icon

Týdenní velká soutěž o nákupy v hodnotě 1200 Kč a další ceny - Chcete 3 hodiny týdně času navíc?

klararohlikcz
25. led 2016

Milé maminky a budoucí maminky 🙂
Mám pro vás připravenou velmi oblíbenou soutěž s tématem, co byste dělali, kdybyste měli 3 hodiny týdně času navíc?
Pokud k tomu přidáte fotku nebo obrázek, tak to bude určitě zajímavější.
Tuto soutěž jsme již měli před Vánocemi, ale byla natolik oblíbená, že jsem se rozhodla jí zopakovat🙂
Nákupy online ušetříte 3 hodiny týdně svého času, tak vyzkoušejte Rohlik.cz a můžete mít tento čas pro sebe, rodinu nebo pro něco dalšího 🙂
Já jsem pracující maminka, takže bych 3 hodiny týdně času věnovala své malé dceři.

Jsem zvědavá, co byste dělali vy, kdybyste měli 3 hodiny času týdně navíc.
Příspěvky vkládejte sem do diskuze do soboty 30.1. do půlnoci a já v neděli vyhlásím výsledky☺
Soutěžit budeme o dvě poukázky na nákup u nás v hodnotě 1200 Kč a 5 balíčků kosmetiky značek Fa a Gliss Kur.

Mrkněte se nákupy u nás a o volném čase už nemusíte jen snít www.rohlik.cz

Moc se těším na vaše příspěvky
Klára

Týdenní velká soutěž o nákupy v hodnotě 1200 Kč a další ceny - Chcete 3 hodiny týdně času navíc?
Strana
z4
lenboda1
26. led 2016

Nejdřív bych z toho jistě celá divá byla 😉 ,
chvíle společně strávené bych nám připravila,
pročetla co jsem nestihla a křížovky bych vyluštila 😉 ,
a pak bych si hodiny našetřila,
a na nejkrásnější místo na světě bych na dlouho vyrazila,
místo, kde jsem se zasnoubila ♥♥♥.

kariii
26. led 2016

3 hodiny navíc? To by bylo fajn 🙂 Určitě bych si nandala jídlo a snědla bych ho najednou a dokonce ještě teplé 🙂 , šla bych si lehnout a v kuse bych spala, měla bych 3 hodinky pro sebe 😀 nebo vytáhnout psa a jít se jen projít, sednout si někde na louce a jenom odpočívat a házet mu klacek, dát si horkou koupel, bez toho abych si lehla do vany a za 5 minut musela vylézt... jít si sednout s přítelem na večeři a pak do kina... 3 hodiny volna by byly opravdu super, obzvlášť, když máme oba rodinu na jiný straně republiky 🙂 Foto s pesanem, na kterýho není už tolik času co dřív, ale snažíme se mu taky věnovat času hodně 🙂

svobodpetika
26. led 2016

Tři hodiny 🙂 to je spousta času 🙂 ale asi bych je věnovala sobě a konečně dočetla Hypnotizéra a šla si pořádně zacvičit až by ze mě lilo 🙂 pak horká sprcha a čajíček v pelíšku s manželem 🙂

mishule12
26. led 2016

Obula boty a vyběhla 😎

smudlinka2019
26. led 2016

Tak pokud bych to brala v aktuální situaci,tak syn naštěstí chodí do skolky,i když ted je dva dny doma.A jelikož máme začátkem března termín porodu druhého syna a mám nařízeno od doktorky převážně odpočívat,tak já mám své tři hodiny jasné.Únava hodně funguje,tak že nohy nahoru,odpočívat a spát. Ale moci si to určit,tak kdybych byla opět normálně pohyblivá,tak určité bych ty tři hodiny využila na blbnuti se synem ve snehu nebo někde v herně,protože to mi momentálně v těhotenství hodně chybí 🙂

meo
26. led 2016

já bych to spravedlivě rozdělila - jednu hodinu navíc bych věnovala dětem, druhou bych věnovala chvíli s manželem a třetí sobecky sobě, tím, že bych si hodinku přispala 😀

roseinka
26. led 2016

Já bych si ty tři hoďky rozdělila. Hodinu na svou Nikolku, hodinu na manžela a hodinu na čtení knihy. Poslední dobou nemám na knihy a manžela tolik času, co bych si přála a Nikolku bych nerada ošidila. 🙂

