Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
@nikollie juuu tak přeji hodně štěstí určitě na tebe budu myslet 🤞🏼🤞🏼 Vůbec to nebolí a je to sranda..
@happycouple Ahoj, já jdu zítra na KET 🍀🙏❤️
@happycouple Tak hodně štěstí 🍀✊😊 Já už se nemůžu dočkat ale i se samozřejmě trochu bojím, což je normální... No přece jen pokusů mám za sebou hodně..Ale vždycky čerstvé...Ket poprvé 🙏 mám vše v nativním cyklu, začala jsem brát včera amelgen a injekce na ředění jinak prý není více třeba,tak doufám že to dobře dopadne 🍀🙏 a nejen mě ale nám všem ✊😊🍀❤️🙏🙏
@worena já se nebrala spíše jsem de těšila ,že krom testů už se něco děje…Tím ,ze jsem měla vysokou sliznici tak jsem nemohla jít hned ,takže teď byl první KET.No popravdě už si píšu na prášky kolik dni zbývá do HCG krve.. Je to na palici ale snažím se to nevnímat..Tobě přeji hodně štěstí a není se čeho bát ukážou co a jak a děj se vůle boží 🤞🏼🤞🏼..Dej určitě vědět 🤗🤗❤️
@happycouple jeee dekuji 🤍 u tebe nějaké změny ? Něco pociťuješ? Holky opravdu tři dny po transferu ležíte ? 🙂
@nikollie no jsem taková nafoukla ,chodím úplně jinak na záchod a po kafi je mi nějak divně ,ale pořad si říkám ze to musí být z toho progesteronu..je teprve středa a já na každou pilulku až do testu si nadepsala odpočet 🤣🤣 takže tak.. A přítel trval na tom ze zůstanu doma vklidu.. takže ano až zítra začnu už něco konečně dělat..Je to k zblazneni být sama doma.. Pořad si rikam,jsem v půlce tydne to uteče pak ještě týden a jeden den a bude výsledek..🤣🤣 vím jsem jebla 🤣🤣
@happycouple no bojím se , ze budu úplně stejná😀🤭ale nechci na to moc myslet, tak bych raději trávila čas opatrně v práci . Alespoň na par hodin, nemam těžkou práci 🙂 no každopádně na tebe budu myslet a dej vědět pocity a výsledky 🙂
@happycouple Ahoj,tak to mám za sebou jsou to skoro 3 hodiny 🙏🙏🙏🍀🍀❤️ Vše proběhlo v pořádku...No a odpočívám.Beru amelgen 2x1 s jehlu na ředění..Hned mi byl odebrána krev a zítra mi řeknou zda budu potřebovat nějaké hormony navíc.. Cítím se dobře jen trochu cítím břicho,jinak v pořádku 🙏🍀.No a ten klidový režim, jsem doma, protože mám trochu náročnější práci..No a teď to dilema..Furt ležet?A jak dlouho?Den,dva, tři???Na klinice řekli klidový režim to ano ,ale né zas úplně že se musí prokrvovat děloha.. Čili fungovat jen opatrně na určité věci....Tak jsem s toho jelen...Ale úplně ležet nebudu to už jsem dělala a úplně to nedopadlo..Budu se šetřit samozřejmě dnes , zítra v sobotu malá procházka nebo výlet, má být krásné počasí... Pojmu to půl na půl 😊❤️🙏🍀
@worena dobrý nápad asi bych to udělala taky tak ..Já byla doma ale vařila jsem a normálně pochodovala po bytě a taaak
@happycouple No Jaz úplně ležet nemůžu.Mám dceru pojedu pro ní do školy.. Prostě něco udělám a půjdu si lehnout,sednou... Teď prostě přes ten víkend opatrněji...A pak samozřejmě také ale přidám postupně na pohybu..A jak se ti daří?😊
@happycouple Jak jsi měla vysokou sliznici a co bereš za léky? Já vše v přirozeném cyklu, sliznice 9mm při Ket.Dnes se dozvím jestli po včerejším odběru krve budu ještě něco k tomu almegenu potřebovat 🍀🙏❤️
@worena hele já ti měla vysokou nakonec jen při te stimulaci při odebrání vajíček nějakých 23mm nebo kolik hrozné.. muselo se počkat na menstruaci ,to co jsem viděla na záchodě to byl hnus 🙈🙈.. Teď při KET jsem měla nějakých 10mm takže jsem si oddechla bála jsem se jestli nahodou nebudu mít třeba endometriozu… Tak ti přeji ať se ti hlavně daří a nemusíš mít nějaké zbytečne léky na víc a ať jde vše tak jak ma.. Mě dneska je po ránu špatně a nevím proč. Ale progesteron semnou dobre lomcuje včera jsem se rozbrecela ,kvůli tomu ze si přítel chtěl objednat mekac a já nevěděla jestli mám nebo ne protože jsem četla ze by člověk neměl jist fastfoody 🤣🤣🤣..
