Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
Holky kdy vám začalo být fakt zle? Komu to vyšlo? Já si to u syna nepamatuju…
@berushe14 mě už začalo být divně kolem odběru a pak nejvíc 6tt až doteď 🤣
@happycouple jak se máš mamčo o
? co miminko? V kterém TT už jsi? Je tu nějak mrtvo
@caren83 ahoj ,no já tady moc nechtěla psát ,Když je to tady napjaté testama a tak.. Nechtěla jsem ublížit nebo něco… já už jsem 11+3 takže 12 tt..
fotecku mám kde ma 9+4 myslím … A příští týden jdeme na ultrazvuk kvůli nemocem…A co ty ? Jak se mate ?
@happycouple já to je krasa🙏 a už je ti dobre, nebo porad je ti zle?
@berushe14 zhubla jsem asi 3 kila sním jen jogurty a nějaké mléčné věci … A někdy si dam hranolky .. to je vše co fakt sním už mi dochází fantazie.. A doufám ze na Vánoce budu aspoň ready 😩😩🤣🤣
@happycouple jaj bobi. A zvracis hodne? Me je teda blbě docela dost, ale nebliju. Naštěstí mi pomáhají homeopatika.
@berushe14 já nezvracim jenom nejim..🤣
@happycouple za chvíli to přijde a ještě budeš nadávat 😂😂
@berushe14 co myslíš zvracení nebo přejídání? Jako věř mi ,ze bych se už rada normálně najedla.. 😩 protože z toho sladkého mám záněty 🙈🙈
@happycouple ne přijde doba kdy ti bude tak dobre, ze budes mít chut jist. Druhy trimestr byl bozi. Jedla jsem všechno na co jsem měla chut
@berushe14 tak ať už to je protože si chci užit toho kapra 🤣🤣🤣
@happycouple na toho se taky tesim, ale nevím nevím..
Ahoj já jsem v prvním IVF mám za sebou první zamlkle těhotenství, 2 ket mimoděložní přišla jsem o vejcovod, 3 ket negativní, 4 ket negativní, 5 ket dvě blastocisty najednou a od 7 dne špinění ,8 den zkouška Hcg negativní, je brzo ale myslím že by tam nějaké Hcg mělo být už 8 den po ket. Máme ještě poslední pokus take jsou zmrzlici po 2. Beru gynprodil 1-1-1 a kyselinu.
@happycouple to je super 🙂 za chvíli máš 3 měsíce za sebou 🙂 snad se ti brzy žaludek umoudri aspoň na ten štědrý den 🙂 domluv prckovi ať si taky dopřeje 🙂 máme se dobře 😉 panuje vánoční nálada a příprava na narozeninovou oslavu manžela 🙂
@happycouple ahojky jak se pořád s nimi jen máte?
@caren83 ahooj,jak se máš ty ? Já nevěděla jestli mám tady psát nebo ne.. Aby vám to třeba nebylo nepříjemné nebo taaak… Už budeme 21tt tak uz kopeme a i víme ,že jsme kluk 😁
@happycouple to je paráda 🙂 moc ti to přeju 🙂 často si na vás vzpomenu 😉 ty brdo to už máš přes půlku za sebou a menší před sebou 🙂 to už je za ,,chvilku " už určitě vybíráte i jméno viď? 🙂 Nebo už máš vybráno ? 🙂
PS: Musím zaklepat na dřevo že je dobře 😉 🙂 Přestala jsem se trápit a užívám si zase dny s milovanymi po boku ...neříkám že si už nepostesknu ...ale uz je to takové jiné ...
@happycouple moc gratuluji já sem 17tt a víme ze je to taky kluk. Už mas vybavicku?
@caren83 jasný to chápu… Taky si na Vás a na tebe vzpomenu a přemýšlím jak se mate a jak válčíte…
Bude to Mikuláš ,malý Miky 💞 no nějak se teď rodí moc kluků …
@berushe14 něco málo už syslíme ,ale začala jsem se celkem vnímat ze ani moc kočárek nechci a ani vlastně postýlku taky ne chci ho mít pořad u sebe aby tak moc neplakal… Proste chci to mít plné lásky a bezpečí četla jsem jednu knihu ,která jak kdyby mi promluvila do duše.. Jmenuje se teorie mateřství je to mala knížka.
@happycouple pěkné jméno 🙂 Dcerka je teď prvňáček tak se nenudime 😉 mrzí mě že to napíšu ale na tu knížku pozor ,ona je právě tak sepsána oby promlouvala ...ale ve skutečnosti je to jiné ....moje kamarádka i.sestrenice na to dojely ...opravdu není dobré mít miminko pořád na sobě nebo jen u sebe rychle si to zvykne a pak si bude těžko zvykat na to že prostě někdy ta má i já u něj pořád není jako klíšťatko přilepena ...pocit bezpečí a lásky je samozřejmě top ...ale není třeba a hlavně není to dobře hrotit ...opravdu pak s miminkem nic neuděláš a ponechat ho s někým jiným než s tebou nebo chvilicku samotné bude boj ....mazlikuj,tul,pusinku,povídej mu pořád něco nos ho ,atd ale zároveň se snaž udělat si to i pro tebe top protože když budeš ty bude i on ...miminko cítí vnímá že maminka není úplně ok (nervózní atd ) opravdu můžu říct že postýlka a kočárek je základ ....přeci jen být pořád v nositku či šátku není žádná hitparáda ....jak.pro něj tak pro tebe ...pěkné střídat půl napůl 🙂
@caren83 jo jasný ,chápu všeho s mírou.. Ale hlavně to dělat srdickem a dělat i nějak podle sebe 🤗🤗

@berushe14 já mám snad všechna vyšetření co mohou být 🤨
Krom toho že mi zjistili zvýšenou imunitu tak nic jiného špatně prý není
Krev neřešili
Měla jsem se 7 dvakrát nativ
Měli jsme i UIU
Takže vše co snad může být