yelowangel
26. led 2016

Jeee tři hodiny...to bych se konečně mohla věnovat taky tomu našemu placatýmu, ušatýmu, chlupatýmu štěstí a vzít ho konečně na cvičák aby se trochu pocvičil v poslouchání (jééééé srnkáááá huráááááá) a vyběhal s ostatníma chlupáčema. A pak bych vzala tátu, Míšu a Lordíka a nastěhovala si je aspoň chvilku do postele a zkoukli bysme aspoň jeden díl Broučků co brouček tak zbožňuje 🙂

verunka_korunka
26. led 2016

Mít tři hodiny týdně navíc?... Hmmm teď bych asi spala 🙂 a taky bych se konečně dostala zase k zařizování našeho nového bytu ať tu nebydlíme stále s krabicemi. Bohužel s tím mi manžel nepomůže, protože jsem příliš náročná a musím si to jako architekt plánovat sama... A čas na to moc není ☹ musím se plně věnovat dceři, se kterou musím často cvičit, motivovat ji a hrát si s ní protože jako extrémně nedonošená to potřebuje.

ladyhacek
26. led 2016

Tři hodiny navíc bych využila na učení šití - ráda bych se to naučila a ušila malému kapsář a různé jiné věci - zatím jsem se po večerech pustila do knížky, kterou si pro malého moc přeji, ale raději bych si odpočinula a nešila do noci 🙂. takže tři hodiny týdně by mi stačili a mohla bych si vše krásně rozdělit - když malý spí uklízet, když je vzhůru hrát si sním a během tří hodiny bych se pustila do svého nového koníčku 🙂

jjustyna
26. led 2016

Kdyby děti nebyly doma, spala bych, háčkovala, dala si vanu, četla. Kdyby byl doma manžel, zašli bysme na večeři nebo do kina. S dětma bych si četla, hrála hry, něco dobrého upekla, něco vyrobila, zašla s nimi na nějakou dětskou akci..... je toho strašně moc na co nemá člověk se dvěma dětmi čas a co by rád zvládl.... hlavně nepracovat a využít možnosti, užít si pohody.

marssyy
26. led 2016

Tři hodiny navíc bych asi využila spánkem, ten mi v poslední době moc chybí. Jelikož jsem začala chodit do práce a dvouletá dcera do školky je to značně vyčerpávající.

prada11
26. led 2016

Každou volnou chvilku věnuji dceři, se kterou musím každý den cvičit, takže i ty tři hodiny by mi hodně pomohli. Jinak samozřejmě zbytek domácnosti a půl hodinu bych dala sobě na naložení se do vany. 🙂

nicky_2
26. led 2016

mít tři hodiny volna navíc jen pro sebe, je krásná představa, jednu hodinu bych věnovala úklidu nebo zvelebování našeho bytu, je tu tolik věcí, co bych tu potřebovala nutně udělat a nevím, kdy ☹ jednu hodinu bych věnovala cvičení, potřebovala bych se trochu vrátit do formy, no a jednu hodinu bych ráda trávila sama s manželem, jen my dva, bez dcery, to by bylo krásné, za ten rok co jsem doma s dcerou, jsme byli někde spolu sami venku asi tak 3x, moc mi to chybí, takže mít tu jistotu, že jednou týdně můžeme někam zajít i jen na hodinku sami, to je úžasná představa. Takže co bych v této soutěži chtěla vyhrát, cenu žádnou, ale ty tři hodiny volna týdně navíc, to by byla pro mě nejkrásnější výhra.

zachrpe
26. led 2016

Své 3 hodiny volna NAVÍC bych tak jako i ty ostatní věnovala své 14-ti měsíční dcerce a svému nastávajícímu manželovi, kterého díky jeho pracovnímu vytížení vidíme jen večer ☹ A to si ho Eliška moc neužije ... Občas ji vykoupe, nakrmí nebo se s ní stihne jen pomazlit nebo pohrát. Jsou to ty nejkrásnější chvíle. Takové 3 hodiny navíc, by se nám hodily každý den ... 🙂

anetka1701
26. led 2016

Tři hodiny týdně navíc? Tak to vím úplně přesně!! Jen já a můj kůň :oD Koníky mám už deset let, za tu dobu jsme toho spolu hodně zažili, ale moje mateřské povinnosti mě bohužel nutí koníky odsunout na druhou kolej... Sice je miluju, mají se skvěle, ale hrozně mi ježdění schází :o(

sambra
26. led 2016

Tři hodinky by se opravdu hodily. Jelikož mám malinkou dcerku, které věnuji, ráda, svůj veškerý čas, tak bych tři hodiny rozdělila následovně. Jednu hodinu bych věnovala našim hyperaktivním hafanům (agility), druhou hodinu bych věnovala plánování svatby (ať už jsme kompletní rodinka), třetí hodinu bych věnovala mě a těm lidem,zvířatům kteří to potřebují (podpora, sdílení radosti, smutku, samota atd).

