Zakládáme diskusní skupinu pro KET v říjnu 2023
Ahojte Holky, napadlo mě založit skupinu pro Nás co čekají na KET kolem tohoto datumu a trochu si napsat pocity a různé komplikace nebo hezké zprávy .
Pěkný den ženy 🙂 tak já dala testu ještě jednu šanci AAA zbytečně.. takže se mi zítra na tu krev opravdu nechce 😒 musím vyjíždět tak po půl šesté a to já tak nerada po ránu někam jezdím...
Jinak jezdím do Zlína na Tomášov ...
Jak je jinak vám třem 😊☀️🍀
Přesně tááák vzbudíš se asi plná energie a máš dobrou náladu a pak tě najednou popadne vztek a všechny chceš zabít 🤣🤣
Včetně sebe..taky se začneš cítit jak žvýkačka 🤣🤣 a já mám třeba pořad hlad a když se nezajímá tak ji je divně špatně 🤣🤣🤣
@happycouple Jako to je mazec.... Tohle je taková kocovina 😅😁😁😁😆😆Tvl🤪😁😁😁
@worena nebo včera cely den jsem řešila a silela ze už chci teda vědět ,jak na tom jsme a koupím testy a začne mi to být jedno a vklidu jdu spát a je mi to šumák 🤣🤣🤣🤣 úplně na parku to mám nechápu jak jsem teď ohledně toho vklidu 🤣🤣🤣🤣
@haluzska to je mi líto a určitě každé z nás.. Ale neztracej hlavu ,třeba ta krev ukáže něco jiného a pokud ne tak to urcite vyjde příště 🥺🥺 jen to teď určitě bolí ,já vím..klidně sem piš ,rádi si tě vyslechneme a imaginarne te obejmeme a polibime na celicko 😘🤗🤗❤️
@haluzska Ano ,happycouple má pravdu...Nemohu jinak než souhlasit... Zlato, já už mám za sebou 10-11 transfer?🤔 Klidně to kvůli tobě zjistím přesně a víš co? Stále to nevzdávám 🙏🍀❤️ Teď mám v sobě a ještě poslední v mrazáku... Potom je definitivně konec protože do darovaných nechceme jít.. Bohužel ani blastocysta i když je vyšetřena nezajistí úspěch.. Nemá to co dělat s tím co pro to děláš,jak je vše ok, věk atd ..Je to prostě o štěstí 🍀🍀🍀 Boží vůle, osud... Buď to je nebo není...Než nadarmo se říká že když Bůh dopustí i motyka spustí.... Vím dobře jak se cítíš..Ale ať je to jak chce, pořád máš více nadějí než já a nejenom já...Tak hlavu vzhůru zlato,ono to vyjde jednou určitě 🍀🍀🍀🙏🙏❤️❤️
No abych Vás trosku pobavila…
Dneska to není to ze bych chtěla testovat ,dneska to je ze se bojím testovat kvůli výsledku 🤣🤣🤣..
přijdu domu utahana ,ze si lehnu na gauč první co tak jeden pes na jednu stranu druhy na druhou a stejnak si ze mě udělají trampolinu..Konečně už zabiram je mi krásně teplo a přítel začne hrát střílečku a sám pro sebe si tady monologuje neee nee ..můžete někdo rozbit ten tank? No paráda ..Pico kde on je ten chuj tady …
Takže jsem se zvedla sla se napít a jdu si dat od maminky nejlepší celerovy salát na nervicky 😉☝🏻☝🏻☝🏻🤣🤣
@happycouple No vždyť už jsem to tady psala...Nebudu testovat vůbec ☝️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tak to já mám teda jiný žánr,po dlouhé procházce s dcerou , jsem ještě šla na ty kaštany.A naše princezna tady jede s kámoškou píseň o kokosu a jeho rodině prostřednictvím videohovoru...Ten zpěv 🙈🙈no na slavíka to nebude a ten duchaplný text🤣🤣🤣🤣Na uklidnění mám čaj s medem a šunkovou klobásou ☝️🤣🤣🤣🤣Jo a mám ucpaný nos a zmrzlý nohy.Jsem nějaká unavená a už se těším až dneska zalehnu a jako každý večer se chci na něco dívat...No moc dlouho to nevydržím 🤣
@worena takže všude veselo ,jak tak čtu..Nejlepší bylo ,jak mi teď řekl proč nespíš? Ty jsi vypadala ze budeš spát tak 3 hodiny tak jsem mu rekla ,ze když mě 3x vzbudila střelba a měla jsem malém infarkt tak jsem to vzdala a on odvětil ..Ale já to ztlumil ☝🏻🤣🤣🤣🤣🤣 .Vlastně ani vanu moc nemůžeš na zahřátí 🥺.. tak čajiiiiik a zabalit nohy a zachumlat se a spinkat 🤗🤗🤗… No začínám být poseta první ,že jo udělám ten test ať vím na čem jsem a teď twl ne co když a tak … Nesmím myslet negativně pořad říkám je tam vetřelec je tam proste tam je 🤣🤣🤣💪🏽
