icon

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
8. říj 2015

Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.cz/kosmetika/

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Strana
z8
flafla
9. říj 2015

Kosmetika Hipp krásně voní,
tak jsme neváhali, a šli jsme do ní!
😀

marketkadv
9. říj 2015

Kosmetiku pro Kubíčka jsem vybírala podle doporučení kamarádek a recenzí ostatních, a jednoznačně vyhrála kosmetika od Hippu . Navíc Kubík byl měsíc v nemocnici na oddělení nedonošených a tam od samého začátku propagovali kosmetiku Hipp tak jsem věděla že tohle bude to nejlepší pro něj 🙂 . Navíc krásně voní že jsem začala krém používat i já 🙂

aghbala
9. říj 2015

Já jsem vybírala kosmetiku naší berušce tak, že jsem pročetla pár recenzí maminek z internetu, vyslechla rady zkušenějších kamarádek/příbuzných z mého okolí, informace si v hlavě zpracovala a vyrazila do oblíbené drogerie. Tam jsem důkladně pročetla složení. To co prošlo mým užším výběrem vhodnosti pro miminko jsem řádně očmuchala, aby malá hezky voněla🙂

zhalickova
9. říj 2015

Podle zkušeností. U prvního syna nebyl problém, mohla jsem na něj použít jakoukoliv kosmetiku. U Druhého jsem musela používat kosmetiku z lékárny s kortoidy, protože měl ekzematickou pokožky. No a u Nelinky byl taky trochu problém. Od narození měla suchou pokožku a tak značky jako Johnsons jí vůbec nepadly. Nakonec se nám podařilo vyzkoušet kosmetiku Hipp, kterou se maže a umývá od třetího měsíce. Dnes je jí 20 měsíců. Problémy s pokožkou nemá. Kosmetika Hipp si získala i mě, hlavně mandlový olej, protože krásně voní a je opravdu hustý, tak jej používám v létě i já. A naše Nelinka se pomalinku učí si svoje oblíbené mydélko sama dávkovat.

veruunek
9. říj 2015

HiPP kosmetika byla první kosmetika, kterou poznala jemná pokožka mého syna už v porodnici a čekala na něj i doma, včetně vlhčených ubrousků. HiPP nás provází doteď, i když je synovi už 15 měsíců... Kosmetiku jsme vybírali nejen podle recenzí, ale i podle složení a dostupnosti. Díky, HiPP! 🙂

zachrpe
9. říj 2015

S kosmetikou Hipp jsem se setkala už v porodnici, ale upřímně - moc mě nezaujala 😖 Nebyla totiž nějak ... jak to napsat ... "v dobrém stavu" ... Tak jsem si nechala od přítele přivést svou z domova. Od ostatních kamarádek jsem slyšela, jak je Hipp nejlepší a jinou značku prostě nepoužívají. Tak mi to ale nedalo a koupila jsem "na zkoušku" vlhčené ubrousky a olejíček. Doslova jsem se zamilovala 😀 Je to to nejlepší, co jsem mohla své dcerce pořídit a že chci vždy pro ni jen to nejlepší !!!

gryfis
9. říj 2015

Já jsem vybírala částečně ozkoušením různých vzorečků, co jsem dostala už u gynekoložky a pak v porodnici, no a pak jsem ještě oňufávala a zkoumala v drogerii.. protože se názory maminek rozchází, tak jsem se prostě rozhodla prostě sebe, co mi vonělo. takže máme olejíček od Hippu a mýdlo/sprch gel od klorane.. mamka mi donesla i "klasiku" od Alpy...to byl pro ni jak návrat do starých dob 😀

lilinnka
9. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala na doporučení kamarádek, nejvíce koupeme v čisté vodě a ráda děti pak promazávám Hipp olejíčkem. Nejvíc ale u nás vede Hipp kačenka 🙂 Tu děti milují!

makulinecka
9. říj 2015

Hezký den, i já se s Vámi podělím o to, proč i my používáme pro naši dcerku kosmetiku Hipp. Z mého dětství se mi do paměti vryla nádherná vůně mandlového krému, který používala moje babička i moje maminka. Celé mé dětsví mě tato vůně provázela a zcela úpřímně jsem se do ní zamilovala. Proto když se mi narodila dcera jsem hledala kosmetiku, která by mi tu vůni připomínala. A našla jsem. Byla to láska na první přivonění. Používáme Hipp od narození každý den. Tajně doufám, že třeba i moje dcera si tutu vůni zamiluje a bude nám i v budoucnosti připomínat, její dětsví a krásné chvíle, které spolu prožíváme.

