Dvojčátka 2011/2012
Holky těhulky, dvoj-čekatelky...šup k nám 🙂
@misanda tak já je taky nemusím, ale tet jsou akorát, a taky už v ních mám obepnuté bříško... ale naštěstí jsou dlouhé takže je můžu nosit, tak jsem to myslela, že mi z pod trik neleze bříško, to nesnáším...a vůbec se mi nelíbí jak tak některé budoucí maminy chodí... no každý to má jinak...
@misanda a mají tam výběr kalhot? Já včera nakonec v CA koupila pláťáky, ale byla to taková nouze 😅 Nějak ne a ne mi nějaký pořádně sednout, jsou dobrý, ale furt to není úplně ono, nějak měli v CA hlavně džíny 😝 A manžel už byl otrávenej, že tam hodinu lítám kvůli jedněm kalhotům, tak už jsem ho nechtěla tahat do HM 😀
ten náš pes je nějaký divný jak mi nelíže nohy, v noci zadek nevím proč... tak mi olizuje pupek... a nejde ho odehnat...a ono to lechtá.....
já to mám stejně, na neschopence od ledna, po 3 měsících se mi to začne krátit o nějaké dny (ale já pracovala ve spec.školství, takže 40 dnů dovo), pak mateřská je výkon práce- mateřská 70%platu a ne jako neschopenka 60% platu, takže snad logicky lepší průměr na proplacení dovo po mateřské než po nechopence 🙂
@misanda jojo doženeš, ale to my už snad budeme nějak zaběhnutí 😀 😀 😀 včera jsme měli s manželem debatu o výchově dětí a docela byl boj... já řekla že bude sparťanská výchová od začátku a on že né že je bude rozmazlovat... no mazec... ale já stejně vím že je budu taky rozmazlovat 😀 😀 jak nebude doma, ale k tomu se nemůžu přiznat, přeci...

@aknel1976 já mám z CA těhu džíny...moc jsem je neunosila, je v nich vedro. pak jsem si koupila v HM takový pláťáky jak mám na všech fotkách a ty se nosí mnohem líp, hlavně maj i lepší ten těhu pas, vyšší 🙂 Já prostě miluju HM 😀