Mimořádná SOUTĚŽ : BLESKOVKA na 2hod o nejkrásnějsí úsměv dnešního dopoledne. Pošlete mi úsměv?
Venku je šedivo, pošmourno, listopad se přihlásil o vládu a nám se nechce nic dělat.....
TAK TO TEDY NEEEEEEEE👏😎
Vyhlašuji soutěž : tzv. BLESKOVKA a bude trvat jen 2hod, od 11h do 13h dnešního dne, čtvrtek 9.11.2017
Zadání soutěže: vyfoťte mi nejkrásnější úsměv dnešniho dopoledne a pošlete nám ho do soutěže.
Cena: 2 nejkrásnější úsměvy odměníme BeatBO MINI kamarádem (ten menší 16,5 cm)
Vyhlášení výsledků : dnes do půlnoci, tj. 9.11. 2017
SMĚJTE SE a foťte!!!!
Pošlete mi úsměv, který za to stojí😍
😅🙂😅🙂
P.S. to je to mé překvapení, mimo všech plánovaných aktivit, mimo velkých soutěží, můžou se smát všichni...miminka, batolata, předškoláci, pejsci, kočičky.....babičky!
JEN 2hod od 11h - 13h. TAK SE SMĚJTE.
Míša

Pardon. Nechapu proc se mi fotky nahravaji opacne 🙈😂
@misa_fisherprice kočce Simbě posíláme úsměv od našich dámiček Sisi a Majdy...jen se teda nechtěly fotit spolu
@qintus děkujeme, také krásné kočičky🙂, úsměv nikdy nezmizí, že? Míša🐭
@misa_fisherprice u nás je díky dvěma dětem a dvěma kočkám častý důvod k úsměvu
Miso vy si to umite jeste vic stizit 🤗 tolik krasny usmevu...nooo to bude orisek 🤔😊
Nejkrasnejsi usmev maji moje deti, kdyz se na sebe usmivaji..je krasne videt, jak se maji radi. Ondrasek Alenku zboznuje, rehta se na cele kolo, kdyz na nej Alca dela skopiciny.
Jej, psala jsem to snad deset minut a jeste utirala slzy, protoze Alci sklouzla nozka a uderila se nosikem o sedacku..
Ale jeste jsme to stihli, ufff..
Tak mám zase smůlu ☹ jedno dítě ve školce, druhé ještě spinká (ale to jsem asi radši, že spí...stejně bychom zase nic nevyhráli 😀)
@cermij to jsem si zase vymyslela, co???? Ale takových úsměvů, není to nádhera?❤

Úsměv je ta nejkrásnější odměna celého dne <3