icon

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
8. říj 2015

Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.cz/kosmetika/

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Strana
z8
zanri
8. říj 2015

Už v porodním kurzu jsem se zamilovala do výrobků Nobilis Tilia - ty vůně bylinkových olejíčků, to bylo to, co k miminku prostě patří🙂. V porodnici jsem vyzkoušela Linolu a taky to byla trefa do černého, některé výrobky používám do teď, ale od minulých dnů s Hipp ji střídám právě s výrobky od Hipp. Například tělové mléko se od Hipp lépe roztírá, takže to už z Linoly nekupuji. Po očkování měl malý problém s ekzémem a na to mi doporučila kamarádka výrobky z konopí od firmy Cutis Help mimi - za pár dní byl malý v pořádku, doporučuji. Teď jsem zkusila koupit Weledu - měsíčková koupel s bylinami, už jen to, jak se z čisté vody stala náhle hnědá kaluž mě vyděsilo, možná je to kvalitní výrobek, ale bílá vana už není bílá, ale žlutá☹ Už víc jak měsíc se zbavuji zažloutlé mapy 😒 , takže asi tak.

berusinka1
8. říj 2015

S kosmetikou HIPP jsem se poprvé setkala až v porodnici, kde mě zaujala jak složením tak i velmi příjemnou vůní. Ke koupi této kosmetiky, ačkoliv jsem doma již měla nakoupenou jinou značku mě pak přesvědčila skutečnost, že od prvních dní jsme byli nuceni používat umělé mléko, dostali jsme HIPP Bio Combiotik 1 a malá s ním od začátku neměla jediný problém a vyhovuje jí dodnes. Chtěla jsem tedy sjednotit jak mléko tak i kosmetiku a obě jsme spokojené (tělovým mlékem se občas mažu také sama 🙂 .)

tajemna30
8. říj 2015

Já kosmetiku vybírala podle zkušeností, recenzí, aby byla pokud možno přírodní, bez zbytečné chemie - u nás vyhrávají výrobky od Nobilis Tilia a od Hippu - s obojím jsme pro děti maximálně spokojeni.

benjik
8. říj 2015

Když jsem byla prvně těhotná začala jsem s,Hippem,který byl v porodnici jako erární. Teď střídame různé produkty od Hippu. A děti používají, co jim přijde pod ruku-vetsinou minimálně půl lahve naráz.

bobulinka
8. říj 2015

Jako prvorodička jsem prostudovala tunu recenzí a vybrala pro miminko vše od Sebamedu. S druhým prckem už jsem to tak neprožívala, v porodnici byl HIPP olej, tak jsme ho koupili i domů. Postupně jsem začala používat i HIPP ubrousky, které nahradili naši oblíbenou značku.

dubina
8. říj 2015

Již v porodnici používali Hipp, takže po jsme s Hippem začínali a i když jsme zkusili i jiné značky, vždycky jsme se k Hippu vrátili. I kamarádky používají Hipp a jsou s ním spokojené.

mipahoji
8. říj 2015

My vybírali kosmetiku stylem "pokus-omyl". Nakoupili, vyzkoušeli - aby nebyl krém moc krémovatý, olej moc olejovatý - myslím to vážně. Setkali jsme se totiž i s krémem, který byl tak krémovatý, že nešel vymáčknout z tubičky a olej, kterého když jsme dali větší než malé množství, byla malá mastná jak papír od sekaný. Samozřejmě jsme došli i ke kosmetice HIPP. Netvrdím, že používáme jen a výhradně ji - občas obměníme - ale rádi se k ní zase vracíme 🙂

cich
8. říj 2015

Kosmetiku Hipp jsem koupila za slevové kupónky v DM, hned celou řadu....takže jsem ji vybrala dle ceny vůně a nakonec i nápis Bio působí hezky....

pavlinna28
8. říj 2015

Kosmetiku Hipp jsem zvolila na doporučení jiných zkušenějších maminek. V porodnici jsem se s touto kosmetikou nesetkala. Koupu synka jen v čisté vodě,nepřidávám žádné pěny do koupele. Ale nedám dopustit na masážní olejíček od Hipp, krásně se roztírá a voní. Rozhodně bych doporučila dál 🙂

svetlus_pepca
8. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala podle složení a vůně. Není nic krásnějšího než voňavé miminko 🙂

marssyy
8. říj 2015

S HIPP kosmetikou jsem se setkala už v porodnici a protože nám vyhovovala používáme ji dodnes. Používají ji i kamarádky na naše doporučení a můžu říct že neznám ve svém okolí nikoho komu by neseděla.

lilien66
8. říj 2015

Mimčo teprve čekám, ale už jsem nakoupila trošku kosmetiky, včetně vlhčených ubrousků od HIPPu. Teprve poté jsme měli na těhu cvičení pozvanou obchoďačku od HIPPu, dostali několik vzorečků a od té doby upřednostňuji a vybírám hlavně HIPP, protože se mi líbí historie a přístup firmy, alespoň to, co prezentují. BIO je v případě výživy asi opravdu o mnohem lepší pro ty nejmenší než jiné výrobky. HIPP prý dodržuje mnohem více než zákonné požadavky na BIO. Mohla bych se rozepsat více, proč mě HIPP přesvědčil, ale myslím, že není třeba.

