icon

SOUTĚŽ: páteční soutěž s BeatBo a o Beatbo je připravena. Jdete soutěžit?

misa_fisherprice
Moderátor
10. lis 2017

Dobré ráno, děti a rodičové,

je tu pátek a s ním naše soutěž o velkého BEATBO kamaráda. Ale prosím, ještě než-li se rozhodnete soutěžit, tak se usmějte a řekněte si, že je to vše jen hra a soutěž. Jde nám především o to, abyste měli príma den s vašimi dětmi, byli jste všichni pohromadě a smáli se🙂. Pokud souhlasíte - pojďte hrát o BeatBo kamaráda.💃

Zadání soutěže - vytvořte s vašimi dětmi ZAHRADU SMÍCHU FISHER PRICE. Můžete jí nakreslit, vymodelovat, nalepit, vystříhat, načmárat, vydlabat, vytesat... Opět nechávám na vaší fantazii. Nápověda - zahrada smíchu může být se zvířátky, ovocem, hračkami... Vaše výtvory vyfoťte a pošlete nám je.
Doba trvání soutěže - 10.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - 11.11. 2017 během dne
Výhry soutěže - 10 velkých BEATBO kamarádů (33cm výška😅) :👦

Všem soutěžícím hodně inspirace a hlavně SMÍCHU. Bavte se, užívejte si a nezapomeňte: ,, Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se!"😇

Míša&BeatBo kamarádi😀

SOUTĚŽ: páteční soutěž s BeatBo a o Beatbo je připravena. Jdete soutěžit?
Strana
z9
rmarci
10. lis 2017

Naše zahrada smíchu vypadá takto ,po dostavění zahrady šup na opravdickou zahradu houpat se mezi kapky deště 😀

lagerthaa
10. lis 2017

U Magdalenky byli dnes na návštěvě 2,5 letý dvojčata. Super téma snažila jsem se průběžně fotit. Foto po akci pošlu asi sociálce 🙂 máme tu kůlničku na dříví😈

hanica83
10. lis 2017

Jelikož u nás byla veškerá snaha ke kreativitě sabotována a já chtěla toho našeho malého neposedu alespoň minimálně zapojit - vzniklo toto 😀
Jediné, co vzal na milost bylo "aranžmá" zeleniny. Ovšem jen do chvíle, než jí začal krmit svá zvířátka, případně ji okusovat sám 🙂 On sám je taková naše Zahrada smíchu 😉
Ale nasmáli jsme se i s tatínkem, takže moc děkujeme 🙂

beruszka82
10. lis 2017

Dnes ze školky Radeček po "O" mohl jít, abychom stihli vše spolu hezky vytvořit.
Ještě že stříhát a kreslit nás moc baví,to se naše ZOO hezky staví.
Hodně jsme se při tom smáli, s malým bráškou taky hráli.
Pak dali jsme si poradu,kde umístíme naší zahradu.
A už je to věc jistá,u dědečka na dvorku je hodně místá.
Zvířátka tam můžem dát a spolu se radovat.
To přece Miško @misa_fisherprice je účel hry Vaší, s úsměvem vytvořit zahradu naší.

Tvořila Maminka s Radečkem 4 ročky a Honzíček 7 měsícu nám dělal dozor

ammmi
10. lis 2017

U nás už ke konci nebyla moc nálada na tvoření, takže se nám z obrázku "vypařil" šnek Fisher price, který měl být vedle kytičky vpravo.. Ale na stromě nám rostou Veselá jablíčka FP, ve vzduchu léta vkládací motýl a v trávě jsme objevili housenku Code a pillar. Všichni samozřejmě s úsměvem, i kytičky a sluníčko 🙂

matty.
10. lis 2017

U nás bylo pořádně veselo . Celý den jsme tvořily naší zahradu smíchu byla to skvělá zábava ❤

