icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

worena
15. říj 2022

@haluzska Děkuji,no jasný,bude to dobré 🙏🍀🍀... Určitě si dáme vědět 🙏🙏... Zeptám se,ty máš amelgen a utrogestan dohromady?A vytéká ten amelgen jako utrogestan? Protože dneska teda že mě docela frčí což se dny předešlé nedělo..Ale třeba je to tím že si víc pohybuji..🤔No jestli ve mě vůbec s toho léku něco zůstává že... Já už celá tumpachová 🤣

haluzska
15. říj 2022

@worena amelgen zavádím ráno a večer a vždy ráno ještě tak půlhodinky ležím pak si dávám intinku jelikož je dost mastný... Mě rikala dr. Že ta pulhodina ráno v klidu v posteli je dostačující 😊 Utrogestan beru odpoledne a ten polykám 🙂

worena
15. říj 2022

@haluzska A je ti dobře? Holka zlatá, já tu založila diskuzi..Beru od středy amelgen přesně 1 ráno 1 večer.. Chválila jsem ho kámoše, samozřejmě mi velmi vyhovuje..Od včerejška problém.Furt pocit plnosti na zvrací.Dnes i zvracení... Jídlo ,pití nemohu ani vidět 🙈 Vůbec mi není dobře 😴.. Hledala jsem informace nebo kdo měl stejný problém...Na letáku nežádoucí reakce se mohou takto vyskytovat ale jen opravdu výjimečně...No tak jsem to zase já ta jedna ze sta??? Neuvěřitelný..

happycouple
autor
15. říj 2022

@worena jooo pražská plynarenská to mi něco říká ,já myslím ,ze u nás doma ani topit nemusíme a radši ani sirkou neškrtat.. A když jsem četla kolik je nežádoucích účinku výjimečně tak jsem je všechny splnila do posledního bodu ,takže jsem to zas vychytala jako u každých léku🤣🤣🤣
Doma se vůbec nenudime přestala nám jít myčka a pracka takže potopa doma všude našlapáno.. No myslím ,ze mi další týden uteče hodně rychle 😂.

happycouple
autor
15. říj 2022

Holky,teď mě tak napadlo si tady vždycky napsat.. Co právě děláme a co máme v plánu..Ať se tady neutapime v nežádoucích účincích. Tak si tady mužem napsat i co jsme vařili třebas ať se zabavíme a třeba máme nějakou inspiraci ,co říkáte ? Pokud někoho i napadne něco jiného jsem pro 🤗🤗 ať nám to hezky utíká a máme pozitivní energii a usmivame se 😘

worena
15. říj 2022

@happycouple Ty jsi takové sluníčko 🌞🤩 Děkuji za to protože já jsem zpruzelá že mi není dobře, protože já si ráda zamlsám a teď je mi furt blivno 😝😝 Dneska jsme měli smažený sýr a zítra bude krkovička a fazolové lusky 😋😋No tak doufám že to pozřu.. Pěkné věci se ti dějí.. To bylo u nás, nejdříve bojler, mrazák a nakonec televize... Teď nastal boj s telefony.Manželovi úplně odešel, mě alespoň displej ... Babičce žehlička...😅😅😅No jsem zvědavá kam to ještě povede 🙈😅

haluzska
15. říj 2022

@worena mám trošku nálady jak říká manza😃 lehce mě natahuje na zvracení ale jinak nic šíleného😆 tak ty si to teda vybíras jak tak čtu za všechny 😒 já si raději příbalové letáky nečtu 🙈
Jinak jak psala @happycouple je dobrý nápad se něčím rozptýlit 😊 tak my dneska oběd pečené kuře rýže.. zítra řízky a brambor když je ta neděle 😁 snažím se drahému pomáhat na baráčku, takže je to chvilkama lepší.. ještě máme havaka tak ten mi dává taky zabrat ,ale to víte že se skulinka najde a hned je myšlenka tam kde nemá být 🙈
Ženy a mohu se zeptat.. kolik vám je a jestli máte už děti 😊

happycouple
autor
15. říj 2022

@haluzska tak my dneska oběd u Tchyně a zase mi vypálila díru do hlavy jak ona mluví a nezastaví se přítel z toho usina a já jediná musím zase držet abych taky neusla ,takže unavená jak žito do toho máme dvě čivavy a jedno jelitko si něco udělalo s packou takže pohotovost a nakonec to bylo něco jenom ze na něco slapla.. Malém mě jeblo 🤣🤣🤣
Takže skvělý víkend 🤗🤣🤣

