icon

SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!

misa_fisherprice
Moderátor
6. lis 2017

Ahoj všichni,

tak jsem si dala malou poradu s BeatBo a soutěž mám pro Vás připravenou🙂
Ale neeeeeee, napíšu pravdu, mám ji připravenou již od včera a pomáhala mi s ní moje dcera Viki, ale inspirace přisla od BeatBo, pochopíte proč😅.

Zádání soutěže:
nakreslete obrázek k básničce, kterou vám teď posílám. Nejpovedenější obrázky odměníme.

BeatBo je náš kamarád,
chce si s Vámi pořád hrát.
Naučí vás počítat,
budete se smát.
Odříká vám abecedu,
bude sladká jako z medu.
Do rytmu si tancuje,
každý se s ním raduje.
Barevně si zabliká,
básničku vám odříká.

Trvání soutěže: pondělí, 6.11. 2017 do půlnoci.
Vyhlášení výherců: úterý 7.11. 2017 během dne
Výhry: 10 nejpovedenějších obrázků odměníme hračkou MINI BEATBOO (výška 16,5cm - obrázek v příspěvku).

Jdeme na to a my Vám s BeatBo držíme palce! Užijte si to s dětmi!

SOUTĚŽ: Pondělní soutěž je tady. Zapojte se!
Strana
z5
rottentocore
6. lis 2017

Malé je teprve rok, tak kreslit neumí. Vzala jsem to tedy statečně na sebe. Je to vrchol mého kreslícího umění😂. Lepe to nesvedu. A protože jsem chtěla aby se malá přece jen trochu zapojila, obkreslila jsem ji ručičku a nožku. 🙂

pexinka81
6. lis 2017

dobrý večer...pro našeho malého synovce, mých dětiček bratránka, babičky vnoučka, maminky synka...všichni jsme se při jedné pondělní návštěvě zapojili a namalovali každý svého "beatboje" ...a spousty legrace u toho zažily 🙂 ...děkujeme 🙂

apacheee
AMBASADORKA
6. lis 2017

Syn miluje v podstatě jakékoliv tvoření (ideálně s maminkou a tatínkem), ještě víc však miluje hudbu a tanec. Dneska na něj bohužel vlezl (zase) nějaký moribundus, tak jsem se ho snažila všemožně zabavit. Lákala jsem ho na malování, ale nechtělo se mu. Tak jsem mu pustila ukázku, co robot dělá a vysvětlila, že by ho mohl třeba vyhrát. Měli jste vidět tu rychlost a ochotu, jak pak šel tvořit🙂 Při malování jsem mu však vysvětlovala, že soutěží hodně dětí a my tedy vyhrát nemusíme. Prý nevadí, o robota napíšeme teda Ježíškovi. Takže jsem si pěkně naběhla🙂

A teď už k samotnému obrázku. Syn kreslí a maluje moc rád, ale jako učitelka v MŠ zatím vidím, že malíř a umělec z něj asi nebude🙂 Proto jsem musela pomoct já(a přiznejme si otevřeně, že já taky malíř nejsem), namalovala jsem obrys, který pak syn vybarvoval (čti vyčmárával), pak jsem kolem umístila písmenka a číslice a synovým úkolem bylo je barevně odlišit - čísla vymalovat červeně a písmenka žlutě (to mu jde). Jelikož je u nás téma Ježíšek na denním pořádku, tak jsme před nedávnem spolu vytvořili kalendář, kde každý den škrtáme jedno políčko a syn tak názorně vidí, jak rychle (pro něj samozřejmě pomalu) to utíká.