marcetta_k
10. lis 2017

Dnešní úkol - to byla opravdu výzva 🙂

Protože byl před nedávnem Madlence teprve 1 rok, malování, modelování atp. by u nás nemělo moc smysl. Což se nakonec i hodí, ať je tu "Zahrada smíchu" i v jiném podání 🙂 Navíc Madlenka moc ráda zapíná různé přístroje, takže nám pečení přišlo vhod.
Abychom to pečení ale neměly tak jednoduché, při zapnutí trouby nám vypadly pojistky a do teď nejdou nahodit. Naštěstí máme ještě mw troubu, kde se dá i péct a zároveň je to na jiném el.okruhu, takže úkol zachráněn.
Madlenka jako správná pomocnice podávala všechny suroviny, míchala těsto (speciálně jsem jí kvůli tomu dneska koupila i malou vařečku 🙂 ), zapínala robota.. Ale co bylo překvapením i pro mě, největší radost měla ve chvíli, kdy chytla smetáček a začala uklízet ty drobky, které při focení nadělala 😀

marcetta_k
10. lis 2017

takhle budou možná fotky vidět lépe, než když jsou v jednom obrázku..

PS: zahradu máme i s traktorem 😉

kajajaf
10. lis 2017

S holkama jsme dneska prostavěly celý propršený den 😘 Říkaly mi: "Mami, my budem mít nejveselejší zahrádku a třeba pak budem mít dáreček-robůtka pro Míšu (malý bratranečel)!" Taky příběh jsme k tomu musely vymyslet, pojďte si jej poslechnout...
Za sedmero horami, za sedmero řekami a sedmero lesy je jedno kouzelné, malé opuštěné nádraží. Když budete hodní, pejsek F.P. s AUTÍČKEM 🚗vás tam sveze. Z nádraží, z nástupiště 1 a 1/2, odjíždí KOUZELNÝ VLÁČEK 🚂-FisherP motoráček. Kdy? No jak je plný hodných a smíchuchtivých dětí, rodiče vítání. A pak už jede kolem duhy, mávají mu papírový draci, místo kolejí je vítají pestrobarevné kuličky. Jede jede, z komínu vypouští mýdlové bublinka až přijede.... kam? No do nejkrásnější a nejveselejší zahrádky, která svítí všemi barvami ve dne, i v noci - FISCHERPRICELANDIE. Nezapomeňte si KLÍČE!!! Vítejte! V téhle "zahrádce" (mi přijde dost velká 😂 spolu rozesmějeme i šíleně smutnou princeznu!😢 -> 😂 ❤👍😂

A holky to teď nechtějí rozebrat, tak se v pokojíku trochu nehnou no.😅 To jsem zvědavá, kdy do toho vběhnou a s velkýýýýýýýýýýýýýým smíchem to zdemolují...

kajjina
10. lis 2017

huraaaa..konečně se stíháme zúčastnit 🙂, protože jsem přišla aspoň v pátek z práce včas a stihli jsme něco vytvořit 😀....dala jsem Jiříkovi na výběr a vybral si, že budeme lepit samolepky a k tomu kreslit 🙂 krásně jsme se u toho spolu zabavili,tak snad se bude líbit 🙂

luciska82
10. lis 2017

Když jsem uviděla zadání soutěže, hned jsem si vzpomněla na prarodiče (a nejen ty)… Jak se krásně usmívají a září jim oči, když vypráví, co zažili, když byli děti, náctiletí, rodiče... (první láska, lumpárny, narození dětí…). Naše zahrada smíchu je ta, co se nám ukrývá v hlavě. Máme v ní ukryté vše krásné, co můžeme vytáhnout, když nám není do skoku. Přejeme všem tu nejkrásnější zahradu plnou nádherných vzpomínek, myšlenek, snů a nápadů.

