SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!
Ahoj všichni,
tak jsem si dala malou poradu s BeatBo a soutěž mám pro Vás připravenou🙂
Ale neeeeeee, napíšu pravdu, mám ji připravenou již od včera a pomáhala mi s ní moje dcera Viki, ale inspirace přisla od BeatBo, pochopíte proč😅.
Zádání soutěže:
nakreslete obrázek k básničce, kterou vám teď posílám. Nejpovedenější obrázky odměníme.
BeatBo je náš kamarád,
chce si s Vámi pořád hrát.
Naučí vás počítat,
budete se smát.
Odříká vám abecedu,
bude sladká jako z medu.
Do rytmu si tancuje,
každý se s ním raduje.
Barevně si zabliká,
básničku vám odříká.
Trvání soutěže: pondělí, 6.11. 2017 do půlnoci.
Vyhlášení výherců: úterý 7.11. 2017 během dne
Výhry: 10 nejpovedenějších obrázků odměníme hračkou MINI BEATBOO (výška 16,5cm - obrázek v příspěvku).
Jdeme na to a my Vám s BeatBo držíme palce! Užijte si to s dětmi!

U nas se zatim taky nemaluje. Maty minuly tyden oslavil rok a dat mu do ruky pastelku,tak ji nejspis bude chtit snist 😂
Naše malá živelná pohroma (14m) ještě fixy ani pastelky v ručičce neměla - dosud jsem neměla odvahu 😀😀, takže jsem musela zastoupit já. Můj výtvor ji uělal velikou radost, ve vteřině ho rozcupovala na maděru 😀 Odmalička ráda trsá a miluje hlučné hračky a tenhleten fešák by ji určitě moc potěšil....a já slibuju, že na něj dám pozor 😀😉
@misa_fisherprice Zdravíme i s tříletým synem. Maloval zcela sám, tak jsem přidala pár vysvětlujících papírků, protože má zcela jasno v tom, co kreslí, ale ještě je těžké tu abstrakci rozluštit 😀. Nakreslil vše "kubisticky" - z různých pohledů a po kouskách 😅
Beatbo se nam velmi líbi,
hodil by se nám do rodiny,
kresli, nalep, vybarvi a strihej,
a ty Beatbo nam k tomu zpívej,
moc se na tebe těšíme,
rádi se něco přiučíme 🙂
Tvoření nas zabavilo cele dopoledne, prstovymi barvami sme natapaly houbičkami na papír, nechaly zaschnout a pak výstřihly a tvorily. Takhle si moje dcerka představuje vašeho fesaka od Fisher Price 😍
Ahoj všichni!!!!!
Přivezla jsem dceru ze školy a teď tady procházíme vaše obrázky a ona je naprosto fascinována z vašich krásných příspěvků... Já tedy také, je to opravdu nádhera a tolik krásných komentářů a básniček a všeho❤. Jste naprosto báječní a zítra to bude tedy fuška, ale BeatBo pomůže!!!! DĚKUJI! FISHER PRICE má radost a já také. Míša
Hola Hola pondělí,
Míša soutěž přináší.
O co hrajem tentokrát?
O něj, Beat Bo kamarád.
Zahraješ i zatančíš,
abecedu naučíš.
Písmenka i číslice,
ty nás baví nejvíce.
1.třída, školička,
snad se líbí básnička.
Táďa, Kája, Matýsek,
usmívají se na svět.
Míšu všichni zdravíme,
na vyhlášení se těšíme.
Hezký den.¨
Aby to nikomu nebylo líto, tak jsme se dnes do tvoření Beat Bo kamaráda zapojili všichni. Posíláme i jednoho speciálního Beat Bo kamaráda ze stavebnice. Snad si je alespoň trochu podobný. 😀 🙂 S ním mi pomáhal nejmenší Matýsek 🙂
@denny27 jeeeeeee, já bych byla nejraději někde blízko vás a moc vám poděkovala, je to tak fajn, když vidím, že jste všichni pohromadě a užíváte si spolu! Děkuji moc, pozdrav dětem❤.
Míša🐭
Milá Míšo,
děkujeme za možnost zúčastnit soutěže. Kdyby holky vyhrály tancujícího BeatBo, měly by ho dohromady .
Proto jsme soutěž pojaly jako kolektivní sesterskou práci, aby se naučily kooperaci. Průběh a výsledek BeatBo a jeho malý kamarád viz přiložené foto.
Všem účastníkům soutěže držíme pěsti a hlavně hodně tance a písniček 🙂 ❤
@hannicka32 BeatBo je krásný🙂.
Děkujeme. Míša
@petra_pf moc děkujeme. Sestřičky jsou moc milé a já držím palce, ať se Vám daří! Míša

Milá Míšo, omlouvam se za obrázek takový,jaký je. Bohužel si v patek Radka zapomněla pastelky ve škole,ale byla tak nešťastná,ze jej vymalovala aspoň zvyraznovacem. Basnicka dole zní:
Dnes me mrzelo,
ze já,robatko,ve škole pastelky nechalo!
Snad i tak mám štěstí vyhrát,
Beat Bo by byl můj velký kamarád!
Děkujeme☺