lencivit
26. led 2016

v případě navíc darovaneho času, bych volila více stravenych chvil se svojí rodinou - myšleno prababičky, prarodiče,ale i tety a strýce. V běžném 24hodinovém denním maratonu se máma snaží udržovat domov v čistotě a vůni,což je někdy složíte a tím pádem muže nepatrne zanedbávat sve nejbližší, kteří mohou byt sami a na milou návštěvu se jistě těší... 🙂

lin18
26. led 2016

Tak jako mnoho odpovídajících přede mnou mě napadá spousta věcí co by se dalo za tři hodiny stihnout....být více s dětmi, zahrát si nějakou rodinnou hru a udělat si pohodu, shlédnout filmy, na které co mám děti nějak nemám čas, udělat si pěknou chvilku s manželem, jít do přírody fotit, zajezdit si na koni, naučit se plést, vygruntovat celý dům, zajít si ke kadeřnici, spát, věnovat se rodičům, jít nakupovat, posedět s kámoškama.....je toho hodně...Nicméně vím, že jakmile mám trochu volna nějak se změní běh času a hodina trvá cca jednu minutu. Takže bych nakonec určitě nestihla stejně vůbec nic ... 😀

pavlinpaj
26. led 2016

Tak vzhledem k tomu, že jsme s dcerou byly poprvé sankovat a neskutečně se ji to líbilo, tak bych vzala dceru, manžela, pejska a šla bych sankovat. A pak bych se urcite založila do vany a tak hodku byla jen ve vane relaxovala s vinkem a relaxační hudbou. 🙂

lucillered
27. led 2016

Jelikoz mam 14denni miminko, tak ja osobne bych spala. Jinak totiz spim za pochodu a ve stoje 😀

pekulema
27. led 2016

Kdybych mela 3 hodiny navic,tak bych mela cas na sebe-cviceni,uceni anglictinu,vlasy,nehty...bylo by toho spousta. A konecne bych se citila jako clovek a ne jako zombie s kruhama pod ocima,co cely den nestiha ani jist.

mari90
27. led 2016

Mit tri hodiny navic venovala bych se svym oblibenym zajmum a to napr. cetbe, cviceni nebo ruznemu tvoreni. Pred Vanoci jsem se zamilovala do pleteni z papiru a rada bych se v tom zdokonalovala 😉

cheynee
27. led 2016

Kdybych měla tři hodiny týdně navíc, tak bych je rozhodně chtěla věnovat "vyrábění miminka" 😀 😀. Doufejme, že by je dostal i manžel..... 😀 😀 😀

verkaunka
27. led 2016

Zdravím, kdybych měla tři hodiny týdně navíc, strávila bych je určitě s rodinou, jsou to nejkrásnější okamžiky, bez uklízení, starostí a řešení ničeho.. jen já a moje rodina, ať by to bylo doma, výletech, procházce .... Ale kdyby byla možnost je někomu i věnovat, věnovala bych je mému muži. Když jsem se ho ptala, jak by s nimi naložil, řekl bez rozmýšlení, že by chtěl být jen doma s rodinou, protože toho času tolik nemá díky práci a řešení starostí... moc mě to potěšilo 🙂

regi17
27. led 2016

3 hodiny bych věnovala svým rodičům,kteří už mají vysoký věk a člověk nikdy neví,jak dlouho se ještě užijeme.Alespoň po troškách se jim věnuji,abych jim vrátila,jak se o mě celý život starají.......miluji je oba!

bimmka
27. led 2016

Kdybych měla tři hodiny týdně navíc, tak bych je sobecky využila na vrácení se ke kynologii a trávení více času venku jen se psem. A taky bych měla třeba konečně čas naučit se plést a šít, abych ty moje prťata mohla pořádně pooblíkat podle svých představ.

evaviki
27. led 2016

No vahala bych mezi ctenim knizky (ma cca 700 stran a jeste mi 600 zbyva 😀), nebo bych uklidila cely byt, ktery to opravdu potrebuje jako sul.. Jak se znam, vyhral by ten uklid 🙂

andrejka3741
27. led 2016

Já bych pracovala na miminku 🙂 ( Ne že bych ted nepracovala :D )

maybay
27. led 2016

Strávila bych je s přítelem a synem, šli bychom na procházku, na něco dobrého, do kina. .. Zrovna uvažuji o nákupu potravin na internetu, protože po návratu po mateřské do práce toho času na nákup tolik není.

Strana
z4