icon

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem

lidka_hipp
7. říj 2015

Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/menu/

Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
Strana
z6
masenka88
11. říj 2015

Přikrmujem měsíc, zelenina samotná mu nejede, ale s masem nebo s ovocem to jóó 🙂

aenka
11. říj 2015

U nás frčí hlavně zelenina v syrové stavu, dcera sporada i 2 salatove okurky na posezení....a co se týká masa, tak s tím bojujeme, neb na otázku mami je to kuže? Odpovídáme ano i u kancich medailonku, ale už to přestává procházet, .... Dneska se mi to kuže zda nějaký tmavý, tak to mi nechutna....:((

markysek2
12. říj 2015

u syna byl s příkrmama ...tedy i se zeleninou boj, ale probojovali jsem se ke zdárnému konci že sní téměř všechno co má na talíři (bojujeme s rybani, vajíčkem a banány....i když i zde platí co oči nevidí) a většinu jídel má i rád ....jen s ním nesmím vařit aby nevěděl co tam patří, protože pak nechce jíst
u dcery tento problém nemám jí vše od první lžičky a zatím si nevybírá , ale určitě to příjde s prvními slovy..ale co každý máme něco co nemusíme
společný rys ale naše děti mají syrová zeleniny ..okurky rajčata paprika chutnají , ovšem ideálně z cizího talíř , protože syn na větu dám ti k tomu rajčátko, reaguje odmítavím ne, ovšem jak zbystří že ho mám já..tak už ho vlastně nemám :( ...a pak že příklady netáhnou

p_ch
12. říj 2015

vařenou zeleninu má syn moc rád. V kombinaci s porcí masa :D a uplně nejraději když si může prstíčky vybírat pidi kuličky hrášku :D

liska01
12. říj 2015

U nás je to tak, že čím zelenější zelenina, tím lepší. Vrcholem blaha je zelený hrášek, pastiňák jakožto zástupce bledé zeleniny nechutná vůbec ani s masem. 😀

sluniczkoo
12. říj 2015

Nas zeleninka ceka uz za par dni...ale pokud to bude jedlik, jak si myslim a jak to zatim vypada...myslim, ze mu bude chutnat vsechno bez rozdilu. A nebude vybiravy jako jeho maminka 🙂 Ted kdyz vidi lahvicku, tak se mu rozzari ocicka a cely se na ni klepe... takze priste az uvidi talirek s mrkvickou a masickem zbori lehatko, jak se na to bude tesit 🙂

kuchta20
12. říj 2015

Náš malý má 7 měsíců a s příkrmy jsme začali v jeho ukončených šesti měsících. Od prvního dne to do něj padá jak do sudu, žádné "na začátek bude stačit, když sní 2 lžičky" u nás neplatí, zblajzne všechno a je mu zatím jedno (naštěstí) o jakou zeleninu či maso se jedná. Sotva ho posadím do židličky, už tam na mě čeká s otevřenou pusou a já musím kmitat, abych mu ji stíhala naplnit, jak ji vzorně otevírá. Dokonce mi ručičkou, kterou si plácá do kolínka udává tempo, jakým si představuje, že mu budu lžičky nabízet a pokud se mi stane, že jídlo hodně ohřeji a je horké, tak se zlobí, že ho krmím moc pomalu, protože to musím foukat a nestíhám 🙂 Taky se docela často stává, že už mám misku prázdnou a malej furt sedí s pusou dokořán, jak by ještě něco chtěl. Naštěstí stále kojím, takže nemusím ohřívat další várku a na konci jsme spokojení oba 🙂. Přeji všem takového jedlíka jako máme my doma.

