icon

10. dpo. Vidíte slabou čárku na těhotenském testu?

5. srp 2026

Ahoj, vidíte něco? Já si nemůžu pomoct ale na obou mi přijde že se něco slabě rýsuje, předevčírem jsem testovala a tam vím že 100% nic nebylo ale tady? Nevím no, možná si něco zkouším vsugerovat, říkám si že kdyby se povedlo tak už by tam duch být měl a pokud ne tak je tenhle cyklus už prostě ztracený ne?

Strana
z2
frantiska87
7. srp 2026
@anonym_autor

@anonym_98c141 mě právě ten odpolední přijde nejvíc výrazný, tady je ještě jedna jeho fotka, ale je fakt že je to jiná značka tak jsem si říkala že zkusím ten druhý dnes ve stejný čas jako včera aby se dali porovnat stejné značky ve stejný čas, no a zítra se uvidí bude to obden od prvního ducha tak by to mělo už rozseknout a podle toho bych pak zkusila v pondělí pokud ms nedorazí

@anonym_autor to jsem zvědavá. 🙂

autor
7. srp 2026
@dashyyy

@anonym_autor a seš si jistá tou ovulací? dneska tedy 12DPO? Protože to je vlastně důležitější než termín MS

@dashyyy ano mám potvrzeno testem i příznaky

frantiska87
7. srp 2026
@anonym_98c141

@frantiska87 to je jen prý.. já jsem zvracela a ještě jsem ani nevěděla, že jsem v tom.. na základě toho jsem si vlastně dělala 10DPO test a zvracela jsem až do 20. týdne a od 30. až do konce, hrozný .. druhý těhotenství jsem to měla stejně, to už jsem si byla skoro jistá i bez testu, smrdělo mi maso a ze všeho se mi natahovalo .. prsa a zvracení u mě dva znaky hned z kraje

@anonym_98c141 prsa mě bolí vždy u 10 dní před ms, už x let. Jednou mě ale nebolely celý, jen bradavky, dokonce ztmavly a já si hned říkala, že je to ono… ale nic. :(

autor
8. srp 2026

Dnes 13DPO (30DC) a takhle? Co myslíte sílí? A dostatečně? Zároveň poslední test taky 10 a duch sotva viditelný je možné abych byla těhotná a jiny test se stejnou citlivostí prostě skoro nic neukázal? Musím se hodně snažit abych ho viděla zatím co na mamatestu už je poměrně narůžovělý. Koukala jsem dnes na historii cyklu a mívám ho 28-33 dní ale spíš 28-32, 33 se stalo tak 2 do roka. Má už smyls zkusit digitální?

frantiska87
8. srp 2026
@anonym_autor

Dnes 13DPO (30DC) a takhle? Co myslíte sílí? A dostatečně? Zároveň poslední test taky 10 a duch sotva viditelný je možné abych byla těhotná a jiny test se stejnou citlivostí prostě skoro nic neukázal? Musím se hodně snažit abych ho viděla zatím co na mamatestu už je poměrně narůžovělý. Koukala jsem dnes na historii cyklu a mívám ho 28-33 dní ale spíš 28-32, 33 se stalo tak 2 do roka. Má už smyls zkusit digitální?

@anonym_autor podle mě sílí! 🙂 a myslím, že je možné, že jiné testy reagují jinak. A určitě je možné, že jste těhotná, a přitom test ukazuje slabě, jde o množství HCG. To by se teď mělo skokově množit v těle, tak by to mělo sílit, ale na ddigitální test bych možná ještě tak dva dny počkala.

frantiska87
8. srp 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a podle výpočtů byste to měla dostat za jeden až tři dny, ale někomu neukáže test pořádně ani v den ms. 🙂

autor
8. srp 2026
@frantiska87

@anonym_autor podle mě sílí! 🙂 a myslím, že je možné, že jiné testy reagují jinak. A určitě je možné, že jste těhotná, a přitom test ukazuje slabě, jde o množství HCG. To by se teď mělo skokově množit v těle, tak by to mělo sílit, ale na ddigitální test bych možná ještě tak dva dny počkala.

