Páteční soutěž - přidáte se?
Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša

Krásné odpoledne,
děkujeme za všechny krásné příspěvky do páteční soutěže a bohužel, zase musíme vybrat jen 10 příspěvků😒- Posílali jste nádherné fotky, ať již jste vyráběli, či fotili vaše mazlíčky...bylo to moc krásné. Děkuji.
Výherci cestovní dečky jsou:
@verinikki
@verunkanatalka
@kolka357
@loaper
Výherci kousátka plyšová kukuřice jsou:
@pavlikovarenata
@jarcca
Výherci kousátka hrášek jsou:
@kateg
@terezs2716
Výherci krokodýla s aktivitami jsou:
@kachna_b
@altice
Prosíme všechny výherce, aby mi napsali do soukromé pošty kontaktní údaje a telefon. Výhry vám budou zaslány Českou poštou.
Všem moc děkujeme a krásné odpoledne. Míša
@misa_fisherprice Moc děkujeme 🙂🙂
@misa_fisherprice moc děkujeme! 🙂
@misa_fisherprice Moc děkujeme za výhru 🙂 To se bude Natálce dovádět, když bude mít takovou krásnou dečku...
@misa_fisherprice 😲 wow naša prvá výhra vôbec :D ďakujeme, Artur bude mať radosť
Moc děkujeme za krásnou výhru 😘
Je mám velkou radost konečně jsem v životě něco vyhrála a malá bude mít velkou radost moc děkuji 🙂
Tak my opět bohužel bez výhry ☹. Gratuluji maminkám, které vyhrály POPRVÉ!!! a je to pro ně letos od Fisher-Price první cena.
A ještě si dovolím přidat jeden příspěvek. Chtěla jsem jej napsat už včera, ale aby nebyl předmětem případné diskuse, tak jsem počkala až po vyhlášení výsledků.
Chtěla bych VYJÁDŘIT POKLONU MAMINKÁM, KTERÉ ZE VZDALY MOŽNOSTI VYHRÁT NĚKTEROU Z CEN (ať už z důvodu, že mají větší dítě a výhru nevyužijí, nebo už jednu výhru od Fisher-Price mají, případně k tomu měly jiný důvod). Takové gesto už se dnes moc nevidí. Většinou zde maminky bohužel razí heslo: "Hamty, hamty, ať mám víc jak tamty." a jedna výhra jim nestačí ☹.
SMEKÁM PŘED TĚMITO MAMINKAMI 😍 a přeji jim pěkné Vánoce plné pohody a příjemně strávených dnů s rodinou!!!
Jee děkuji moc, má první výhra na koníkovi vůbec 😉
Moc děkujeme,poprvé v životě jsme něco vyhráli a máme neskutečnou radost.
Gratuluji všem 😉 a pěkný zbytek neděle 😘

Dobrý den, nejoblíbenějším zvířátkem je náš pejsek Brutus.
Vypadá jako hromotluk, ale je to mazel.
Když si nedáš pozor, ocasem tě strčí na zem.
Všichni ho, ale máme rádi, protože jsme kamarádi.
A hned po Brutovi, vedou babiččiny slepice na které volá "HOLKYY" a ta naše malá příšerka to zkouší na všechny ptáky (vrabce u krmítka, kachny na Labi apod.🙂 a světe div se, místo aby přiběhlo hejno, jako u babiččiných slepic, tak všichni mizej pryč 🙂 Držíme si palce a přejeme pěkný večer.