veroush
9. říj 2015

My jsme v tehotenstvi shaneli vzorecky ruznych znacek a pak jsem konzistenci zkousela na sobe.V porodnici byl take Hipp jako ,,erarni" kosmetika a co me prekvapilo,ze sestricky nas od toho zrazovali a porad rikali,ze nejlepsi sou takove ty masticky typu ondrejovka atd.Ale nam.Hipp vyhovuje,takze jsne mu vern🙂i

vlajka1
9. říj 2015

Cekam sve prvni miminko. Sama pracuji jako detska sestra na porodnici u novorozencu a vim, jak je jejich kuzicka citliva. Nase porodnice je verna znacce HIPP, maminky si ji hodne chvali a opravdu nadherne voni. I z toho duvodu jsem se pro ni rozhodla a planuji jeji pouzivani 🙂

adrianka1712
9. říj 2015

Kosmetiku Hipp jsem používala už při prvním miminku, pak jsem si kupovala tělové mléko Hipp i pro sebe 🙂 Když se nám narodila dcerka, tak už v porodnici jsem používala Hipp. Krásne voní a má fajn konzistenci. I vlhčené ubrousky používame od Hipp a jsme spokojeni 🙂

hacinta
9. říj 2015

Ještě před těhotenstvím jsem dostala vzoreček oleje od HIPP a zamilovala jsem si jeho vůni a to, že člověk po natření má krásně vláčnou kůži. Když jsem čekala dceru, tak jsem si na tuto značku vzpomněla a nakoupila vše od HIPP-vlhčené ubrousky a olejíček, po několika měsících jsme doplnili o pleťové mléko, šampon a pěnu do koupele v kačence a v zimě krémem do mrazu. Jsme opravdu spokojeni se všemi Vašimi výrobky a teď, když se Nám narodil syn, tak jsme zůstali opět věrní kosmetice HIPP 🙂 .

hanach93
9. říj 2015

Kosmetiku HIPP používám,už od narození své první dcerky,nyní ji používám i u druhé a nehodlám měnit 🙂 Je úžasné jak krásně voní a hlavně mléko po koupeli,potom mám úplně nové holčičky 🙂 jinak žádné doporučení jsem neměla,v obchodě jsem si prohlížela složení a přičuchávala která bude pro moje holčičky nejlepší! 🙂

sarka49
9. říj 2015

Ahoj. Miminko se nám narodí za měsíc a kousek. Zatím jsem mimi kosmetiku nenakupovala., ale sama používám od hipp olej na strie a jsem s ním velice spokojena. Krásné voní a je příjemné vstrebatelny. Miminku zřejmě nakoupit taky hipp, ale až se narodi.

verinikki
9. říj 2015

Používáme každý den po koupání Pleťový olejíček senzitive, který jsem si pro miminko koupila už do porodnice společně i s ubrousky a jsem s ním velmi spokojená (mimochodem v porodnici dávali taštičku se vzorečky až na odchodnou).
Vybírala jsem jednoduše dle svých zkušeností se značkou. V těhotenství jsem na strie zkusila několik olejíčků různých značek a HiPP to jednoznačně vyhrál (stačila trocha, perfektně se vstřebal, pocit vláčného bříška vydržel dlouho a hlavně fungoval). Začala jsem tedy u sebe - maminky a pak jsem až zkoušela aplikovat u miminka🙂 .
Také u mě vyhrálo to, že jde o přírodní kosmetiku bez všelijakých konzervantů - ono obecně HiPP jako jediný v rozumné cenové relaci vyrábí třeba Bio příkrmy, které taky kupujeme. Takže kamarádkám doporučuji Hipp olejíček už když jsou těhulky.

xsaruska
9. říj 2015

já mám Hipp ráda za to jak voní a občas se sama namažu anebo umeju vlasy, jen kdyby to ty dva věděli 😎
jen by mě zajímalo co dáváte za přísadu do kachničky když to pijou jak vzteklý 😎 asi jiný gang 😝

davweify
9. říj 2015

Moje maminka sedela na internetu uz par mesicu pred narozenim meho synka...takze vse duklsdne prostudovala zapsala a pak sme dali na rady ostatnich maminek..

barinkas
9. říj 2015

já ze začátku používala sebamed. Měla jsem různé vzorky, tahle značka mi přišla nejlepší.
Jak malá trochu vyrostla, tak jsme přešli na Hipp kvůli kachničce na mycí pěnu 😀 Barunka se není ochotná ničím jiným umýt, sama si to pumpuje, prostě chodíme krmit kačeny na Moravu, takže ve vaně máme zase kachničku 😀 Hipp ....

