svého muže dcerku a mou mamku s bráchou ....bez rodiny by to bylo sto krát horší...hlavně věř drobečkovi určitě je to bojovnicek -ce 🙂 jak už taky napsala
@happycouple neznám vás osobně holky ale začala jsem vás mít ráda .... Jste super všechny ....
@worena a samozřejmě že máme právo si přát ještě kousek toho štěstí ......když ho má kdejaky prevít tak proč ne my ?.....Proč ty pláně naděje ? Co nás to má naučit ? A hlavně proč my sakra
...fakt nikdy nepřestanu děkovat a Modlit se za naši dcerku díky bohu že mi bylo dopřát stát se maminkou že jsme se můžeme být rodiči ...
@caren83 Ano,to máš naprostou pravdu.. Mám to stejně jako ty ...Dcera se mi narodila po 17 letech snažení!!! Chtěla jsem děti už o moc dříve... Nešlo to... Můj první muž měl rakovinu a......Dobu jsem byla sama.... Vše vyšlo až o dost delší dobu ale vyšlo 😇🙏...Škoda že ty vajíčka nerostou na stromech... Kdyby člověk věděl na tisíc procent že by to vyšlo... Dobře,tak koupíme psa.
@worena
@caren83
@haluzska
Píšu to tady už snad po třetí…
Holky moje,cely den přemýšlím nad tím co bych Vám napsala ..Taková bezmoc je strašná ..Plakala jsem.. kvůli tomu ,že bych pro vás tolik udělala třeba jen obejmula a polibila na uplakane oči..Jsou to jen písmena a řádky co tady píšu a nic nezmuzu.. Kdybych mohla tak daruji vajíčka každé z vás.. Kdybych mohla tak oberu každého feťaka o život a daruji ho vám do Lůna… Muzu udělat jen to ,že pro vás zapalim svíčku a pošlu vám svou energii ,kousek mého zdraví ,lásky ,štěstí.. Ikdyz se neznáme ,tak se vlastně známe úplně dokonale ,mám Vás rada…
@happycouple ty jsi zlata ... 🙂 slza ukápla znovu ale tentokrát za ta slova ,děkuju hlavně se netrap soustřed se na tu fazolku ,každy slušný člověk si to zaslouží si ten dar života zažít ... .... Budu ráda za každou dobru zprávu ... 🙂 užívej si to naplno není nic hezčího 🙂

@haluzska My můžeme jedině udělat ultrazvuk ledvin nebo močáku🤣🤣🤣Tvl... Proč máme furt takového peška!🤔🤪 Já se na to vyseru 🤣🤣🤣