@happycouple 🤣🤣🤣Tak to jsi mě pobavila..No už jsem volala a bylo mi řečeno že žádné léky nepotřebuju..Tak pouze 2x1 amelgen a ředění krve, toť vše.. Bolí mě ale v kříži a to i v sedě tak ležím...
@happycouple A mimochodem, já včera cestou z kliniky dostala hlad a muž mi koupil tortillu v mekáči protože KFC po cestě nebylo 🤣🤣🤣🤣🤣Ale ta chuť to se nedalo ovládát🤣. Bereš utrogestan?Ten mi uměl udělat taky pěknou paseku.
Ahoj.. mužů se přidat.. já byla 7.10. na mém 6ket a tak strašně se bojím udělat test až to není normální...😒 Mám obavy že to dopadne jako všechny předešlé.. jak jste na tom vy,,,?
@haluzska Ahoj..Jen se přidej, Bůh ví že čím více nás bude, tím to celé bude o něco lepší..Ja ti rozumím ani nevíš jak..Sama mám za sebou 10-11 pokus.. už to ani nepočítám.No já to mám ještě za dlouhou jsem po Ket včera...Ale dobře si pamatuji ty předešlé transfery..Ket mám poprvé jinak vždy čerstvé...A jaké embryo ti zaváděli jak staré? Čili dnes jsi týden...Kdy máš testovat? Neboj se,bude to dobré 🍀🙏❤️, jednou to přece vyjít musí 🙏tak proč ne teď zrovna..Jak se cítíš?
@worena ano ano dneska přesně týden 🙂 neřekli kdy přesně testovat,ale cca asi ten 10az12den. Příští pátek jdu na krev... Vždy bylo zavedeno 5denni aa ..a jsou i po genetice.. také si říkám že jednou na nás to štěstíčko musí skončit 😊 úplně první lek výšel,ale HCG bylo strašné nízké a malé pak odešlo samo 😒a jak se cítím, celkem dobře.. nic mě extra neboli nebo tak něco 🙂 sem tam mi bylo tak divné od žaludku a měla jsem tlak v podbřišku,ale to může být cokoliv.... budu ti držet palečky ať máš brzy krásný pozitivní výsledek... 😊
@haluzska Děkuji moc 😊I tobě přeji ať to vyjde.. Už si to zasloužíme 🍀🙏No já teda včera docela dobře pak k večeru bolesti v kříži a střílí to do vaječníků..V klidu dobré ale musím ležet i v sedu to cítím.. Jsem unavená celkově se necítím ale přisuzuji to lékům asi... Vždy jsem měla utrogestan.. Teď mám almagen 2x1 tabletu nicméně teprve teď budu zavádět 5 tabletu od středy....No doufám že bude vše v pořádku 🙏🍀❤️
@worena Noo já mám progesteron Besins na zavádění 🤗🤣🤣🤣🤣 kopec srandy u seriálu dojemné chvilky a já bulim jak mala holka
@worena @happycouple
No já pracuji v malé kavarničce🙂 a od 13:00 mi chodí brigadnicka , takže tam budu sama dvě tři hodinky a ráno se lidi moc netrhnou.. tak bych tam rada byla. Alespoň do 14:00 a pak bych šla domu odpočívat. Ale jsem dost akční člověk 😀 když mě nic nebolí , neomezuje , tak ležet moc nevydrzim. 🤭 ale kvůli fazolce, bych se měla šetřit 🤍 no už se těším na pondělí 😇
@worena já mám snad vše co existuje při ket😃 estrofen..lenzeto..amelgen..utrogestan..anopyrin..prednison ten mám na snížení imunity.. jelikož mi vyšly horší výsledky když jsme byli na genetice v Hradci..jj to máš pravdu všechny léky dávají hodně zabrat ... Moc doufám že nám ty léčky zaberou jak mají 😊 ptala jsem se manžela kdy budem dělat test.. také je z toho hodně rozhozený jako já... Dneska je mi fajn,tak si říkám jestli to je dobře nebo ne.. jak se cítíš ty?😊
@happycouple Ty hormony to je věc že?🤣🤣 Já jsem jak pitomá,uzívaná,furt chodím na WC,čučim jako husa do flašky 🤣Ano i zmačklá slza v oku je u mě normální...Jak říkám vydržím cokoliv hlavně ať už to dopadne a miminko se ve zdraví uhnízdí a narodí 🙏🙏🍀🍀🍀❤️❤️
