Jakou máte doma vánoční výzdobu?
K vánoční atmosféře neodmyslitelně patří vánoční výzdoba. Adventní věnce, svíčky, betlémy, hvězdy a další ozdoby. Vše svítí, třpytí se a krásně voní. Jak jste si vyzdobily svůj domov a jak u vás zdobení probíhá? U nás doma bývalo vždy ozdobené každé okno i dveře a ve všech místnostech byla nějaká dekorace. Bylo toho hodně, ale jako malá jsem to měla moc ráda a zůstalo mi to dodnes 🙂
Podělte se s námi o své tipy na vánoční dekorace. Na konci týdne od nás tři diskutující z našich diskusí dostanou speciální vánoční balíček z KiKu právě plný vánočních dekorací a doplňků.

@jajinka25 Není nad nové způsoby použití už trochu okoukaných věcí! Povlaky vypadají skvěle i takto 🙂 A váš adventní kalendář dětem a manželovi trochu závidím… Maminka mi ho jednou kdysi udělala a bylo to tisíckrát lepší než čokoláda. Možná bych to mohla příští rok připravit příteli. Na čokoládu ho neužije, ale třeba s tímto by si Vánoce konečně trochu víc užil. A určitě by se daly vybrat nějaké drobnůstky u nás v KiKu 😉
@jana_ester To zní krásně! Máte zajímavé nápady. Ty skleničky a pytlovina, papírový betlém a origami jelínci… Nepodělíte se s námi o fotku? 😉
Letos to s výzdobou moc nezvládám. Doděláváme rekostrukci ložnice a kuchyně. Ale alespoň jsem pověsila zvonečky na vrátka, aby Ježíšek věděl, kam zavítat a adventní věnec jsem letos koupila na každoroční adventní dílně, kde jde výtěžek na dětské hasiče. A před Štědrým dnem vyrobím svícen na slavnostní stůl
@klara_kik u nás se začíná zdobit polehoučku, příští týden se do toho pustíme s větší vervou! Zatím tu voní perníčky, svíčky a sobíci dolaďují atmosféru! Vánoční dekor´na vaječní koňak, který se musí udělat nový, lahev bohužel není bezedná! 🙂
@simdan Stromeček je moc hezký a věneček také, - ten se mi líbí moc, jsi nápaditá
a zapomnela jsem na ozdobu na dvere, prostirani a dalsi drobnosti, kik je takova moje mensi uchylka, no mam tu pobliz dva, takze se ta stavuji casto 😵 pruser je, ze malokdy jdu s prazdnou...
@megy Pěkný den! Ptala jsem se kolegů na ten hrníček se soby a bohužel vám nedokážeme říci, zda ještě tento konkrétní hrneček je v některých prodejnách dostupný. Když zboží dorazí ze skladu na naše prodejny, tak už ho neevidujeme a je rovnou k dispozici zákazníkům. Navíc některé vánoční zboží se v některých prodejnách vyprodalo mnohem rychleji než v jiných a neustále se to mění. Pokud byste měla cestu kolem nějaké prodejny, určitě doporučuji to zkusit. Zboží doplňujeme každý týden, tak třeba budete mít štěstí na tento nebo podobně pěkný hrneček. A pokud vás něco konkrétního zajímá, neváhejte se zeptat našeho personálu na prodejnách, moc rádi vám poradí.
Na Vanoce mam ty nejkrasnejsi vzpominky z detstvi. Peceni a vune cukrovi, spolecne zdobeni stromecku v predvecer Stedreho dne, mse pred veceri, sankovani, prochazky, navstevy, pohadky, teseni na prichod Jeziska... Vzdy jsme ho vyhlizeli a do dnes je mi zahadou, kdy stihl dat darky pod stromecek. Preju si, aby me deti meli podobne vzpominky. Rada tvorim, miluju vsechny svatky prave i pro tu prilezitost popustit uzdu kreativite a tvoreni. Kazdy rok me chytne neco jineho, loni to bylo siti, letos hackovani, Pred tim aranzovani kvetin, jednou sklo, jindy svicky, pericka, koralky... Dekorace jsou vzdy jine, nebo minimalne upravene. Uz vymyslim vyzdobu na Velikonoce a v hlave se mi rodi napady.
Moc děkuji, že jste se s námi podělily o své tipy, vzpomínky a historky v rámci Dnů s KiKem! Bylo to pro mě velmi inspirativní a pevně věřím, že i pro vás 😉 Pokud byste chtěly dostávat newsletter z KiKu s aktuální nabídkou, můžete zaregistrovat svůj e-mail zde: http://www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsl...
Přeji vám všem příjemný advent, krásné Vánoce a hodně štěstí, zdraví a lásky celé vaší rodině v příštím roce! Klára & tým KiKu

Tak u nás máme výzdobu takovou a část je pořízena v Kiku 🙂