Samík (4 roky) a Hanozík (2 roky) vytvořili svoji hlavinku s tím, co mají rádi (co jim vykouzlí na tváři úsměv).
Materiál: papír, lepidlo, pastelky, foukací fixy, vodové barvy a houbičky

sfinga12
10. lis 2017

V tom pochmúrnom počasí zasielame trošku slniečka 🙂

mina_
10. lis 2017

U nás už je tak trochu krizovka, obě děcka doma marod... takže jedeme různé filmy a pohádky a pro staršího doplňovací knížka... ale dnes se to zvrchlo ve velkovýstavbu zahrady smíchu a blbnutí, je to zcela multifunkční areál, kde lze poznávat zvířata a učit se poznávat nové, zároveň je tam ohniště, které zásobuje obývák teplem (rozuměj přímotop, který nemít, tak mrzneme, protože pan domácí nám netopí). Z druhé strany je kontejner z kamionu, ve kterém je dřvo (rozuměj par kostek) na zátop, pro odvod kouře máme i komín (=nočník). V zakoutí nesmí chybět klouzačka, která se rázem mění v horu, kousek dál je možno vidět kosatku Wiliho, jak skáče přes útes na svobodu za svou rodninou (rozuměj plyšová mega-opice a ovce = kosatky).

Před ohništěm je prostřený stolek, abychom se mohli společně najíst.

Dětská fantazie je opravdu neomezená. Toto vše si děcka vytvořili zcela sami.
Synek všechno se samozřejmostí popsal a vysvětlil během pár minut.

A ještě jedno důležité info. Do naší zahrady zábavy a smíchu je vstup ZDARMA 😀

Jen mažela asi klepne, až dorazí dom a uvidí to :-P

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@marcetta_k skláním před vámi, upéct dort je tedy bezva nápad, vidím, že jste si s Madlenkou opravdu vyhrály! Moc vám děkuji a přeji krásný večer z Prahy❤. Madlence velké poděkování. Míša

radkamorrisova
10. lis 2017

Dnes jsme poprvé stihli soutěž a já jsem se moc těšila, jak uděláme krásnou zahradu plnou kytiček (to bych ale asi musela mít holčičku 😁). A tak kluci začali místo zahrady stavět hrad. Prý když zahradu, tak jedině u hradu 😉. A tak představujeme naši hradní zahradu smíchu, vytvořenou synovcem (7 let) a synem (2,5 roku). A ještě jednu výhodu to má - teď si s ní kluci parádně vyhrajou. Děkujeme za skvělý nápad a přejeme hezký víkend všem.

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

Milé děti, maminky, tatínkové a vlasně všichni❤,
děkuji vám za príma den, jste opravdu jedna velká rodina smíchu, dobroty a lásky!
Moc děkuji za všechny výtvory, ještě stále posílejte do dnešní půlnoci a zítra ráno (já asi omdlím😅, protože to bude opět strašně težké na výběr) se opět setkáme. Krásný večer! Míša🐭

michaeellka
10. lis 2017

Krmíme sebe i zvířátka ze zahrádky Fisher price

olga_
10. lis 2017

@misa_fisherprice Taky přejeme pěkný večer a vysmáté sny.

sticker
kuliocka17
10. lis 2017

Naše nejoblíbenější zahrada, kde užijeme kupu legrace, je ta zoologická..doma ji máme denně a v několika verzích...tak posíláme tu dnešní, stavěl starší syn a povšimněte si i speciálního pavilonu Mimoňů a originálního podpisu autora ( jooo zítra měli být k obědu kukuřičné těstoviny 😂 . Druhé foto je útok rozzuřeného nosorožce v poddání toho mladšího sviště... 😀 Naše polozbořená zoo by tudíž ocenila BeatBoe, který by jí vrátil její lesk a slávu 😀 Užívejte krásný večer, neb mi ho máme 😉

mollypet
10. lis 2017

Bezva soutěž, díky za ní, alespoň jsme měli hned veselejší plán na šedivé odpoledne, jak zabavit kluky 🙂 Mladší spíš tak poletoval kolem a kontroloval práci staršího brášky, který vše vyrobil téměř sám. Namaloval moc pěkný veselý domeček se zahrádkou třpytivýma lepidýlkama, se kterými ho moc baví tvořit obrázky..bohužel na fotce to moc nevynikne. Rád tvoří z ruliček papíru a při zadání tématu Zahrada smíchu prostě chtěl vytvořit netopýrky z ruliček, kteří vůbec prý nejsou strašidelný, ale hlídají tu jeho zahrádku, kterou pak dotvořil z plastelíny 🙂 Zelená plastelína zrovna nebyla, ale prý nevadí a strom může být i modrý 😀

blikina
10. lis 2017

Simonkova zahrada smichu je na magneticke tabuli, ja mu k tomu postavila par zviratek. Potom jsme vam chteli vyfotit usmev pro hezci den, ale vyfotit ty me draky aniz by to nebylo mazle nebylo mozne. Tak snad postaci i trochu rozmazany usmev.

