Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@happycouple s tím souhlasím ,poplakala jsem si i si zanadavala trošku se s toho vypovídala a můžu říct že ,,zatím '' klepu na dřevo je to lepší ,hlavně se na to snažím nemyslet neuzirat se a moc se těším až sem dáte novinky :+)
@caren83 to je dobře sice to bolí ale možná to bude bolet min a min ..
🥺
Já se za 5 dni dozvím ,jak to teda je s tím vetreleckem 🤗🤗.. Ale jsou to zajímavé stavy jeden den je mi cely den jako na houpačce a dneska jsem zvládla s mamkou nákupy v obchodním centru .. No nevím ,nevím ..
Jestli si to tělo ze mě nahodou nedělá prdel..
@happycouple 🙂 moc držím pěsti 🍀 ✊ určitě bude vše v nejlepším pořádku 🙂 těším se na krásné zprávy 🙂 jen ať krásně roste sílí 🙂 mimoděk tě musí tě trošku potrápit 😉
@caren83 děkuji ,děkuji mooooc.. No nemůžu cítit maso normálně skoro zvracim 🤣 ale burger to joo ale normálně maso ani hovno nechápu .. A včera z mě dobre vůle ze si dam protein no tak rychle byl v záchodě ,ze jsem ani nechapala 🤣🤣🤣
Jinak co jste dnes dělali v takovém pochmurnem počasí ? U nas v obchodaku hlava na hlave
Ahojky 🙂 Kolikaty den Ti to vychází , ze jdeš na ultrazvuk ? Byla si mezitím na krvi ? Nebo proste cekas co bude? 😉😃 já mám jít 14.11. A vůbec nevím jestli si aspoň dělat testy , jestli tam kulička je 🙂 jinak to počasí nic moc. Tak jsem začala s větším úklidem … jako jsou okna..výměna závěsu apod.. 🤷🏻♀️🤭
@nikollie
2 týdny po testu na krev ..No jako pro můj klid jsem si dva během udělala no 🤣🤣🙈 ale to už nemá vliv jen ze te to uklidní v tom dlouhém čekání 🤗. No už se těším na čtvrtek 🤗🤗🍀🍀🍀🍀
@happycouple no já na krvi byla 16.den a 18. Den aby se doktor ujistil , ze to opravdu rychle stoupá. A teď , už mi řekl , ze 14.11. Na ultrazvuk 🙂
@nikollie juu tak supeeer ,já se ujistila tím testem no tak trochu ,ale muže to být nepresne nevím.. Tak 4 dny po mě to mas tak supeer budu držet pesticky 🤗🤗🍀🍀🍀
@happycouple tak se budu těšit ve čtvrtek na zprávu 🍀😻
Pěkný den ženy... Tak jak se všechny máte 😊 doufám že máte jen a jen dobré zprávičky...
My jsme tento měsíc šli do přípravy na ket v nativu... V pátek se píchal ovitrele a bylo to s ním velmi zajímavé celý víkend😄 myslela jsem že mi vaječníky vycestují kdo ví kam🙈😄
V pátek proběhne ket našich posledních dvou nanucku 😊 tak věřím že vše bude v pořádku a já se budu moct tady přidat k dalším těhotným 💞🍀
Mějte ☀️ den
Jo jinak dneska Boloně 😁
@haluzska tak to je krásná zprava 😇🫶 budu držet palce 🍀😉 no já už cekam do pondělí na kontrolu u genokologa. Minuly týden dvakrát krev krasne to stoupalo. Dnes jsem si pro svůj pocit počůrala test🤭 hned se objevily krasne tmavé dvě čárky 🙂
Tak jsem zvědavá co nám v pondělí poví 🙂
Joo my dnes krakonosuv oheň s hranolky 😛
@haluzska jeee ahoooj zdravíčko ,tfuj tfuj věřím ze to vyjde moc moc držím pesticky a klidně nám tady piš 🍀🤗🤗🤗❤️..
@nikollie kraaasa testik , jak má být🍀🍀🤗. já chtěla udělat poslední zítra ,ale ten na ty týdny ma strop 3+ a já už jsem pravděpodobně 4 takže nevím jestli by to mělo cenu 🤣🤣🤣 .
Já dneska guláš a jinak nemůžu cítit kořeněne jídla dneska jsem sla kolem Indů a asi 3 x mě natahlo jsem se tomu smála 🤣🤣 protože já indickou kuchyni miluju.
@happycouple myslíme na tebe 🍀😇❣️
@happycouple 🍀 jsem napnutá jak kšandy 🙂 tak co ? 🤗
Ahoj holky, já sem podstoupila ket 5.11 ale rada bych podporu. Vyšlo to někomu tady? Zakladatele moc gratuluji.
@happycouple nádhera 😉 gratuluji 🙂 🤗🤗
@happycouple ... 💞 Juu to je nádhera moc gratuluji 🍀😍
@happycouple paráda 😍
Holky,hromadně Vám moc děkujimoc si toho vážím 🤗🤗❤️❤️🍀
@berushe14 a vítám mezi námi i tebe klidně sem piš ,protože některé z nás jdou na další pokus a budeme rády když se k nám přidáš
@happycouple Dekuji. Jsem 5.den po transferu a zatím nic moc necítím. Ale doufám. Zavadeli jsme dvojky. Test ze dneska
@berushe14... Vítej mezi námi😊
Na 5den to vypadá moc hezky 🍀 jen ať pěkné sílí
Holky mám problém já nic krom mekáče a mléčných výrobku neumím sníst mate nějaký typ nebo radu ? Když si čichnu k věcem tak mě hned natáhne dokonce jsem dneska letěla i na záchod .. mám to vydržet takhle nebo proste mám hledat potraviny které mi nevadí ? Už mi dochází nápady a bojím se ze ublizim bublince…
@happycouple zatím jež co ti sedi. A neřeš to. Bublince je to teď jedno.
@hapyycouple to už mas takovéhle příznaky ? Jsem ve čtvrtém týdnu a dva dny. A ani nevím , ze se poradně něco děje 🫣😅 Dnes jsem si pro jistotu dělala test , dvě čárky tam jsou a silné. Uvidím v pondělí na ultrazvuk.
Doufám, ze je to v pohodě… když nemam extra žádné změny🫣🤷🏻♀️

@caren83 vpohode ,jsem vkliduuu..
tak ať se hlavně uzdraví a zlobí pořádně maminku 😜😍😍
To s těma ranama chápu někdy to tak taky mám ale člověku je někdy lip když si vyleje to srdíčko.. 🤗🥺😘