Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@happycouple 🤣🤣🤣🤣 Jako je to jízda ti povím....No já myslím že i při té nejlepší vůli ten stres prostě je, ať si každý říká co chce.To prostě neovlivní nic.. Přijdou různé situace atd a v kombinaci s tím hormonálním koktejlem prostě reaguješ jinak než kdy dřív..No tak prsa mě teda vůbec netrápí nic nebolí nic se nezvětšuje leda bych si vzala kvalitní podprsenku 🤣🤣🤣 Mě teda pravý vaječník a ta záda... Nejsem si vědoma že bych něco stěhovala 🙈😅
@worena snažíme se asi dva roky a přítel má nepohyblivé kámoše takže by se ke mě pravděpodobně nikdy nedostali.. Jsou prej zdeformovani či co ale já jsem prej v pořádku 💁🏼♀️
Takže jsme potřebovali jen dopravit do vajíčka ty pulečky. 🤗🤗
@worena taky si nejsem vědoma žádných večerních orgii nebo tak ale cele tělo je nějak v hajzliku trosku 🤣🤣🤣
@happycouple No tak ještě orgie 🤣🤣 Teď jsem si to jen představila 🙏🤣, žádná pláštěnka a manželovi zbytní bradavky a bude plakat se mnou 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
No jsem hysterická já vím.. ale kdyby prcek už byl trochu zavratný tak aspoň náznak slabé ale úplně slabé čárky by už byl,ale ten test byl tak bílý že víc už bílý být nemůže.... Je mi skoro 36 dítko žádné nemáme.. tak jsem zase jak šílená 😒 že to už po 6ket nevyšlo...
Brečím ikdyz nechci ale nějak to nejde zastavit... Někde malinko doufám že třeba v pátek na krvi bude opak ale je to jen malinká naděje ve mě.... Snad bude brzy lépe... Mějte sluníčkový den ženy ☀️🍀
@haluzska Máš ještě nějaká embrya? Děkuji moc,ale ani jedna z nás nemáme vyhráno...Ale ani tak ještě není konec, věř že to vyjde 🙏🍀❤️ Já už mám jen jedno poslední embryo v mrazáku a pak je konec... Ty jsi ještě své miminko budeš držet v náručí, neztrácej naději 🙏.. Teď pláčeš ale budeš se i radovat věř mi ❤️🍀🍀🙏
Holky…Já jsem už asi fakt trhla 🤣 stáhla jsem si appku jak přibližně asi vypadá embryo 🙈.Možná mě to i uklidňuje ale abych to pak neoplakala 🤣 zatím a doufám jsem pořad v te první fázi 🤞🏼🤣
@happycouple Jakou apku??🤣Tak já jdu do toho s tebou, buď se budeme radovat nebo plakat ..Kde,a jak se to jmenuje?😅🙏🙏😇🍀🍀
@werona @happycouple ... Také jsem předešlé ket měla tu apku... Vypadá moc hezky a je ke každému dni nebo týdnu i nějaké povídání teď už si nepamatuji jak to tam bylo...
Máme ještě poslední dva mrazacky 😊
Jinak mám celý den takový divný tlak v podbřišku
Jo a koupila jsem si pěkný dárek 5kg hovězího domácího masa 😆
@worena buď Pregnancy Tracker ale je tam příplatek za premium a tak jsou různé zajímavosti a tak a nebo moje těhotenství ale to není tak moc hezké zkus obě a uvidíš 🤗🤗 u te první si můžeš nastavit svoje datum početí a tak dam tu screen.. 🤗
My jsme blázni fakt
@haluzska jen papej kvalitní masicko potřebuješ to a neztracej naději určitě se zadarilo.❤️❤️
No holky ale bojím se trochu víc mě teď k večeru bolí podbrisek nebo spis takový tlak jak kdyby tam byly prdiky 💁🏼♀️🥺
@happycouple takový pocit mám stále... Hlavně když jsem v klidu buď sedím nebo ležím...ale u mě to jsou asi už jen následky léků nebo Bůh ví čeho....
Někdo říká že se může v tom termínu jak jsi ty tak se pěkné zavrtává a dává o sobě vědět prcek že je 😊
Jinak dneska na oběd ženy rajská a koule 😁
@haluzska no já psala doktorce i o těch příznacích a víte co mi odepsala ?
A nejste těhotná ? 🤣🤣🤣🤣 tak ro mě po ránu rozsekalo a nevěděla jsem jestli to mám brát jako sarkasmus nebo jak to mám brát..
