Páteční soutěž - přidáte se?
Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Tak mase Amalka by modelinu sezrala a papir by poslintala a roztrhala,tak jsem musela jeji nejpblibenejsi zvire vyfotit 🙂 Sice mame doma kupu sterkatek a chrastitek, ale nejvic u nas vede plysovy kun, jednorozec 🙂 Sice je skoro tak velky jak Amalka,ale dokaze se s nim "prat" i hodinu,az chlupy litaji 🙂 Nejlepsi asi je, jak si s nim povida a rozciluje se,ze ji neodpovida a taha ho za roh 🙂
Jejda já se dneska těšila nic si neplánovala že odpoledne budeme tvořit s klukami a soutěžit,ale máš 8 měsíční prcek už nechce hračky pro miminka,proto necháme soutěžit miminka,ale určitě přidáme fotku našeho oblíbeného zvířátka mimo soutěž jak se Radeček vrátí ze školky 🙂 a dnešní nesoutěžní den strávíme výzdobou domečku a po očku sledování diskuzi a inspirací. Snad zítra soutěž stihneme,jdeme na rodinné dílničky, všechny naše děti spolu péct a zdobit perníčky.
u nás je to panda, vítězí vždy a všude!!
U naší holčičky je nějmilovanější belgicanda Peny. Je to pejsek našeho kamaráda,často mu ji hlídáme a je to milacek nás všech. Občas si ji musíme půjčit kvůli Kristynce,která ji prostě zboznuje 😊
Dalším našim miláčkem je naše zelva Lu.
A uvidíme, koho si zamiluje naše mladší princezna, ty budou teprve tři měsíce.
Naše malá miluje pejsky. Jakékoli: plyšové, kreslené, magnetické, plastové...máme doma neuvěřitelnou a šílenou sbírku! Každý den chodíme na procházky, abychom nějaké pejsky potkali a místní pejskaři nás už znají a zdraví zdálky 🙂 a první slovo, když otevře ráno oči je HAF 😀 A druhé zvíře, které rychle uměla napodobit, byla koza, protože jsme je chodily krmit přes plot travičkou. A vůbec se nebála.
U nas toho je vic 🙂 Ten nejmladší ma oblibeneho pejska a ručně hackovanou ovečku, kolikrát mam strach, aby ji celou laskou nesnedl 😂
Starsi syn ma závislost na dinosaurech , ma je úplně všude 🙂 Doma mají děti rybičky,africké šneky, morčáka Pipina a občas teta přijede s pejskem, to je pak radosti. 😉 Když je čas tak chodíme krmit Lamy, ty zas zboznuje dcerka.

@misa_fisherprice no jéje 🙂 u nás v kravíně taky doslova žijeme 🙂 Manžel dělá i do ,,porodů" takže mi vždycky volá, že se mu narodila holka nebo kluk 😀 a Nikolka nemá Olgu, ale Lízu 😀 a ta má takovou psí povahu 😀 pořád by se o člověka otírala, nechá se i osedlat. noa o krmení telátek a o tom, jak Nikolka upíjí čerstvé mlíčko ani nemluvím 😀 a já? já pořád jen peru a myju holinky 😀 😀 😀