A kolik mi je ? Je mi 24 a příteli je 48 anooo je to věkový rozdíl jako prase a neeee peníze nemá 🤣🤣☝🏻 Proste se milujeme máme mnoho společného a je moje poslední šance.. Chlapy v dnešní době už nemůžu ani cítit

haluzska
16. říj 2022

@happycouple jejda ty si mladounka 😊 a to kolik má tvůj partner je jedno hlavně že je vám fajn a rozumíte si 🙂
O je lumpik malý.. hlavně že je v pořádku a nebylo to nic vážnějšího.. ty naší hafancí jsou takové naše ditka 😊
Joo to znám jak to chodí a u tchýně.. asi to je všude stejné 😆

happycouple
autor
16. říj 2022

@worena musíme se držet přece se nemůžeme pořad mračit🤗 . já dneska vstala a je mi blbě úplně ze moc kdybych aspoň věděla ,ze je to dobře ,že mi je blbě 🤣. Kurňa..
no já nám včera nalozila maso na dnešek budu dělat Čínu na WOKU a během dne by nám měla dorazit pracka a myčka a k tomu moji rodiče nám pomoct s vynesenim starých věci plus ještě musím jet nakoupit 😩. jako ze by se mi chtělo ☝🏻🤣🤣🤣 ale doma už není co žrát.

worena
16. říj 2022

@happycouple Věk je pouze číslo 😁..A to obecně platí ve všem...

worena
16. říj 2022

@haluzska No tak já přiznám že už jsem starší matka 🙈🙈😅😅... Raději zmlknu protože jsem se nesetkala s pochopením o tom že jsem nezodpovědná a sobec..Ale jak říkám ve 40 ti život nekončí a věk je jenom číslo.. Ano, už máme dceru je jí 10.Ta nám vyšla na první dobrou a pak už to nešlo... Popravdě už si naději moc nedělám.Ale jsou i ženy co nemají ani to jedno a tak jsem vděčná za dceru 🙏🍀❤️. Máme ještě jedno embryo a pokud ani to,tak definitivně končí moje éra se množit.

happycouple
autor
16. říj 2022

@worena hele naděje umírá poslední 😘 a co když se to podaří neplánovaně nikdy nevíš 😉

worena
16. říj 2022

@happycouple No bylo by to fajn kdyby to překvapení krásné konečně přišlo 🍀🙏...🙏Ale bohužel já děti neplánovaně mít nemohu 😔A to ani zázrakem protože jsem přišla o oba vejcovody.. Moje cesta za miminkem byla a je byla dlouhá a trnitá... Bohužel ani tak nejsem odměněna že by se byl Bůh slitoval... Byla jsem plná naděje ...A včera mi udělal jeden z mých andělů takový kotrmelec z komody dolů,v životě jsem nic takového neviděla, lekla se jako prase..A to tam stojí věčnost a hne se jen když utírám prach.. Vůbec to nechápu, protože stojí opravdu kus od kraje téměř 40 centimetrů a je dost velký na to aby se jen převrátil a zůstal ležet ale tohle letěl z výšky 120 cm ..Asi tu mám Dušánka 👻👻😅😅 Znamení? Těžko říct.Ale vzbudila jsem se s tím že je po všem 😥 Nevím, nechci nic přivolat chraň Bůh 🙏🙏🍀 Dodržování režimu pokračuji a smiřuji se...A nebo mi taky pěkně jebe už a kape na maják a jiná činnost nepomáhá nijak zvlášť...No dělám tu krkovičku😋a pak pojedeme pro seno králíkům a dám si někde dobrou kávu... Nákup...No jsem jako debil,jednou jsem těhotná,pak zas ne....To je koktejl 🤣🤣A to pokašlávání a rýma co se dostavila...Bez komentáře 🙈To prostě člověku srazí hřebínek i kdyby se snažil sebevíc...A to si myslím že jsem obecně docela silná na duchu ..Jo pěkný 💩💩Asi s věkem měknu🤣🤣

happycouple
autor
16. říj 2022

@worena já nevěděla to se omlouvám ,ale musíme věřit..Jo právě dneska jsem nad tím stejným uvažovala..Ráno vstala a říkala si: jooo to bude dobrý ro zvladneme budeme mít mimi a v zápětí jsem se sla sprchovat a říkala si jak to nevyšlo a ze nic se ve mě nevyviji.. Možná tyhle myšlenky taky nejsou zle třeba nás to je připravuje na obě varianty a pořad si říkám ze každou variantu musíme přijmout tak jak je ..Ale musí převládat ty dobre 🤗🤗
Jinak s tím andeličkem beztak někdo bouchl dverka k tomu pruvan a to je hned 🤪🤪💁🏼‍♀️