No a výsledný obrázek jsme museli přilepit pod náš kalendář, aby Ježíšek viděl, že ho moc chce🙂

PS: a na obrázku taky vidíte synovu nejoblíbenější hračku FP, která ho provází už přes 2 roky🙂

mandyn
6. lis 2017

Hned jak jsem Marečkovi ukázala BeatBa, běžel pro pastelky s odhodláním, že toho úžasného robotka pro brášku vyhraje. Náš 15ti měsíční Davídek je velký tanečník, zvídavý a učenlivý, z BeatBa by byl určitě nadšený. Marečkův obrázek se mu moc líbil, hned mu tím svým žvatláním cosi vyprávěl. Nakonec jsme spolu vymysleli i básničku🙂

Ať je léto nebo zima,
BeatBo hračka, ta je príma.
Mezi roboty je to král,
moc bych si ho, prosím, přál.
S bráškou si s ním budem hrát,
u toho se budem smát.

mi123
6. lis 2017

Společnými silami jsme to tak nějak zvládli.
Dcerce se robot moc líbí, takže ho určitě bude strašně nutně počebovat jak říká😀
a jelikož my nikdy nic nevyhráváme ☹ tak je nám naprosto jasné co bude v hlavním bodu v dopise pro Ježíška😅
No když si vzpomenu co všechno strašně nutně počebuje, tak to abychom už šli někam vykrást banku😅

ametystka
6. lis 2017

Děkujeme za prima zábavu.

arte.p
6. lis 2017

Kreslila Klárka, 3,5 roku. Dnes výjimečně nemusela brzo do hajan a s nadšením se vrhla na kreslení. Ale asi jsem ji neměla BeatBo ukazovat takto na večer, bylo moc těžké ji uspat. Pořád se vyptávala, co umí, zda mluví, zpívá... a tak dnes namísto pohádky, bylo povídání o robotovi. Ale zabralo, ,,už" se u nás spí...Huraaaa

sabcav
6. lis 2017

Naší malé Katrince je teprve 19 měsíců a zatím po papíru jen čmáře a já nejsem malířky nadaná , a tak, když přišly se ze školy , se pastelek chopily její starší sestřičky Ája (8,5) a Terka (6,5) a společnými silami nakreslily našeho BeatBo, hračka by u nás zcela jistě měla úspěch , Káťa miluje vše, co hraje, bliká , povídá, hraje melodie, říká básničky ... už pěkně povídá a začíná už poznávat barvy, tvary a zkouší počítat jedna-dva-či 😀 , její starší sestřičky uměly ve 2 letech abecedu a myslím, že ani ona se nenechá zahanbit, podle toho, kolik nového teď každý den přidá a zkouší po nás opakovat nová slova , tohle by bylo přesně pro ni jako dělané, třeba se na nás štěstí usměje a vyhrajeme, pokud ne, nevadí, máme inspiraci k jejímu svátku, který bude za pár dní, nebo jako dárek k Vánocům nebo jako dárek od malé sestřičky , která se jí v únoru narodí (máme zavedenou tradici, že nové miminko dostane od sourozenců nějakou hračku a ony zase dostanou něco naopak "od miminka" , moc se nám to osvědčilo ).

zuzurox
6. lis 2017

Dobrý večer, naší malé je teprve 13m a tohle je naše vůbec první společné dílo, pořád jsme nevěděli, kdy začít s malováním a teď už to víme. Náramně ji to bavilo, hlavní kresbu dělal tatínek,maminka fotila a dcerka barvila, tak jsme se zapoliji celá rodina 🙂

catherineb
6. lis 2017

BeatBo jak ho vidí náš Tomík... ikdyž upřímně vypadá spíše jako E.T. 🙂

chocomorocco
6. lis 2017

Terezka je na spoustu veci sikovna,ale vybarvovani mezi ne nepatri 😀 K svatku dostala knizku o vesmiru,protoze se ted porad pta na vesmir a mimozemstany. Nedokazala jsem ji vymluvit,ze Beatbo je robot. Ma prece "kadelka" (tykadla), tak to musi byt mimozemstan 😀

ornela8
6. lis 2017

Náš malý umělec🙂

joannah13
6. lis 2017

Chtěla jsem mu to předkreslit, že to třeba vybarví, ale syn má teď období "já sám". Dobrá, tak jsem mu řekla, ať zkusí nakreslit podle obrázku. Bylo na něm vidět, jak se snaží a přemýšlí. No vyšlo z toho toto, my vidíme jen čmáranic, ale věřím, že jeho fantazie je tak silná, že on tu postavičku vážně nakreslil a vidí ji v té čmáranici 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