@happycouple No já se taky strašně lékám🤣 zrovna před chvílí mi upadl rendlík když jsem sklízela nádobí a náš želvák se rozhodl okupovat náš koš na prádlo...Jak se tam dostal? Normálně tam byl uložen prý "škrábe"a tluče "🤣🤣🤣Neboj se po neděli začnu taky testovat ať vím , ať je to alespoň těch 10 dní...A budu neskonale vděčná za //čárky 😊😊🍀🍀🍀🙏🙏❤️A jak se cítíš? Nějaké změny, citlivost prsa, břicho, záda...Nic .. Já teda ano 😅
@worena no já mám natekly prsa jako o hodně navaly horka ,bije mi i víc srdce mi přijde 🤣 teď už jen semtam poboli podbrisek spíše když sedim,bolí mě kycel 🤣🤣🤣 ráno si dam kafe a je mi tak divně a když se najim tak jsem vpohode a nejlépe když jim pořad 🤣🤣
@happycouple Ano, nával horka, bolest až do kyčle....Tvl😅 Nejsme v přechodu ??🤣🤣🤣🤣🤣🤣No já už bych nárok měla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅 Kromě kávy stejné příznaky plus ta záda 🙈😅
@worena taky si říkám ,jestli nahodou nejsem v přechodu 🤣🤣 jo a furt prdim a krkam 🤣🤣a zyvam a naladovost o te radši nemluvím 🤣
@happycouple Ano,to stejné 😅 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤️❤️❤️
@worena hele a nechceš to spis udělat tak ze až 14 den pujdes jako samoplatce na krev ? Ať se nestresujes s testama doma ?
Dobre ráno ženy... Tak krev odebrána teď do cca půl deváté čekat co bude...
Jak se všechny cytite?😊
S můžem jsme se dohodli že Jak bude naplánováno na další ket tak chceme oba poslední mazacky najednou... Třeba se takhle zadari 😊
@happycouple Hele já uvidím, udělám test pro jistotu i tu krev můžu ... Mě se do toho nechce 😅😅😅
@haluzska No vždycky po ránu nějak divně ,ale jinak se mám fajn čas se krátí a v pondělí budu vědět taky výsledek 🤗🤗🍀
@worena No já to myslela tak ať nemáš nervicky 🤣😘
Jinak já včera byla strašný prase ,tak včera jsem měla 2 langose tak si říkám večer si dam maso a proste dietne neee my objednali pizzu. Mě bylo špatně břicho jak v 9mesici 🤣🤣🤣🤣
@happycouple Ale já jsem v pohodě, budím v tobě zřejmě jiný dojem..Ne prosím tě , žádné nervy nemám... Už psala že jsem smířená se vším 😊🍀🍀🙏🙏❤️
Jeee holky vy , už to budete vědět , takhle brzy. Držím palce 😇
To já si ještě chvíli počkám …😊
Já tak nějak cítím bříško …pobolívá mě každý den hlava a žaludek jak na vodě🤭😀
Chuť k jídlu po ránu teda nemam vůbec ..
první test zkusím až tak ten desátý den no.. možná vydrzim déle až do odběru krve 🙂
@worena neee jakoze já myslela ze se ti nechce testovat tak jsem myslela ze bude lepší když pockas na krev ,asi jsem te špatně pochopila 🤗. Viď jak to je ,když píšeš a když normálně komunikujes s lidma všechno vyzni jinak..
@nikollie přeju štěstíčkooo 🍀🍀🍀🤗🤗🤗
Já se pristihla v posteli ,že začínám ležet na zádech tak mě asi fakt bolí ,protože tohle dělám když mám PMS tak uvidíme a ráno mi je tak divně dneska obzvlášť jsem 11.den tak uvidíme. 🤣
@happycouple no já teprve 4. Den po🤭
Tak doufám, ze mě vaše výsledky hezky na motivují 🤍
@happycouple Já myslela že ty jsi myslela a ty myslela jsi myslela že já myslela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍 Popravdě já když jsem testovala a test byl 100x nega tak jsem ani na tu krev nešla.. Věděla jsem že bych zbytečně dál doufala a to celé jen protahovala...Ono to tělo tak nějak napoví jak to je...Ale na tebe jsem zvědavá,testuj 👍👍😁😁😁🍀🍀🙏🙏❤️
@happycouple Ty už můžeš klidně testovat hned teď...👍🍀🍀🍀🙏🙏❤️

@worena
No to věřím 😀 musím si domluvit hodně návštěv ať to zapovídám 🤭