SOUTĚŽ: Jak se vám líbí náš produkt Linola šampon?
Setkali jste se již s Linola šamponem, který je určen pro suchou a svědící pokožku hlavy?
U nás doma se těší velké oblibě hlavně u dcerky Lenky, protože ji konečně nic neštípe v očkách a taktéž i u mě, protože obě děti mají konečně klid od seborei ve vláscích.
Rada si přečtu i vaše názory či postřehy a jednoho z vás odměníme Linola figurkou.
S šamponem jsem se ještě nikdy nesetkala ale jak tu čtu příspěvky tak si říkám že ho budu muset vyzkoušet
Nepoužívam na prcka žádnou kosmetiku. Myji jen vodou. Max.občas maznu kokosovym olejem, ale i to minimálně.
Ted mu je ale rok, tak jsem přemýšlela, ze se " pochlapim" a z toho, co jsem četla, na me Linola působí důvěryhodne.
Možná i proto, ze se nesnaží upoutat saskarnama na obalu.
Ahojte 🙂 Vzhledem k velkému zájmu o vyzkoušení Linola šamponu jsme se rozhodli o víkendu udělat na mém blogu velkou akci, ve které bude k dispozici 10 vzorků Linola šamponu pro ty, jejichž opravdu trápí suchá pokožka hlavy. Pokud máte zájem, buďte prirpavení, přesný čas nebude znám a 10 nejrychlejších vzorek dostane.
Držím palce!
@pavlikovarenata
@cb
@sofinkajulinka
@ustarana
@markysek2
@p_ch
@manma
@zuzikuzlik
@kubicek11
@fouskovi
@blanka89
@mrkew
@petra_pf
@victress
@pavlak5
@anakolut
@jamborka
@mkrelo
@verkaunka
@myka21
@kutr26
@tajemna30
@sandi777
@rezetka
@pavlavidenska
@mimar
@tria002 Dúfam, že sa mi podarilo označiť vás všetky 🙂 A ak máte aj kamošky, ktoré majú podobný problém, zavolajte ich 🙂 Veľmi sa teším a prajem krásny večer 🙂
O tomto výrobku slyším poprvé. Syn trpěl dlouho na seboreu. Škoda, že jsem o něm nevěděla. Ale za dva měsíce budeme mít další miminko takže rádi vyzkoušíme
Musím se přiznat, že mi uniklo,že má Linola i šampon 🙂 Milujeme olej do koupele a krém a jsme moc spokojení. Malý má moc citlivou pokožku a vadí mu snad i změna směru větru 🙂 tak určitě rádi vyzkoušíme i šampon.
Šamponek mi byl kamarádkou doporučen na zbavení seborey, společně s koupelovou emulzí. Jelikož je pěkně vlasatý, měli jsme s tím velký problém šupinky vyčesávat, natož to něčím 'nasucho' mazat... Používáme oba výrobky zaráz a Natánek má zase hlavičku jako makovičku, bez otravných stroupků 🙂
tyjo, tento šampon neznám..tudíž by bylo super ho získat, a vyzkoušet..trpím atop. ekzémem odmala, je to děs..:(
Skvely sampon, pouzivam ho moja dcerka, lebo napriek tomu ze ma uz cez 5 rokov, tak sa jej robia supinky vo vlaskoch, a tento samponik tomu super zabranuje .
Zatím jsme nezkoušeli, ale figurka je hezká 🙂 Na šupinky zatím stačilo jen namastit hlavu a vyčesat, ale je pravda, že jak má malá už hodně vlasů, tak to asi moc nepůjde.
Koupila sem ho pro dceru, líbí se mi jemná vůně,takže občas si ho "půjčim" i já🙂
Používali jsme od miminka, trápila nás seborea a samotné mazání mastičkou a vyčesávání nepomohlo. Šampon dopomohl k úspěchu a s tou potvorou jsme jednou provždy zatočili 😉 😉 😉
My zatial dceri umyvame vlasky vodou, do ktorej zamiesavame olej Linola Olbad. Vlasky sa nemastia a rovnako ako cele telicko krasne vonaju. Ale radi vyskusame sampon, dakujem za tip.
Krásnou neděli všem 🙂
Srdečně se vám chci poděkovat za všechny vaše milé příspěvky, zkušenosti a dotazy. Bylo velmi těžké vybrat jen jednu z vás, ale dovolte mi poblahopřát v této diskusi @katkakiki
- vyhráváš Linola figurku. Poprosím tě pošli mi do IP tvou adresu a telefonní číslo.
Vám všem ještě jednou velmi děkuji a snad se vidíme opět brzy 🙂
Šampon jsem ještě sice nezkoušela ale, v pátek jsem byla vybrakovat lékárnu a už ho mám doma a tak čeká až jej vyzkouším. A jelikož manžela hlava svědí pořád tak už ho prubnul a říkal že už prý jiný nechce 🙂
@simi_linola děkuji hlavně Vám za super dny kdy jsem se hodně dozvěděla o Vaší kosmetice.
@mimar jééj, vy ste zlatá 🙂 ďakujem veľmi pekne a teším sa, že sa vám Dni s Linolou páčili 🙂 prajem všetko dobré a krásny večer 🙂

Výborná zkušenost. Pomohl nám se zbavit seborey. 🙂 Dětem vyhovuje. 🙂