Představujeme Košík.cz
Je tady pondělí a my jsme se konečně dočkali. Máme před sebou celý týden, abychom se s vámi za tým Košík.cz seznámili, popovídali si a každý den vám udělali radost malými dárky.
Pro maminky, které nás ještě neznají - jsme internetový prodejce potravin, ale také drogerie a potřeb pro domácnost. Děláme vše pro to, abyste u nás našly kromě klasické nabídky z hypermarketu ještě spoustu věcí navíc. Ať už je to široká nabídka dětského sortimentu, potravin bez lepku či bez laktózy, speciálních farmářských potravin anebo denně čerstvé zásoby BIO ovoce a zeleniny.
Protože celá naše služba je o vás a pro vás, rádi bychom ji dále utvářeli s vámi. Stále se totiž učíme a bez vás to jde velmi těžce. Naše forum tedy vnímejte jako otevřený a bezpečný prostor, kde s námi můžete sdílet všechna vaše přání, potřeby či tipy na to, co bychom mohli zlepšit. Pojďme společně udělat Košík.cz pro maminky ještě přívětivější 😊
Každý den se navíc můžete těšit na soutěže o dárky. Sama jsem je vybírala, takže pevně doufám, že vám udělají radost!
Těším se náš společně strávený týden
Kačka

nakupujeme u vás často, původně jsme objednávali u konkurence ale to byla hrůza, líbí se mi že vozíte jídlo připravené už v taškách, že řidiči jsou vždy moc milý a ochotní to se opravdu často nevidí! Když mi přišlo něco špatně hned bylo napraveno nebo vyrovnáno! zkrátka super, kvalita potravin taky výborná a ceny taky dobré, jako v běžném obchodě, nic předraženého 🙂
jinak když se tedy máme ptát tak by mě zajímalo jak se nákup připravuje? připravuje jedna osoba nebo každý má "své" oddělení, že někdo připravuje ovoce a zeleninu, někdo rohlíky?
@tichackova Mě se do obchodu nechce posledních pár měsíců. A od té doby, co máme i appku (https://www.kosik.cz/aplikace) to platí dvojnásob.
Jelikož se manžel vrací z práce až večer, a já musím zařizovat všechno nakupování a tahání tašek sama, tak nakupování online využívám na 100%, nemusím tahat žádné těžké tašky, si neumím ani představit, že by to nebylo 😀 Já nakupovala jak na kolonialu, tak i na košíku, ale teď už jste spojeni a spadáte pod jednu značku 🙂 Vždy spokojenost, za mě můžu doporučit.
Dámy, ani netušíte, jak mne těší vaše dnešní aktivita! ❤ Je to poprvé, co máme možnost s vámi takto napřímo diskutovat a velmi si toho ceníme. Chtěla bych vás poprosit a chviličku trpělivosti s našimi odpověďmi, jelikož během povídání s vámi ještě musím vyřizovat běžnou pracovní agendu. Momentálně jsem odbíhala k vašim odpovědím ze schůýky, teď na mě čekají objednávky. Abyste u nás kromě povídání měly také z čeho vybírat 🙂 Taaakže - vyřídím to důležité a pak se hned vrátím!
Nicméně opravdu by mne zajímalo - jak jste se k nakupování u nás dostaly? Já tedy popravdě nakazila všechny z mého okolí. Dokonce objednávám i babičce a dopadlo to tak, že ji musím naučit nakupovat a pořídit internet 😅
Moc casto nevyuzivam dovoz nakupu az domu, vyzkousela jsem snad vsechny spolecnosti, co v Praze rozvazi - uplne na pocatku Tesco, tam jsem nebyla spokojena s cerstvosti zeleniny a ovoce, pote i kolonial, rohlik a nakonec i kosik, kdyz byl uplne novy. Kosik jsem tedy vyuzivala nejcasteji, hlavne kvuli moznosti dovezeni nakupu druhy den rano (bydlime kousek od mista, odkud auta kosiku vyjizdi), i kdyz objednam pozde vecer, ale stejne si nejradeji zajedu na nakup sama. Nicmene treba v sestinedeli to byla parada, nebo i pozdeji pri rustu zoubku mimina, ze stacilo jen naklikat nakup a nechat si ho dovezt. Ted to vyuzivam take jen pokud nestiham a nebo potrebuji mit nakoupeno treba az zitra nebo pozitri a je toho vic 🙂 Zatim na ty nakupy cas mam, ale az budu zpatky v pracu, asi rada “nakoupim” behem poledni pauzy u obeda a necham si to dovezt vecer domu 😁
Mela bych tedy jednu pripominku, prekvapilo me spojeni kosiku s kolonialem a hodne me tedy mrzi, ze zmizely zrovna ty pekne uniformy a auta kolonialu, to delalo kolonial jedinecny a sympaticky 🙂 Kosik ma take mile ridice, ale proste kolonial mel styl 🙂
Poslední dobou hodně zvažuji nakupování přes online. A to hlavně ze třech duvodu: úspora času, nervů a snad i lepší kvalita potravin. Budu zvědavá a ráda se doctu víc. 😊
@eva1987 To nás velmi těší! 🙂 Děkujeme, Evo. Co na Košíku.cz máte nejraději? A je třeba něco, co Vám u nás schází, co byste změnila či vylepšila? 🙂
@frantisek_kosikcz to kutaleni me vazne rozesmalo 😂😂😂😂jinak me vzdycky zajimalo jak to v tehle virtualnich obchdech chodi,co se tyka nakupu...Chapu ze ja si objednam a dal?Nejaky pracovnik jde,hezky to nabere,zkontroluje a posle se to k nam?
