icon

Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023

happycouple
7. říj 2022

Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .

haluzska
19. říj 2022

Dneska se jede na velký nákup.. tak jsem ráda že vypadnu někam dál než okolo baráku 😃 a myšlenky poletí jen k tomu co koupit...
Oběd dnes hovězí na hribkach 😁
Za dva dny na krev od pondělí jsem už test nezkoušela
A kdy mate holky zkoušet testiky vy?😊🍀

happycouple
autor
19. říj 2022

@worena já včera dostala pocit ,ze se těším až půjdu na krev ale z druhé strany strašný strach.Nevím zvažují nakonec 12.den ,ale proste chtěla jsem to vydržet ,ale ..Proste tam je vždycky ale 🤣☝🏻. Já se zvencnu proste se bojím už se mi dokonce zdálo o úspěšném těhotenskem testu.. 🤣
Nevím no z jedné strany v sobotu bych mohla udělat test ,ale z druhe strany je nejhorší ze předpokládám neúspěch nevím proč.. Pořad si říkám ze jsem třeba ani nespinila nic ,ale po ránu když si dam třeba trosku kávy je mi divně.. 🤣🤣🤣 jsem jebla ,potřebuji pozitivní energii🤣

happycouple
autor
19. říj 2022

@haluzska Ahojky,tak já dneska do práce takže taky to bude zamestnana hlava aspoň trosku.Já mám navádění nakoupeno asi si naplanuju nějaký velký úklid bytu ,abych nepremyslela nad číčovinama 🤣☝🏻..Jak jsem psala no mám divny pocit takže jsem chtěla v sobotu 12.den ,ale říkám si ,ze když dojdu do soboty tak ty dva dny už vydrzim 🤣🤣 já neviiiiiim 🤣🤣🤣🤣

nikollie
19. říj 2022

Ahojky no já mám testovat za 14 dni , což mi napsal doktor na 2.11. (Velice pozitivní datum😀🤭)
Ale při prvním pokusu jsem zkoušela test po týdnu a už tam druhá čárka byla … tak nevím. Asi se zkusím zaměstnat a opravdu to vydrzim 😇
Jinak já jsem dnes v práci 🙂 ale mám klídek 🙂 ale aspoň se doma člověk nenudi a nemyslí na to ..
Holky cítili jste bříško ? Takhle brzo po transferu ?

worena
19. říj 2022

@haluzska No hovězí mám ráda 😊, že bych si udělala výlet??🤔🤣🤣🤣 Já mám testovat až 31.10...Dnes jsem 6 den, dvoudenní embryo...To je moc brzo ještě.. Nebo raději nebudu testovat vůbec,to bude lepší 🤣🤣🤣 Doufejme 🙏🙏🍀🍀🍀❤️🙏

worena
19. říj 2022

@happycouple Jsem na tom úplně stejně...Jen se mi nezdá o testu 🙈Ale zase jsem viděla tu horší variantu že jsem to dostala 🙈🙈 káva je u mě v pohodě..Jen mě dnes bolí hlava trochu, zívání 😴😅😅Asi mi definitivně přeskočí 😅🤣🤣☝️

worena
19. říj 2022

@nikollie To je pěkný datum 👍🤣 Náhodou.. Samá dušička tady, nemůžeš vědět jestli nějaká nezabloudí i k tobě 😉.. Já to měla pokaždé jinak... Teď mě teda vice ta záda.... Snažím se tím nezabývat vůbec...Je to jako PMS 🤣🤣

happycouple
autor
19. říj 2022

@worena to nějak zvládneme 💪🏽 Musíme 😍
Takže já jdu jako první na krev ? Fuuha 🤣
Mě dneska pro změnu píchá pravý vaječník..
A mám náladu jak na houpačce 😂😂.Doufám ,že si to přítel nehodí 😂.

