Jaká jste máma?
Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?
Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉
Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...

@mr_falko Nebyl to lehký úkol obsáhnout odpovědi všech, ale snažili jsme se! 😉
@miba22 To chce ještě otestovat. 😉
@urtica A sedí to? 😉
trpělivá vydra... ten popis na mě jako na mámu sedí
@jana_rajec s tou trpělivostí podle toho jak se vyspím 😀...jinak snad celkem jo...
Vyklidněná žába 🙂...no vida, řekla bych,že jsem spiše sýkorka. Možná znamení, že bych se měla opravdu vyklidnit a brát se vic s nadhledem 🙂
Jé, tak mi vyšlo vyklidněná žába ☺
Já jsem ospalá sova🙂
Jste máma nočních mláďat, která zamhouří oko jen po dlouhém přemlouvání. Přesto mateřské povinnosti nezanedbáváte a po nocích zvládnete i vařit, péct, žehlit, uklízet, přesazovat květiny, třídit fotografie a spoustu dalšího. Vaším nejlepším přítelem je hodinka spánku navíc a největším nepřítelem rostoucí zuby. I když máte pocit, že pořád jen někde lítáte, a občas se přistihnete, jak zíváte, být maminkou vás neskutečně baví.
Více méně to sedí...když děti usnou, skutečně dokážu všechny výše zmíněné věci a k tomu číst knížky nebo hrát na klavír, vymalovávat omalovánky pro dospělé i tkát. Hodinka spánku je skvělá a rostoucí zuby - nepřítel je slabé slovo. Škoda, že se nemohou rodit se zubama...
Ospalá sova 🦉, není se čemu divit že jsem ospalá se čtyřmi mláďaty 😂😂😂😂😂😂
Já jsem ospalá sova..
@luca16 Buďme rády, že děti aspoň chvíli ty zuby nemají... 😉 Při kojení s nimi umí leckteré kojící maminky pozlobit. Jinak kloubouk dolů za všechny ty aktivity!
@matty. Třeba to tak není... Člověk se občas vidí jinak, než ho vidí ostatní. A ve srovnání s jinými maminami můžeš být opravdu vyklidněná pohodářka! 😉
Tak jsem prý vyklidněná žába 😂 No nevím, nevím
Já Rozlétaná Sýkorka
@jana_rajec ale tak asi ano vědí, jen právě u toho trochu ztrácím tu trpělivost a zvyšuju hlas. Nicméně povídání k vydře na mně celkem sedí. Jsem schopná uspávat malého na lustru, když mu to pomuže ke spánku a zárověň ho při každé nehodě neletím hned zvedat a utěšovat
Dobry test, v něčem jsem se našla v něčem zas ne...Teď už ta žába jsem...
Trpělivá vydra 🙂
Trpeliva vydra 🙂 Ze bych byla trpeliva, to si tedy nemyslim, ale jinak ten popis na me docela sedi 🙂
vyklidněná žába🙂))) to je trefná na to , že doma chováme spoustu žab.)
Trpělivá vydra. Dost to sedí. Ale zatím mám doma fakt mrnouse. Snad mi to vydrží 🙂
Vyšla mi vydra. Vydra možná jsem, ale rozhodně ne trpělivá 😂
Vlčice - to bylo jasný - vrčím pořád. 😀
@soleilll 😅 Nechtěla bych Ti padnout do drápů... 🙂))
@jana_rajec Pes, kterej štěká, nekouše - vlk vlastně neštěká vůbec. 😉

Žába 😀 no nevim nevim jsem docela stresař . I když to vážně nerada přiznávám 😀