Za mně pečlivěji kontrolovat obsah, který si zákazník objedná ;) objednávala jsem už hodněkrát, ale několikrát chybělo objednané zboží, přitom na účtence to bylo zahrnuto🙂 Sice se to dá vyreklamovat, ale je to nepříjemné, zvlášť když už z danou položkou člověk počítá pro vaření...Tady ten problém je občas i s konkurencí, ale popravdě častěji využívám jiný eobchod...nicméně objednávám nyní s miminkem výhradně po internetu, takže služba jako taková je skvělá, sortiment mi také vyhovuje🙂 co mi u obou obchodů vadí je plýtvání papírovýma taškama, přijde mi zbytečné dávat jednu malou věc do samostatné tašky🙂 ale to je jen pidi výtka, třeba to má nějaký speciální důvod🙂
Taky bych ráda nakoupila, ale jsme prdel světa, k nám pomalu nejede ani autobus, natož košik.cz ....
@kristyn.g & @makynaeliska: Myslím, že bude nejlepší, když zítra třeba sejdu do našeho logistického centra a všechno vám pěkně vyfotím. Můžu sám za sebe říct, že to není zas taková legrace 🙂 Přece jen, když prodáváte potraviny, musíte jim rozumět. Zvlášť když jich nabízíte přes 15 000 druhů 😎
Máme velký sklad v Horních Počernicích, kde máme vše pěkně vyskládané zboží (buď v policích anebo v mrazáku, chlaďáku, ovocném a zeleninovém skladu nebo v pekárničce. Do skladu nám dodavatelé vozí potraviny, my je řádně opečujeme a kontrolujeme a jakmile někdo objedná, připravíme je na vyskladnění. To probíhá pomocí takzvaných "pickerů", které čtou čárové kódy a dávají do centrálního systému informaci o vyskladnění. Ale asi bude vážně nejlepší, když se tam zítra zastavím a udělám vám fotoromán. 📷🛒📦
@klaarusa No výborně! 🙂 Nejlepší je vždy osobní zkušenost. Zkuste nás! 🙂 Rádi vám vše dovezeme až ke dveřím. Žádné fronty ani těžké tašky. Navíc na 1. nákup máte dopravu zadarmo. 🙂 😇
Zrovna jsme u vás objednali 🙂 do deseti minut má přijet kurýr 🙂
Dámy, všimla jsem si, ze se nám ještě čas od času objeví stesk nad zanikly Kolonialem. My jsme ze spojení nadšeni, protože jsme se oboustranně rozrostli o skvěle kolegy a daří se nám z eshopoveho miminka dělat už solidní batole ☺️ Přesto, co byste si u nás praly? A fantazii se meze nekladou! Co se vám vybaví, když se řekne kosik.cz? Jsme pro vás něčím typicti? Je naopak něco, čím se můžeme ještě vylepšit?