@nikollie jako cítila jsem spis takový tlak a po 3 dnech jsem neuměla vypít kávu ráno ja nevím jsou to takový divny stavy.. Nevím jestli to je praskama nebo nevím ..Doktorka mi psala ze to je takové půl na půl ze něco mohou dělat ty prášky a něco jakoze se něco děje..

nikollie
19. říj 2022

@worena @ happycouple

No já mám pořad takový divny pocit v břichu … nemyslím na to.. ale proste cítím , ze se tam něco děje. Buď kvůli vajicku nebo kvůli práškům 🤭
No četla jsem na jiných diskuzich , ze při pětidenním vajicku a KETU se jim ukázaly čárky už čtvrtý den. (Při úspěšném ketu)
Já testovala po týdnu při prvním pokusu .. měla jsem ho pozitivní pak ještě znova po týdnu taky pozitivní. A 17. Den jsem dostala menstruaci a hcg v krvi bylo nízké.
Takže vím , ze se nemám předčasně radovat. Pokud nebude ta krev.

worena
19. říj 2022

@happycouple Tak to já jsem dneska jako na chůdách...Je blbý tlak nebo co? Nějak je mi malátno a chce se mi spát 😴😴😴 Šla bych hned...Ale malá má dneska trénink cca za hodinu,tak to musím vydržet...Kdy se to počasí už konečně umoudří??Do pihele tam😁🙏😅

happycouple
autor
19. říj 2022

@nikollie takže fakt doporucujes počkat jo ?
Tak já teda počkám.. už jen 5 dni tak se to dá…😌
Pořad dávám naději tomu ,ze jsem mladá no ,ale nemůžu na to moc spoléhat..Stát se muže vše

happycouple
autor
19. říj 2022

Takže tohle mi napsala doktorka na to jestli i před progesteron muzu dostat menzes.. Neuměla jsem to nikde dohledat a já mám termín menzesu. Tak i pro vás jako info pokud jste některá nevěděla nebo tak.

worena
19. říj 2022

@happycouple Mám zkušenosti s obojím, čili nemohu posoudit, tím spíš že to i tak či onak byl neúspěch🤷... Nevím jak je to u těchto léků teď, ty mám prvně... Však říkám že mi nakonec jebne 🤣

nikollie
19. říj 2022

@happycouple 17.den jsem normálně dostala menstruaci i přes čtyři těhotenské testy , které ukazovaly krasne dvě čárky . 😏
@happycouple

worena
19. říj 2022

@nikollie No ano je to jak píšeš... Bohužel...I přes pozitivní test není vyhráno... Smutné ale pravdivé 🙈

nikollie
19. říj 2022

@worena nejlepší je potvrzení z krve 🙂

worena
19. říj 2022

@nikollie Noooo 😁 tak to bude až Bůh ví kdy... Do té doby se může stát cokoliv... Já už jsem smířená se vším... Samozřejmě že si moc přeji aby to už konečně vyšlo a modlím se každý den 🙏🍀... To co máme v osudu to bude... Boží rozhodnutí 🙏🙏🙏🍀❤️

happycouple
autor
19. říj 2022

Našla jsem domácí test z krve 😂😂
Řeknete mi ,prosím někdo ze už mám přestat dělat picoviny a vymyslet nesmysly.. Ze mám počkat a nemám být blondýna blba děkuji 😊🤣

worena
19. říj 2022

@happycouple Brouku, prosím tě 🙏🙏 Udělej si ten test dobře??? Udělej si jakýkoliv test.. Tím nemyslím na drogy, alkohol atd🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ty ukojíš svou zvědavost, já taky🤣🤣... Teď vážně,ty už to relativně zkusiti můžeš, protože jsi o něco dříve než já navíc blastocysta...To už by 👻👻 Dušánek mohl být vidět....Tak a u mě nejdříve anděl v kotoulu a teď dojdu domu a jmelí u lustru v kuchyni na zemi...Taky už ta bylo bezmála rok (každé vánoce měním)... Znamení? Těžko říct... Zkrátka a dobře..Ty udělej test a já volám vymítače 👻🙈😅😅🤣🤣🤣

