icon

SOUTĚŽ O VLHČENÉ UBROUSKY HIPP

lidka_hipp
26. dub 2015

Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 😀 Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se na osvěžení pleti, otření brýlí, rychlé umytí rukou, když voda není poblíž a vůbec mají spoustu užitečných funkcí 🙂 Věřím, že i vy berete vhlčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 multipacky (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Mimochodem, Čistící vlhčené ubrousky HiPP s výtažkem z BIO mandlích jsou vyráběné bez minerálních olejů s cílem minimalizovat riziko vzniku alergií. Nenajdete v nich aromatické látky, které mohou vyvolat alergickou reakci, éterické oleje, alkohol, mýdlo, barviva, PEG emulgátory a ani parabeny. Nejsou ani bělené chlórem a mají neutrální pH.

SOUTĚŽ O VLHČENÉ UBROUSKY HIPP
Strana
z5
vendulanela
27. dub 2015

Někde sem četla že podle používání vlhčených ubrousků se pozná, jak zmagořená je už matka... no... jsem zmagořená hodně, odličuji se, čistím si veřejné wc před použitím, posledně se automaticky čistila i naše domácí.....

irenoslava
27. dub 2015

nechápu jak jsem mohla žít bez vlhčených ubrousků před miminkem, dnes je používám na vše při uklidu a také na malého

kryndy
27. dub 2015

Jako oddílová vedoucí na táboře jsem jezdívala i na jarní a podzimní víkendové akce bez sprchy. Vždycky mezi námi holkami několikrát padlo, že ten, co vymyslel ubrousky, by měl dostat nobelovku. Zatímco my holky jsme se vždycky vyvoněly, chlapi si žili ve svém smrádku. Od nás si ale pak na rozdíl od nich neodsedali lidi na cestě zpátky ve vlaku. 😀 V pubertě zas byly vlhčený ubrousky největší jistota před rande. 😅 Od července budu využívat ubrousky hlavně pro svou holčičku 🙂

simonceli
27. dub 2015

Ten kdo vynalezl vlhcaky, by mel dostat vyznameni. Mame je v jazde místnost, v kazde kabelce mam balicek, v autech name minimalne kazdy balicek. Zivot bez nich by byl neuveritelne komplikovany. Radeji si to ani nechci predstavit. Diky nim si dcera naucila sama utirat zadecek. Dokonce jsem dostala od muze prikazem kupovat hen ty Hipp, nebot podle jeho slov jsou velmi prijemne a jejich hebkost svedci jeho zadecku. 😀 😀 😀

dolfino
27. dub 2015

Od narození dcerky jsem objevila kouzlo vlhčených ubrousků. Používáme je téměř úplně na vše (dokonce i manžel si s nimi leští interiér auta). Nejvíce je ale oceňuji při přebalování, jednak je miminko rychle a krásně čisťoučké a navíc ho přitom zabavím balíčkem ubrousků - dcerka si ráda s balíčkem hraje, líbí se jí jak šustí. Občas ovšem vytahá ubrousky i ven...
A právě s tím jsme měli patálii před necelým měsícem. Zapomněla jsem po přebalování balíček ubrousků v obýváku na zemi a jelikož si naše 8mi měsíční mimi cpe všechno do pusinky a kouše to, tak jinak tomu nebylo ani s ubrousky. Když jsem pak ubrousky uklízela, zjistila jsem, že asi čtvtka ubrousku chybí, hledala jsem - nenašla jsem. A druhý den jsem ho objevila v plence - v hovínku 🙂 Nepochopila jsem, jak ho dcerka mohla zbaštit, ale hlavně, že se dostal ven... 😀 Jinak od té doby jsem v plence už několikrát našla i písmenka - to když se dceka zakousne tátovi do novin... 😀 Naše děcko je opravdu všežravec...