@frantiska87 děkuji, nechapu proč jsem sáhla po mamatestech teď z nich šílím, digi udělám až v pondělí

anonym_eec44d
8. srp 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zatím nic ještě pozitivního a digitální ten bych počkala bych na den Ms

prosincovemimi
8. srp 2026

Digi je myslím od 25 citlivost , ale klidně ho udělej, podle mě už tam výsledek bude 🙏

frantiska87
8. srp 2026
@anonym_autor

@frantiska87 děkuji, nechapu proč jsem sáhla po mamatestech teď z nich šílím, digi udělám až v pondělí

@anonym_autor já kupuju Pepino v DMku, ale moc se nevyznám v tom, který jsou dobrý a který ne.

autor
8. srp 2026
@frantiska87

@anonym_autor já kupuju Pepino v DMku, ale moc se nevyznám v tom, který jsou dobrý a který ne.

@frantiska87 pepino se obecně nikdy moc nedoporučoval co jsem tak četla, ten mamatest se tu objevuje často jeden čas měl dokonce tuším nálepku “nejprodávanější těhotenský test v ČR”, ale teď poslední dobou čtu hodně že dělá často falešné duchy, za mě se teď z DM docela osvědčil intime stojí asi 39,- a fajn udělal mi hezkého ducha i odpoledne😊

frantiska87
9. srp 2026
@anonym_autor

@frantiska87 pepino se obecně nikdy moc nedoporučoval co jsem tak četla, ten mamatest se tu objevuje často jeden čas měl dokonce tuším nálepku “nejprodávanější těhotenský test v ČR”, ale teď poslední dobou čtu hodně že dělá často falešné duchy, za mě se teď z DM docela osvědčil intime stojí asi 39,- a fajn udělal mi hezkého ducha i odpoledne😊

@anonym_autor Tak ten příště taky zkusím, Pepino už mi dochází. A kdy budete kupovat ten digitální? 🙂

autor
9. srp 2026
@frantiska87

@anonym_autor Tak ten příště taky zkusím, Pepino už mi dochází. A kdy budete kupovat ten digitální? 🙂

@frantiska87 dnes 14DPO jen mamatest, digitální mám už doma zřejmě zítra ho už zkusím, to budu 15DPO a 32DC což by mělo odpovídat nejpozději den MS

anetacoufalova
9. srp 2026
@anonym_autor

@frantiska87 dnes 14DPO jen mamatest, digitální mám už doma zřejmě zítra ho už zkusím, to budu 15DPO a 32DC což by mělo odpovídat nejpozději den MS

@anonym_autor dejte zítra vědět, vypadá to nadějně, čárka výraznější, držím pěsti ❤️

frantiska87
9. srp 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to vypadá mega nadějně. 🙂

autor
9. srp 2026

Tak nevím co se přesně dělo nebo nedělo, ale celý den mi nebylo úplně dobře, večer jsem začala špinit, tak jsem volala na pohotovost a byla tam, no co jsem pochopila tak biochemko, děkuju za podporu a třeba někdy příště u další diskuze, ahoj 🙏🏻♥️

frantiska87
10. srp 2026
@anonym_autor

Tak nevím co se přesně dělo nebo nedělo, ale celý den mi nebylo úplně dobře, večer jsem začala špinit, tak jsem volala na pohotovost a byla tam, no co jsem pochopila tak biochemko, děkuju za podporu a třeba někdy příště u další diskuze, ahoj 🙏🏻♥️

@anonym_autor to mě mrzí, biochemko je častější, než si myslíme, také jsem ho měla. Pro mě to ale byl aspoň náznak, že to jednou půjde! Držte se a příště to určitě vyjde. ♥️

anonym_98c141
10. srp 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bohužel trošku napovídalo, že testy sílily málo ☹ držím palce do dalšího cyklu, máte pohnojeno, říkává se, že pak to jde..

Strana
z2