berusinecka
9. říj 2015

Děti si zaslouží co nejkvalitnější péči. Jejich pokožka je tak jemná, citlivá, náchylná k podráždění. Proto jsem vybírala kosmetiku bez parabenů, bez barviv a emulgátorů, bez aromatickýcb látek.....No, prostě HIPP 😀

mitote
9. říj 2015

V porocnici pouzivali Johnsons... ani ve snu me nenapadlo, ze bych ji pouzivala. Negativnich ohlasu ma vice nez dost. Sazela jsem hlavne na vlastni zkusenosti a sve presvedceni o tom, co je dobre. Takze stridame Biodermu a Hipp. Biodermu jsme pouzivali nejvice kdyz byla dcera miminko. Nicmene nevyrabi penu, kterou Hipp ano, ale tady bohuzel neprodava. A tak si ji kupujeme v Rakousku 🙂 S vlhcenyma ubrouskama jsem byla vzdy spokojena, takova i cenove stredni cesta mezi Pampers a Beiodermou.

pucinkaaaa
10. říj 2015

Protoze ma maly atopickou pokozku, detska mydla ktera pouzivam pro sebe nejsou pro nej vhodna. Na doporuceni znamych jsme zkusili hipp sensitive a ta vune je krasna. Takova ta "miminkovska" a to uz mame 3 roky

tynhou
10. říj 2015

Chtěla jsem pro naši dceru,ktera má dnes 3 týdny to nejlepší 🙂 jsem člověk který nejdřív hledá a čte zkusenosti a recenze, dále me zajímalo složení,vůně me naprosto uchvátila, mazala jsem se už v těhotenství;) miluju jak mala po koupání a masáží s kosmetikou Hipp voní 🙂 a super je i cena 🙂

piopiu
10. říj 2015

Setkala jsem se s ni uz po porode. Protoze jsem ji mela v porodnici a od te doby se mi pozdava a taky ji uzivame cela rodina.... 😎 😅

monidu
10. říj 2015

Ahojky, ja jsem kosmetiku kupovala uz pred porodem, sedela jsem u internetu, ale stejne jsem potdm dala na doporuceni maminek v okoli, a ty mi doporucily jedine Hipp. Pouzivame ji od zacatku. Dokonce ji pouzivali i v porodnici na novorozeneckem 😉
Pokud by se me nekdo zeptal na doporuceni, tak bych bez zavahani doporucila Hipp, krasne voni a nedrazdi pokozku. Za me ano 😉

kahira
10. říj 2015

Už v porodnici mi dali sprchový gel hipp a ta vůně a jemnost... miminko bylo tááák voňavé O🙂
nikdy na to nezapomenu, na první koupání 🙂
Doma už jsem potom nechtěla nic jiného a již 9 měsíců používáme sprcháč i krém sensitive a ubrousky.

panihk
10. říj 2015

Zezačátku jsem značuku kosmetiky vlastně vůbec neřešila, prostě jsem koupila, co se mi tak nějak líbilo. A zpětně je mi jasné, že jsem měla obrovské štěstí, protože malá měla a má úplně bezproblémovou kůži. Až později jsem nad tím začala víc přemýšlet a nechtěla jsem na ni patlat úplně cokoliv (naštěstí tohle prozření přišlo celkem brzy). Začala jsem víc zkoumat složení, četla jsem si zkušenosti maminek na internetu, atd. A došla jsem k HiPPu, který jsme shodou okolností měly i v porodnici a tam mi vyhovoval. A u něj jsme doteď, spokojené a bez jakýchkoliv potíží.

krikul
10. říj 2015

Kosmetika od Hipp se používala hodně u nás v porodnici. I přes to, že jsme měli doma už koupený nějaký základ po jeho vypotřebování jsme se k Hipp vrátili i na základě zkušeností ostatních maminek a kamarádek a jsme velice spokojení. 🙂

bartoskovi
10. říj 2015

S kosmetikou Hipp jsem se setkali již s první dcerkou, ale moc jsme ho nepouživali koupala jsem ji jen v čisté vodě a někdy s jinou značkou. Ale ted je nejoblibenější značkou u nás doma. Použivám jak krémy tak gel do vody. Někdy se v tom koupeme i my. Pro nás je duležité že to neobsahuje látku vyráběnou s ropy - paraffinum liquidum. A tuto značku použivali i porodnice ve které jsme před rokem rodili, a vřele nám ji doporučovali a já sní byla jak nadšena tak i teď spokojena. Kamarádkam vždy doporučuji. Hezký den maminka Liduška

lisha
10. říj 2015

Já si při výběru kosmetiky hodně nechala poradit od zkušenějších maminek. Hodně ale taky zkousim na sobě, protože si z dětství pamatuju, jak jsem mamce brecela, že ten šampon pálí a ona nevěřila 😀. Opravdu malá miminka jsem pokaždé myla jen vodou a kvalitním dětským mýdlem. Přidávám fotku, jak to u nás vypadá, když koupe tatínek 🙂

Strana
z8