amaliee
27. dub 2015

Já používám vlhčené ubrousky od HIPPu výhradně na naši malou princezničku. Žádný nábytek a podobně s nima neutírám. Ale nedávno jsem je musela použít na neteřinu koloběžku - spadla s ní a chtěla ji mít okamžitě čistou a nic jiného po ruce nebylo. Celou zpáteční cestu si zpívala HIPP, HIPP HURÁ!:D

joannah13
27. dub 2015

U nás ubrousky frčí ve velkém 😀 ne jen na alexíkovu prdelku, ale používám na uklízení, utírání snad všeho, co je možné, po milování, na poblinkané rameno od prcka 😀, odličování, i místo kapesníku.. a hlavně mi je přítel po tajnu krade a utírá s nimi prachv autě, na motorce i na svém kole 😀 a já se divím, že takrychle mizí 🙂

sonik1112
27. dub 2015

já vlhčené ubrousky používám na utírání prachu, záchodu, prachu v autě, když se najde nějaká nečistota na dlažbě a nechce se mi vytahovat mop, atd. Jednou mi chtěl syn pomoc při utírání prachu a než jsem stihla říct švec tak celý obsah plných vlhčených ubrousků byl vytrhaný na zemi v ložnici a to byl šok, nikdy jsem netušila že v tom malém balení se toho tolik skrývá 😀

veronika.deskova
27. dub 2015

Zdravím maminky. Žádnou vtipnou historku prozatím nemáme ... ale za to máme 9 denní miminko 😵 A ubrousky jsou fakt užitečná věc. Snažím se co nejvíc oplachovat zadeček jen čistou vodou, ale když jsem hodně unavená a nebo pospíchám, tak vytahuju ubrousky. Zatím jsem vyzkoušela dvě značky, tuto HIPP ještě ne 🙂 Ale "naše" porodnice používá vaše kosmetické výrobky pro miminka 🙂

kacabkaamisanek
27. dub 2015

sice jsem jeste maminka "čekatelka", ale vlhčené ubrousky používá kámoška pro malou. Dokonce je dává i na prkýnko u záchodu, kdyz malá potřebuje jít čůrat, kdekoliv jinde jako doma 🙂 Bez nich na WC nesedne 🙂

raduska21
27. dub 2015

Moje dcerka si je dava jako ´ predkrm ´ pred obedem, hrozne rada je olizuje, miluje jejich vuni a asi ji i moc chutnaji, vzdycky ten ubrousek vycucne dosucha.... 🙂

terchal
27. dub 2015

Použití vlhčených ubrousků u miminek, v domácnosti maminek a celkově mladých rodin není nic neobvyklého. Pokud však přijdete na návštěvu k babičce a zjistíte, že i ona je zastánce těchto "jednorázových hadříků na všechno", budete jak já velmi překvapený..... 😀

janicka53
27. dub 2015

V yleštia nábytok
L ehce si poradí s mastotou
H ladko zvládnu špinavé topánky
Č isto po nich vypadá aj koupelna
E fektívne odstránia výkaly od vtákov na kapote auta
N ajvhodnejšie je ich mať vždy po ruke
E šte aj zacapkané okno dokážu vyleštiť

U kážkovo vyčistia pripálenú varnú dosku
B rilantne zvládnu odstrániť make up
R ýchlo si poradia s prachom
O dstránia fľaky na dlažbe
U nikátne na umývanie okien
S kvele pomôžu , keď mám lepkavé ruky od zmrzliny
K rásne vyčista zašpinený kočík
Y es, kričím, keď s nimi špinu zničím

H neď pomôžu, keď sa syn pogrcká
I nštinktívne po nich siaham vždy
P sovi z nich voňajú labky
P arádne vylešia zrkadlá

pucinkaaaa
27. dub 2015

Dnes jsem vyuzila cistici ubrousky k utreni stropu. Syn aktivne podavat jidlo z tacku pro sestricku, jenomze mu to jaksi vypadlo z ruky. Zahadnym zpusobem to vyprsklo az na strop. Sice tam asi zustane flek, ale hlavne ze cervena repa je pryc. Jinak na ubrousky nedam dopustit, utiram s nimi vsechno: deti, prach, upatlanou podlahu, sklo, televizi, prkenko na zachode 🙂

verkaunka
27. dub 2015

Už v porodnici jsem věděla, že tyto ubrousky jsou nejlepší, mám je opravdu hodně ráda . A je vidět, že naše holčička také, jakmile je zapomenu na zemi, gauči, stole, tak se z toho stává hračka na dvě až tři hodiny, pro mě pak práce na půl hodiny je dát zase všechny dohromady do krabičky.... využiji je naprosto všude, doma - u jídla, na pusinku naší malé, na mé odlíčení a můj chlap je dokonce použil i na sebe, když si potřeboval v horku osvěžit obličej 😀. Jinak všude možně - v autě na jakékoli očištění, na ruce na procházkách, na boty na vyleštění (to opravdu ocením 😀), veřejné WC a někdy jen tak do nich čichnu, protože nááádherně voní 🙂

cich
27. dub 2015

Já dneska použila na psa...aplikovala jsem nu spot-on proti klíšťatům a on se za chvíli vyválel v hovnech...jenže se nemůže 2 dny po aplikaci koupat....tak jsem ho z nejhoršího dostala pomocí vlhčených ubrousků...