Dobré ráno všem, DĚKUJEMEEEEE❤❤
Vy jste všichni naprostoskvělý a já mám radost, že se Vám týdny FISHER PRICE líbí. Mě to s Vámi tedy opravdu moc baví. Ráno jsem otevřela počítač a takových krásných obrázků a námětů a komentářů, prostě jsem se usmívala a měla radost. Trávíte s dětmi opravdu hodně času a jste všichni spolu a to je nejvíc! Babičky a tatínkové, maminky a sourozenci a tety a pejsci a kočičky.....RODINA👍👏 Tak já vyfotila moje pomocníky a půjdeme vybrat výherce. ALE JE TO TAAAAAAAAAAK těžké. Za chvíli se ozveme. Zatím zdravíme. Míša a kluci BEATBOťáci

beruszka82
7. lis 2017

Honzíček 7 měsícu
BeatBo je Honzíčkův vzor,chtěl by být jak on...

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

Vyhlášení výsledků pondělní soutěže - 6.11. 2017 o MINI BEATBO od FISHER PRICE, 10 cen:
Výherci jsou:
@arte.p
@mandyn
@pexinka81
@angelinie
@silvoušek96
@denny27
@ladeka
@oplatecka
@drex951
@seety

Prosím všechny výherce, aby nám poslali do mé soukromé pošty kontaktní údaje - (jméno, adresa a TELEFON). Výhry obdržíte poštou.

MOC GRATULUJI a všem ostatním MOC DĚKUJI. Já bych se pořád opakovala, nejraději bych poslala ceny všem - máte moje velké poděkování a skláním před vámi, jste opravdu bezva rodiče a své děti vedete naprosto úžasně.

POZOR!!!!!
další soutěže:
středa - 8.11. 2017 - jednodenní
pátek - 10.11. 2017 - jednodenní
a víkend bude překvapení❤ a bude také soutěž.
Míša&BeatBoťáci😅

angelinie
7. lis 2017

Jéééé, strašně moc děkujeme, děti budou nejnadšenější!!!! 🙂 Vaše hračky jsou úžasné 🙂 <3

chocomorocco
7. lis 2017

Všem moc gratuluji ke krásné výhře. Ať se dětem líbí 🙂

drex951
7. lis 2017

@misa_fisherprice Mám strašnou radost, dcera tady taky píská, že chce robota, moc děkujeme 🙂

denny27
7. lis 2017

Moc děkujeme Míšo 💜 😇 já si musela ještě jít zkontrolovat nick,jestli jsem to opravdu já 😁

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

@denny27 a jste😅😅

oplatecka
7. lis 2017

@misa_fisherprice Moc děkujeme za výhru, máme obrovskou radost ❤

sfinga12
7. lis 2017

Škoda, nevyhrali sme ☹ . Výhercom gratulujeme 🙂

kkaatte
7. lis 2017

Snad příště. Gratuluji všem a ať si ho děti užijí 🎉

silvousek96
7. lis 2017

@misa_fisherprice Mockrát dekujeme za výhru, Sabinka už se těší na Beatbyho. Máme velikou radost. 🙂 a gratulujeme i ostatním 🙂

makynaeliska
7. lis 2017

Skoda nooo jednou to snad prijde k nam taky 😂Moc gratuluji at maj deticky radost❤

nikinelinaty
7. lis 2017

holky gratuluji mně to nevadí já jsem ráda, že holky měli včera zábavu, někdy je to na palici. A opravdu malovací soutěže posunuly moji 6ti letou dále ona je hrozný malíř :(
a musí pilovat jak o život těším se na další hlavně co namaluje, než výhru nebot na ni někdy nic nefunguje )) Ale ted se probudí a prý co má malovat pro malého do soutěže )))

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

@makynaeliska náhodou jste super aktivní mamka a já vám držím palce, zítra a pátek a víkend soutěž🙂...... Tak to by se mohlo třeba podařit! Míša

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

@nikinelinaty Ať nám namaluje hezký den, to by se nám tady ve Fisher Price moc hodilo. Moc zdravíme malou a jsem ráda, že jí to s námi baví. Míša

koncita
7. lis 2017

takže zase nic....jako obyčejně.....no nevadí, výhercům gratulujeme 🙂🙂

Strana
z5