dasara
8. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala dle osobních "sympatií" - tzn. kvalita, dostupnost i cenová, kosmetika vhodná pro alergickou pleť - a ještě mě uchvátila vůně - ta je božská! Koneckonců to musí být kvalita řádná, protože mé dceři mooooc chutná a nic jí z toho zatím nebylo 🙂

lenycka27
8. říj 2015

Při chystání výbavy pro miminko jsem volila olejíčky, v porodnici byla k dispozici modrá indulona... něměla jsem žádné zkušenosti, ukázalo se však, že indulona se špatně roztírala a olejíčky mně nevyhovovaly, protože pokožka miminka po nich zůstávala dlouho mastná. Zkoušela jsem pak různé jiné přípravky a jako nejlepší se ukázal Hipp. Veškeré výrobky od Hippu krásně voní, navíc, co je pro mě nejdůležitější, pleťové mléko se dobře roztírá, je příjemné na pokožce a nezanechává mastný nános, jako některé přípravky jiných značek. Dalším pro mě důležitým je to, že je to kosmetika vhodná i pro citlivou pokožku. Krásně voní, někdy ji taky používám i na sobě a užívám si potom to voňavé pohlazení. Dceři každý den po koupání děda, který s námi bydlí, říká, že je "voňavé miminko" 🙂 Dcera má dva a čtvrt roku, u Hippu jsem cca od dvou měsíců dítěte a dále ho budeme používat a doporučuji ho i kamarádkám, které čekají miminka.

kristinasaxi
8. říj 2015

Když jsem byla poprvé těhotná, všechno mě zajímalo a o všem sem měla načteno, včetně dětské kosmetiky. Hipp byla jasná volba kvůli poměru cena x kvalita, vůni a tak nějak mě to prostě bylo blíž než Weleda, Gonson a podobně... Kosmetiku, kterou mi po porodu nakoupili známý, sem podarovala dál a jela si ve svým Hippíku. A tak to bude i u druhého díťátka 🙂

zulitvi
8. říj 2015

První balíček kosmetiky, co jsem Vendelinovi koupila, bylo od Bubchen. Doporučila mi to lekarnice v lékárně a i na internetových diskuzích to celkem vychvalovali. Do teď od nich používám dětský olejíček. Vlhčené ubrousky jsme do začátku dostali darem od tchyně a to právě HiPP a fakt úžasně voní, stridame je s babylove z DM. A z porodnice jsme si vezli sampon s mydlem Mixa a to taky používáme do teď. Krém na obličej jsem vyhrála tu v soutěži HiPP a taky už nesahnu po jiném. Dokonce jsem ho používala malému na zubožené nohy ze sádry a během pár dní už kůži neměl suchou a flekatou. A jak už jsem psala, Hipp nebo Mixu na svoje vlasy používám i já a pritom dospělé sampony mě dráždí, takže i to je skvělá zkušenost.
Jinak je našemu Baziliškovi celkem jedno, jakou kosmetiku na něj pouziju. Z ničeho neměl vyrážku a vše mu vyhovuje.

anthonyp
8. říj 2015

Šla jsem do obchodu a koupila hipp. Koupila jednou, vyhovovalo a tak jsem začala kupovat vše. Máme mliko, prikrmy, ovoce, kosmetiku, džusy i čaje. Asi nemam jinou značku. Proste pohoda! Spokojené miminko, spokojena maminka.

lucijenda
8. říj 2015

V mé práci (lékárně) jsme měli několik značek dětské kosmetiky. Já maminkám vždy doporučovala právě Hipp a proto když jsem se i já stala maminkou tak Hipp byl pro mě jasná volba 🙂 Dokonce i v porodnici měli jako erární kosmetiku Hipp a hned jsem ji mohla s Tomáškem vyzkoušet 🙂 Mezi naše nejoblíbenější patří pleťový olejíček a mléko a také krém proti chladu a větru - mažeme se oba dva 😀 Takže krásně voní nejen miminko, ale i maminka 😀

manma
8. říj 2015

Pro našeho malého, který má od narození citlivou pokožku jsem chtěla jako každá maminka to nejlepší.
Vyzkoušeli jsme plno vzorečků různé kosmetiky a stále jsem nebyla s ničím spokojena. Až po vyzkoušení pleťového krému na obličej a tělo Hipp jsem byla nadšena ze skvělého účinku. Maličký byl potom spokojený, usměvavý, krásně spinkal a já šťastná maminka.