petramoravcova
27. dub 2015

Ubrousky používáme úplně na vše 🙂 naposledy jsem s nimi čistila boty 🙂

barinkas
27. dub 2015

Nevím, zda příhoda je vtipná, já se tenkrát moc nesmála.
Malá měla něco před půl roku, jeli jsme na oslavu narozenin majitele firmy, kde přítel pracuje, oslava povinná, dítě jsme brali, bylo to v hotelu s golfovým hřištěm, takže jsem si říkala, že budeme hezky venku.
Vše v pohodě, malá hodná. Zdrželi jme se asi 3 hodiny, pak než jsme jeli domů, šla jsem ji ještě bokem venku nakojit, ať hezky spinká po cestě domů. Ovšem samozřejmě mi s ní zase nešlo říhnout, jak neříhla, nespala. Takže ji vezmu, jdu za přítelem, je na toto šikovnější nějak. Akorát stál u sporťáku majitele a obhlížel ho, chlap no. Takže mu ji podám, vezme ji, dá na rameno a se zvukem taky vyšla "sprcha" mlíka hezky na přední sklo, volant atd. Sporťák měl střechu dole. Z přítele jen vyjelo, co to sakra je 😀 Malá toto nikdy neudělala Teď co s tím, nikde nikdo, všeci ještě slavili, naštěstí.
Auto jsme měli na druhé straně, tudíž riskovat, že někdo přijde, raději ne. Vzala jsem plínu, že to tím utřu, no opatlané hezky to bylo a smrdělo to celé, zkyslé mlíko. V kabelce ještě ubrousky, takže jsme oba utírali auto vlhčenými ubrousky, vcelku to šlo, dodnes doufám, že nás nikdo neviděl... Pak se jen přítel dozvěděl, že majitel přišel k autu a povídá, že mu to zas po*rali ptáci 😀

haankaa
27. dub 2015

Jednou jsme jeli jako rodina na výlet jelikož jsme se tam zdrževli, tak jsem musela cestou zpět odstříkávat....zastavili jsme na semafór kde se opravovala silnice...až po chvíli jsem si všimla že na mě kouká s otevřenou pusou parta kopáčů...já samozdřejmě prso ven a odsávám. V tom leknutí jsem nějak vytrhla hadičku z odsávačky a mlíko stříkalo všude.....měli jsme totálne bílé okna...aspoň nešlo vidět dovnitř 😀 . Jenže skočila zelená a ze zadu už na nás troubili...zachránili mě ubrousky od Hipp...manžel tak krásně vyleštěné okna ještě v autě neměl 🙂

.........A ještě jedno netradiční použití měly...měla jsem u sebe na prázdniny 13 letou Klárku......ta se snaží být slečnou a dělat vše jak dospělé......po týdnu jsrm zjistila že si ubrouskama každý večer před spaním čistila pusinku v domění že jde o čistící ubrousky na pleť...a jaká je to krásná holčička 🙂

petulinavav
27. dub 2015

Vlhčené ubrousky mají opravdu všestranné použití. Mohla bych psát a psát, na co všechno jsme je za ty dva roky, co máme naši dcerku, už použili 🙂 Doma musíme mít vždycky velikou zásobu, protože jdou doslova "na dračku" 🙂 Používáme je doma, na hřišti, na výletě. Když pominu klasickou hygienu těla, upatlané ručičky nebo pusinku používáme je například na rychlé utření prachu a nečistot v domácnosti. V kabelce vždycky nosím jedno balení sebou, ubrousky se vždy hodí - např. na utření madla u nákupního vozíku nebo WC prkénka. Nedávno si naše dcerka dlouhou chvilku krátila tím, že počmárala naši bílou koženkovou sedačku v obýváku pastelkama!!!! Když jsem to viděla, myslela jsem, že asi omdlím! Sedačka hrála všemi barvami a dcerka se vesele smála. Naštěstí jsem měla po ruce vlhčené HiPP ubrousky a ty to rychle vyřešily. Zasáhla jsem včas a naštěstí se díky ubrouskům podařila sedačka vydrhnout a vypadá jako nová 🙂