worena
16. říj 2022

@happycouple To se neomlouvej,nic se neděje 😁 Já jsem na to hrdá svým způsobem, protože dávám naději všem ostatním, že když je vůle jde všechno...Ó Bože jak si teď protiřečím že?🙏🍀🙈🤣No říkám že se chovám jako debil 🤣🙈Na svou obhajobu říkám že i s amelgenem je to jízda i když je zaveden pouze 2 x denně 🤣🤣🤣🤣Nene, žádná dvířka, žádný průvan...Ta komoda je pěkně zastrčená,za rohem,bez možnosti kontaktu kohokoliv kdo jde kolem...Jak říkám, málo co mě umí překvapit, tohle byl šok 👻🙏🙏🙏❤️🍀

happycouple
autor
16. říj 2022

@worena víš co já si myslím ,že si každý zaslouží mít rodinu a děti krom feťáků.. Nesnáším to jak vidím feťačku s 4 má dětma a zdravé zajištěné rodiny musí platit kliniky a bůh ví co… To mi je moc líto… No musím říct ,že dnešek je asi nejhorší,kdybych aspoň věděla ze to k něčemu je tak si to i užívám 🤣🤣🤣🤣 přímo se v tom rochnim jak to prase .. no jo ještě musíme vydržet já ještě 8 dní.. To zvládneme ☝🏻☝🏻 A s tím andělíčkem… Jako já věřím na duchy a takové věci dokonce i na anděly a vesmír ze si vše privolavas.. Ale já to vidím jako dobre znamení.. Doufám ze se nerozbil…
Jen taková vsuvka mě se zdálo o kralíčcích a já našla ve snáři ze jsem připravena na hojnou rodinu a ze je to symbol plodnosti tak uvidíme 🤣🤣🤣🤣🤣🤞🏽☝🏻

worena
16. říj 2022

@happycouple Já jsem na tom stejně 🙏.. Věřím na Anděly, mám jich po baráku cca 30 s toho 2 mají skoro metr 😇😇Jsem věřící - křtěná..🙏🙏🍀❤️Ne díky Bohu se nerozbil🙏 což se divím s té docela výšky..Ano dávám ti za pravdu co jsi napsala.. Však já na tom nejsem o nic lepší 🤣Ty jsi byla 10.10 že a já 13.10 tak to jsme zachráněné obě 🤣🤣🤣..Ano i já měla pěkné sny tak doufám 🙏🙏🍀🍀🍀 Bože ať nám to prosím vyjde 🙏🍀🍀🙏❤️.. No začala jsem víc kýchat jako osel, rýma 🙈No to jsem prostě já 😅...Všichni co nechci tak just jo ať se mi to břicho pěkně klepe 🤣prokrvuju 🤣🤣🤣Je mi docela dobře, jediné co teda mě stále a více bolí v tom kříži 🙈 ..Achjo 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️

worena
16. říj 2022

@happycouple Ty dva velký,ten po levé straně.... Nechápu 🤔😅👻🙏🙏🍀❤️😇😇

happycouple
autor
16. říj 2022

@worena Noo proste se chtěl s tebou pomazlit..Vzpomen si na příběh hraček ☝🏻🤣🤣🤣🍀😉

worena
16. říj 2022
happycouple
autor
16. říj 2022

@worena hele a taky mas kolem 24.10 dostat menzes ? Pokud to dostanem tak je to asi jasný ne ? Teda nevím jestli u progesteronu to je možný

haluzska
17. říj 2022

@worena @happycouple ... Děvčata budu aspoň vám dvěma držet pesticky ať vám to vyjdete s těmi dvěmi// .. u nás dneska úplně bílo 😒 opět fnukam a říkám si jak je všechno nefér 😢 a že vlastně jsem k ničemu... Budu na vás myslet 🍀

