icon

2 dny zpoždění. Je možné, že se ještě ukážou dvě //?

jasmina1992
14. únor 2021

Ahoj , mám zpoždění 2 dny z duvodu nemoci se neznažime , před 10 , 11 dny ale nám to ulitlo .Čekam na ms a pořád nic mám doma antikoncepci jen čekám až dorazí ms .Je možný že se na tt ještě dvě ukažou ?Vždy dostávám ms pravidelně jak hodinky .Poslední rok 25,26 dc dnes už jsem 28 dc .

2 dny zpoždění. Je možné, že se ještě ukážou dvě //?
vaseli16
14. únor 2021

Úplně nerozumím tvému příspěvku, to že máš doma antikoncepci myslíš , že ji bereš , nebo že ji máš v šuplíku? Pokud ji neberes, těhotenství je vždy možné, ale už by se na testu asi něco ukázalo. Pokud do týdne nedojde udělej test znovu, popřípadě po 14ti dnech spožděni k doktorovi.

monika3456
14. únor 2021

@jasmina1992 test je negativní

jaja01k
14. únor 2021

Pokud bys otěhotněla ze styku před 10 dny, může být na test ještě brzy. Ale zpoždění může mít i jinou příčinu. Počkej pár dní a když to nedostaneš, zkus další test.

pavlus01
14. únor 2021

Po dvou dnech zpoždění test ještě nic neukáže. Dala bych tomu minimálně týden, klidně i 14 dní.

kkacca
14. únor 2021

@pavlus01 co to je za blbost? Je to individuální a záleží na ovulaci, test muže tehotenstvi ukazat i před MS...

michaelarousova
14. únor 2021

@jasmina1992muze klidne byt brzo ,asi zalezi kdy probehla ovulace..ale jestli si nemocna ,muze to byt i tim☺️

jjasmina
14. únor 2021

@pavlus01 tak to mě ukázal jasně už tři dny před ms, to he zajímavé že

amazonkajanik
14. únor 2021

@pavlus01 mě ukázal 3dny před očekávanou ms 🤔

michaelarousova
14. únor 2021

@pavlus01 9 dni po ovulaci jsem mela pozitivni test..je mi jasne ze kazdek to ma jinak ale tvrdit ,ze ti videt jeste nemuze byt, je kravina☺️

amazonkajanik
14. únor 2021

@jasmina1992 jestli jsi nemocná,tak to může být tím. Když nedorazi do týdne,zajdi si k mudr

jjasmina
14. únor 2021

@amazonkajanik to by mě zajímalo, kde paní vzala takovej blud

jjasmina
14. únor 2021

@amazonkajanik to je dakt, když jsm byla nemocná,měla jsem zpoždění skoro dva týdny a tehu jsem stoprocentně nebyla

amazonkajanik
14. únor 2021

@jjasmina viď, když je tu hafo příspěvků "lovkyň duchů " a některé mají slabou čárku už třeba 5dnů před ...záleží na ovulce. Já jí mám 12-13DC

leniczka23
14. únor 2021

@pavlus01 není to pravda co píšeš, může být brzy pokud měla souplou ovulaci, ale ve většině případů je už na testu touto dobou dávno čárka. Já třeba měla Carlu dokonce 6dni před MS.

and22
14. únor 2021

Též se chci optat, od 7 února mám takový hnědý výtok, bez zápachu. Žádné bolesti břicha. Dne 10 února jsem měla dostat menstruaci a nic. Jen stále takový hnědý výtok, občas dost slabý. Jindy o něco více, ale to malinko. Prostě klasická menstruace nic, jen toto. Neberu antikoncepci (naposledy užita v říjnu, od listopadu ani jeden prášek), s přítelem se snažíme o miminko.

kkacca
14. únor 2021

@and22 odpověď v sobě skrývá tehotensky test 🙂

and22
14. únor 2021

@kkacca ten jsem dělala v sobotu ráno a jedna čárka

pavlus01
14. únor 2021

Tak to se všem moc omlouvám. 🥴❤ Já vím, že jsem se vždy řídila tím, že je lepší s testem počkat, než dělat předčasné závěry, což není pouze z mé hlavy. Ale omlouvám se a doufám, že se zas tak nestalo. 🙃

jasmina1992
autor
15. únor 2021

Dnes 3 den zpoždění ms stále nic , myslim si že už by tt něco ukázal 12, 13 dni od styku .Jinak antikocepci naberu mám ji začít brát teď poprvé v životě pouze čekám na ms a bych sní začala a ona jak naschvál nic .Jinak děkuji holky za odpovědi a za čas .