Páteční soutěž - přidáte se?
Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

U nás frčí Madagaskar a s ním i jeho aktéři - nejvíce lev Alex a tučňáci (na obrázku Skipper označovaný jako Skybl) 🙂. Maminka a babička jsou denně povinny hrát oblíbenou hru posledních týdnů "Mluv jako..." (dosaďte dle situace: jako čaj, jako jídlo, jako Alex, jako tučňák, ... 😀) a povídat si o tom, kde zvířátka žijí, co dělají, čím se živí, ... Skipper i Alex už byli bráni i do školky, protože přemlouvání "nech" je doma se neobešlo bez slz. A rodiče mají kromě dětí v posteli i plyšový zvěřinec 😀.
A proč soutěžíme, i když hračky jsou určeny nejmenším? Petřík si nejvíce vyhraje právě s miminčími hračkami, v čemž hraje roli asi i to, že má doma čerstvou sestřičku.
P.S.: Ta spodní fotka není nijak aranžovaná, takhle jsem chlapečka skutečně načapala, jak spí 🙂.
Tak u nás jedou pouze slepice, máme 4 slepice, ted jsme jednu opuštěnou občanku nafasovaly ani nevíme odkud 🙂) prý žádného souseda není. Takže máme novou a Nelča je nejodvážnější z celé rodiny, kdo si troufl slepici pohladit. Táta ne, ten je chytá a bere vše on je takový ochránce zvířat. Viz žába se topila a skoro spadl do vody, aby ji zachránil.
Od nás má malý pouze plyšové hračky aktuálně od holek nafasoval růžové prase, bož můj, ale udajně má krásnou srst a ladí mu 🙂).
Takže jsem ho aktuálně nafotila v novém vánočním a než jsme nafotily dál, co Nikolka vyráběla, tak to odepsal 🙂)
Takže u nás jednoznačně pouze slepice, zatím zvíře do domu nesmí. Ale měli jsme andulku a mladší asi kolem 1 roku bušila mu na klec a to teda se lekal ptáček jako blázen. Od té doby jsme už žádné zvířátko nepořídily. Měli jsme jej než se nám narodilo první dítě, at nám není smutno🙂
Jinak po zahradě se naskytne zvířat včetně ještěrek a to holky jen utíkají 🙂)
I my se pokusíme vyhrát jednu z těch krásných výher. Syn už je na ně sice velký, ale jelikož v lednu očekáváme narození sourozence, tak by byla výhra pro "mimóška" 😍.
Synovo nejoblíbenější zvířátko je pejsek. Nejspíše proto, že jeden čtyřnohý kamarád mu běhá po zahradě. Už od narození je jeho velký ochránce a kamarád, který je pro každou lumpárnu, kterou si syn vymyslí 🙂.
Naše nejmilejší zvířátka jsou naši pejsci Eny a Miki, kteří jsou velice přítulní a rádi se pusinkují a pózují. 🙂 Také rádi chodíme u nás na step, kde máme svítící kravičku, s níž je velká sranda. Děkujeme za zábavu, namalovaly jsme včeličku, která pilně opilovala květy, aby jsme měli sladký medík na perníčky a cukroví. 🙂
Náš Vinoušek zatím žádné živé nejoblíbenější zvířátko nemá, ale neskutečně miluje knížky, kde nejraději ukazuje husu a volá GaGa.. A to tak, že GaGa jsou většinou i první slůvka po probuzení.. 🙂
ovšem jsem teď zjistila, že já mám s knížkama jenom videa!! 😀 takže tady je nekvalitní obrázek z videa vytažený a husa je to, čemu trčí jen zobák a nohy 😀
Tak snad bude stačit, případná výhra by šla bratříčkovi, nebo sestřičce, které se nám má za dva měsíce narodit 🙂
Evelínko (3roky) nakrelsi svoje nejoblíbenější zvířátko. A copak to je Evelí, mami to je přece ploštička 🙂 No já jsem to nepoznala, přiznávám... (Jelikož Ježáškovi napsala o pejska, myslela jsem si že to bude pejsek) Ploštice nám v létě daly dost zabrat, jakmile byl někde strom jimy obsypaný byla to zastávka minimálně na půl hodiny.
Starší dcera má spoustu zvířecích kamarádů, především plyšových. Z živých zvířátek má ráda kočičky (asi po mamince🙂) Občas volá z balkonu na sousedovic kočky "mňaaam",jak kdyby měla hlad🙂. Tak jsme vzaly do ruky oblíbené miky a lipíbo (v překladu nůžky a lepidlo) a vytvořily kočičku. Aby jí nebylo smutno,tak přibyl i pejsek, pro malou ségru🙂.
Tak nejoblíbenějším "zvířátkem" pro naši skoro tříletou dceru je momentálně mladší sestřička, které jsou necelé dva měsíce - to musím hlídat, aby ji neupusinkovala a neumuchlala, zejména se jí líbí, když "dělá koníka" (pase koníčky) 🙂 Každopádně z opravdových zvířátek má nejraději pejsky, kostičkový je sousedčin jorkšírek Majki - neskutečné torpédo a oblizovací maniak, z čehož je malá narozdíl ode mne naprosto nadšená🙂

MIMOSOUTĚŽ
Jen tak jsme tvořili nejoblíbenější zvířátko je dinosaurus,Radeček miluje dinopark a dinosaury...