icon

Jaká jste máma?

jana_rajec
Moderátor
15. led 2018

Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?

Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉

Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...

Jaká jste máma?
Strana
z5
matty.
15. led 2018

Žába 😀 no nevim nevim jsem docela stresař . I když to vážně nerada přiznávám 😀

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@mr_falko Nebyl to lehký úkol obsáhnout odpovědi všech, ale snažili jsme se! 😉

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@miba22 To chce ještě otestovat. 😉

urtica
15. led 2018

@kexina Taky vydra...

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@urtica A sedí to? 😉

anazuzzuzana
15. led 2018

trpělivá vydra... ten popis na mě jako na mámu sedí

urtica
15. led 2018

@jana_rajec s tou trpělivostí podle toho jak se vyspím 😀...jinak snad celkem jo...

qintus
15. led 2018

Vyklidněná žába 🙂...no vida, řekla bych,že jsem spiše sýkorka. Možná znamení, že bych se měla opravdu vyklidnit a brát se vic s nadhledem 🙂

vendik84
15. led 2018

Jé, tak mi vyšlo vyklidněná žába ☺

luca16
15. led 2018

Já jsem ospalá sova🙂

Jste máma nočních mláďat, která zamhouří oko jen po dlouhém přemlouvání. Přesto mateřské povinnosti nezanedbáváte a po nocích zvládnete i vařit, péct, žehlit, uklízet, přesazovat květiny, třídit fotografie a spoustu dalšího. Vaším nejlepším přítelem je hodinka spánku navíc a největším nepřítelem rostoucí zuby. I když máte pocit, že pořád jen někde lítáte, a občas se přistihnete, jak zíváte, být maminkou vás neskutečně baví.

luca16
15. led 2018

Více méně to sedí...když děti usnou, skutečně dokážu všechny výše zmíněné věci a k tomu číst knížky nebo hrát na klavír, vymalovávat omalovánky pro dospělé i tkát. Hodinka spánku je skvělá a rostoucí zuby - nepřítel je slabé slovo. Škoda, že se nemohou rodit se zubama...

luckamb
15. led 2018

Ospalá sova 🦉, není se čemu divit že jsem ospalá se čtyřmi mláďaty 😂😂😂😂😂😂

verunkanatalka
15. led 2018

Já jsem ospalá sova..

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@luca16 Buďme rády, že děti aspoň chvíli ty zuby nemají... 😉 Při kojení s nimi umí leckteré kojící maminky pozlobit. Jinak kloubouk dolů za všechny ty aktivity!

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@matty. Třeba to tak není... Člověk se občas vidí jinak, než ho vidí ostatní. A ve srovnání s jinými maminami můžeš být opravdu vyklidněná pohodářka! 😉

luhp
15. led 2018

Tak jsem prý vyklidněná žába 😂 No nevím, nevím

bayt
15. led 2018

Já Rozlétaná Sýkorka

cajkma
15. led 2018

@jana_rajec ale tak asi ano vědí, jen právě u toho trochu ztrácím tu trpělivost a zvyšuju hlas. Nicméně povídání k vydře na mně celkem sedí. Jsem schopná uspávat malého na lustru, když mu to pomuže ke spánku a zárověň ho při každé nehodě neletím hned zvedat a utěšovat

krtikkrtovaty
15. led 2018

Dobry test, v něčem jsem se našla v něčem zas ne...Teď už ta žába jsem...

eva1987
15. led 2018

Trpělivá vydra 🙂

jaja01k
15. led 2018

Trpeliva vydra 🙂 Ze bych byla trpeliva, to si tedy nemyslim, ale jinak ten popis na me docela sedi 🙂

bimmka
15. led 2018

vyklidněná žába🙂))) to je trefná na to , že doma chováme spoustu žab.)

amaxi
15. led 2018

Trpělivá vydra. Dost to sedí. Ale zatím mám doma fakt mrnouse. Snad mi to vydrží 🙂

amaxi
15. led 2018

@amaxi A ještě bych podle charakteristiky mohla být sýkorka. Ale jak kdy. Je týden, kdy mám s malým program na každý den a někdy jsme jen tak doma a jdu jen na vycházku s kočárkem.

gracinka7
15. led 2018

Vyšla mi vydra. Vydra možná jsem, ale rozhodně ne trpělivá 😂

soleilll
15. led 2018

Vlčice - to bylo jasný - vrčím pořád. 😀

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@amaxi Držím palce! Ale pokud jsi trpělivá vydra už teď, když máš mrňouska, myslím, že se to už ani v budoucnu nezmění... 😉 Snad se tu budeme potkávat celý týden a já se od vás vyder (@gracinka7 , @jaja01k) něco přiučím! 😉

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@soleilll 😅 Nechtěla bych Ti padnout do drápů... 🙂))

soleilll
15. led 2018

@jana_rajec Pes, kterej štěká, nekouše - vlk vlastně neštěká vůbec. 😉

Strana
z5