SOUTĚŽ: Který přípravek máte z řady Linola nejraději a proč?
Podělte se s námi o to, který Linola přípravek máte nejraději a jednoho z vás odměníme novinkou v řadě Linola - krémem na ruce Linola Hand.

Olej do koupele milujeme vsichni 🙂
U nás jednoznačně Linola Fett Ölbad. Bez ní by byl synův atopický ekzém naprosto nezvladatelný.
Linola je opravdu nejlepší 🙂 u nas vede sampon a koupel 🙂
Neeeeeeeeeeej je olej 😉
Olej do koupele a šampon.
Včera jsem koupila linolu fett krém, malému se udělal ze zimy ekzém, tak promazavam. Doufám že pomůže.
Olej do koupele, milujeme ho od příjezdu z porodnice.
Linola krém (bílo-černá krabička i tuba), bohužel jej nikde už půl roku nemohu sehnat. On se již nevyrábí ?
Za mě a mojí malou dcerku určitě ŠAMPON Linola, je perfektní, používáme ho obě a moc nám oběma už dlouho vyhovuje 🙂 😉 😵 Neobsahuje žádné barviva, parfémy je tedy vhodný i pro všechny miminka, je šetrný. Mám po něm krásně lesklý vlasy 😵
Od malička používáme pro obě děti Linolu do koupele. Vždycky když dojde e nestihneme ji hned koupit, tak se dětem vrátí vysušená kůže a ekzem... takže u nás je to skoro nutnost§ 😀
Dobrý den,mám dvě děti a obě jsou ekzematici strašně dlouho jsme hledali přípravek který nám bude vyhovovat a už 6 let používáme linola olej do koupele a linola fett a musím říct že bych neměnila za nic na světě 🙂
Olej do koupele je bezva a chystam se vyzkouset i sampon 🙂
tak ja s Linolou nemam prakticky zadne zkusenosti, ale na zaklade dnu s Linola jsem u kamaradky vyzkousela linola face a teda ten byl super, ona mi doporucovala i krem na ruce, sampon, tak doufam, ze je vyzkousim 🙂
Olej do koupele a pouzivame ho cela rodina,i babicka ;)
olej do vany dceři pomaha úři atopic.ekzému 🙂
Mame krem na oblicej a je uzasny a navic krasne voni. Dcerce pomohl, kdyz se ji jako miminku udelal ekzem na tvarickach 🙂
za mě linola lotion ...krásně voní a dobře se z ní maže ...měla jsem možnost jen vyzkoušet (švagrová používá denně) při návštěvě, kdy jsem zapoměla mazání pro dcerku , ale od dalšího používání mě odradila cena, když běžný nám zcela stačí, ale už se chystám pro svůj vlastní linola šampon pro syna 😀
U nás vede Linola Fett Ölbad 🙂 Synovi zahnala ošklivou seboreu, dcerce pomáhá s ekzémem 🙂 Syn si zvykl na tu vůni, je to jako signál. A tak vždy když ho přinesu do koupelny s napuštěnou vaničkou, začne se radostně vrtět, že půjdeme "plavat" 😀
@maceek Ahoj 🙂 Linola krém sa vyrába ďalej, no bohužiaľ sa od cca septembra 2015 výrobca rozhodol prestať ho dodávať do ČR a aj SR, takže jedine kde ho je možné zohnať je Nemecko a Rakúsko :/
@kacinda ahoj 🙂 Olej do kúpeľa Fett Olbad a aj masť Fett ti môže predpísať aj kožný alebo detský lekár a vtedy platíš len doplatok 🙂
@simi_linola tak to moc dekuji za tip, o tom jsem nevedela👍 urcite rady vyuziju.
olej do koupele je nejlepší, dcera má po něm krásně jemnou pokožku 🙂
také olej fett olbad do koupele
Nejraději používám olej do koupele (Linola-Fett Ölbad). Syna v něm koupu už od 2 měsíce a koupeme doposud - jsem s ním maximálně spokojena. Po koupeli ráda mažu krémem Linola Lotion. Tato kosmetika příjemně voní a synovi pomáhá na atop. exem.
mám olej do koupele a používám ho jak do vaničky pro syna tak pro sebe do sprchy, dokonce jeden mám na umyvadle a myji si s ním ruce ( dělala jsem to tak i v práci, kde jsem si myla ruce velice často a zhoršoval se mi tak atopická exem.)
Už od narození používáme olej do koupele. Ukázali nám ho v nemocnici a já jsem ho klukům objednala - kluci měli jemnou pokožku a krásně voněli. A tak je to i teď, po vaničce jsou to takový voňavý fešáci 🙂
za nás olej do koupele koupila jsem ho synovi ale pouzivam ho i sama:D
Jeste nemam produkty odzkoušene,ale rada bych vyzkoušela olej do koupele.
linola fett používáme celá rodina, miminka jsme do roka koupali výhradně v linola olbad. za nás má linola palec nahoru

Mám ráda Linola Fett Olbald - olejíček do vany, a to hlavně kvůli dceři, které krásně promašťuje pokožku a přitom není mastný tak, že by od něho bylo vše mastné (povlečení, oblečení atd.).
Donedávna jsem značku Linola vůbec neznala, poznala jsem ji a odzkoušela, až mi ji pediatrička předepsala pro dceru, která má hodně suchou pokožku. A opravdu spokojenost. Ráda proto vyzkouším i další Linola přípravky 🙂