icon

Tvoříte adventní věnec?

klara_kik
22. lis 2016

Už tuto neděli zapálíme první adventní svíčku. Dodržujete tuto tradici? A vyrábíte si vlastní adventní věnec či svícen nebo jej kupujete? Pokud se na tvorbu chystáte nebo už jste si věnec vytvořily, budu moc ráda, když se s námi podělíte o fotku svého výtvoru. Já slibuju, že se na konci týdne podělím o ten svůj 🙂 Vše potřebné už jsem u nás nakoupila, takže o víkendu se pustím do tvoření. O to víc se budu těšit na vaše nápady a určitě nejen já uvítám inspiraci. Ty nejzajímavější příspěvky z našich diskusí na konci týdne odměním 10 srdíčky.

Tvoříte adventní věnec?
Strana
z4
trdelnik234
23. lis 2016

Ahojte, pekne veci ste tu dali. Ja uz dva dni hladam inspiraciu na nete na umely veniec ( u nas meste je nedostatok ihlicia), mam v kosiku 2 varianty vyzdoby a manzel mi vcera zahlasi, ze on chce veniec z praveho ihlicia, tak teraz neviem.
Kolko vydrzi veniec z praveho ihlicia?

andie90
23. lis 2016

Ahoj, každý rok vyrábím sama 🙂
Červený náš
Přírodní pro mamku
A poslední na dveře
A.

bzubzalka
23. lis 2016

@trdelnik234 dělám každý rok z jedle a vydrží vždy celý advent, ke konci teda začíná trochu opadávat.

vkaskounova
23. lis 2016

Už druhý rok jsem vyráběla perníkové adventní věnce/svícny.... dokonce i manžel jako dobrovolný hasič tento druh schvaluje (kvůli bezpečnosti) 🙂 Jeden pro mě, jeden pro mamku a jeden pro tchýni..🙂

dadakin
23. lis 2016

Advetní věnce tvořím každý rok sobě a rodině,kamarádkám.....letos máme vypichované bez větčiček jehličí jedličky,protože nebyl čas sjet do Šebrova.

terezapetrova
23. lis 2016

@klara_kik Ne ale uz mam koupeno 😀

alli005
23. lis 2016

já také tvořím, každý rok kolem deseti věnců 😎 pro rodinu a kamarádky... letos ještě nejsem u konce, ale zatím mám toto 🙂

evaamy
23. lis 2016

Adventni věnec i všechno ostatní jsem koupila, protože na tvoření jsem naprosto levá. Se synem se to budeme učit společně 😀

biton
23. lis 2016

@andie90 Dobrý den, kde prosím kupujete korpus? Děkuji

biton
23. lis 2016

@klara_kik Nevíte, zda se dá v Kiku sehnal takový jakoby proutěný korpus na adventní věnec, svíčky a bodce? Děkuji

andie90
23. lis 2016

@biton proutěné věnce jsem kupovala u nás v květinářství a v Home & Decor

simdan
23. lis 2016

Já dělala loni takový ze všeho co dům dal na lepší nebylo,letos jsem se zatím do věnce nepouštěla 😉

babanci
23. lis 2016

@makynaeliska Mám to přesně jako Ty, některé věnce, co jsou samé třpytky a mašličky mi přijdou přeplácané. Mám takový minimalistický interiér a vlastně se mi to do něj ani nehodí. A ani barevně, obvykle se Vánoce ladí do červena a zelena a já červenou barvu nemám ráda. Tak se vždycky snažím o bílou či krémovou variantu a velmi střízlivou. A nepřeháním to s množstvím, jeden věnec a dost.

makynaeliska
23. lis 2016

@babanci taky to tak mam...Ja teda ani doma nemam nejakou "extra preplacanou"vyzdobu 😊

babanci
23. lis 2016

@makynaeliska Já miluji moře a mám obývák v "mořském stylu". Tam se opravdu červené zvonečky moc nehodí. 😀 😀 😀

babanci
23. lis 2016

@alli005 Ale Ty jsi teda moc šikovná. To obdivuji.

kateczka
23. lis 2016

Na letošní se teprve chystám, tak aspoň můj první adventní věnec z loňska 😊

klara_kik
autor
23. lis 2016

@biton
Proutěný věnec letos v nabídce máme a podívat se na něj můžete tady: www.oblekamesechytre.cz/vanocni-dekorace V prodeji je od začátku listopadu, tak je možné, že v některých prodejnách již bude vykoupený. Ale nabízíme také polystyrénový základ na věnce, který jsem kupovala já. Svíček máme pestrý výběr, jen s těmi bodci si nejsem jistá, tak na ty se vám zeptám.

klara_kik
autor
23. lis 2016

Máte je nádherné! Každý je tak krásný a navíc úplně jiný… Tato různorodost a barevnost se mi na Vánocích strašně líbí! Snad se mi ten můj povede alespoň z poloviny jako vám 🙂

kateczka
23. lis 2016

Na letosni se teprve chystam, tak aspon muj prvni adventni venec z lonska 🙂

dyslovka
23. lis 2016

Dneska delany 😊

markysek2
23. lis 2016

u nás letos takto ...původně jsem chtěla sehnat a navázat na svíčky čísilka, ideálně dřevěné, ale asi chci moc...a svíčky s čísly mi připomínají hřbitov ...jinak výzdoba je u nás v začátku takže ještě něco vymyslím

jardicka
23. lis 2016

ráda háčkuju a pletu, takže je jasné z čeho je letos náš adventní věnec 🙂

citun
23. lis 2016

@dyslovka Tak jsem si ze všech vybrala ten tvůj, mám moc ráda na vánoce červenou. 😉
Jsi šikula! 🙂

dyslovka
23. lis 2016

@citun : jeee, dekuji moc 😊 jsem moc rada, ze se vam libi 😊 ja se ho tu prvotne bala dat, ze je preplacany a tak, ale jsem moc rada, ze se nekomu libi 😊😊 dekuji 😊😊

semisovamys
23. lis 2016

Já letos tvořila adventní tácek🙂

marika.y
23. lis 2016

Letos jsem zkusila vypichovaný🙂

sonaxoxo
23. lis 2016

@alli005 máš je zatím pro mě nejkrásnější!😍

kajovaevicka
24. lis 2016

A tohle je můj letošní🙂

terdo
24. lis 2016

My se chystáme tvořit o víkendu, už se na to moc těšíme.

Strana
z4