Čím chtějí být vaše dětí, až vyrostou?

bara_lego
6. říj 2016

Už malé děti mají jasné představy o tom, kým chtějí být a jaké povolání by je bavilo. Některým se jejich sen z dětství splní 🙂 Mám třeba kamarádku, co chtěla být od malička módní návrhářkou, a jeden můj kamarád si přál být ošetřovatelem v zoo, a oba jsou dnes moc spokojení. Se svatebnicemi LEGO DUPLO si můžete spoustu povolání a povídat si o tom, co kdo dělá a jak vypadá jeho den. Čím by se vaše děti staly nejraději? 🙂

billi
7. říj 2016

Starší syn chce být prý hasič nebo jezdit vlakem.
Mladší zatím nic neřekne, ale berou ho traktory, zvířata a práce na zahradě, tak třeba budeme mít doma jednou nějakého farmáře 😀

bonulinka
7. říj 2016

Mladší dcera chtěla být výtvarnice, návrhářka kostýmů, anebo architektka.

radus_2011
7. říj 2016

To se mění každým dnem. Podle toho, co ho zrovna zaujme, ale nejčastěji je to hasič a popelář 🙂

tarien
7. říj 2016

Starší dcerka chce být autoopravářka, drží ji to už dlouho. Vypadá, že v tom má fakt jasno. Návštěvy u strejdy autoopraváře miluje 🙂

editah222
7. říj 2016

Syn -detektocukrář (detektiv, který řeší zločiny a po večer bude péct dorty, jak na to přišel netuším :D )
Dcera - zubařka (její teta je zubařka a ona prý převezme ordinaci) :D

kuliseks
7. říj 2016

U našeho miminka zatím těžko říct, čím bude 🙂 Každý mu ale předpovídá něco jiného. Zkoumá hodinky - bude to hodinář, zkoumá něčí nebo svoje zuby - bude to zubař, líbí se mu u táty ve výšce - bude to pilot 🙂 Tak jen můžeme zatím hádat a doufat, že ať bude čímkoli, bude se mít dobře 🙂

terka_85
7. říj 2016

Syn chce být fotbalistou 🙂

martanka84
7. říj 2016

U nás syn chce být jezedakem. 🙂 Je mu pět a minimálně dva roky ho to drží. A holka asi právničkou. 🙂 Ale jasno v tom uplne nema.

germaine
7. říj 2016

Starší Štěpánek má úplně jasno - bude elektromechanikem jako táta (páč ten je jeho modla) a mladší Matoušek prý elektrikář jako děda 😀

bielanevesta
7. říj 2016

Moja bude určite hérečkou 😅😊

cell
7. říj 2016

Našeho syna (dítě dvou lékařů) se ptali, jestli bude taky doktorem. Dlouze přemýšlel, pak zakroutil hlavou, že ne, že bude radši pacientem. Tak to tedy doufám ne 😔

verunka_korunka
7. říj 2016

Tak zatím to vypadá na velké hudební nadání, ale sama toho zatím moc neřekne ;) uvidíme časem...

majkali
7. říj 2016

Můj sedmiletý syn chce být Youtuberem. Nemůže se dočkat, až mu bude 13 a bude mít svůj účet. Snad si to do dospělosti rozmyslí.

kropenatka
7. říj 2016

nejstarší dcera slovo povolání pochcopila až v 6,5 letech a od té doby chce být kadeřnicí.. (pro ty co se diví - máme těžkou vývojovou dysfázii) 😵

monynka.s
7. říj 2016

Prý "maminkou" 😀

kubicek11
7. říj 2016

No, kdybych se zeptala našeho broučka odpověděl by asi takto: taatadanepadatajenakuku....... prostě by toho napovídal víc než dost, tak jako vždycky, ale přebrat si to musíme už sami 😀

handous
7. říj 2016

Péťa ( 4,5 roku) chce být kopatelem. Když jsem se ho zeptala kdo je kopatelem, tak přece ten co kope díry. Ze třeba až se rozbije potrubí, tak ho taky opraví😁. Občas nemůžu z jeho hlásek.

rybamrazena
7. říj 2016

Dcera bude doktorka. Ale ještě o tom neví.

puresin
7. říj 2016

Dcerka chce byt od ctyr let osetrovatelkou lvu v ZOO. Po letosni navsteve zahrady k tomu pridala i slony. 🙂

bara_lego
autor
7. říj 2016

@makynaeliska to je jasné, i tučňáci potřebují svou ošetřovatelku! 🙂

bara_lego
autor
7. říj 2016

@majluna chápu, že mezi řezníkem a kosmonautem se těžko rozhoduje 🙂

bara_lego
autor
7. říj 2016

@brendamonique staršímu synkovi přeji hodně štěstí! 🙂 Určitě se mu to povede a dostane se přesně tam, kam by chtěl. 😉

nnniky
7. říj 2016

U syna (5 a půl roku) je to docela jasné, bude prý opravovat auta. Tatínkovi hodně pomáhá s opravnami, moc ho to bavía pozná už snad všechno nářadí coecistuje Uvidíme zda se mu to splní.

miven
7. říj 2016

Vojak jako tatinek 😉

miven
7. říj 2016

Momentalne vojak jako tatinek😉 ale meni se to, pres hasice, bagristu, traktoristu,.. Mne by se teda libil spis treba doktor😁

kalkulantka
7. říj 2016

moje dcera (3roky) často mluví ve stylu, že až vyroste, tak z ní bude tatínek 😀 🙂

kamino
7. říj 2016

Fotka místo slov...

olga_
7. říj 2016

Několikrát jsem se syna (za týden dva roky) zkoušela ptát a zatím moc moji otázku nepochopil. Nejčastěji teď o sobě říká, že je "malý chlapeček". Ale nejvíce teď ujíždí na hasičích, popelářích a obsluhuje snad všechny kuchyňské spotřebiče (skládá a rozkládá odšťavňovač apod.) a asistuje při každém pečení a vaření (vajíčko bez něho nesmím rozklepnout nebo oloupat snad nikdy! Tím je fascinovaný.). Jo a baví ho drhnout houbičkou dřez. Vydrží u toho třeba 15 minut a ozývá se jen: "Fuj, bléé. Špína." 😵.

kacinda
7. říj 2016

U nas je to jasne. Deta i tatka kamionaci, takze my budeme mit dalsiho kamionaka prej 😊

letalnica
7. říj 2016

Pošťák jako máma 🙂