SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

nejvíc eko bylo asi látkování 🙂 a teď se chystáme vyzkoušet značku Monperi
Také nemáme s eko plinkami zkušenost, ale teď čekáme druhého mrnouska, tak třeba tentokrát vyzkoušíme. Nejraději máme plinky Dada a nebo Babylove.
Přiznávám, že s Vašimi plenkami zkušenosti nemám. Vlastně se mi velice hodily plenky z bavlny, které jsem měla schované - tedy co zůstaly- po mně. A to už je rokůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. A určitě byly již tenkrát ekologické. Vyvářely se v mýdle a pak byly zářivě bílé. Protože jsme byli 2 děti, tak už tenkrát spotřeba a zásoba musela být dosti obsáhlá. No, jsou krásně měkounké a hodili se. Na noc používáme Pampers. Vlhčených ubrousků je u nás potřeba stále a tak musíme počítat, abychom i s korunkami na měsíc vyšli.
S eko plenkami bohužel nemám žádné zkušenosti. Používali jsme Pampers, a byli jsme spokojeni. Vlhčené ubrousky nepreferuji žádnou značku, hlavně je důležité jich mít dostatek.
S eko plenkami zkušenosti nemáme, používáme Bella Happy a jsem maximálně spokojená.. neprotýkají a při sáhnutí na plenku po celé prospané noci nemám pocit ,,mokrosti´´ - a to je vážně pořádně naducaná.. Pampersky mě zklamaly.. Vlhčené ubrousky používáme z DM zn.Babylove zelené a dobré jsou i Pampers (supr obal, že nevyschnou).. Co se týče vlhčených ubrousků, tak se nám neosvědčily Huggies - vypadalo to, jakoby pouštěly chlup a trhaly se...
S eko plenkami zkušenosti nemáme, ale bylo by fajn je vyzkoušet. Používali jsme většinou Pampers. Výhru bych věnovala dceři mé neteře. ♥
Používala jsem dřív z DM nátuře pleny, byly fajn. Potom jsem zkoušela Mon Peri a Kolorky a obojí mi taky sedly, ale údajně nejsou až tak eko. Tak jsem nyní objednala Bambo Nature, které jsem kdysi také zkoušela a byly fajn.😃
Vyzkousene mam plenky z dm, pouzivame dost dada plenky, huggies, sem tam tesco a albert, v porodnici jsem mela bile pampers. Ubrousky kupuji v dm. Pouzivame mimo domov a na nejhorsi pri pokakani. Ale snazim se pouzivat latkove ubrousky a vodu. Umyvadlo mam hned vedle prebalovaku. Latkove ubrouskY jsem usila sama ze zbytku latek ze siti pro deti. Ale urcite bych rada vyzkousela i jine ubrousky a plenky. Dcerka je jeste malicka a budeme je jeste nejaky cas potrebovat.
S eko plenkami nemame zatim vubec zadnou zkusenost. Vyzkouseli jsme zatim Pampers, Tesco a Albert plenky a Dada plenky. Malemu je nastesti uplne jedno, v cem ten zadecek ma, na opruzeniny netrpi...ale nejvic vyhovuji asi prave ty Dada plenky 👍
Já mám své syny už odplenkované, ale ubrousky mají stále své místo v naší domácnosti, na zahradě a v autě.
U staršího jsme používala bíle Pampers, později zelené. U mladšího jsem od narození najela na Dada plenky a byl moc spokojený🙂
S EKO plenkami já ani mé děti zkušenosti nemáme a ani jsme neměli.
eko plenky bohužel neznám, nemám zkušenost. U obou dětí jsem jako 1.pleny používala bílé pampers, poté zelené a pak jsem přešla na pleny kdysi šmoulí, nyní sovičkové z Alberta a spokojenost. Tesco plenky taky nejsou špatné...ale ty albert používáme nyní a dlouho. 😉
Přeji hezke předvánoční období 🙂
Nejsem žádná eko přírodní maminka, ale když jsem poprvé viděla jak šusti a doslova smrdí plenky Pampers, tak jsem si říkala, ze toto svému miminku dat nemůžu. Vyzkoušela jsem hodne druhu plenek : Dm, Tesco, Albert ale všechno na stejne brdo. Opruzeninky a pořad dokola. Říkala jsem si co s tím?Hledala jsem a hledala. Začala jsem používat látkové plenecky, které stridam prave s těmito zmiňovanymi Muumi Baby. Použivala jsem i Moltex plenky (ale jen obcas, koupit je možno jen v Německu). Proto jsme od nich nakonec upustili. Na plenky Muumi Baby musím rict ze za mne velká spokojenost. Prcek nemá žádné opruzeniny a je to spokojene miminko, neprotecou, nehody nebyly. Nemají ten nepříjemný zápach. Proste eko. Maxickovi jsou 3 mesice, tak ještě uvidime ale momentálně mohu doporučit a doporučuji i všem kamarádkám/ kolegynim co mimco třeba prave čekají. Ubrousky popravdě jeste nepoužívame, jelikož jsme byli před porodem zazasobeni jinými značkami, ale chystám se vyzkoušet. Preju hodne spokojeným maminek a miminkovských zadečku ..Ella
Z jednorázových máme nejraději ekologické Naty. O ekologičnosti jakýchkoli jednorázovek nechci přemýšlet 😀 když minu výrobu a odpad, který se rozkládá. Nicméně Naty nepáchnou, nejsou běleny chlorem. A máme rádi i jejich ubrousky 😉 ale ráda bych zkusila i tyto 🙂
Nejraději používáme pleny z DM.