cerlada
10. lis 2017

Dnešek jsme celý den strávili venku. Vzhledem k únavě prcka a jeho brzkému spánku jsme sice nic nevytvořili, ale věnovali jsme se jeden druhému (což je účel soutěže). A přesto jsme vytvořili zahradu smíchu, i když ne FP. A tak se zapojujeme alespoň takto 🙂

1maries
10. lis 2017

Jelikož také u nás dnes bylo sychravé počasí, tak i my jsme se pustili do soutěžení a vytvořili ZAHRADU SMÍCHU FISHER PRICE. Je na ní vše, co vykouzlí synovi úsměv na tváři 😍.
Ovoce a zelenina (představuje jídlo), které rád baští.
Zvířátka - kačky, které chodíme na rybník krmit a také nesmí chybět Ronn (náš hafík
a jeho velký kamarád) a sousedovic kočky, které pozoruje z okna.
Kytičky, které pomáhá babičce sázet a hlavně trhat.
Autíčka, což je jeho nejoblíbenější hračka. Tyto na fotce už mají sice nejlepší léta za
sebou (jsou to totiž dědečkova autíčka z dětství), ale momentálně jsou to synovi
nejoblíbenější autíčka.
BEATBO - zatím sice jen v papírové podobě, ale stejně jako ostatní soutěžící, i my
tajně doufáme, že tam brzy bude ten opravdový 🙂.
A samozřejmě to nejdůležitější, co nesmí v naší zahradě smíchu chybět:
NAŠE RODINKA - maminka (s budoucím sourozencem), tatínek a syn 😍!

nijij
10. lis 2017

Tak já nevím.... Jonášovi se ty květiny a listy doslova líbí 😂 Ani nevíte jakou mi dalo práci zaprvé tu květinu uklidit a za druhé aby chvilku podržel ten list. Největší radost stejně pak měl z toho, že tu květinu může pošlapat a list sežrat 😂 nevím zda-li jsme dodrželi zadání ale oba jsme si užily plno legrace a mě chytaly infarktové stavy. Jinak Jonášek se na malého robota BeatBo strašně chlame když ho vidí v obchodě ,) Snad se na nás usměje štěstí 🙂