@haluzska ahoj ,vítám tě mezi námi.. Můžu doporučit jen zaměstnat hodně hlavu naplánovat si činnosti co budeš dělat ,klidně výlety a různé věci jen aby ses od toho odprostila.. Jsem živým důkazem ,že je to tak o mnohem lepší.. 3 dny jsem byla sama doma a má hlava pracovala na plno 4 den ,kdy jsem měla plno zařizování a plnou hlavu úkolu tak jsem na to ani nepomyslela.. A stres z neúspěchu je nejhorší.. Jsem teď o mnohem klidnější když mám naplánované dny a jsem tak unavená a už se jen těším na den kdy půjdu na testování a radši to ani v hlave neřeším jak to bude nechávám to osudu a na přírodě.. Vím ,že se bojis a že se bojis dalšího zklamání.. Ale zkus se tím tak nestresovat myslím ze to bude tak lepší 🤗🤗❤️
@worena joooo přesně taaak … Fakt se tedka dost zaměstnávám..Takže moc na to nemyslím.. Včera mi bylo jak na houpačce.. Ale tím ze jsem měla pojizdky a zařizování tak jsem to ignorovala a možná je to tak i lepší člověk se tak v těch věcech neutapi,bere je tak jak jsou.A buď vklidu já včera byla na nehtech a co 5 minut jsem zívala 🤣🤣🤣 a čůrám ,jak slon 🤣🤣🤣.
@haluzska No já právě nemám nic teď.. Dříve ano, estrofem,na imunitu atd...To bylo loni... Bezmála rok jsem se úplně odpojila od všech těch snažení.. Hodila si život do pohody, chodila na akupunkturu ale hlavně smířila se s Bohem a sama sebou.. Že lámat přes koleno nemá smysl absolutně nic.. Tak teď už žádné nové Ivf i když já jsem moc nepotřebovala ( léky)nikdy vše v přirozeném cyklu dokonce i jednou odběr vajíčka bez narkózy ( nic to nebylo)..A nic s toho nebylo..Pak jsem si řekla dost a jdu do zbylých co jsou v mrazáku a tím to prostě končí... Teď mám teda to první ket.. Vše úplně v pořádku, žádné léky,ani po odběru krve v den Ket kvůli progesteronu, vše v pořádku 🙏🙏🍀 Tak mám jen ten amelgen a jehličku na ředění krve a vitamíny samozřejmě listovou... Děkuji, cítím se docela dobře, cvičí se mnou teda ten amelgen to jsem nečekala , pravda je že ono je to docela silné.Cítim teda záda v kříži stále, jsem unavená a od včerejška mám takový divný pocit plnosti v žaludku, nemám vůbec chuť k jídlu .. Když jsem měla utrogestan tak bych sežrala všechny a všechno 🤣🤣🤣.. Včera jsem i trochu bezdůvodně pokašlávala...No nevim co ty léky se mnou dělají, zítra se probudím a budu mít třeba plnovous 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@happycouple Jo přesně 🤣🤣🤣.. Čůrání,zívání,říhání a to nemluvím o tom že jsem jako pražská plynárenská 🤣🤣🤣... Což jsem se dočetla v příbalovém letáku jako možný a častý nežádoucí účinek..A teda mi přestalo chutnat.. No buď jak buď tyhle léky opravdu stojí za to 🤣🤣 Hlavně ať to dobře dopadne 🍀❤️❤️🍀🙏🙏
@worena @happycouple .. děkuji vám oběma za moc povzbudíve odpovědi😊 jak se říká jednou se vše musí prolomit a bude krásně 💞 oběma přeji ať jsou brzy ty // vytoužené carecky 🍀a ať ani jedna nemáme žádné šílené příznaky a je nám moc fajn 😊 příští týden vyzkouším jeden jediný testik co mám doma a pak už to nechám až na krvi 🙂 budu ráda když napíšete jak pokračujete vy😊

@happycouple Ahojky já jdu 17.10. Na druhy pokus KET 🙂