happycouple
autor
19. říj 2022

@worena kotě už mě to normálně přešlo 🤣🤣🤣 já koupila test a nechce se mi už vůbec jako žádný chtíč 🤣🤣🤣 mě jebe fakt už 🤣🤣🤣 nee to ti naznačuje ze tam je v tom bříšku a dává ti signály ze nemáš panikarit a nemáš to házet do žita..
A ohledně testu samozřejmě se stav v me blonďate hlave muže kdykoliv změnit ,protože teď mám hlad a nemyslím na nic jiného než na to ze se najim 🤣🤣🤣 takže podám zítra info 🤣💪🏽

nikollie
19. říj 2022

@happycouple
Test si klidně udělej 🙂 jen každá máme jinou zkušenost .. ale to neznamená , ze ty si ho dělat nemáš ..
@worena
Test z krve vám dělají kdy? Mne po těch 14 dnech co máme dělat , test z moci .

worena
19. říj 2022

@happycouple Zlato moje, kéž bys s tím znamením měla pravdu 🙏🙏❤️❤️🍀🍀Ale víš co....Tak to já už sežrala co mi přišlo pod ruku ☝️😁 Měla jsem burek se sýrem a pak trochu špaget doplněno o několik párů okurek ...S toho tréninku mi hrozně vyhládlo..Udělat jsem si půl litru ovocného čaje a ukrutně mě zebou nohy🙈🙈A celkově mi je zima to je hnus 😁😅😅

worena
19. říj 2022

@nikollie Nemám uvedeno žádné datum na krev,ani nikdo nic neříkal.. Pouze je napsáno 31.10.testovat..Pokud bude díky Bohu pozitivní,tak mám přijít za 10-12 od testu na ultrazvuk a pokud ne, vysadit ihned léky...Tak jak říkám kéž Bůh dá 🙏🍀❤️❤️🍀🙏🙏🍀

worena
19. říj 2022

@happycouple A ještě jsem zapomněla.. taky divné... Vypadl mi včera z prstenu kámen , měla ho moc ráda.. Starožitný zlatý s překrásným citrýnem😥...No sečteno podtrženo:anděl, kámen, jmelí....To mám dost 🙈🙈No jak říkám to jsem prostě já 😅😅...Sejřim na to všechno...Dala bych si teplou griotku😅😅

happycouple
autor
19. říj 2022

@worena hele za mě si klidně dej griotku však na klid proti stresu proč by ne.. já jdu baštit guláš a pak zase vařit bych se na to vyprdla nejradši 🤣☝🏻.
Hele nesmis si to připouštět

Mě by zajímalo kam chodíte na kliniku já na reprofit.
@nikollie mě řekli 12 den si udělejte test ale doporučujeme počkat až do 14dne kdy vám uděláme test z krve . 💁🏼‍♀️

nikollie
19. říj 2022

@happycouple
Já chodím do Prahy Pronatal .. my máme, po 14 dnech udělat test z moci a podle výsledku se objednat na krev .ten den testování máme zavolat výsledek .
No vždy je podle mě lepší , když to potvrdí z krve a i gynekolog 🤍

worena
19. říj 2022

@happycouple Já jsem v pohodě, opravdu...😉👍

worena
20. říj 2022

@happycouple Ahojec...Tak jsem se dnes probudila nějaká zpruzelá, negativní, nervózní...🙈🙏😅Jo v pohodě, pěkný 💩💩💩💩 Bolí mě všechno.. Cože? Ještě týden?Jdu si nafackovat😅😅😅😅

nikollie
20. říj 2022

Dobre ráno 🙂 tak u mě zatím pohoda . Dost mi pomáhá práce. Člověk , jak je kolem lidi , tak na neduhy tolik nemyslí 🙂

worena
20. říj 2022

@nikollie To přijde to se neboj 😁 Já jsem dostatečně zaměstnaná...Ale pak hop a normálně tě to napadne zezadu když to nejmíň čekáš...😁😁😁

Strana