happycouple
autor
17. říj 2022

@haluzska ale 14 dni mas až 21.ne ? Co když se jeste čárka objeví

happycouple
autor
17. říj 2022

@haluzska a jinak jak to můžeš říct ,ze jsi k ničemu.. Tohle nesmis říkat všechno má svoje proč…Jsi silná žena která si toho prožila až moc si myslím .. A tohle si nezaslouzis.Pokud mas dneska možnost dneska si udělej hezky den..Zajdi si něco malého koupit dej si vanu nebo to co te udělá šťastnou a hodí te trosku do pohody já vím ze se to říká lehce a provádí složitě.. Ale pokud se ti chce plakat plakej pokud si chceš do něčeho bouchnout tak si bouchni.Mas na to právo ale nikdy neříkej ze si k ničemu tohle je zkouška jooo dost na hovno a pěkně hnusna ale my ženy jsme silné a ty taky a věřím ze teď ještě chvilku zabojuj.. A neztrácej hlavu.. Dej vědět jak ti je .. 🤗❤️❤️🥺

worena
17. říj 2022

@haluzska Ahoj,co to říkáš? Jak si můžeš myslet že jsi k ničemu zlato?To není pravda to si nesmíš myslet 🙏🙏 Kolikátý jsi den? Víš co,ona každá fungujeme jinak..A jestli ti nedávali Blastocystu a jsi pardon už třeba starší pak se ještě může ukázat všem jinak, proto říkají že testovat až co nejdéle... Jsem byla takto poučena.. Já mám třeba testovat až 31:10... Máš ještě naději 🙏🍀❤️

worena
17. říj 2022

@happycouple No já 23.10...To je zas brané podle posledních ms...Jen ať si tam zůstane 🙏🙏🍀 Já vůbec nevím jak se to počítá.. Zaváděli mi dvoudenní embryo moc pěkné 🍀🍀🙏🙏 měla jsem k tomu asistent v podobě narušení obalu protože ten byl docela silný aby se mu lépe vylezlo a embryo glue jako bonus... Toť otázka jak dlouho s tohoto leze a případně se uhnízdí jak dlouho to celé trvá 🤔🙏🍀??No nejsem si jistá jak to funguje u tohoto léku co mám teď, protože užívám poprvé... Když jsem byla na utrogestanu atd .. Stalo se mi oboje,i přes jsem to dostala a i naopak že až po vysazení 🤷.

happycouple
autor
17. říj 2022

@worena ty brďo tak to je věc ,masakr… Co v dnešní době už jde ,ale moc ti přeju aby se zadarilo 🍀🍀🤗🤗 mas to o den dřív než já. Já měla jen progesteron a fuk embryo 5 ti denní XB1 prej nejlepší kvality… Tak uvidíme jedna doktorka říkala ,že podle věku by to mělo být na 70%.. Tak uvidíme… Pořad mi hlava říká kup si test a zachvilku mi říká nedelej to nebuď debil počkej těch 7 dni to vydrzis 🤣🤣🤣🤣

worena
17. říj 2022

@happycouple A jak se cítíš?No já jsem celou noc vzhůru..V hlavě šrot a né a né usnout... Potom se ozvala rýmička ta můra lechtavá a rozhodla se mě zprudit tím že poteče ( mimochodem teď mám pro jistotu ten chobot ucpaný,tvl🙈😅 já jsem případ 🤣🤣)No a ten kříž bolí jinak jsem jako laňka ve skoku 🤣🤣No co na to mám říct... Ráno brečím teď se tlemim....Ty čípky jsou slušněj matroš 👍👍🤣

happycouple
autor
17. říj 2022

@worena my jsme vlastně takový emocionální koule 🤣🤣☝🏻 Nikdy nevíš jestli budeš brecet nebo se smát.. Včera jsem se divala na psa co pomáhá hasičům nějaké video proste z tel, novin a ze spadl strom a on ji odtahnul vždycky Větvičku normalni reportáž a já normálně bulela jak ten pes je šikovný 🤣🤣🤣🤣🤣 já se normálně zvencnu..Jako o mě se něco pokoušelo ,ale ustala jsem to ☝🏻..
No nicméně mám trosku víc nafoukly kozy protože z jedniček na dvojky je u mě vidět ze jo 🤣🤣 a trosku mě pichne v levém vajecniku tak nevím .. Mám místo klidného dne celkem chaos řešíme doma to ze přítel musí k soudu zítra a nějak se na to zapomnelo tak mám i trosku stresu..A ráno jsem byla bezradna co vařit.. takže tohle je můj začátek dne wuiiiiiii 🤣🤣🤣🤣🤣 k tomu se mi chce smát i brecet ale beru to s humorem ..Jen doufám ze mě nerozbreci i semafor twl

Strana