Jinak kdo ještě není po obědě, přeji dobrou chut!! Případně s přidejte k poobedove kávě (jak jinak než při práci a vámi v mobilu)
@tichackova
Výborně, to nás těší! ❤ Děláme všechno pro to, aby naše ovoce a zelenina byly v maximální možné kvalitě - vždy čerstvé a chutné. 🙂 Jsme rádi, že jste spokojena. 🙂
@misisska to máme radost!! Můžete nám rovnou nasdilet vás zážitek! 😍
@golca
Zdravím Vás! Tedy, je nejvyšší čas jít zkušenosti naproti. 😉 www.kosik.cz - a na 1. nákup dostanete dopravu úplně zdarma. 🙂 Zkuste to a pak nám dejte zpětnou vazbu. Není nic snadnějšího, než si v cuku letu nakoupit potraviny online. A nejen potraviny. 🙂 🙂
Nemám zkušenost,myslím si ze je lepší zajít do obchodu a nakoupit si primo tam osobně,ale pokud me presvedcite.Tak uvidime
@kristyn.g Tedy, tolik chvály. Až se červenáme. 🙂 Děkujeme! ❤ Přesto - je něco, co Vám na Košíku.cz chybí? Co byste uvítala, změnila či dělala jinak? 🙂 Rádi bychom se od Vás zákazníků inspirovali - Váš podnět či doporučení má pro nás velikou cenu. Klidně piště! 👍
@katka_kosikcz no je pravda, že jsme objednávali naposledy někdy v březnu, ale pokaždé nám v nákupu něco chybělo, takže jsme to museli před kurýry kontrolovat a pak složitě dokazovat (kurýr si to musel napsat, že to chybělo...), pak nám vraceli peníze a tak... a teď mě naštvala konkurence. Tak jsem objednala tam (normálně bych asi zašla do obchodu, ale muž mi tu zapomněl nechat peníze, ovšem údaje ke kartě znám, tak jsem mohla objednat). A tentokrát bylo vše 100%, kurýr perfektní, pozitivní, usměvavý 😀 zase jsme to teda kontrolovali před ním, ale nijak mu to nevadilo 🙂
At uz je to Kosík, rohlík , tesco , ani jeden obchod nedojizdi do malých vesnic , kde si myslim ze prave tyto služby lidi nejvíce ocení :( ja mamka na mateřské , manžel do večera pryc . Takže nákupy s detmi a to je peklo . Nez člověk dojede do města , fronty , deti to samozřejme nebavi . Ale nakoupit se musi . Takže podle me je tato služba úplne super , ale bohužel ne tam kde je nejvíc potreba . Služba ve meste kde je market na kazdem rohu ...... to jen tak k zamyšlení .
@gnozka To máte určitě pravdu. Hodně přemýšlíme nad tím, jak to dokázat. Protože kdybychom měli jet třeba 200 kilometrů ze skladu kvůli jedinému nákupu, nemohli bychom dávat třeba dopravu zdarma ☹. Jediný způsob, jak toho zatím dosáhnout, je domluvit si třeba jeden den, kdy si objedná na vsi (nebo na okrese) víc lidí, pak už to smysl dává. Akorát zatím je hodně těžké to zorganizovat. Na druhou stranu - už za sebou máme testy sousedského nakupování a to docela fungovalo...
@misisska
Hlavní je, ze bylo vše v pořádku!❤
A jaký mate pocit z nákupu? Najdete vše, co potřebujete? Vyznate se u nás?
@frantisek_kosikcz to chapu , ale u nas by o tuto službu treba zájem byl . Sposty lidi ani nebi , ze neco takového je . Chce to větší osvětu 🙂 A ja bych kolikrát radsi dala 100,- za to ze si nakoupim u domova .
@katka_kosikcz web prošel asi trochu změnou, ale je to celkem přehledné. Občas něco nenajdu, dneska třeba zeleninovou směs od Hamé do bramborového salátu. Našla jsem jen Hradišťanku a Kunovjanku (myslím). Ale potěšily Mixitky s Goji v akci 😀 a příkrmy pro děti od Hipp-nebyl losos v žádné podobě (dcera ho miluje). Ale tak to se stane, v obchodě je taky občas vyprodáno. Jinak pocit určitě pozitivní, půlrok udělá své. Dřív mi vadilo, že musím hlídat vaše lidi za vás (skrz ty chybějící věci), ale dneska dobrý, tak se asi zase vykašlu na předraženou dopravu u konkurence a objednám zase u vás.
@littlecharm Děkujeme za zpětnou vazbu. 🙂 Jsme přesvědčeni o tom, že služba, kterou děláme, je hlavně o lidech. 🙂 Kolonial.cz měl "něco do sebe" a stejně tak má "něco do sebe" i Košík.cz. 😇 🙂 Pozitivní je, že v rámci spojení obou e-shopů došlo také ke spojení všech týmů - řidičů, obchodu, skladu, marketingu atp. Téměř všichni lidé zůstali na svých místech, abychom mohli spojit síly a přinést jen nejlepší. Jsme do té služby připraveni dát vše - a hlavně srdce ❤ . 🙂 Ale je to i o Vás. Naše služba bude jenom taková, jakou si ji společně s Vámi uděláme. Každý Váš názor či podnět proto bereme v potaz a jsme připraveni Vám vyjít vstříc. Ke změně došlo přece jen relativně nedávno, a tak uvidíme, co přinese čas. Rozhodně ale vězte, že do Košík.cz dáme a dáváme maximum! 😘

Jee, to je náhoda, my Košík poprvé zkoušeli zrovna včera, když se manželovi nechtělo do obchodu 😀 A musim říct, že jsme byli moc spokojení. Bála jsme se hlavně ovoce a zeleniny, ale perfektní 🙂