Středeční soutěž - máte rádi básničky?
Ahoj všem❤😇,
vyhlašujeme středeční soutěž❤.
Téma soutěže: vymyslete s vašimi dětmi krátkou říkanku, básničku na téma VÁNOCE.
Básničku nám napište a pošlete.
Trvání soutěže: středa 6.12.2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků. čtvrtek 7.12. 2017 během dne
Výhry : 8 nejpovedenějších říkanek odměníme mluvící knížkou - FP UČÍME SE ŘÍKANKY 🐱🐱
Držíme všem palce, ať vás inspirace provází celý den a těšíme se na vaše básničky.
Míša🐭
Padá snizek, padá sních,
pojedeme na saních.
Vánoce tu máme,
tak si zazpivame.
Potom kapra snime
a darecky si rozbalime.
@denitek moc jsem se pobavila, děkuji, jste fajn maminka a jsem ráda, že to berete vše s humorem. Míša
Krásné odpoledne, tak tedy tohle byla pro mě nejtěžší soutěž🙂. Všechny vaše básničky a říkánky byly úplně nejkrásnější. Některé jsem musela číst i 2x, opravdu krásné. A děkuji i za vzkazy v básničkách pro Míšu❤.
Vyhlašuji výsledky, ale výherci jste opravdu všichni❤❤❤👏. Vám všem patří obrovský dík.
Výherci středeční soutěže o FP knížku UČÍME SE ŘÍKANKY:
@nikolinka
@sardelka15
@ladeka
@kajajaf
@ametystka
@kkamcatko
@kotrmon
@missunday
Gratuluji všem a prosím o zaslání kontaktních údajů do mé soukromé pošty a prosím - telefon.
Výhry budou odeslány příští týden Českou poštou.
❤❤❤😘
Moc vám holky gratuluji! 🙂
Jee , Míšo. A nebyla výhra rikanky ?? Umyvadlo bylo v bleskovce 🙂
Výhercům moc gratuluji . Ať mají děti radost 🙂
At se detem libi ☺️
@hani1234 no jo, já to popletla, už jsem napravila. Zítra vyhlásím soutěž asi o asistentku😅😅. hezké odpoledne. Míša
Taktéž gratuluji vyhercum a budu muset soutěžit dal, at se i na nas stestena usmeje ☺ To mě"mrzí" teda 😂
@misa_fisherprice Já se hlásím , budu asistovat 🙂)
Všem gratulujeme. Bylo to dost těžké
@misa_fisherprice doktorský kufřík je dobrá hračka pro měsiční holčičku,která pochází z rodiny doktor a zdravotní sestra??? 🙂)
Nebo máme zvolit jinou hračku například tuto knížku či Veselé jablíčko 🙂)
Ale ten kufřík je asi pro ně přímo stvořený 🙂 nechám si klidně poradit čas se blíží už počítají poiuze děti, ja po každém číslu šílím
Také moc gratuluji výhercům, básničky byly opravdu super! 🙂 Třeba se na nás usměje štěstí příště 😇
@newmom17 ještě na vás čeká soutěž i zítra a o víkendu...nebojte se! Spousty zábavy, smíchu a radosti. Pozdrav k Vám. Míša
Všem velká gratulace 🙂🙂
Mooooooooc děkuji 😉 je to moje první výhra s Fisher Price a celkově zde na MK ❤
@simkru tak zítra a o víkendu, dalsí soutěže a smích, zábava, informace....🙂
Všem moc gratuluji a básně byli opravdu povedené. Výběr musel být těžký. Poprvé jsem se snažila básnit a měla jsem z toho radost. Budeme zkoušet štěstí dál
@misa_fisherprice jupi! Tak to jsem rada, ze basnicka splnila ucel a vykouzlila alespon jeden usmev 😊 a moc dekuji! Vsak zivot je treba brat s usmevem 😊 a o vikendu se na nas teste 😘
@misa_fisherprice když to bude lehčí než dneska. Můj malej si ručičky sám neumyje a zoubky taky nevyčistí sám...
@misa_fisherprice dobrý večer Miso,všem moc moc gratuluji,myslím ze bylo nesmírně těžké vybrat jen 8 básní,všechny byly úžasné. Já bych vám chtěla za vše poděkovat a moc moc poděkovat za Beatba, dnes přišel a mooooc jsme se s postakem nasmali,protože když mi ho předával,micek začal zpívat a nakonec řekl: už se moc tesim na příští setkání! Pošťák na to odpověděl: to já taky😂😂😂😂😂 takže beatbo nedělá radost jen dětem,ale i úplně cizím lidem😂 je úžasný,moc dekujeme
Všem moc gratuluji! 😊 Moc pekne básnicky, mam se co učit!
@misa_fisherprice cetla jsem si básnicky od vyherkyn ale báseň od sardelka15 jsem nenašla 😲
@misa_fisherprice 😍😍 já vůbec nevím, jakého smajlíka mám použít!!! Já se štěstím asi zblázním!!! Míšo, moc a moc a moc a moc děkujeme!!! Píďa bude mít pod stromečkem nádherný dárek❤❤❤ a maminka ještě větší...pak pošlu "stromečkové" foto ❤
...a všem maminkám smekám neskutečnou a hlubokou poklonu...protože básničky byly všechny úúúžasnééé😘
Holky a kde je tak @nikolinka ?

☺️tenhle