karolinahd
12. říj 2015

Nase mala s chuti zbasti uplne vsechno....ale uplne nejradeji ma cervenou repu....je to nas mali otesanek cekame kdy prijde s tim ze snedla dedu babicku a pejska😂...jen nechapu kam to dava ma 7 mesicu a necelich 7 kg😃

misel2410
12. říj 2015

Zeleninu hlavně v kombinaci s masem miluje, takže u nás žádný problém.Jen nemusí ,,zelenou,, zeleninu jako brokolice,okurek,špenát.Nejraději má ale plastovou zeleninu u jeho kamarádky v kuchyňce.Z té se ovšem moc nenají 🙂

princeznaj
12. říj 2015

Masíčko i zeleninu Kuba miluje 🙂 a pokud byl někdy nějaký problém se zavedením nového druhu, tak to vždy u nás zachránila dýně 🙂 trošku jsem přidala a bylo po problému 😀

eva201106
12. říj 2015

Holky, já bych tak ráda taky soutěžila s Hippem, dcerce chutná snad všechno, bohužel nic zajímavého na konzumaci jídla, ani třeba na používání ubrousků a podobně, nás nepotkalo, takže máme smůlu 🙂

kosta24
13. říj 2015

Nás to čeká za 14 dní tak doufám,že malá bude všežravec po rodičích 😀 😎

dorkaa
13. říj 2015

Náš Adámek patří do skupiny dětí, které jsou v jídle dost vybíravé. Takže máme jen pár jídel, které neustále točíme dokola. Jakmile se mu v jídelníčku objeví něco nového nebo snad zdravějšího rázu, je to mnohdy problém. S papáním zeleniny je to také každý den jiné, má dny, kdy do zeleniny ani nekousne, nebo naopak dny, kdy si k večeři dá třeba jen zeleninu. Maso ještě do nedávna jedl v podstatě jen rozmixované v příkrmu, nebo na kousky v polévce, ale v poslední době se to zlepšuje. Už chápu maminky, které propadají zoufalství, když jim dítě nechce jíst.

linnax
13. říj 2015

Zrovna zobrazený obrázek bolonských spaget od Hippu jsou její oblíbené. Mě osobně moc voní, ale nechci ji ujídat 🙂. Problém do ní dostat maso či zeleninu je. Bohužel nemá ještě dostatek zubu takže zatím vše mixovat...snad ty zoubky brzy vylezou aby už mohla kousat 🙂

chinga
13. říj 2015

Naštěstí můj brouček papá všechno co mu dám. Ale co se týče zeleniny a masa tak to VŽDY musí mít teplé (NE VLAŽNÉ) to mi pak odmítá jíst. Takže oběd ohřívám na dvakrát, díky jeho tempu jezení 😀

lucy_89
13. říj 2015

Ze začátku příkrmů jsem vařila domácí, to potom odmítl jíst (jsem špatná kuchařka 😀 ). Tak jsem začala dávat skleničky a nejraději má vaše skleničky HiPP. Všecko jedl moc pěkně, ale poslední dobou si vymýšlel a chtěl jíst jen určité věci. Teď už se to zase vrací k normálu a jí už zase celkem pěkně 🙂 Jinak ze zeleniny mu nejvíce jedou věcí s mrkví a taky má moc rád skleničky s telecím masem. 🙂

eliskan
13. říj 2015

Stellinka je drobulka. Ale ji dost, je neustale v pohybu. Zatim ji nejvic chutna zelenina s masem. Nejvic cuketa a mrkev +hovezi.

mina_
14. říj 2015

Ze začátku příkrmů synek baštil veškerou zeleninu a to mu naštěstí zůstalo a když se naučil důležité slovo MASO, tak bylo vymalováno 🙂 Maso pozná snad na dálku, takže když doma uvařím vepřové plátky s cibulkou a k tomu nakrájím hromadu zeleniny, zejména okurek, rajčat a kedlubny, tak vím, že nic nezbyde... Sice už to není čistá zdravá zelenina, ale bezmezně miluje kyselé okurky.