k_pusinka
10. lis 2017

Tak já se také připojuji. Dopoledne sem okoukla zadání a jelikož bylo venku tak jak bylo, bylo jasné že se zabavíme celé odpo a podvečer hraním si.
Nejdřív sem vystříhala stromky - malá by to fakt nedala z kartonu... Pak už přišla na řadu Nika a barvení - štětcem, houbičkou, prstem, loktem - barvy si vybírala sama, jak na listí tak na kmeny. Nutno napsat, že malá je milovnicí vody, proto naše zahrada smíchu s FP se nesla v duchu vody a patlání. Nechtělo se mi aranžovat hračky na deku, tak sme si vytvořili vlastní zahradu smíchu s FP. Hlavní postavy - sluníčko, koník, šnek, beruška, kytička se dvěma stonky a BeatBo. Jo a tráva :D ta nesmí chybět v žádné zahradě. Celý ten čas strávený s dcerou a chvíli i se synem (též se zapojil a maloval a patlal) byl to nejhezčí z celého dne. Smály jsme se, bavili jsem se u tvoření, šlapaly sme s Nikou po celé zahradě nohama, chvíli Nika koníka myla :D a musím říct, že tento druh zábavy u nás zařadím minimálně do doby, dokud budu mít staré ubrusy a prostěradla. Jako ženy, maminky, tatínci - uvolněte se prosím, přichází čas pro děti - ať si patlají, cákají, tvoří - jo je to pak mazec uklidit, ale to už děti spinkají takže směle do toho 🙂 Jinak perlička - malá byla pěkně vyčůraná - napatlala si barvu na prst a začala vždy chodit do umyvadla se mýt a tak to šlo asi dvacetrkár - prst do barvy a pak tři minuty rochnění si rukou v umyvadle. později se k tomu přidaly i nohy :D to bylo taky super - plavala celá koupelna a nikdo nepřišel k úrazu. K finální zahradě - prostě sme to nějak dohromady postavily, jenomže stromky tam Nika nechtěla - ty mají čestné místo na výstavce v obýváku - super jednoduché z ruličky a kartonu 🙂 Zapojil se i tatínek - Nika si vybrala koně a tatínek ji ho šel vyříznout - ten bílý opřený o zeď. Zahrada smíchu s Fisher-Price je totiž kompletní, když na ní jsou všichni koníci - má na ně velmi zvláštní oblibu 🙂
Míšo, moc děkuji za super motivaci k tvoření s dcerou a zapojení pubertálního syna - veliké DÍKY DÍKY DÍKY.

xyz123xyz
10. lis 2017

Dnes jsme s kluky přišli, po celém dni zařizování, večer totálně vyčerpaní. Na relax jsem si zapnula MK a uviděla soutěž. Po ukázání a přečtení zadání Samíkovi přišel najednou nový přísun energie, Samík vystřelil a začal hledat papíry, fixy a zavelil, že okamžitě jdeme tvořit 🙂 A tak jsem tedy sebrala poslední špetky síly. Co bych pro to jeho nadšení neudělala, že 🙂 A tak jsme si vytvořili v kluků zahradě radost = v jejich pokojíčku, ještě další zahradu, kde nám nechyběla ani provizorní travička (jak vymyslel Samík 🙂 ). A všímavý si povšimnou, že ani zvířátka nechyběla. Kromě těch mých dvou kocourů, jsou tu ještě klokani, sova a tučňák🙂 Aneb na převlečení do lepšího, než domácího oblečení, síla fakt nezbyla 🙂 🙂 🙂 A tak děkujeme za další hezkou soutěž, při které jsem překonala svoje vyčerpání a u které jsme se vyřádili všichni tři 🙂

xmoni
10. lis 2017

Dnešní den jsme si užily nejdříve plno smíchu v listí při cestě ze školy, ale vzhledem k počasí jsme raději brzy zamířily domů. Cestou jsme se starší dcerou plánovaly, jaký si uděláme prima odpoledne, vyprávěla jsem jí o této soutěži a hned jsme začaly plánovat, jakou vytvoříme zahradu plnou smíchu my.
Měly jsme v plánu společně něco hezkého namalovat a vymodelovat, ale
vzhledem k tomu, že se naše nejmladší holčička rozhodla s námi spolupracovat v rámci hesla "Rozbořím, co mohu" 🙂, tak jsme si řekly, že si
uděláme svojí zahradu smíchu, což znamenalo obklopit se těmi nejmilejšími hračkami a užít si společné odpoledne všichni dohromady 🙂

simkru
10. lis 2017

Při tvoření veselé zahrádky jsme si užili spoustu legrace. 🙂 Nejdřív bojovka, nemohli jsme totiž nikde najít kaštany. 😀 A pak malej dostal do ruky katalog a hledal zvířátka. 🙂

brasilka
10. lis 2017

My jsme dnes měli zahradu smíchu přímo na zahradě. Dcera propadla kouzlu rytí zahrádky a mooooc ji to bavilo. Zápasila s rýčem a užívala si to. Náš celodenní výtvor je tedy porytá zahrádka. Dceru tato hra zmohla natolik, že po koupeli usnula jak andílek.

petrasik
10. lis 2017

Směje se v Noemově Tatře 😁

Strana
z9