Ženy ,já mám dneska trosku stresik ,muz jde k soudu a mám nervicky.. Já včera udělala oběd na dva dny kuřecí a co dům dal nějaká zelenina a fazolky ale nebylo to spatne.. 🤣
No ale tekla jsme si ,že mám jeďte v mrazáku hovězí tak udělám gulasek ještě dneska..
A taky mám v plánu jet za mámou a hafikama na vesnici a asi si uděláme procházku ,když je tak krásně. A jinak vlastně odkud jste holky ? Já z Ostravy
@happycouple @werona @haluzska
Ahooj , tak já byla včera na transferu 5denniho 🤍
Je mi 28 a je to můj druhý pokus.KET ...🤭☺️
Tak , jak tu čtu vaše konverzace aspoň mi to uteče a možná vím co mě v příštích dnech čeká 🤭😀
Jinak tip na dnešní oběd … u nás se dělají burgery 😇😛taková prasárnička trosku 🤭😀
Těším se na všechny vaše výsledky a doufám , ze budou pozitivní .
Držte se, a přeji dnešní pěkný den 🤍
@happycouple držím příteli pesticky ať vše dobře dopadne😊 a neboj i u tebe vše dobře dopadne, a ty tlaky atd jsou jen dobré znamení 🙂 a paní Dr. Se učíte taky trefila...
Já se také chystám k našim s pesanem, je pěkně tak se toho musí využít☀️
Já jsem kousek od Rožnova pod Radhoštěm 😁 takže od tebe to zas takový kus není 😊
@haluzska ja bych nezoufala ještě nemáš výsledky krve 🥺☝🏻❤️❤️
@nikollie těší nás a vítej tady v naši skupince ,jsme rády ,ze ses tady trosku našla a doufám ,ze se tady budeš cítit fajn.. a přeji ti ať najdeš ty krásné dvě čárky 🍀🍀🍀🤗
@happycouple A kdy se počítá datum početí??😅🤣🤣🤣Jako den transferu? Nehraje roli o jak staré embryo se jedná??
@happycouple Tak já teda stále psala o bolesti v kříži... Teď jsem o level výš a bolí vaječníky jako když to mám dostat...No co dodat 😴😅😅😅
@happycouple To ti udělala Mudr pěkný ráno, zkusím zavolat té své 🤣🤣.. U nás včera rybička 😋..Dnes jsem dělala špagety 🍝 a peču buchtu s lesním ovocem 😍...No byla jsem nakoupit, trochu venku s dcerou,na kaštany.Já sbírám a ona dostává za to od dědy do kasičky 🙈🤣 Já jsem od Mladé Boleslavi..
@worena musíš já měla 10.10 a dala jsem 5.10 protože je embryo 5 dni staré jakoby
@worena já to brala po ránu vesele jako napsat mi to ve chvíli kdy jsem v rozpadu tak nevím nevím jako 🤣☝🏻
Zkus ji napsat schválně🤗🤗
Spagetky jsou mňam mňam …
Jako zase jsem unavená jako to prase a myslím si ,ze to je i tím počasí přece nemůžu být tak v prdeli 🤣🤣🤣
@happycouple Aha,tak já to vůbec nevěděla 🤣🤣To asi znamení že to nemám řešit... Já ji raději volat nebudu aby mi nedoporučila vyšetření na cvokárně🤣🤣 Určitě v tom hrají role ty léky...To je úplně normální stav... Počasí to je taky další prda.Jednou chčí,pak slunce 22 stupně... Tlak hnus... Já včera usnula u tv v18h... Vzbudila se za hodinu,to už dcera byla po večeři 😅 šla do vany ..No já ji následovala 20:30 v posteli a vstávala 6:30 tak zlehka 10 hodin a bez nočního čůrání ☝️🤣🤣
@worena no jako na mě to počasí působí úplně brutálně ,neumím spát déle ale přes den úplně unavená k tomu bolest hlavy no mě jebne fakt 🤣.
No čím víc je člověk zaměstnaný tak to čím dal tím víc utíká se mi zda.. Ta brzka tma mě ale štve jako..
@happycouple No přesně jak píšeš,je to mazec...Tak já,si ráda ducnu 🤣🤣🤣 Jsem taková vláčná...Ale ano, zaměstnat hlavu, jít něco dělat...Kdy budeš testovat?No já se rozhodla že raději nikdy🤣🤣🤣🤣

@happycouple Děkuji moc 😘 Kéž se zadaří nám všem 🍀🍀🍀🙏🙏❤️ Moje mudr říkala že mu bude lépe v přirozeném prostředí než na misce 🤷 Když je tak pěkné...No má vysokou tak snad ví co dělá...A co tebe přimělo k takovému kroku jestli se můžu zeptat,jsi mladá jsi strašně podobná mé neteři😊