hantsja
15. říj 2015

Jelikož syn právě ukončil 4.měsíc, budeme začínat s příkrmy o víkendu a moc se na to těším. Máme doma zásoby zeleniny z vlastní zahrádky, ale určitě plánujeme vyzkoušet i Vaše příkrmy. (Jelikož se nám úplně nepovedlo kojení, jsme na UM Hipp Junior Combiotic a syn krásně prospívá, takže Vašim výrobkům věřím.) Jaký vztah k masu a zelenině bude náš syn mít, to zatím netuším, ale pokud by jej měl zdědit po rodičích, pak bude masožrout po tatínkovi a milovník zeleniny po mamince! 😀

z1908
15. říj 2015

syn je jiz trochu vybiravy. pokud nestihnu uvarit, dostava prikrmy Hipp /musim chodit do prace, takze ne vzdy ma domaci varene jidlo/. Prvni prikrm, ktery nebyl mnou vareny, byl Hipp bio. Jsou to jedine sklenicky, u kterych se snad nikdy nenaslo sklo v obsahu. Jen bohuzel je u nas v Cechach trochu jine slozeni stejnych sklenickej nez v Nemecku. Z financnich duvodu jsem mu zkusila koupit pozdeji levnejsi prikrm, neuspela jsem. Ji jenom Hipp - a to vsechny prikrmy od teto znacky. Takze i tu cervenou repu tak do nej dostanu. Se zeleninou nastesti moc problem neni.

partyzanka91
15. říj 2015

Tak naše Míša má moc ráda maso. Sice se jí ještě hůř kouše protože nemá úpně všechny zoubky, ale to jí vůbec nevadí, z masa neodmítne vůbec nic. Se zeleninou už je to trošku horší - dušenou mrkvičku nechce, květák a brokolici taky ne, pouze dušený hrášek a kukuřici si vezme. Také nepohrdne čerstvým rajčátkem, ráda má hlavně cherry. Ideální jsou proto skleničky kde je zelenina rozmixována tak jemně že se ukryje mezi kousky masa a tak se nenápadně propašuje až do žaludku nezbedné strávnice.

tady je naše malá jedlice, jak si pochutnává na špagetách s rajčaty

tynka23
15. říj 2015

Máme doma strávníka vděčného,
s chutí se zakousne do mrkve syrové i kuřete pečeného.
Když velký je hlad,nemá potíže
dojít si sám už i do spíže.

Obrazové zpracování jeho nedočkavosti a nulové toleranci k sebemenší časové prodlevě v podávání jeho masozelenivého menu zde 😀 :

mykolaapsi
16. říj 2015

Starší syn právě prochází obdobím vzdoru a s tím i spojenou vybíravostí jídla. Recept, jak do něj dostat syrovou zeleninu, jsem zatím nenašla, naštěstí mi jí zbaští schovanou v jídle, tak snad absencí zeleniny netrpí. Jako miminko papal příkrmy krásně. Mladší, téměř půlroční synek, se zatím se zeleninou seznamuje a vypadá to, že mu chutná. Zrovna včera si pochutnával na příkrmu HiPP brambory s brokolicí a zdlábnul celou skleničku 🙂

bbrittany
16. říj 2015

Jolinka dostává příkrmy už dva měsíce a za tu dobu už ochutnala docela dost druhů zeleniny i masa - něco ze skleniček, ale něco i z vlastní biozahrádky, kterou provozuje babička. Takže už jsme kromě klasické mrkvičky, brokolice či květáku vyzkoušely i vlastní lilek. A chutnal nám! Dědeček zase chová králíky a slepice, tudíž králičí a kuřecí maso Jolinka ochutnala mezi prvními. Pak i krůtí a telecí. Prozatím se zdá, že jí chutná vše. Tedy pokud máme zrovna "papací" den. Když je "nepapací", můžu jí zkoušet nabízet cokoliv a stejně sní tak 5 lžiček. To pak uděláme "polévku" ze zeleniny, masíčka a mlíčka a dáme si "eintopf" v lahvi.

