SOUTĚŽ: Který přípravek máte z řady Linola nejraději a proč?
Podělte se s námi o to, který Linola přípravek máte nejraději a jednoho z vás odměníme novinkou v řadě Linola - krémem na ruce Linola Hand.

Linola Olej do koupele - nejlepší na koupání, co jsme kdy vyzkoušeli 😉
Linola olejicek do vany a linola krem. Nejvice nam pomahaji na atopicky ekzem. Olejicek pouzivam i ja. Je skvely.
pro sebe a syna, který se trápí s atopickým ekzém používáme olej do koupele,šampon a lotion, já sama ještě používám sprchový gel a linola face , při zhoršení využíváme linola mast, mám štěstí že u nás je lékarna dobře zásobená linola produkty, ale dalo mi to zabrat než jsem ji objevila
znařku vidim poprvé a tším se na krém na ruce a doufám,že mě konečně zabere na muj atopicky exém
s přípravky LINOLA ještě zkušenost nemám. A ráda bych vyzkoušela krém na ruce 🙂 A třeba by i mamce pomohl na její ekzém kterní není atopický a sami ho nazáýváme jako ATYPICKÝ ATOPICKÝ EKZÉM 🙂
U nás určitě tělové mléko protože se rychle vstřebává a zabraňuje vysychání pokožky což je super 🙂
Linolu pouzivam nekolik let, nejlepsi je linola fett koupel!!!!
No já jsem doma zatím od značky Linola vyzkoušela pouze tubu Linola Fett a s tou jsem maximálně spokojená já i moje malá dcerka. Úžasná je na suchá místečka ekzémku dcery a pro mě nenahraditelná, když si dělám zábal rukou🙂
Linola olej do vany je super.krasne po něm dcerka voní a je heboucka.
Linola-olej do koupele, používáme jej od narození, a musím říct,že je to to jediné co používáme, a malá má krásnou a zdravou pokožku 🙂
Koupelový olej, krém na obličej 🙂 a proč? Krásně voní a dělá nám prostě DOBŘE 🙂
s Linolou zkušenost nemám, ale jak čtu příspěvky, tak jsou nejoblíbenější výrobky snad všechny, každý si vybere ten svůj top produkt, se kterým je spokojen a rád ho používá 🙂 🙂 🙂 🙂
Za nás Linola Lotion. Na děti ho používám od ich narodenia. V poslednej dobe trpím na suchú pokožku, takže ho používam i ja. Dobre sa roztiera a krásne vonia
linola fett -olejová přísada do koupele a ted zkoušíme linola fett krem . S olejem jsme velmi spokojení dcera pa po par použítí lepší pokožku . 🙂
My používame Linola olej na koupání - to protože mi v porodnici krásně zavoněl, když provonil celý pokoj, když sestřička tam malou vykoupala. Když jsme se z porodnice vrátili, ješte ten den jsem ho utíkala koupit do lékarny, chtěla jsem tu vůni mít hned doma. Maličké je téměř 5 měsíců a používám na koupání stále. Miluji tu čistou a krásnou vůni v místnosti po koupání a i maličká tím voní...a opravdu můžu říci, že malička ani jednou neměla po něm vysušenou pokožku (a to i tehdy, když jsem ji po koupeli již ničím dále nemazala). Linolu olej na koupání z naší zkušenosti vřele doporučuji 🙂 Markéta
My si chválíme sprchový gel. Je to jediny gel po kterém se děti neskrabou. Oba dva jsou atopici pi mě
Používáme zatím jen Linolu Fett Olbad, která u mě vítězí, protože díky ní se začal zlepšovat exém a dnes je malej zatím bez něj. A to nemluvím o praktičnosti balení. Malej si s lahvičkou vyhraje a neustále musí odměrku nasazovat na víčko a zase sundavat....jooooo je to koumák 😀
Nejraději máme Linolu Fett, do zimních dnů je jako dělaná na tváře mých dětí. Bez ní je mají jako struhadla, zdá se mi to bezkonkurenční krém.
Doktorka mi pro děti doporučila přidávat Linola olej do koupele a je super, Nedám na něj dopustit, Občas si do vany taky trochu "cvrnknu". 😀
Zatím nevím 😢 Ještě jsme neměly tu čest. Budeme se muset polepšit 😉
K narození dcery jsme dostaly olej do koupele. Obcas ho použijí a dcerka nadherne voní a je pekne heboucka.
Olejovou koupel. Používám na mytí rukou, protože je mám hodně vysušené a se sklony k vyrážkám, a po narození malé i na její mytí. Má krásnou kůži a nikdy s ní neměla problémy, možná i díky Linole. 🙂
Používáme Linulu Olejovou koupel Olbatt Fett, je to bezvadné, dcerce se zlepšil ekzém, už se neškrábe a po koupeli krásně voní, někdy koupel použiji i já a jsme moc spokojené.
Používáme Linola-Fett Ölbad, krásně voní a děti po ní mají krásně hebkou pokožku 🙂
Linola fett do koupele už od porodnice 🙂 Kůže je po ní krásně hebká.. Chtěla bych vyzkoušet i jiné produkty teto značky..
Skvělé a jedibečné je tělové mléko pro péči o pokožku a ruce.
V nemocnici,když mi sestřička ukazovala jak koupat tak dala do vody Linola Obad a ten tak krásně voněl a navíc jsem malého už nemusela ničím mazat ( zanechává na tělíčku film ).Po příjezdu z porodnice jsem si ho musela pořídit dom 😀 Navíc paní co byla se mnou na pokoji ,tak ho používala u první dcerky a chvilila
Tak po precteni par komentaru jsem zkusila koupit olej do koupele, nejdriv jsem vahala nad cenou, ale nakonec jsem ho vzala. Sice alergik nejsem a netrpim ani na ekzemy, ale mam hodne vysusenou pokozku a obzvlast ted v zime a v tehotenstvi. Byla jsem mile prekvapena vuni a taky jsem po nem byla o poznani mene vysusena. Dala jsem ho do vany i synovi (2roky) a byl taky nadherne heboucky a vonavoucky. Urcite ho budu pridavat i mimcu do vanicky, az se nam narodi 🙂 koupe stala za to
jednoznačně Linola Face, na pleť je perfektní, obzvlášť teď v zimě

nas linola.lotion. a olejicek do vany. to je rozkos se potim koupat.🙂