aarriel
27. dub 2015

Jelikož moje Mařenka kaká zásadně po sundání plínky a to a koberec, tak furt chodím jak debil s vlhčenými ubrousky a sbírám její bobky 😀 Takže mám v každé místnosti jeden balík, pro jistotu 😀

loninkan
27. dub 2015

Ja osobne ubrousky pouzivam na vse mozne, jen neeee na utirani zadecku male:D skvlee se s nimi umivaji okna, koupelnove zrcadlo, pracka, policky, kocarek....:D ale joooo, vcera jsem pouzila vlhceny ubrpusek na male jak papkala zmrzlinku🙂

tynka23
27. dub 2015

Na cesty i na doma,
vždy,když přijde pohroma.
Nejen na prdýlky dětské,pomůžou i k domácnosti lesklé.
Když mi došly tampony (odličovací,aby nedošlo k mýlce),
s make-upem si poradily v jedné krátké chvilce.
A když hajzlpapír na WC chyběl,na čele mi vyrašil studený pot,
však z prekérky mě dostaly ubrousky Hipp vlhčené,co opět přišly vhod 😀.

nerreidda
27. dub 2015

Používám je uplně všude. A pokud je nemám sebou venku, tak jsem totálně bezradná!!!

tria002
27. dub 2015

Nednou jsem si s nimi musela odlicit oci. Prepadla me na prochazce alergie a " vyteklo" mi oko.. 🙂

markysek2
27. dub 2015

bez vlhčených ubrousků ani ránu od narození syna..postupem času se užívání od utírání zadečku a poblinkaného oblečení maminky...přesunulo přes ruce a pusu,na věčně opatlaný konferenční stolek a jiný nábytek, aby se ve době výletů opět vrátily k synovým rukám, zadečku či rozbitému kolenu a postupem času
se k tomu přidal znovu zadeček tentokráte sestřičky, jen to poblinkané oblečení je stále moje....jo a nejlepší jsou na začmouzené sklo od krbových kamen 😀 😀 😀

datela
27. dub 2015

Dítě:zadecek,rucicky,pusinka
Dospělí:odlíčení,ruky,uši,čištění pleti
Domácnost:utírání prachu,bot,kachliček,sporáku,skříněk,kočárku,trusu od venčených andulek
Kuriozitka:utírání pána v obleku v řadě na poště,kdy si můj prcek mravně ublinknul.Opravdu tzv.šavlový tanec.Toto bych rozhodně nepřála ani nejhoršímu nepříteli

kalkulantka
27. dub 2015

Já vlhčené ubrousky používám na leštění baterií. Když jsem používala cokoli jiného, zůstávaly na nich kapičky vody, ale s ubrousky jsou neskutečně lesklé 🙂
Odpověď asi moc vtipná není, proto přidám ještě vtip a budu doufat, že se zařadím do 5 nejvtipnějších odpovědí, protože ubrousků není nikdy dost 😅

Sedí blondýnka se svým přítelem v restauraci a přítel jí řekne: "Máš na tváři drobek."
Blondýnka vezme ubrousek a otře se.
Přítel: "Na druhé straně."
"Aha", řekne blondýnka, vezme si ubrousek a strčí si ho do pusy. 😎

mitote
27. dub 2015

pouzivame vlhcene ubrousky snad na vse... pocinaje cistenim zablatenych bot, kdyz se zrovna nehodi, aby vypadaly jako ze jsem se vyvalela v bahne. Take tim umyvam panenku (plastove casti) od pastelek, propisek, fixek. A ve finale nejsou spatne ani na odlicovani, kdyz zapomenu vatove tampony 😀

maice
28. dub 2015

Krom "běžného" použití tohoto zázraku, jsou ubrousky geniálním pomocníkem při čištění kuchyňské digestoře. Naposledy nám ale zachránily život na dětské taneční soutěži, jedna z našich juniorských svěřenkyň si dokrve rozedřela patičky v nových botkách, náplast nemaje, jsme vystlali taneční botky ubrousky, nejen že hrdinka soutěž dotančila, ale byla z toho krásná stříbrná medaile...🙂

Strana
z5