krikul
16. říj 2015

Když jsme s příkrmy začínali zdlábla mi maličká uplně všechno, vůbec si nevybírala a nad ničím neohrnula nos. A nezměnilo se to ani teď když jí je 1 rok. Má ráda veškerou zeleninku i maso. Nejradši má brokolici nebo špenát s kuřecím masem(někdy dáme s telecím) a těstovinami udělané jako omáčku se zakysanou smetanou. Toho vždycky sní plnou misku. A já velice doufám, že jí to vydrží a nebude vybíravá jako její tatínek 🙂

petit_grisu
16. říj 2015

Lukášek je vděčný strávník. Má rád všechno a není vybíravý.
Jen mu stále dělá problém pozřít jídlo, které je na větší kousky. 😖
Brokolice, špenát, rajčata, dýně, maso, ... zbaští všechno. 🙂 Jeho chuť k jídlu mě popoháněla k tomu, abych vymýšlela další a další jídla. Proto jsem si také zde udělala album s recepty které mu vařím, abych měla inspiraci pro druhé dítko nebo třeba pro zdejší maminky, když neví co vařit. 🙂
V poslední době už se otrkává a zkouší ochutnávat věci o které dřív nestál. Tuhle nám z talířku uzme papriku, jindy zase třeba syrové rajče a ochutnává. Někdy se zakření, jindy se mu očíčka rozzáří a chce přidat. 😀

kiki83
16. říj 2015

s prikrmy teprve zaciname,takze zatim to vypada,ze je vic na malem nez v jeho brisku,ale snad mu mrkvicka chutna 😉

teeru
16. říj 2015

My s příkrmy ještě nezačali malému jsou 4měsíce a plně baští maminky mlíčko. Ovšem už teď pozoruji, že citrusové ovoce v mlíčku moc nemusíme, ale zato masíčko, mrkvičku a ovoce(banány,jablíčka,jahůdky..) nám moc jede 🙂 Tak doufám, že to tak bude i až okusíme první mňamku 🙂
Zrovna dnes se chystám na domácí jablečnou přesnídávku, tak doufám, že mi to ten můj rošťák pak neodmítne (no a když tak to sní mamka 😀 )

spruzinka
16. říj 2015

S příkrmy jsem začala před měsícem. U první dvou lžiček jakéhokoli příkrmu se šklebí, ale pak nestačím nabírat 🙂 lžička nejde do pusy, pusa jde naproti lžičce 🙂 Nejvíce ji chutná dýně a batáty a kombinace mrkve, brambor a kuřecího masa 🙂 brokolici mi vykydala do klína 🙂 Dneska jdeme na řepu 🙂

petrusew
16. říj 2015

U starší fičí zelenina na všechny způsoby a nejlépe, když projde masem. Například včera večeřela kus flákoty a zajídala to mrkví a okurkou. Nedávno jsem ji chytla, jak dlabe okurku, kterou si vytáhla z ledničky, jen roztrhla obal, umyla a dlabala i se šlupkou 😀 Nakousaná jablka, mrkev, hrušky, okurky najdeme všude po domě. Vrcholem blaha je, když si může zeleninu sama sezbírat se zahrádky. Ředkvičky i s hlínou je lahoda největší 😀 Strašně jsem se divila, proč nemáme jediné zralé rajče...ta malá potvora je jí rovnou z keře 😀 A malinu jsem stihla ochutnat jen jednu. Nemá ráda sladké, ale ovocem nepohrdne nikdy. Okurkem a mrkví taky ne 😀
U mladšího jsem začala s příkrmy nedávno. Strašně jsem se toho bála a doufala, že se rozjí krásně - a to doufám do teď, když mlíčko dostává sondou přímo do bříška, ale vypadá to, že z něj snad bude žravec pusový a žradice bude jenom vzpomínkou. Na masenko se ještě chystáme, ale zbožňuje jemnou zeleninu od hippu 🙂

Strana
z6