zuzanenka
8. říj 2015

Olejicek Hipp bol uz v nemocnici na neonatologii (Eliska sa narodila 35+2tt) a krasne vonia, mame ho doma a pridala som aj sprchovy gel s davkovacom- pouziva sa pohodlne napr. ked ideme na plavanie 😉

twoangels
8. říj 2015

Kosmetiku pro druhé miminko jsem vybírala podle zkušeností s první dcerou. Má velmi citlivou až ekzematickou pokožku, takže zůstáváme věrní kosmetice HiPP, protože vyhovuje celé rodině 🙂

bodlinka7
8. říj 2015

V porodnici byl Hipp na vystavce, i ho pouzivali, a my doma pak take. Chvili jsme pouzivali Linolu na doporuceni nasi pedimudry, ale k Hippu jsme se vratili 🙂

janamal37
8. říj 2015

Alíska mi po předčasném porodu "sebrali" na novorozeneckou JIPku, hrozně těžce jsem to nesla ☹. Směla jsem k němu na návštěvu jen jednou, dvakrát denně na chviličku.. a to ještě jen, pokud u něj byla hodná sestřička..☹. Vždycky když jsem se s ním mazlila a pak šla s pláčem zpět do svého pokoje a utírala si ubrečené oči a nos, něčím mi voněly ruce.. Později jsem zjistila, že je to přídavek do koupele HiPP.. Pak už jsem se té vůně nemohla vzdát, znamenala pro mě blízkost mého dokonalého miminka 🙂!!! Celou řadu kosmetiky HiPP používáme od té doby i doma, vyhovuje perfektně i citlivé pokožce.. V HiPPu prostě jedeme komplet.. Nejúžasnější kojenecké mléko na světě HiPP Comfort zbavilo ukřičený uzlíček v 10 měsících konečně šílených kojeneckých kolik.. Za mě a synka jediné: HiPP=♥♥♥

assentra
8. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala podle vůně a taky jisté tradice, až když jsme přešli na mléko Hipp a zjjistili jsme, jak nám vyhovuje, tak jsem vyzkoušela kosmetiku Hipp a od té doby jinou nepoužíváme 🙂

luckabelinova
8. říj 2015

S kosmetikou Hipp jsem s poprvé setkala až v porodnici. Nádherně vonící sprchový gel, pořád jsem k oběma dětičkám musela čmuchat 🙂 . Byly krásně heboučký a voňavoučký. Po odchodu z porodnice jsem hned musela zakoupit olejíček, sprchový gel a nádherně vonící vlhčený ubrousky ( nepoužívám jiné ).
Za mě jsou výrobky Hipp 1*.

gellerka
8. říj 2015

Ruzne kosmetiky pro deti jsem trochu prochazela uz v tehotenstvi a sama si je rozdelila na lepsi a horsi a planovala si, ze do zacatku vyberu jednu z tech dle me lepsich. Jednou ale prijel manzel z nakupu a s radosti mi ukazoval, jak v akci koupil sprchovy gel a olejicek pro malou. Ja bych to rozhodne nevybrala, ale nechtela sem mu brat radost, tak jsem dal jen koukala po stojanech s detskou kosmetikou a cekala, nez vypotrebujeme to nase xxl baleni 🙂 Pak jsem konecne s radosti koupila vse od Hippu. Musim souhlasit s ostatnima, ze nadherne voni, pro me je to vune maleho miminka.
Mometalne znacky stridame a zrovna ted Anetka po umyti voni po bananech 🙂

anezda
9. říj 2015

🙂 HiPP,HiPP, hurá! 🙂ZDRAVÍM 🙂
Upřímně poprvé jsem po lahvičce MamaSanf masážní olejíček sáhla kvůli designu! 😕
Hledala jsem v těhotenství něco pro prevenci strií a pružnost pokožky.
Extralevným produktům nevěřím a za ty drahé nerada obětuji manželovy penízky, ale
ta nenáročná, jemná, příjemná vůně mě přesvědčila....a tak jsem si počkala na cenu v akci 🙂
Dobře jsem udělala!
Pro miminko chci prostě to stejné,ten jemný a heboučký pocit...a radost z toho, když ho na sebe "matlem" a jsme si jisté, že v něm je vše nezávadné 🙂

irenoslava
9. říj 2015

Výběr byl jasný, používáme kosmetiku Hipp a proč, protože ji může používat i maminka.

apacheee
AMBASADORKA
9. říj 2015

Já se přiznám, že kosmetiku jsem před narozením miminka moc neřešila, dokonce jsme neměli ani nic koupeno🙂 V porodnici jsem dostala balíček od časopisu (Betynka asi) a tam byla kosmetika Mixa. Nějakou dobu jsme používali Mixu a byli jsme spokojeni. Potom se nám do rukou dostala nějaká kosmetika na koupání a mazání od Hippu, s tou jsme také spokojeni. V současné době střídáme tyto dvě značky a občas nepoužíváme vůbec nic, aby mělo tělíčko možnost si od kosmetiky také oddechnout🙂

radusacekr
9. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala podle doporučení kamarádek maminek,složení a samozřejmě už i podle zkušenosti..Ze začátku jsem používala Sebamed,ale dcerce nevyhovoval-pořád suchá pokožka a možná začínající ekzém..Takže přišel na řadu Hipp a kůžička se pomalu zlepšuje,ale musíme používat i 2xtýdně Linolu.. 🙂

Strana
z8