S EKOplenkami zkušenost nemam,jelikož vlastní miminko ještě nemám pouze v bříšku. Ale dostala jsem od kamarádky pár kousků BAMBO Nature eko plenky 🙂 aby jsem vyzkoušela až se maličká narodí. Kamarádka je používá a je s nimi velmi spokojena.
Takže po porodu budeme určitě taky zkoušet nějaké značky plenek aby sme našly ten top pro nas 🙂 a určite zavítáme mezi eko-plenky 🙂 A zásoba vlhčených ubrousků by se do začátku velmi hodila, nejen do porodnice 🙂
Eko plenky neznám, dočítám se o nich až dnes 🙂 Měla jsem v plánu látkovat, ale Eko plenky vypadají dobře. Tak ještě uvidíme,
Dítě se mi má teprve narodit, ale už vím, že budu používat plínky od Helmi baby. Kamarádka je kupuje pro své dítě a už na omak jsou úplně jiné. Jsou i jinak střižené, nejsou ničím cítit a ani když se počůrají, tak nezapáchají jako jiné plíny. Říkala, že jsou i hodně savé a hlavně neprotíkají, takže se těším až je budeme moct vyzkoušet 🙂.
My jedeme v dadách a nedám na ně dopustit, nejlepší poměr cena/kvalita, líbí se mi, že tak nesmrdí jako pampersky a cena je prostě super, vydrží celou noc pokud starší nepije moc odpoledne/večer... u staršího jsme začali v roce a mladší je má od narození, ani jeden naštěstí netrpí na opruzeniny (ťuk ťuk), tak jedeme v nich... nechci na dětech šetřit ale platit za značku se mi teda nechce...
@terezs2716 Ta cena je bohužel často překážka :/ Výrobci prostě zatím neumí takovou masprodukci a je otázka, kolik by zbylo z ekologie, pokud by se zaměřili na sražení ceny. Nám se osvědčilo přejít na ně minimálně v době, kdy třeba vznikají otravné opruzeniny, kterých se v zimě nemůžeme zbavit metodou holého zadku.
S eko plenami nemáme žádné zkušenosti. Používáme Dada plínky, jsme spokojeny
S ekoplenkami zadnou zkusenost nemám, ale něco si o tom poznistuji. 😉
Tak doplním partu.. eco pleny jsem zatím nepoužila..neb tedy ty papírové.Jedeme v látce a ta je naše oblíbená Eco.Značky Gagas,Bamboolik..apod🙂
Eco pleny nepoužíváme. Upřímně by jsme se nedoplatili. I když 11ti měsíční syn pomalunku za číná chodit na nočník takže tu největší nálož schytá právě nočník i tak těch plen je za celý den dost. Nejvíce se nám osvědčily Tesco pleny ale prakticky mu sedí skoro všechny.
A ubrousků u nás není nikdy dost. Syn nemá rád špinavé ruce takže si sám vytahuje vlhčáky z obalu a utírá a když je u toho utírá uplně vše co mu příjde pod ruku 🙂
Na prvního syna jsem ani pomalu netušila o existenci nějakých eko plen,teď čekáme druhého a zajímám se mnohem více a ráda bych některé vyzkousela.takze každý eko dárek se u nás doma bude hodit a dobře využije 😊
Eko pleny jsme nikdy nezkoušeli a vlastně jsem si jich ani v obchodech nikdy nevšimla. Máme svoji značku, kterou používáme od narození, a zatím nebyla potřeba ji měnit🙂
Ahojky z EKO plenkami zkušenost nemám žádnou, kupovali jsme synovi klasické značky jako je Tesco, Lidl, DM, Pampers. Řídila jsem se i dle ceny a když byly třeba v akci, tak jsem se snažila koupit i do zásoby ;) nejvíc se mi zamlouvaly Albert šmoulí plínky a taky plínky DADA z Polska 🙂 naštěstí jsme nikdy neměli žádný problém s opruzením, takže já si opravdu nemůžu stěžovat...
S Ekoplenkami zkušenost zatím nemám, ráda používám Pampers a sovičkové z Tesco.
Zkoušela jsem eko pleny z DM a Naty, s obojím jsem byla spokojená. Ale stejně si nemyslím, že jsou úplně eko. Ale cena je šílená, to odradí spoustu maminek, které by chtěly jít touto cestou. A pokud chceme dělat něco pro své zdraví a zdravou přírodu, nemělo by to EKO být tak předražené. Takže používám klasické pleny pampers nebo dada. A ubrousky, ty musí být vždy po ruce. Používám jen snad na vše.
Bohuzel tez zkušenost s EKO plenkami nemam, ale vypadaji dobre! Kdyz se podívám, jakou mame spotřebu a kolik produkujem odpadu, je mi z toho zle. Nejradeji pouzivam DADA pleny z Polska. Ted jsem na zkoušku koupila Pampers Premium Care a hruza, ten smrad. ... Jsem z nich hodne zklamana a uz rozhodne nekoupim!

S eko plenkami mam jen male zkusenosti. Mela jsem jen jeden balicek kolorek na zkousku. Vetsinou me odradi cena, i kdyz je mi jejich uzivani velmi sympaticke! Pouzivame plenky Dada u nichz je pomer kvalita a cena pro nas nejprijatelnejsi z vyzkousenych.